Binnaz Abla

Canim ask fali atmstm o zaman uzulme bende 29 olucam 2 yila☺yok ya olumlu olucak birseyimiz kalmadi artik bizim yine attim ama bayaga sira var sen kacinci sirdaydin ne kadar zamanda bakti kuzum

Canim ask fali atmstm o zaman uzulme bende 29 olucam 2 yila☺yok ya olumlu olucak birseyimiz kalmadi artik bizim yine attim ama bayaga sira var sen kacinci sirdaydin ne kadar zamanda bakti kuzum
Dün bayağı fal almıştı ben 7. sıradaydım. Akşama yollar falını sanırım. Çünkü bana hep aynı gün yolladı.

Ben 3 ay sonra otuz olucam ortada fol yok yumurta yok çok da takılma ahaha

Ben 3 ay sonra otuz olucam ortada fol yok yumurta yok çok da takılma ahaha
:)) Kader arkadaşıyız artık demek ki.Şaka bir yana ben polikistikover hastasıyım maalesef bu hastalık hamile kalmayı zorlaştırıyor.Özellikle de ilerki yaşlarda.Böyle bir durumum olmasa çokta takmam yaşı. Hatta bu yaşta evliliği bile o kadar düşünmem. Ben sadece anne olabilmek için evlilik düşünen biriyim. Çocukları bu kadar sevmesem asla evlenmem.Hayatımı yaşarım.

Canim hic takilma bende de var gunumuzde cogu kadinda var zaten bende bi ara cok taktiim simdi hic dusunmuyorum rabbim den isticeksin her zaman.

Canim hic takilma bende de var gunumuzde cogu kadinda var zaten bende bi ara cok taktiim simdi hic dusunmuyorum rabbim den isticeksin her zaman.
Öyle yapıyorum zaten.Her gün dua ediyorum ve dua ettikçe dahada rahatlıyorum. Cnm çok sıkılınca eskiden hep fal atardım.Olumlu konuştukları zaman da rahatlardım. Ama çoğu falcı soru üzerinden tahmin yürütüyor buna eminim. Ben de falı azaltıp dualarımı arttırdım. (Önceden sadece başı sıkışınca dua eden biri olarak)Her şeyin en iyisini Rabbim bilir.

Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Basirly can ın falı geldi valla baya beğendim. Tespitleri gerçekten çok iyiydi. Nasıl bu kadar hızlı bakıp konuşabiliyo takır takır şaşırdım. Fal güzeldi. Benimki dönecekmiş 2 kere hem de 2. Den sonra ben istemicekmişim koşucakmış peşimde. Hadi inşallah Amin

Darisi basima

Aynen canım ben de öyleyim. Telefon yanı başımda bi yandan örgü örüyorum bi yandan habire sayfa yeniliyorum.
Can güzel söyledi benim zaten onunla yeniden bir ilişki yaşamak gibi bir düşüncem yok Allah biliyor hiç güvenmediğim için ama geri dönüşünü ve egosunun yerle bir oluşunu görmeyi çok istiyorum

Kizlar kacinci sirada oldugunu nasil goruyosunuz basiryl de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…