Binnaz Abla

Tüh boşa gitti o kadar kredi aman yaaaa. Her şey güzel olacak çiçek böcek ben de bi şi sandım yolladım

aynen. hatta bence adam halüsinasyon görüyo bu kadar uydurma olamaz :)

Fallarda yaklaşımı çok olumlu ama facebook sayfasında hiç öyle değil:) yani bir durumla ilgili beni uykumdan uyandıracak bir konuşma yaptığı olmuştur:) yalnız ilk falımda bizim birlikte olacağımızı görmüştü

kızlar bu arada eveline çok konuşulunca bugün falımı tekrar okudum 12 aralıkta baktırmışım kendisine aslında süreç konusunda yanılmış anda çok iyi bu arada detaylı ve özenli bakmış diye düşünüyorum. zaten falının sonuna da gelecek her zaman tavırlarınızla değişebilir demiş ki cidden değişti aradan 2,5 ay geçtiği için net söyleyebiliyorum:)

Ay lütfedip bizim fallara da baksa keşke

Of cidden sinir olmaya başladım ben hayır o kadar bekleyeceğiz beş para etmez bir fal gelecek diye korkuyorum

Ben sizin yerinizde olsam çekerim yahu..Atom parçalıyor sanki..Ben bile okurken sinir oldum.2 gün oldu mu?
Hayır haber verse şu gün,şundan dolayı yine birşey...

Ben sizin yerinizde olsam çekerim yahu..Atom parçalıyor sanki..Ben bile okurken sinir oldum.2 gün oldu mu?
Hayır haber verse şu gün,şundan dolayı yine birşey...
Galiba çok bir beklentim yok bu kızdan. O yüzden amaaan kalsın dedim herhalde. Yoksa bin kere çekmiştim hatta çemkirmiştim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…