Galiba çok bir beklentim yok bu kızdan. O yüzden amaaan kalsın dedim herhalde. Yoksa bin kere çekmiştim hatta çemkirmiştim galiba
Ya gelmiş öyle efsane iyi bir fal diyemem sadece kızcağız gerçekten uğraşmış ya. Yine de diğer kızların ki de gelsin bir karşılaştıracağım nazar ablamdan ağzım yandı çünküAçıkçası ben Nazar Hanım teyzemden sonra yeni birini denememişim ki zaten baktırmıyorum gibi birşey.Ama bu kadını merak ettim yaklaşık 2-3 gündür konusu dönüyor.Güzel yorum olur umarım.Yazarsınız artık :)
Nazar teyze nasıl biliyor mu ?:))))Açıkçası ben Nazar Hanım teyzemden sonra yeni birini denememişim ki zaten baktırmıyorum gibi birşey.Ama bu kadını merak ettim yaklaşık 2-3 gündür konusu dönüyor.Güzel yorum olur umarım.Yazarsınız artık :)
Nazar teyze nasıl biliyor mu ?:))))
geysu gelecekte patlıyor maalesefbende eveline den cektim falimi geysuya baktirdim ilk defa anlik olarak iyi gorunuyor, iyi derken karsi tarafin duygularini bilmedigim icin diger birkac falciyla ayni seyleri soyledi o acidan iyi diyorum, emek vermis, guzel bir faldi. sonuc cikar mi bilmem :)
ya ben bu kadıni yakalayamiyordum o kadar ugrasmama ragmen bugun tesadufen yakalayip dayanamadm gonderdim.ama gondermez olaydim moralimi alt ust etti.Ben özelden de konuştum iyice emin oldum:)
Kemal devrim e baktırdım pembiş pembiş dostum dostum diye pohpohlamış beni. Baktırıp memnun olan var mı
Kemal'e 1 kere baktırdım tam dediği tarihlerde (+-2 gün) yaklaşık 8 ay sonra karşılaştık. Yani Eylülde bakmıştı ekimin ilk haftası dedi, 4 ekim de çıkan tarih.Kemal devrim e baktırdım pembiş pembiş dostum dostum diye pohpohlamış beni. Baktırıp memnun olan var mı
Ben bu kadar meşhur olmadan hatta fiyatı da gayet cüzzi iken baktırmışım o kadar pembe ve nasihat dolu bir falmış ki.. Bana da tarih vermiş tutmadı tabi...Aöa arkadaşlarıma tarih tutturmuşluğu var.Bilmiyorum çok ilginç. En saf zamanımda bile beğenmemişim."Baktığım zaman bu kişi ile bu ayın 23ü ile 27si arasında bir konuşma olacağını görüyorum telvelerinde Burcucuğum. "yazmıştı bana kemal devrim
26 haziranda konuşma oldu. Ama gelecek çıkmadı. Bu kişiye sadece vakit olarak güvenebiliriz demek ki.
Kahve falında genelde tutturdu bana ve çevremdekilere.Tabi sonu toz pembe oluyor hep.Ben bu kadar meşhur olmadan hatta fiyatı da gayet cüzzi iken baktırmışım o kadar pembe ve nasihat dolu bir falmış ki.. Bana da tarih vermiş tutmadı tabi...Aöa arkadaşlarıma tarih tutturmuşluğu var.Bilmiyorum çok ilginç. En saf zamanımda bile beğenmemişim.
tatlım bana da aynı bole bir tarih aralıgı verdi ve dediği gibi gorusme oldu ama inan görüsmesem daha iyiydi derdim yani..sema da tutturur genelde tarihleri ama su sıra cok fazla genis tarih yazıyor..o geniş tarihde ben nişan bile yaparım"Baktığım zaman bu kişi ile bu ayın 23ü ile 27si arasında bir konuşma olacağını görüyorum telvelerinde Burcucuğum. "yazmıştı bana kemal devrim
26 haziranda konuşma oldu. Ama gelecek çıkmadı. Bu kişiye sadece vakit olarak güvenebiliriz demek ki.
Ben de pişmanım valla cnm.Keşke hiç görüşmeseydim.tatlım bana da aynı bole bir tarih aralıgı verdi ve dediği gibi gorusme oldu ama inan görüsmesem daha iyiydi derdim yani..sema da tutturur genelde tarihleri ama su sıra cok fazla genis tarih yazıyor..o geniş tarihde ben nişan bile yaparım
Yazdı anlattı niye bakamadığını mesela yarın pc başında olmayacakmış bu aklam bakmaya çalışıcam yoksa çarşamba olur mu dedi okey dedimBen sizin yerinizde olsam çekerim yahu..Atom parçalıyor sanki..Ben bile okurken sinir oldum.2 gün oldu mu?
Hayır haber verse şu gün,şundan dolayı yine birşey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?