- 7 Nisan 2013
- 392
- 185
- 323
Sezgi en iyisi o konudayesilcingene benim falimi iade etmisti
Hepsi aynı kişiler hayatımOha bu kişiler bana aynı şekilde olumsuz yorum yaptı aynı gün içinde baktırmıştımçok üzülmüştüm şaka gibi. Yeter atarlı, sultanfalcı, falcı ayten. Aysel falcı da bu gruba dahil mi canım peki?
Bir nebze rahatladım biliyo musun çok üzülüp silmiştim fallarıHepsi aynı kişiler hayatım
sultanfalcı ve fallarkraliçesi bana farklı konuşmuştu.İkisi de bir şey bilemedi ama şaşırdım aynı olmalarına.
ayyy hiç gülesim yoktu iyi ki bu forum var:)))Burada bir sürü bekar kız var boşver onu kıymetini bilememiş kardeş. Ben burcu 28 yaşındayım :))))))))) Baktım fallar patlıyor nefes alsın yeter moduna geçtim. :)
hahhhaaa sakin hıncımızı çıkarmayalım şimdi adamdan:)))))))Neredeyse üzülecektim.... Artık kimin ahını aldıysan geçmişte....birşey yapmamışmış.....
Hiç takılma sahtekarın teki:)Bir nebze rahatladım biliyo musun çok üzülüp silmiştim falları
Hele onlara inanılmaz eminim çünkü eski profil resimlerini biliyorum:)sultanfalcı ve fallarkraliçesi bana farklı konuşmuştu.İkisi de bir şey bilemedi ama şaşırdım aynı olmalarına.
Bu kısım balık erkeği için geçerli olacaksa haftalık değil yıllık hatta ömürlük burç yorumu olsun dilerimBalık:
Bu defa kaybeden siz değil de sizin boylarınızda, sizin kilonuzda, sizin gibi bir… Ay, yok, gene sizmişsiniz ya. Pardon
Valla hem güldüm hem üzüldüm ask acısının erkeği kadını olmaz kalp bu çare aramış bizim gibiayyy hiç gülesim yoktu iyi ki bu forum var:)))
Yok ben T takeiteasy1907 in yorumuna güldüm :))))tabii ki aşk acısının kadını erkeği olmaz ona saygım sonsuz...Valla hem güldüm hem üzüldüm ask acısının erkeği kadını olmaz kalp bu çare aramış bizim gibi
Arkadaslar basimdan gecen bi olayi sizinle paylasmak istiyorum. Konu daha once cok savundugum ve 1 yil oncesine kadar duzenli fal baktirdigim telde fal bakan yigitle alakali. Baktiranlar bilir, yigit anda iyi bir falcidir ama pembe tablocudur biraz. Ben de anla ilgili bilgi almak istedigimda ara ara baktiriyordum. Fakat son 1-2 yilda cok degisti- soyledigi saatlerde asla bakmiyordu- arka arkaya mesaj atiyorsun lutfedip bi ara cevap veriyordu. Yine de her seye ragmen sevdigim bir falciydi. Gecen sene agustosta kendi ak bank hesabima 2000 tl eft yapayim derken onun daha once kullandigi semra aydin akbank hesabina eft yapmisim 1-2 gun sonra farkettim. Kendisine guc bela ulastim - parayi farketmeden harcadigini ama haftasonuna kadar toparlayip yollayacagini soyledi. Parayi defalarca takip ve israrimdan sonra boluk porcuk 2 haftada toplam 1800 tl olarak geri alabildim- 200 tlsi de helali hos olsun dedim- sikisigim deyince. Olabilir- insanlik halidir.Aradan 5 ay gecti ocakta fal rica ettim 200 tl yi de istemedim. Bakarim dedi 60 tl yatirdim. 2 gun salladi. En son ben sinirlenince bana hastanede serum aldigi bir fotografini yolladi. Peki dedim sonra bakarsin gecmis olsun. Ayni gunun gecesi yigitten mesaj aldim ki -fal harici bir muhabbetimiz yok- barda kaldim param cikismadi bana eft yapar misin herkesi ariyorum kimse yanit vermiyor- gece 2 mi ne- kusura bakma dedim yapamam bu saatte. Kibarca reddettim- yine de demedim hastayim diyorsun barda ne isin var. 2 gun sonra hatirlattim para yatirmistim- bakar misin diye. Cevap yok. 1-2 gun sonra parami iade et dedim yine cevap yok. Enayilik derecesinde iyi niyetim bu derece suistimal edildigi icin sizlerle paylasmak istiyorum. Kimseye hakaret etmeden olani oldugu gibi. Hakkimi arayabilecegim bir merci olmadigindan en azindan kk uyelerinin bilmesini istedim.
Merhabalar herkese :) bir hatunun acısı fallar ile tanışmama vesile oldu.Olayı anlatsam acıklı ve komik bir çok tarafı var.Bu süreç tabi binnazabla sitesine abanmama sebeb oldu.Ve kahve ve katinada çoğu kişiyi defalarca denedim ve adam gibi falcı bulamadım.Kimse tam olarak bir şeyleri tuturamadı :)Tabi bu süreçte bazı falcılar ile samimi ve arkadaş olduk en çokta Kemal Devrim ile gün içi sürekli konuşuruz :) hatta muhabbet arasında falın zaman konusunda tutmama sebebinin hatunun yüksek egoduna bağlıyor ve kesinlikle döneceğini idda ediyor.Bizde bekleyip görelim diyoruz.Aslında kime baktırdam aynısını olayları söylüyor.
Neyse geveziliği bırakalım kişi tecrübelerimi aktarayım....
Maya demir:Kendisi ile faldan önce faceden görüşüp ancak öyle yakalıya biliyoruz.Bugüne kadar hiç bir şeyi tutturamadı :) ve 10 dklık fal bakarkar eee ööö sen söyle diyerelten zaman geçiriyor.Ben mimarım ve babamında işlerini takip ederim.Kendisi vefat edeli 1 yıl oluyor bir falında babamın yaptığım şeylere karışmayacağını ve onun işleri engellemez gibi bir şeyler söyledi.Adam ölmüş ne yapa bilir?Büyük bir fiyasko oldu benim için
Kemal Devrim:Gerçekten kendiside kabul ediyor can dostum,zaman konusunda tuturamıyoruz.Gel gitleri olan bi koz arkadaşım vardı.Ama hissiyat olarak söylediklerinde tutarlı net tarih yerine artık ay olarak söylüyor çünkü ara sıra istemsiz kazalar oldu.Bundan dolayı hatunun bir yerleri depreşti neyse bekliyoruz kemalimide :)
Çağrı bilgin : kendisine dün baktırdım ve gerçekten hissiyat olarak çok iyi geçmişe yönelik doğru tespitler yaptı mart ayından engelini kaldıracak ve nisan mayıs ayında ailevi sorunlarını çözdüğünde sana dönecek dedi.Beklemedeyiz.
Fürize Aydın :Ah ablam ah :))) beni en çok yakan ama konuşmayı seviyorum kendisi ile ne zaman baksa bu kız sana kesinlikle dönecek dedi bekliyoruz.
Ada balcı:Bir kez baktırdım ve aşırı iddalıydı ve gelmeyerek hatun direkt patladı ancak aşırı sempatik :)
Umut ışık:Kendine çok güveniyor ama fiyasko vakit kaybı
Elif ışık :Güzel şeyler söyledi katinada ve geleceğini söyledi sorunları çözünce
Meral saydam:Geç baksada fallara fena değil diğerleri gibi idda etti döneceğini.Dönüp dönmediğini göreceğiz
Natali Derinsu:İlk baktırdığımda bu ne saçmalıyor demiştim sonralardan falına baktığımda dolaylı tutturdu.(sonda yzacaktım fakat söylim Şubat ayında iletişim olacak dedi.Gerçekten ben bir şey yapmadım telefonun hatunu aradı rezil oldum durup dururken engellendim birde Halbu ki beni rehberinden silmişti listemde görünmüyordu.Geri eklemiş :)))
Bahar özmen :Buda olumlu konuştu beklemedeyiz
Nehir ateşoğlu:Mert bi kadın acı tatlı patlatıyor ortaya karışık :))Ms hastasıyım normalde yapmam gerekn şeyler hakkında tavsiyelerde bulundu güldüm Kendiside diğerlerinin dediği zamanda geleceğini idda etti.
Alev tansel:iddalı iyi zamanı tutmadı.Ancak hissiyat iyi
Fahriye ışıksaçan:şirin ablam zaman vermedi kesinlikle dönecek dedi senden iyisini ve değer görecek birisi olmayacak dedi
Hamzade yıldız: fal yorumladı ne dediğini anlamadım Türkçesi iyi değil
Zeynep sabah:hissiyat iyi tahminler güzel.Dönecek dedi zaman tutmadı:)
Naz kobal:ışık var dedi
Selin imer:TIRT
Yağız Er:Uzak durun para israfı
Rüya yıldız:Olumlu konuştu zamanda vermedi yaşanacak güzel şeyler var dedi
Neyse bi kaç kişi daha var yazmakla bitmez daraltı yazmak :)
Gelelim olaya bu kadar yazdım.Benim hatun geçmişi biraz sıkıntılı kalitesiz şeyler yaşamış arkadaşlar(siz anlayın artık)buna rağmen ruhum sevdi ilk defa kopamadım bir kızdan 4-5 yıl sadece bir kişi düşündüm başka kızlar olsada son zamanlarda ayrıldık.Bana bir şeyler desede diyeceklerimi yuttuö devam ettim kırmayacağım kalbini diye söz verdim sözümü tuttum.Neyse ayrıldık fallara bakarken bir gün rehberde gördüm O gün şaşkınlığı yaşarken telefon aradı afalladım engel yedim.Sabaha kadar manyak gibi sigara içtim neden benim başıma geliyor diye.1 ay önce ben manyakmıyım böyle olacağına yazarım kafam rahat olur dedim faceden yazdım sağlam bir erkeğin yazmayacağı şekilde kuru bir yok yazdı saygısız dedim içimden cevap yazmadım.2-3 gün sonra ordanda engellemiş eyvallah dedim.Yaptıklarımdanda pişman değilim iyiki yaptım dedim.Şimdilerde fal bakanların hepsi aynı zaman dilimini söyledi.Ve bu zaman diliminde kendisinin gelip gelmeyeceğini merak ediyorum.Tutarsa yazarım ve herkes bir sebeb söyledi kimin tutturacağınıda söylerim.
Gelirmi bilmem ancak eylül yada kasım ayına kadar vakti kaldı :)çünkü bu ülkede yapamadığımı fark ettim Onu düşünmek beni yoruyor ve sıfırdan hayata başlamaya karar verdim ve kanadaya taşınıyorum bu aylarda.Beni kararımdan döndüre bilecek tek kişi ve bakalım gelecek mi.:)) falı tutan birileri olursa yazarım kendinize iyi bakın gençler
Bu arada yok mu nokta atışı fal bakan birileri binnazdan sıkılmaya başladım
Benimde soruma cevap vermedi 3 gündür :/ falı iyiydi ama 2 kişiyi sormuştum birini anlatmış falda Ve diğerinin Doğum tarihini de puanlama yaptıktan Sonra soru bölümünde yazarsan,ondanda bahsederim demiş. Taksitli fal oldu anlayacağınız benimki.Eveline e gıcık olmaya başladım 3 gün oldu 4 olmak üzere çarşamba bakıcam dedi ortada yok
Yaa ben bi defa o sitede attim ondada cana atmistim hic soru sormdm nasil ilerlocek dedim dinlemedm bila fal gelince olan krediyle atmistm ne anlatiyo amann demistm dun merakimdn dinledim cok sasirdim subat martta sorun yasicagmzi kardesinin sorunlari olucagni hepsini bilms cok sasirdimHerkes övünce can'a son bir şans vermek istedim fakat her falında kendisiyle çelişiyor. Çalıştığın kurumda arada sorun yaşabilirsin diyor da ben özel bir kurumda çalışmıyorum. Belki benim enerjim tutmadı. 2 ay gibi bir zaman verdi yeni kişi için çıkarsa yazarım yine fakat bence soru üzerinden gidiyor.Bide o kadar karışık anlatıyor ki. Falın yarısı aynı cümlelerle geçiyor.
peki olumluya mı bağlamış cnm. İnş olumlu olur senin için. Bana 2 aya kadar yeni biriyle tanışacağımı evliliğin iki yıl alacağını söyledi. Bi 2 yıl daha bekleyince 30 olacağım zaten :) Sen ne falı baktırdın?Yaa ben bi defa o sitede attim ondada cana atmistim hic soru sormdm nasil ilerlocek dedim dinlemedm bila fal gelince olan krediyle atmistm ne anlatiyo amann demistm dun merakimdn dinledim cok sasirdim subat martta sorun yasicagmzi kardesinin sorunlari olucagni hepsini bilms cok sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?