- 5 Eylül 2015
- 315
- 406
- 23
- 38
Ya bana da falcıların %70 i diyebilirim hem mart ın ikinci haftası, mart ın ortası dediler enteresan bi şekilde. Kemal devrim de mart ın 3. Haftası dedi. Bakalım çıkacak mıKemal'e 1 kere baktırdım tam dediği tarihlerde (+-2 gün) yaklaşık 8 ay sonra karşılaştık. Yani Eylülde bakmıştı ekimin ilk haftası dedi, 4 ekim de çıkan tarih.
Sezgi geysu serkan tek sema diyebilirim anı iyi gören falcılar canım başka bende bilmiyorum..bunlara güvenirim ama...Bana gelecekten ziyade şu anı çatır çatır doğru bilecek biri lazım. Karşıdakinin fikirleri hislerini hayatında biri olup olmadığını falan bilen.
Bu arada sırf meraktan başka bir hesap açıp yeşil çingene ye su falı gönderdim enerjimiz uyuşmamış iade etti. Önceki hesabımda ayna falı ma bakmıştı. Şimdi uyuşmuyomuş
olur sema da orta sahadan katılsa hayrika anlar yaşanırGeysu ve Kemal güçlerini birleştirip baksalar keşke mükemmel olur ya. Tarih, an, geçmiş, gelecek full çıksa, müthiş ikili olmaz mı?
Bunu bi düşünsünler herkes karlı çıksın artık çiçekler solmasınolur sema da orta sahadan katılsa hayrika anlar yaşanır
Geysu ve Kemal güçlerini birleştirip baksalar keşke mükemmel olur ya. Tarih, an, geçmiş, gelecek full çıksa, müthiş ikili olmaz mı?
olur sema da orta sahadan katılsa hayrika anlar yaşanır
İşin içine para alışverişi girince öyle günlerce bekletmek yanlış geliyor.Sevabına yapmıyor sonuçta bir karşılık alıyor ve bekliyor. Bilgi vermek daha kibar bir davranış böyle durumlarda. Bilgi verdiyse ok.Sonuçta seçim sunuyor beklersin beklemezsin..O da insan hasta olur, çıkması gerekir vs.Ama ha şimdi ha birazdan diye günler beklemek sinir bozucu olan..Yazdı anlattı niye bakamadığını mesela yarın pc başında olmayacakmış bu aklam bakmaya çalışıcam yoksa çarşamba olur mu dedi okey dedim
Son zamanlarda yaşadıklarımı da düşünerek selena diyorum, hiç ihtimal vermediğim bir şey yaşandı. Ayrıca karşı tarafın yaşayacağı bir şeyi de bilmiş. Bu iki olay birbiriyle bağlantılıydı. Bağlantıyı bile kurmuş. Gel gör ki sonuç ÇIKMIYOR ayrıntılar tıkır tıkır çıkıyor ama sonuç asla çıkmıyorgelecekte patlamayan falcı ismi verebilirmisiniz anı değil geleceği bilen
ayy o çıkmayan sonuçlara ben neler diyeyim neler....Selena 50 tl ya meraktan ölüyorum ona baktırmak için...Son zamanlarda yaşadıklarımı da düşünerek selena diyorum, hiç ihtimal vermediğim bir şey yaşandı. Ayrıca karşı tarafın yaşayacağı bir şeyi de bilmiş. Bu iki olay birbiriyle bağlantılıydı. Bağlantıyı bile kurmuş. Gel gör ki sonuç ÇIKMIYOR ayrıntılar tıkır tıkır çıkıyor ama sonuç asla çıkmıyor
Oha ne ara elli olmuş 40tı en sonayy o çıkmayan sonuçlara ben neler diyeyim neler....Selena 50 tl ya meraktan ölüyorum ona baktırmak için...
Son zamanlarda yaşadıklarımı da düşünerek selena diyorum, hiç ihtimal vermediğim bir şey yaşandı. Ayrıca karşı tarafın yaşayacağı bir şeyi de bilmiş. Bu iki olay birbiriyle bağlantılıydı. Bağlantıyı bile kurmuş. Gel gör ki sonuç ÇIKMIYOR ayrıntılar tıkır tıkır çıkıyor ama sonuç asla çıkmıyor
40 ama 7.5 masraf kesiyor atm alsana 47.5 meraktan ölücem çatlıycam:))Oha ne ara elli olmuş 40tı en son
ben de nazarla son diyordum ablacığım copy pasteçi çıkınca nur topu gibi iki falım oldu çingene ve eveline :) valla daha da atmam ben de bıktım gerçekten. Keşke kimse fal baktırmasa. Belki o zaman olur beklediğimiz şeyler. Gerçi olursa bu sefer aa nasıl bildiler diye yine fal atarım herhaldeMerak ettim selena nın yorumuna baktım bir yılı geçmiş çıkmamış bana
Daha önceki falı çıkmıştı ama iş durumumun olmayacağını bilmişti
Ben de fal baktırmak istiyorum ama falcı beklemekten gına geldi sırf bu yüzden yollamak istemiyorum kimseye yoruldum falcı yolu gözlemekten
ay evet orasını unutmuşum. Mobil bankacılık kullanıyorsan sanırım oradan masrafsız40 ama 7.5 masraf kesiyor atm alsana 47.5 meraktan ölücem çatlıycam:))
Sahi sen tarih diyince baktım da bana bunları aralıkta söylemiş iki ayda olmuş yani. He bi buçuk yıldır bekliyorum esas meseleyi o ayrı. Muhtemelen neden patladı saymıyorsun diye düşünenler olacak, saymıyorum çünkü şimdi gelse, kabul edebilecek kadar duygum var hala. Ne zaman ki, artık gelse de istemem derim, o zaman bir bir yazıcam patlayan falları burayaMerak ettim selena nın yorumuna baktım bir yılı geçmiş çıkmamış bana
Daha önceki falı çıkmıştı ama iş durumumun olmayacağını bilmişti
Ben de fal baktırmak istiyorum ama falcı beklemekten gına geldi sırf bu yüzden yollamak istemiyorum kimseye yoruldum falcı yolu gözlemekten
bence sen yine yaz patladı deme de bekliyorum de mesela veya tarihleri cıkanları yaz :) bizde meraklanmayalımSahi sen tarih diyince baktım da bana bunları aralıkta söylemiş iki ayda olmuş yani. He bi buçuk yıldır bekliyorum esas meseleyi o ayrı. Muhtemelen neden patladı saymıyorsun diye düşünenler olacak, saymıyorum çünkü şimdi gelse, kabul edebilecek kadar duygum var hala. Ne zaman ki, artık gelse de istemem derim, o zaman bir bir yazıcam patlayan falları buraya
İç sesine kulak ver bence o iç ses ne diyorsa çıkıyor genelde...Ayrıca Tecrübelerini bizimle paylaşırmısın özet olaraktan...Sahi sen tarih diyince baktım da bana bunları aralıkta söylemiş iki ayda olmuş yani. He bi buçuk yıldır bekliyorum esas meseleyi o ayrı. Muhtemelen neden patladı saymıyorsun diye düşünenler olacak, saymıyorum çünkü şimdi gelse, kabul edebilecek kadar duygum var hala. Ne zaman ki, artık gelse de istemem derim, o zaman bir bir yazıcam patlayan falları buraya
Ya o kadar çok ki, tek tek bulup yazmam gerekiyor. Ama zaten bi falcının konusu geçtiğinde bir fikrim varsa anında yazıyorum düşüncelerimi :) sezgi asenat harici herkese baktırdım bence özellikle merak ettiğin biri var mı canımbence sen yine yaz patladı deme de bekliyorum de mesela veya tarihleri cıkanları yaz :) bizde meraklanmayalım
Ah be benim iç sesim o kadar yanılıyor ki, bu çocuğu da mükemmel biri zannediyordum ama neler neler oldu. Şöyle diyim sana, farklı konuşanları söyleyeyim en azından. Bana bununla olmaz diyen iki tane insan vardı, biri serüven diğeri de byv asiye. Onun dışında herkes hep bekle dedi. Yani dedikleri yaşanan biri yok henüz. Yalnızca selena var işte bi parti eğlence olacak ve birlikte katılacaksınız demişti. Gerçekten de oldu. Şaka gibiydi. He bir mrb bile demedik birbirimize o ayrı.İç sesine kulak ver bence o iç ses ne diyorsa çıkıyor genelde...Ayrıca Tecrübelerini bizimle paylaşırmısın özet olaraktan...
aa olmaz olur mu ben de selenacıyım bana cıkıyor ama ozellikle tarih bilenler lazım bana da.. sema, gizem hatun, arnisa bahadır ,geysu, fama ?? ne diyorsun :)Ya o kadar çok ki, tek tek bulup yazmam gerekiyor. Ama zaten bi falcının konusu geçtiğinde bir fikrim varsa anında yazıyorum düşüncelerimi :) sezgi asenat harici herkese baktırdım bence özellikle merak ettiğin biri var mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?