Binnaz Abla

Ahahaha gülmedim resmen haykırdım nasıl belli etmen gerekiyo onu da deseymiş ya

Belli etmesen pasif belli etsen yollu olursun millete göre,bunun ortasını becermekte zor karşındakinin anlaması da :)

Belli etmesen pasif belli etsen yollu olursun millete göre,bunun ortasını becermekte zor karşındakinin anlaması da :)
En temizi ağzı gevşek üç beş kişiye söylemek bence. O da seviyorsa ne ala sevmiyorsa da yaa ne alakası var uyduruyorlar deyip geçeriz ee ne demişler bükemediğin bileği bilek olmadığına ikna edeceksin

Hahahah ay çok güldüm

Kızlar çıkan fal haberi geleceğe dair geysu. hep çıkmıyor diyordum size defalarca baktırmışım ve hep aynı şeyi söylemiş. hep tutarlı şeyler söylemiş. söylediği gibi oluyor ayrıntılar netleştikçe yazarım. eğer böyle giderse patlayan bir sürü olacak.

Köşesine adının baş harfini işlediğin ipek mendil bırakma temalı bir şey kast etmiştir Serkan. Sen gidip " taş bu taşş hey yavrum heyy " diye makas aldın tabi... Ürktü yavrucak

Ay hadi inşallah geysu nun falının bana da çıkması dileğiyle amin
Canım inşallah sana da çıkanlar olumlu olmuştur

Köşesine adının baş harfini işlediğin ipek mendil bırakma temalı bir şey kast etmiştir Serkan. Sen gidip " taş bu taşş hey yavrum heyy " diye makas aldın tabi... Ürktü yavrucak
Face'ten buldum. Selam nasılsın beni tanıdın mı yazdım. Hep karşılaşıyorduk. O da yoo tanımam mı gerekiyor dedi. Serkan da bana senden hoşlanıyor kesin deyince verdim gazı :) Dedim nasıl tanımazsın seninle hep karşılaşıyorduk. O da manyak mısın git işine kardeşim deyip engelledi

Yüreğinize sağlık

İnşallah iyi dediği bir şey çıkmıştır. :)

Takip eden var miydi bilmiyorum ama danla bilic yamibayi fal sitesi olarak soylemis saglam reklam almis belli de simdiden piyasayi bilmeyen yamiba da 100 milyon fal atip tum isimleri deneyecek ancak yaaa cikmadi yazicak olan sevgili falzedelere uzuldugumu belirtmek istiyorum...

bilimsel olarak kanıtlanmış bir
sana katılıyorum cnm

Videoyu izlerken direkt bunu düşündümO site hep twitter fenomenlerine reklam verdirtiyor en başından beri. Hiç denemedim ama...

Ayy tam da onu düşünüyordum. Bence bu yaniba bi fenomenin ya. Çünkü herkes reklamını yapıyor meriç keskin de yapmıştı caner çalışır yaptı en son geçen hafta

Sezgi attı gol olduuuu.
Yürü be sezgi hadi sıra bende inşallaaah
Sezginin aşkla ilgili son falıda an itibari ile çıkmış oldu darısı başına inş tüm falcıların birdaha iletişim yok dediği adam için ısrarla son kez arayacak dedi adam bugun aradıumrumdamı değil güzel giden bir ilişkim var ama iyi oldu içimde biriktirdiklerimi resmen böğürdüm yanlız peşinen söyleyeyim 1,5 ay sarkma ile çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…