Bi de o sayfalar neye göre çıkıyor onu merak ediyorum ben de. Yani her aramada aynı on sayfayı mı görüyoruz acaba. Belki Kazen
bizi aydınlatır bu konuda
Çıkan fal haberi var. Tellwe de sennerdesin e chat falı ile kahve atmıştım. Sorduğum kişiye yeni aşk arayış içinde yakın zamanda hayatına birisi girecek ama mutlu olamayacak dedi. Dün sosyal medyada baktım hayatında bir kişi var. Bana da bununla olmaz seninle duygusallık düşünmüyor dedi. Pembeci değil gibi.
Çıkan fal haberi var. Tellwe de sennerdesin e chat falı ile kahve atmıştım. Sorduğum kişiye yeni aşk arayış içinde yakın zamanda hayatına birisi girecek ama mutlu olamayacak dedi. Dün sosyal medyada baktım hayatında bir kişi var. Bana da bununla olmaz seninle duygusallık düşünmüyor dedi. Pembeci değil gibi.
Bazı şeyler kısmetse olur, nasipse olur, duayla olur.
Yeter ki sen isteme kapısından ayrılma, hayırlısıyla olur.
Nasibinde varsa eğer, sen umudunu kessen de, o seni bulur.
Bittim diyene yetişen Rabbim, sana bir can verir, o sana candan öte olur...
Serkan'a biri için fal baktırmıştım. Bana senden çekiniyor belli et dedi. Adama bayağı şekilde belli ettim. Yazdım belli ettim yine olmadı kusura bakmayın beyefendi diye. Bana bunu yazmış
"Fakat size belli edin der iken kendisinin gözüne soka soka belli etmeyin.Lütfen hanımefendi ben bu şekilde demedim ki"