- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
Galiba serüven kitap falını ve selenayı deneyeceğim en sonunda:))Bana da olumsuzda olsa söyleyecek bi falcı lazım artık bende çok sıkıldım...Ah be benim iç sesim o kadar yanılıyor ki, bu çocuğu da mükemmel biri zannediyordum ama neler neler oldu. Şöyle diyim sana, farklı konuşanları söyleyeyim en azından. Bana bununla olmaz diyen iki tane insan vardı, biri serüven diğeri de byv asiye. Onun dışında herkes hep bekle dedi. Yani dedikleri yaşanan biri yok henüz. Yalnızca selena var işte bi parti eğlence olacak ve birlikte katılacaksınız demişti. Gerçekten de oldu. Şaka gibiydi. He bir mrb bile demedik birbirimize o ayrı.
Famayı hiç samimi bulmuyorum. Eski erkek arkadaşım için aylin ve meryeme baktırmıştım ama famaya bir türlü kısmet olmamıştı. Bu üçünün aynı kişi olduğu iddia ediliyordu o sıralar. Neyse bu yeni aklımdaki kişi için baktırdım famaya yanılmıyorsam mayıs başında yedi ay demişti, geçti tarihi yani. Falında da öyle beni aşırı etkileyen bir nokta yoktu açıkçası.aa olmaz olur mu ben de selenacıyım bana cıkıyor ama ozellikle tarih bilenler lazım bana da.. sema, gizem hatun, arnisa bahadır ,geysu, fama ?? ne diyorsun :)
Selena da serüven de olumsuzu söylüyor bence çekinmeden. He ben serüven haklı çıksa bile, yani bu mesele olmasa bile, selenaya atarım fal galiba. Çünkü serüvenin bir sürü ön görüsü patladı. Mesela benimkine başka bir ilde eğitim hayatı gördü bir daha birbirinizi görmeyeceksiniz dedi, aynı okula hatta aynı sınıfa düştükGaliba serüven kitap falını ve selenayı deneyeceğim en sonunda:))Bana da olumsuzda olsa söyleyecek bi falcı lazım artık bende çok sıkıldım...
Nazar hanım teyze kopyala yapıştırcı çıktı ki zaten yok..Yorum yazacaktım güzelce şöyle ama profil kalkmış...
tellwede falcı yok ki geysu sadece...Bu tellwede iyice bozdu hoş hangisi bozmadıki yaa şu ücretsiz falaladdin varya ordaki uygulama tutturuyor bana :) .
Geysu bende büyük patladı.Hiç bilen yok bende hadi byv de serkan ın bildiği detay oldu .Tellwede hiçbirşey yok.tellwede falcı yok ki geysu sadece...
Bu tellwede iyice bozdu hoş hangisi bozmadıki yaa şu ücretsiz falaladdin varya ordaki uygulama tutturuyor bana :) .
Serkan tek ve sema binnaz da değil mi canım. Şu maille bakan sezgi ile sezgi cansan aynı kişi mi peki?Sezgi geysu serkan tek sema diyebilirim anı iyi gören falcılar canım başka bende bilmiyorum..bunlara güvenirim ama...
Ben bıraktım zaten. Ama ilk zamanlar çok iyiydi. Fal at heyecanla bekle,ne dedilerse inan hayaller kur falan süperdi. Ne zaman anladım çoğu senaryo yazarı tadı kaçtı. O saf zamanları aramıyor değilim yani.
Bir senelik emek ve bir sürü paradan sonra elimde nehir kaldı
Neyse hep derim.. Canım sağolsun
Doğru diyosun canım haber verince ben de geri çekmedim bu da nazik bir davranış sonuçtaİşin içine para alışverişi girince öyle günlerce bekletmek yanlış geliyor.Sevabına yapmıyor sonuçta bir karşılık alıyor ve bekliyor. Bilgi vermek daha kibar bir davranış böyle durumlarda. Bilgi verdiyse ok.Sonuçta seçim sunuyor beklersin beklemezsin..O da insan hasta olur, çıkması gerekir vs.Ama ha şimdi ha birazdan diye günler beklemek sinir bozucu olan..
Bana gelecekten ziyade şu anı çatır çatır doğru bilecek biri lazım. Karşıdakinin fikirleri hislerini hayatında biri olup olmadığını falan bilen. KİMİ ÖNERİRSİNİZ BİNNAZ DA
Bu arada sırf meraktan başka bir hesap açıp yeşil çingene ye su falı gönderdim enerjimiz uyuşmamış iade etti. Önceki hesabımda ayna falı ma bakmıştı. Şimdi uyuşmuyomuş
Serkan tek ve sema bir yolun var da ,sezgi candan evet canımSerkan tek ve sema binnaz da değil mi canım. Şu maille bakan sezgi ile sezgi cansan aynı kişi mi peki?
Saol canım ne çok fal sitesi varmış başım döndü vallahiSerkan tek ve sema bir yolun var da ,sezgi candan evet canım
Derin tellwede hiç bakmıyor dimi artık gerçi sonuç olarak o da çıkmaz:)))Anda en iyi olduklarını düşündüklerim: melek yıldız, geysu,gizem hatun, derin, çingene
Derin tellwede hiç bakmıyor dimi artık gerçi sonuç olarak o da çıkmaz:)))
Nehir fena değil evet ama atmıyorum en son serkana attım oda patladı sayılır büyük olaylar oldu çünkü ama duygu düşünceleri biliyor serkan o konuda iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?