- 5 Eylül 2015
- 315
- 406
- 23
- 38
Ahahaha gülmedim resmen haykırdım nasıl belli etmen gerekiyo onu da deseymiş yaSerkan'a biri için fal baktırmıştım. Bana senden çekiniyor belli et dedi. Adama bayağı şekilde belli ettim. Yazdım belli ettim yine olmadı kusura bakmayın beyefendi diye. Bana bunu yazmış
"Fakat size belli edin der iken kendisinin gözüne soka soka belli etmeyin.Lütfen hanımefendi ben bu şekilde demedim ki"
Bunu sorabilmek için yeniden fal baktırmam gerekiyor. Koyduğum paraya acırım valla :)))Ahahaha gülmedim resmen haykırdım nasıl belli etmen gerekiyo onu da deseymiş ya
Belli etmesen pasif belli etsen yollu olursun millete göre,bunun ortasını becermekte zor karşındakinin anlaması da :)Serkan'a biri için fal baktırmıştım. Bana senden çekiniyor belli et dedi. Adama bayağı şekilde belli ettim. Yazdım belli ettim yine olmadı kusura bakmayın beyefendi diye. Bana bunu yazmış
"Fakat size belli edin der iken kendisinin gözüne soka soka belli etmeyin.Lütfen hanımefendi ben bu şekilde demedim ki"
En temizi ağzı gevşek üç beş kişiye söylemek bence. O da seviyorsa ne ala sevmiyorsa da yaa ne alakası var uyduruyorlar deyip geçerizBelli etmesen pasif belli etsen yollu olursun millete göre,bunun ortasını becermekte zor karşındakinin anlaması da :)
Serkan'a biri için fal baktırmıştım. Bana senden çekiniyor belli et dedi. Adama bayağı şekilde belli ettim. Yazdım belli ettim yine olmadı kusura bakmayın beyefendi diye. Bana bunu yazmış
Serkan'a biri için fal baktırmıştım. Bana senden çekiniyor belli et dedi. Adama bayağı şekilde belli ettim. Yazdım belli ettim yine olmadı kusura bakmayın beyefendi diye. Bana bunu yazmış
Ay hadi inşallah geysu nun falının bana da çıkması dileğiyle aminKızlar çıkan fal haberi geleceğe dair geysu. hep çıkmıyor diyordum size defalarca baktırmışım ve hep aynı şeyi söylemiş. hep tutarlı şeyler söylemiş. söylediği gibi oluyor ayrıntılar netleştikçe yazarım. eğer böyle giderse patlayan bir sürü olacak.
Face'ten buldum. Selam nasılsın beni tanıdın mı yazdım. Hep karşılaşıyorduk. O da yoo tanımam mı gerekiyor dedi. Serkan da bana senden hoşlanıyor kesin deyince verdim gazı :) Dedim nasıl tanımazsın seninle hep karşılaşıyorduk. O da manyak mısın git işine kardeşim deyip engellediKöşesine adının baş harfini işlediğin ipek mendil bırakma temalı bir şey kast etmiştir Serkan. Sen gidip " taş bu taşş hey yavrum heyy " diye makas aldın tabi... Ürktü yavrucak
Yüreğinize sağlıkBazı şeyler kısmetse olur, nasipse olur, duayla olur.
Yeter ki sen isteme kapısından ayrılma, hayırlısıyla olur.
Nasibinde varsa eğer, sen umudunu kessen de, o seni bulur.
Bittim diyene yetişen Rabbim, sana bir can verir, o sana candan öte olur...
kesinlikle sezgiden daha iyisini görmedim ama falalemdeki gizem hatunuda merak ediyorumSezgi en iyisi o konuda
İnşallah iyi dediği bir şey çıkmıştır. :)Kızlar çıkan fal haberi geleceğe dair geysu. hep çıkmıyor diyordum size defalarca baktırmışım ve hep aynı şeyi söylemiş. hep tutarlı şeyler söylemiş. söylediği gibi oluyor ayrıntılar netleştikçe yazarım. eğer böyle giderse patlayan bir sürü olacak.
İnşallah iyi dediği bir şey çıkmıştır. :)
sana katılıyorum cnmTakip eden var miydi bilmiyorum ama danla bilic yamibayi fal sitesi olarak soylemis saglam reklam almis belli de simdiden piyasayi bilmeyen yamiba da 100 milyon fal atip tum isimleri deneyecek ancak yaaa cikmadi yazicak olan sevgili falzedelere uzuldugumu belirtmek istiyorum...
Sezgi attı gol olduuuu.sezgide bilmiş kızlar baya ayrıntı
Videoyu izlerken direkt bunu düşündümTakip eden var miydi bilmiyorum ama danla bilic yamibayi fal sitesi olarak soylemis saglam reklam almis belli de simdiden piyasayi bilmeyen yamiba da 100 milyon fal atip tum isimleri deneyecek ancak yaaa cikmadi yazicak olan sevgili falzedelere uzuldugumu belirtmek istiyorum...
Ayy tam da onu düşünüyordum. Bence bu yaniba bi fenomenin ya. Çünkü herkes reklamını yapıyor meriç keskin de yapmıştı caner çalışır yaptı en son geçen haftaTakip eden var miydi bilmiyorum ama danla bilic yamibayi fal sitesi olarak soylemis saglam reklam almis belli de simdiden piyasayi bilmeyen yamiba da 100 milyon fal atip tum isimleri deneyecek ancak yaaa cikmadi yazicak olan sevgili falzedelere uzuldugumu belirtmek istiyorum...
Sezginin aşkla ilgili son falıda an itibari ile çıkmış oldu darısı başına inş tüm falcıların birdaha iletişim yok dediği adam için ısrarla son kez arayacak dedi adam bugun aradıSezgi attı gol olduuuu.
Yürü be sezgi hadi sıra bende inşallaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?