Binnaz Abla

reklam yapan yok canım burdaki amaç zaten beğendiğimiz falcıları paylaşmak...ben merti çok beğeniyorum gelecek çıkmazsa palaşacağım zaten....25 lira verip fal baktırdığım onca kişinin söylemediklerini bilemediklerini mert 10 liralık kahve falında söyledi.emeğini esirgemiyor canım o yüzden beğenıyorum..sen sevmezsin seversin sana kalmış ancak seven insalarada bu kadar aşırı sinirlenmene anlam veremedim

reklam yapan yok canım burdaki amaç zaten beğendiğimiz falcıları paylaşmak...ben merti çok beğeniyorum gelecek çıkmazsa palaşacağım zaten....25 lira verip fal baktırdığım onca kişinin söylemediklerini bilemediklerini mert 10 liralık kahve falında söyledi.emeğini esirgemiyor canım o yüzden beğenıyorum..sen sevmezsin seversin sana kalmış ancak seven insalarada bu kadar aşırı sinirlenmene anlam veremedim

mesela alcanzar elif ışık'ı begenmiyor ben begenıyorum ikimizde birbirimize sinirlenmiyoruz niye beğenıyorsun diye:))) yada burda çoğu kişini tavsiye ettiği ancak benim beğenmediğim kaçtane falcı var sadece düşüncemi paylaşırım...kimseye hayırdır ilkayı niye bu kadar seviyorrsunuz ve ya rezzanı niye bu kadar seviyorsunuz diyemem...

Altını çizdiğim bölüme cevap vereyim, bu sitede ceza almanız için ille de hakaret etmenize gerek yok, tartışmaya girmek bile ceza alma sebebidir, eğer bir üye( yani tolin) banlıyken kalkıpta üstelik arkadaşınız xlilax'la tolin arasında geçen polemiğe müdahil oluyorsanız ceza alırsınız. Her ikisi de polemikten banlanmıştı, sizin konuya girmeniz gerekmiyordu.

Polemik, tartışma ceza sebebidir, bu kadar süre sitede üye olup bu kuralı bilmiyorsanız sizin bileceğiniz iş, üyeler sizin çekişmelerinizi okumak zorunda değil.
Ayrıca tolin mi ceza almadı? El insaf tolin'inde müdahil olduğu tüm polemiklerinizde tolin'de ceza aldı, geçen gün banlanan sadece arkadaşınız değildi? tolin'inde banlandığını bildiğiniz halde ceza almıyor demeniz büyük talihsizlik.

Artık polemiklerinize karşılıklı olarak son veriniz lütfen.

Ya canım benim tabikide isteyen istediğini beğenir,fikrini yazar,isteyen baktırır veya baktırmaz.Aynen dediğin gibi ben Elif'i beğenmiyorum sen beğeniyosun,e ne var bunda ,herkesin falı falcısı kendine.Ya bide şu Reiki olayı;ya biz çocuğa takılıyoduk ya sesine falan alıp bizi götürüyo diye...Bu illaki gelsin geyiğide onun uzantısı biliyosun.Yani Reiki'nin falcılığıylada alâkalı gelişmedi olay,ama taa nerelere gelmiş muhabbet.

aynen canım reiki sadece aramızda bi espiriydi..gelsin gelsin muhabbet ederiz dememizde espiriydi ..burda falcılarımızı paylaşıyoruz yeri geliyor dertlerimizi sıkıntılarımızı paylaşıyoruz...şekerim senin tavsiyenle madam'a ,deniz görür'e meleğe fal gönderdim madamı hiç beğenmedim mesela ama çıkıpta bu madamın burda ne işi var veya neyini bu kadar seviyorsunuz demek bana düşmez.. çünkü kednisi beğenen o kadar arkadaşım oldu

ay neler olmuş böyle reiki sadece, biraz gülmek için biraz eğlenmek için yapılan espiriler. olayların giriş noktası ile çıkış noktası çok farklı olmuş

Canım burda bu kadar insanız,öyle düşünsek kimseyi tavsiye edemez,beğendik yada beğenmedik yorum yapamayız.Bende attığım falların pekçoğunu tavsiyeyle baktırdım,çoğundan da memnun kalmadım.Herkes yorumunu yapar isteyen dikkate alır istemeyen almaz.

kızlar sakın yanlış anlamayın ben sıze bısey demeıdm hep dıyorum bu fal enerjı meselesi hatta yazan arkadaşlar olmuştu cıcek bocek dedı dıye bende oylede dememiş normal bakmış herkes burda tavsıyelerde bulunuyo ona hıc bısey demem ama adam bana resmen 5 dk fal bakmış kaç hafta once bgn tekrardan dınledım ben burda ne falcılara yorum yapmadım emektır dıye ama gecıstırmış gıbı geldı saglık sorunu olabılır başka bısey olabılır bunu bı kaç hafta oncede soylemıştım kımse bısey dıyemez ınsanlık halı moralı bozuk olabılır ama benım enerjım tutmadı :S kızdıgım seyde burda o kadar cok falcıya yorum yaptık ama begenmedıgımız coğu ınsan daha ozenli tabıkı oda bana gore kımseyı yargılmam amann kızlar yaa sankı hagısıı cıkıyo bız anca baktırıyoruzzz oylee olan paramıza aoluyoo en ıyısını bulana kadar devam galıbaa

ay neler olmuş böyle reiki sadece, biraz gülmek için biraz eğlenmek için yapılan espiriler. olayların giriş noktası ile çıkış noktası çok farklı olmuş

Malesf canım ya..Reiki bi hoşluktu aramızda gülüp eğlenip beklentilerimizden uzaklaşıp keyif aldığımız..Döndüü dolaştı tamamen şekil değiştirdi Reiki.Fallara ve falcılara hep ciddiyetle bakmalıyız demek.

Ya biz Reiki'ye takılıyoduk zaten.Sen sanırım atladın oraları.Sesi falan derken Reiki'ye işte gelsin okusun muhabbeti ordan kaynaklı.Yoksa hiçç fala iyi bakmış kötü bakmış konu o değil.Falcılığı için gelsin demedik yani.Sesinin hoşluğundan kaynaklı bi geyik sadece.Aynen dediğin gibi falcı arayışlarına devam.

Bence herkesin enerjisi her falci ile uyuşmuyor bazisi nesibeyi cok begenirken bazisi melek diyor bazisi baska falcilar mert rezzan şahsen coj guzel fallar dinlememe ragmen hayatim ile ilgili cikan durumlar aşk ile ilgili olanlari esince iş ile ilgili olanlari melek söyledi. Ben artik falin tutarliligindan cok ne kdr cikkmis hangisi cikmamis diye bakiyorum cunku herkesle ayni frekansi yakaladigimi dusunmuyorum .. Bana subat mart diye zaman veriyorlar söyledikleri cikan falcilari mutlaka burdan bildirecegim esinceye iki farkli arkadasim fal baktirdi onlarin fallari tutarasa onlarida burdan bildirecegim rezzan abla bir baska arkadaaima bakti vebbazi seyler tuttu demekki onla uyustular :)) velhasil kimseyi baymadan diyorumki ne cikiyosa ona bakin..

Mune merhaba, sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş, Gaussmat'ın kastettiği, ceza almadığını söylediği kişi Tolin değildi, Alcanzar'dı.. Kendisi banlı olduğu için yazamıyor, elçiye de zeval olmaz :)

Erkeklere yasak mı ki burası? Ben bilmiyordum :S bir kerelik izin verseler ne güzel olurdu walla... Hem yabancı da değil üstelik, çoğumuz tanıyor Onu :)

Falcıların siteye girmesinin yasak olduğunu da mı bilmiyorsunuz?
Falcıların siteye girişini nasıl desteklersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…