Binnaz Abla

Kemal'e 1 kere baktırdım tam dediği tarihlerde (+-2 gün) yaklaşık 8 ay sonra karşılaştık. Yani Eylülde bakmıştı ekimin ilk haftası dedi, 4 ekim de çıkan tarih.
Ya bana da falcıların %70 i diyebilirim hem mart ın ikinci haftası, mart ın ortası dediler enteresan bi şekilde. Kemal devrim de mart ın 3. Haftası dedi. Bakalım çıkacak mı

Bana gelecekten ziyade şu anı çatır çatır doğru bilecek biri lazım. Karşıdakinin fikirleri hislerini hayatında biri olup olmadığını falan bilen. KİMİ ÖNERİRSİNİZ BİNNAZ DA
Bu arada sırf meraktan başka bir hesap açıp yeşil çingene ye su falı gönderdim enerjimiz uyuşmamış iade etti. Önceki hesabımda ayna falı ma bakmıştı. Şimdi uyuşmuyomuş

Sezgi geysu serkan tek sema diyebilirim anı iyi gören falcılar canım başka bende bilmiyorum..bunlara güvenirim ama...

Yazdı anlattı niye bakamadığını mesela yarın pc başında olmayacakmış bu aklam bakmaya çalışıcam yoksa çarşamba olur mu dedi okey dedim
İşin içine para alışverişi girince öyle günlerce bekletmek yanlış geliyor.Sevabına yapmıyor sonuçta bir karşılık alıyor ve bekliyor. Bilgi vermek daha kibar bir davranış böyle durumlarda. Bilgi verdiyse ok.Sonuçta seçim sunuyor beklersin beklemezsin..O da insan hasta olur, çıkması gerekir vs.Ama ha şimdi ha birazdan diye günler beklemek sinir bozucu olan..

gelecekte patlamayan falcı ismi verebilirmisiniz anı değil geleceği bilen
Son zamanlarda yaşadıklarımı da düşünerek selena diyorum, hiç ihtimal vermediğim bir şey yaşandı. Ayrıca karşı tarafın yaşayacağı bir şeyi de bilmiş. Bu iki olay birbiriyle bağlantılıydı. Bağlantıyı bile kurmuş. Gel gör ki sonuç ÇIKMIYOR ayrıntılar tıkır tıkır çıkıyor ama sonuç asla çıkmıyor

ayy o çıkmayan sonuçlara ben neler diyeyim neler....Selena 50 tl ya meraktan ölüyorum ona baktırmak için...

Merak ettim selena nın yorumuna baktım bir yılı geçmiş çıkmamış bana
Daha önceki falı çıkmıştı ama iş durumumun olmayacağını bilmişti
Ben de fal baktırmak istiyorum ama falcı beklemekten gına geldi sırf bu yüzden yollamak istemiyorum kimseye yoruldum falcı yolu gözlemekten

ben de nazarla son diyordum ablacığım copy pasteçi çıkınca nur topu gibi iki falım oldu çingene ve eveline :) valla daha da atmam ben de bıktım gerçekten. Keşke kimse fal baktırmasa. Belki o zaman olur beklediğimiz şeyler. Gerçi olursa bu sefer aa nasıl bildiler diye yine fal atarım herhalde

40 ama 7.5 masraf kesiyor atm alsana 47.5 meraktan ölücem çatlıycam:))
ay evet orasını unutmuşum. Mobil bankacılık kullanıyorsan sanırım oradan masrafsız

Sahi sen tarih diyince baktım da bana bunları aralıkta söylemiş iki ayda olmuş yani. He bi buçuk yıldır bekliyorum esas meseleyi o ayrı. Muhtemelen neden patladı saymıyorsun diye düşünenler olacak, saymıyorum çünkü şimdi gelse, kabul edebilecek kadar duygum var hala. Ne zaman ki, artık gelse de istemem derim, o zaman bir bir yazıcam patlayan falları buraya

bence sen yine yaz patladı deme de bekliyorum de mesela veya tarihleri cıkanları yaz :) bizde meraklanmayalım

İç sesine kulak ver bence o iç ses ne diyorsa çıkıyor genelde...Ayrıca Tecrübelerini bizimle paylaşırmısın özet olaraktan...

bence sen yine yaz patladı deme de bekliyorum de mesela veya tarihleri cıkanları yaz :) bizde meraklanmayalım
Ya o kadar çok ki, tek tek bulup yazmam gerekiyor. Ama zaten bi falcının konusu geçtiğinde bir fikrim varsa anında yazıyorum düşüncelerimi :) sezgi asenat harici herkese baktırdım bence özellikle merak ettiğin biri var mı canım

İç sesine kulak ver bence o iç ses ne diyorsa çıkıyor genelde...Ayrıca Tecrübelerini bizimle paylaşırmısın özet olaraktan...
Ah be benim iç sesim o kadar yanılıyor ki, bu çocuğu da mükemmel biri zannediyordum ama neler neler oldu. Şöyle diyim sana, farklı konuşanları söyleyeyim en azından. Bana bununla olmaz diyen iki tane insan vardı, biri serüven diğeri de byv asiye. Onun dışında herkes hep bekle dedi. Yani dedikleri yaşanan biri yok henüz. Yalnızca selena var işte bi parti eğlence olacak ve birlikte katılacaksınız demişti. Gerçekten de oldu. Şaka gibiydi. He bir mrb bile demedik birbirimize o ayrı.

aa olmaz olur mu ben de selenacıyım bana cıkıyor ama ozellikle tarih bilenler lazım bana da.. sema, gizem hatun, arnisa bahadır ,geysu, fama ?? ne diyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…