Binnaz Abla

Galiba serüven kitap falını ve selenayı deneyeceğim en sonunda:))Bana da olumsuzda olsa söyleyecek bi falcı lazım artık bende çok sıkıldım...

aa olmaz olur mu ben de selenacıyım bana cıkıyor ama ozellikle tarih bilenler lazım bana da.. sema, gizem hatun, arnisa bahadır ,geysu, fama ?? ne diyorsun :)
Famayı hiç samimi bulmuyorum. Eski erkek arkadaşım için aylin ve meryeme baktırmıştım ama famaya bir türlü kısmet olmamıştı. Bu üçünün aynı kişi olduğu iddia ediliyordu o sıralar. Neyse bu yeni aklımdaki kişi için baktırdım famaya yanılmıyorsam mayıs başında yedi ay demişti, geçti tarihi yani. Falında da öyle beni aşırı etkileyen bir nokta yoktu açıkçası.

Bak sema eski erkek arkadaşımla olmayacağını bilmişti. Bu çocukla olacak dedi. Bekledim ama ben bi ara beklemekten baya sıkıldım ve başka biriyle görüşmeyi düşündüm, bu görüşmeyi düşündüğüm kişi için de semaya fal attım ve buna da olacak dedi. Yani ne diyeyim ki. Kapıcı ahmet abi için atsam ona da olacak diyebilitesi var artık gözümde. Ki faldan bi kaç gün sonra bu yeni çocuk uçtu gitti aklımdan.

Gizem hatuna baktırdım sanıyordum ama o falalemdeymiş benim baktırdığım medyum gizemmiş faldepetinde. Burçlardan yürür ve beş para etmez.

Diğerleri hakkında hiç fikrim yok canım

Ay ayrıca tarih sormuşsun ekleyeyim hemen sema bana eylül ekim demişti bekledim bekledim bir şey olmadı. Tam 29 ekimde biz bir kavga et bu çocukla. Ama ne kavga, bir daha da birbirimizin yüzüne bakmadık

Son düzenleme:
Galiba serüven kitap falını ve selenayı deneyeceğim en sonunda:))Bana da olumsuzda olsa söyleyecek bi falcı lazım artık bende çok sıkıldım...
Selena da serüven de olumsuzu söylüyor bence çekinmeden. He ben serüven haklı çıksa bile, yani bu mesele olmasa bile, selenaya atarım fal galiba. Çünkü serüvenin bir sürü ön görüsü patladı. Mesela benimkine başka bir ilde eğitim hayatı gördü bir daha birbirinizi görmeyeceksiniz dedi, aynı okula hatta aynı sınıfa düştük

Nazar hanım teyze kopyala yapıştırcı çıktı ki zaten yok..Yorum yazacaktım güzelce şöyle ama profil kalkmış...

Bu tellwede iyice bozdu hoş hangisi bozmadıki yaa şu ücretsiz falaladdin varya ordaki uygulama tutturuyor bana :) .

Bu tellwede iyice bozdu hoş hangisi bozmadıki yaa şu ücretsiz falaladdin varya ordaki uygulama tutturuyor bana :) .

Ben bıraktım zaten. Ama ilk zamanlar çok iyiydi. Fal at heyecanla bekle,ne dedilerse inan hayaller kur falan süperdi. Ne zaman anladım çoğu senaryo yazarı tadı kaçtı. O saf zamanları aramıyor değilim yani.
Bir senelik emek ve bir sürü paradan sonra elimde nehir kaldı
Neyse hep derim.. Canım sağolsun

Nehir fena değil evet ama atmıyorum en son serkana attım oda patladı sayılır büyük olaylar oldu çünkü ama duygu düşünceleri biliyor serkan o konuda iyi.

Doğru diyosun canım haber verince ben de geri çekmedim bu da nazik bir davranış sonuçta

Anda en iyi olduklarını düşündüklerim: melek yıldız, geysu,gizem hatun, derin, çingene

Tellwe de iki ayrı hesabımdan birinde 40 diğerinde 30 kredim var ne olur anda iyi birilerine ihtiyacım var yardım lütfen canlarım

Derin tellwede hiç bakmıyor dimi artık gerçi sonuç olarak o da çıkmaz:)))

Bem maille baktırdım forumda deli gibi araştırdığım bi dönemdi ismini görmüştüm şimdi maille bakıyormuş 2 kez baktırdım ah nerdeee öyle %100 çıkacak birisi mümkün değil gibi:) benim için an önemli sanırım ya gelecek zaten belli değil baksana habire değişiyor hele benimki arap saçı ben bile yetişemiyorum bazen ama şunu da ekliyim yakın gelecekte %70 çıkanlar oluyor bu da iyi gibi:)

Nehir fena değil evet ama atmıyorum en son serkana attım oda patladı sayılır büyük olaylar oldu çünkü ama duygu düşünceleri biliyor serkan o konuda iyi.

Serkan bana bir fal atmıştı inanmazsın sorumu bile okumamış kocayı flörtüm yapmış boşandığım adamla bi de tatile paket etmişti.. Teşekkür edip tez uzaklaştım..
Ama çok seveni var..bende var bi bahtsızlık yoksa iyidir bir şey diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…