Binnaz Abla

bendee bıtanesı ızledım :)) defneye fal yolladım rahat durmadım yıne gece gece :))) beklıyorumm sımdıkk

ben kaydetmistim anca firsatim oldu..bu aysene cok kiziyorum ben hala anlamadi bu insanlaribakalim ne dicek sana..kimlerden memnun kalmistin sen?

Ya allah askına reikinin burda ne işi var ??? Yok ya yok güvenilmez kmseye bi daha da fal baktırmamak en iyisi sanırım

Kızlar falsepeti Barış Can Yücel'e baktıranınız varmı?İlk defa bu gece online olmuştu,ara ara sisteme girdiğini yazmış,bende de bi merak uyandırdı niyeyse?Malûmunuz ay sonuna kadar oruçta olduğumdan deneyemedim.Acaba deneyen varmı?

bende gordum onu ada ben artik baktirmicam.kendilerine hayirlari yok bu falcilarin bence arkadaslar..

Falcıların siteye girmesinin yasak olduğunu da mı bilmiyorsunuz?
Falcıların siteye girişini nasıl desteklersiniz?

Falcıların siteye girişinin yasak olduğunu da bilmiyordum, umarım bir sakıncası yoktur... Ayrıca üye olmadan bir sürü falcı burayı okuyor, artık hepimiz biliyoruz bunu.. Bence buraya üye olup kendini gösteren, cevap veren falcılar, gizli gizli okuyanlardan çok daha iyi niyetlidir...

Eğer siz hiçbir falcının girmesini istemiyorsanız yapacağınız şey bence belli, üye olmayan kimsenin burayı okuyamamasını sağlamak..

bende gordum onu ada ben artik baktirmicam.kendilerine hayirlari yok bu falcilarin bence arkadaslar..

Doğru diyorsun,bende artık deneme yanılma olayına son verdim.Daha önce baktırıp memnun kaldıklarımla devam edeceğim.(Çok fena gaza gelmediğim sürece).Melek gibi örneğin.Barış 'ta "tılsım destemi karacagım "deyince...Benim ki merak işte.

bizde bu olay artik bir bagimlilik oldu o yuzden yavas yavas degil birden birakmamiz lazim..

bizde bu olay artik bir bagimlilik oldu o yuzden yavas yavas degil birden birakmamiz lazim..

Zaten baktırdıkça baktırası geliyor insanın,çorap söküğü gibi,onuda deneyeyim,diğerinide derken işin ucu kaçıyor.Yani en azından bende hep böyle oldu.Hakikaten birden kesmek çok işe yarıyor.Benim on beş gün doldu,en son Madam ile kapanış yaptım,şu an hiçbir istekte duymuyorum baktırmaya dair.

bende bgn melekle kapatmayı dusunuyorum oğleden sonra cevrımıcı olucam demıs ama daha bısey yok saat 5 e gelıyo bakalım beklemedeyım =)) bende oruca gırıyorum fal orucu bzmıycaz ınsallah melekle jubıle yapalım senıde teprık edıyorum arkadasımm :))

Bozmayız inşallah yaa.Çevrimiçi olacağını söylediyse mutlaka girer o zaman.Hadi bakalım jübile falından inşallah memnun kalırsın canımm.

bu madam maya da kim? madam salunun bacısı mı yoksa

madam maya ya baktıran var mı??

kızcağızlarım binnaz abladaki kesira'ya rüya yorumlatanınız varmı

Arkadaşlar ne nette ne de telefonda birebir yüzyüze bakarak falınıza bakılır arkadaşlarımın hepsi falımın çıktığını söylüyor ücret olarak sınırlama yoktur kimin gönlünden ne koparsa baktırmak isteyenler msj atabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…