- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
Kemal devrim e baktırdım pembiş pembiş dostum dostum diye pohpohlamış beni. Baktırıp memnun olan var mı
aynen. hatta bence adam halüsinasyon görüyo bu kadar uydurma olamaz :)Çok pembiş malesef keşke dediği gibi olsa herşey
aynen. hatta bence adam halüsinasyon görüyo bu kadar uydurma olamaz :)
Facebookta da mı bakıyor ayrıcaFallarda yaklaşımı çok olumlu ama facebook sayfasında hiç öyle değil:) yani bir durumla ilgili beni uykumdan uyandıracak bir konuşma yaptığı olmuştur:) yalnız ilk falımda bizim birlikte olacağımızı görmüştü
akrepgöz bana çıkmadımerhaba arkadaslar, akrepgoz bugün falimi yorumladi... baya olumluydu. Akrepgoz pembecimidir? dedikleri ciktimi / cikmadimi? tecrübeleriniz nasil?
Facebookta da mı bakıyor ayrıca
Kısacası binnaz daki durum tamamen duygusal yani ama az buz para da değil ya niye pembiş pembiş kandırıyo ki ben de kandırırım kendimi hayret bi şiYok canım ordan sohbet ediyor
Baya övülüyorduakrepgöz bana çıkmadı
Kısacası binnaz daki durum tamamen duygusal yani ama az buz para da değil ya niye pembiş pembiş kandırıyo ki ben de kandırırım kendimi hayret bi şi
evetKızlar bu meşhur gizem hatun dediğiniz kişi falalem deki mi
ben baktırdım helen devmene daha zamanı olsada dedıgı seylerın cıkma ıhtımalı pek yok sordugun soruya gore guzel bı son yazıyıor bencenil güneş bana çıkmamıştı
Ay lütfedip bizim fallara da baksa keşkekızlar bu arada eveline çok konuşulunca bugün falımı tekrar okudum 12 aralıkta baktırmışım kendisine aslında süreç konusunda yanılmış anda çok iyi bu arada detaylı ve özenli bakmış diye düşünüyorum. zaten falının sonuna da gelecek her zaman tavırlarınızla değişebilir demiş ki cidden değişti aradan 2,5 ay geçtiği için net söyleyebiliyorum:)
Sırf çok konuşuldu diye fal attım ona. Geri çeksem baktıracak kimse yok orda :/Ay lütfedip bizim fallara da baksa keşke
Of cidden sinir olmaya başladım benSırf çok konuşuldu diye fal attım ona. Geri çeksem baktıracak kimse yok orda :/
Of cidden sinir olmaya başladım benhayır o kadar bekleyeceğiz beş para etmez bir fal gelecek diye korkuyorum
Galiba çok bir beklentim yok bu kızdan. O yüzden amaaan kalsın dedim herhalde. Yoksa bin kere çekmiştim hatta çemkirmiştim galibaBen sizin yerinizde olsam çekerim yahu..Atom parçalıyor sanki..Ben bile okurken sinir oldum.2 gün oldu mu?
Hayır haber verse şu gün,şundan dolayı yine birşey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?