YAŞASINNN peki zamanı cıktı mı cnm??Sezginin aşkla ilgili son falıda an itibari ile çıkmış oldu darısı başına inş tüm falcıların birdaha iletişim yok dediği adam için ısrarla son kez arayacak dedi adam bugun aradıumrumdamı değil güzel giden bir ilişkim var ama iyi oldu içimde biriktirdiklerimi resmen böğürdüm yanlız peşinen söyleyeyim 1,5 ay sarkma ile çıktı
resmen heyecandan okumamışım :) yazmışsın bile saol tatlımSezginin aşkla ilgili son falıda an itibari ile çıkmış oldu darısı başına inş tüm falcıların birdaha iletişim yok dediği adam için ısrarla son kez arayacak dedi adam bugun aradıumrumdamı değil güzel giden bir ilişkim var ama iyi oldu içimde biriktirdiklerimi resmen böğürdüm yanlız peşinen söyleyeyim 1,5 ay sarkma ile çıktı
1,5 ay sarktı diğer falları gibi tarihte iyi değil orası kesin ama birşekilde cıkıyo bekliyorsan darısı başına inşallahresmen heyecandan okumamışım :) yazmışsın bile saol tatlım
O böğürme olayını benim kadar kimse isteyemezSezginin aşkla ilgili son falıda an itibari ile çıkmış oldu darısı başına inş tüm falcıların birdaha iletişim yok dediği adam için ısrarla son kez arayacak dedi adam bugun aradıumrumdamı değil güzel giden bir ilişkim var ama iyi oldu içimde biriktirdiklerimi resmen böğürdüm yanlız peşinen söyleyeyim 1,5 ay sarkma ile çıktı
Bu konuda yarışırızO böğürme olayını benim kadar kimse isteyemez
.O böğürme olayını benim kadar kimse isteyemez
keşke ikimizde yaşasak yada yaşamak isteyen herkes yaşasaBu konuda yarışırız
Her katil cinayet yerine dönermiş meselesi olmuş aklı başına gelince elbet dönüyorlar ama geç oluyor bazı şeyler için darısı herkesin başına.
İnş olur canım adam beni çatır çatır aldattı fallara düşme sebebim kendisi bugun içimden gecen ne varsa söyledim rahatladım öyle kaldı hiçbişey diyemedi
Sezgi kim nerde bakiyor??Sezginin aşkla ilgili son falıda an itibari ile çıkmış oldu darısı başına inş tüm falcıların birdaha iletişim yok dediği adam için ısrarla son kez arayacak dedi adam bugun aradıumrumdamı değil güzel giden bir ilişkim var ama iyi oldu içimde biriktirdiklerimi resmen böğürdüm yanlız peşinen söyleyeyim 1,5 ay sarkma ile çıktı
Olumsuz diyenlerin içinden sadece bilge için konuşmak istiyorum, dünyanın en sinir bozucu insanıdır kendisi. Ağzından tek bir güzel cümle çıkmaz. Sırf olumsuz konuşmuş olmak için konuşur. Bazen de çok abarttığını düşünüp, gelen fallardan bazıları için ay hadi buna da olumlu konuşayım der, aşırı pembe konuşur, asla çıkmaz. Eğer uzun ve ayrıntılı bir soru soruyorsanız, mutlaka sorunuzdan yürür. Sürekli olumsuz ilerleyen bir durumumda güzel bir gelişme olmuştu, gelişmeyi de anlatarak fal atmıştım, lovemeciğim, inanamıyorum bu senin falın mı, harikaa harikaa diyip durmuştu. Bi şey de olmamıştı o olumlu gelişme olduğu gibi kaldı asla ilerlemedi.Kizlar az bucuk biliyorsunuz benim fallara olan olumsuz bakisimi. Benim de bir sürü param gitti, ve patlayan fallar oldu. Paylasmak istiyorum..
Daha önce gündemde olan bir mesele icin baya bi para harcamistim. 2013ten bu yana baktirdiklarim ve hatirladiklarim:
Binnaz:
Bilge Öztürk: olumsuz dedi üstüne basa basa, olumsuz cikti. Yani bildi. Hissiyat yok bence, sadece kart yorumluyor. Ama dogru yorumluyor.
Benna: ne olumlu ne olumsuz konustu. Benna da güzel kart yorumluyor.
Acelya: patladi, 3 fal baktirdim, tutarsiz yorumlar yapti. Baska bir arkadasima baktirmistim, olumsuz konusmustu, ve öyleydi. Bu patlamadi.
Eylül: tozpembe cümleler.. patladi
Firuze: ütopik vaatler. patladi
Esin Güven: 3 kere mi ne baktirmistim. patladi, cok güzel roman yaziyo.
Hülya Demir: önce olumlu konustu, sonra rota degistirdi. Ilk fali patladi, ikincisinde hakli cikti
Ece Gülener: tam fiyasko, 2012 de baktirmisim.
Fahriye Isiksacan: patladi
Elif Isik: önce olumlu konustu. Karsi tarafin daha cok bilgisini verince, geleceginiz olacagini sanmiyorum dedi dürüstce. Yani öncekileri patladi, en son yorumunda hakli cikti..
Hüma: yorum yok herkes biliyor
Mercan Aksoy: gercekci yorum yapti, pembe tablo cizmedi, durum ne ise onu özetledi
Maya Demir: genel baktirdim.. verdigi tarihler patladi, fakat uzun vadeli bir yorumdu benim acimdan
Elmas Sezer: alakasiz yorum yapti, genel sormustum
Selma Aydin: pek bi özensiz yorumlar yapar kendisi.. patladi, fakat baska bir kisi ile iliski kuracagimi bildi
Umut Isik: sayet bu kisinin Selma Aydin oldugunu düsünüyorum, patladi
Deniz Devrim: patladi.. x kisiyi sormustum, x icin olacak demisti, ama verdigi tarihte Y girdi hayatima
Ada Balci: x kisiyi sormustum, Y kisi girdi hayatima verdigi tarihte
Gizem Sitare: olumsuz dedi, olumsuz oldu
Asenat: patladi
Karaca Duman: patladi, tozpembeci
Sennur Yildirim: iki kisi sormustu, ikisinden hic biri degil, baska biri dedi. ve bildi.
Zeynep Aksu: patladi, ve üstelik yanlis yönlendirdi
Sevval Erdal: patladi, ilk fali copy paste faldi
Cagan Ariman: patladi
Cagri Bilgin: bildi
Serra Güngören: patladi
Müge Aydin: karisik bir faldi, pek bisey anlamadim
Hira Soydan: anlik güzel bakti, hatta o kisinin o dönemde görüstügü bir kizin oldugunu sadece Hira söyledi, ve hakli cikti. Suan o kizla birlikte olmasa da. Iki kisi sormustum. fakat bilemedi. Yönlendirdigi kisi olmadi. Ama bu kizin hislerinin güclü oldugunu düsünüyorum, an icin.
Ayse Melek: olacak, sabretmen gerekiyo dedi, hala sabrediyoruz bakalim :) patladi patlayacak
Ufuk Kutluk: baska bir sorumda bildigi bir kac sey oldu. Hisleri güclü. Fakat enerji karistirabiliyor. Ama iyi seviyorum bu yorumcuyu.
Zeynep Sabah: patladi
Ceren Esemen: en son falinda bir iki seyi verdigi tarihte yasadim. Diger bir konu patladi verdigi tarihte. Daha önce bir arkadasim icin yaptigi bir tozpembe yorum baya bi patladi. Bence herkese olumlu diyo.
Sedef Celik: ilk fali patladi. daha sonra canli chat'de daha gercekciydi
Meral Saydam: patladi
Falalem:
Ece Duru: patladi
Gizem: enerjileri karistirdi, patladi
Haleh Cetiner: patladi
Deniz Devrim: patladi
Rezzan Abla: olumsuz dedi, bildi
Banu Dogru: olumsuz dedi, bildi
Ester Kira: olumsuz dedi, bildi
Banu Kor: bu kizdan korkuyorum, empati kuramiyor, pat pat söylüyor, söyledigi bir cok seyi yasadim, ama birdaha baktirmam heralde. Rüya yorumlatmistim.
Sahra: patladi
Kaderci: tavsiye etmiyorum
Tahzire: tavsiye etmiyorum
Tellwede hic baktirmadim. Yüzmilyontane yorumcu var hangisine güvenirsin :)
Olumsuz diyenlerin içinden sadece bilge için konuşmak istiyorum, dünyanın en sinir bozucu insanıdır kendisi. Ağzından tek bir güzel cümle çıkmaz. Sırf olumsuz konuşmuş olmak için konuşur. Bazen de çok abarttığını düşünüp, gelen fallardan bazıları için ay hadi buna da olumlu konuşayım der, aşırı pembe konuşur, asla çıkmaz. Eğer uzun ve ayrıntılı bir soru soruyorsanız, mutlaka sorunuzdan yürür. Sürekli olumsuz ilerleyen bir durumumda güzel bir gelişme olmuştu, gelişmeyi de anlatarak fal atmıştım, lovemeciğim, inanamıyorum bu senin falın mı, harikaa harikaa diyip durmuştu. Bi şey de olmamıştı o olumlu gelişme olduğu gibi kaldı asla ilerlemedi.
Ay ne kinliymişim bilgeye, ama kızlar, iyi bir falcıdır, az çok bir şeyler tutturur, olumsuzuna da eyvallah dersin. Ama fal adına bi şeyden anlamayıp bi de insanları moralmen çökertmek nedir. Ayıp.
Kizlar az bucuk biliyorsunuz benim fallara olan olumsuz bakisimi. Benim de bir sürü param gitti, ve patlayan fallar oldu. Paylasmak istiyorum..
Daha önce gündemde olan bir mesele icin baya bi para harcamistim. 2013ten bu yana baktirdiklarim ve hatirladiklarim:
Binnaz:
Bilge Öztürk: olumsuz dedi üstüne basa basa, olumsuz cikti. Yani bildi. Hissiyat yok bence, sadece kart yorumluyor. Ama dogru yorumluyor.
Acelya: patladi, 3 fal baktirdim, tutarsiz yorumlar yapti. Baska bir arkadasima baktirmistim, olumsuz konusmustu, ve öyleydi. Bu patlamadi.
Hülya Demir: önce olumlu konustu, sonra rota degistirdi. Ilk fali patladi, ikincisinde hakli cikti
Elif Isik: önce olumlu konustu. Karsi tarafin daha cok bilgisini verince, geleceginiz olacagini sanmiyorum dedi dürüstce. Yani öncekileri patladi, en son yorumunda hakli cikti..
Mercan Aksoy: gercekci yorum yapti, pembe tablo cizmedi, durum ne ise onu özetledi
Maya Demir: genel baktirdim.. verdigi tarihler patladi, fakat uzun vadeli bir yorumdu benim acimdan
Selma Aydin: pek bi özensiz yorumlar yapar kendisi.. patladi, fakat baska bir kisi ile iliski kuracagimi bildi
Deniz Devrim: patladi.. x kisiyi sormustum, x icin olacak demisti, ama verdigi tarihte Y girdi hayatima
Sennur Yildirim: iki kisi sormustu, ikisinden hic biri degil, baska biri dedi. ve bildi.
Hira Soydan: anlik güzel bakti, hatta o kisinin o dönemde görüstügü bir kizin oldugunu sadece Hira söyledi, ve hakli cikti. Suan o kizla birlikte olmasa da. Iki kisi sormustum. fakat bilemedi. Yönlendirdigi kisi olmadi. Ama bu kizin hislerinin güclü oldugunu düsünüyorum, an icin.
Ayse Melek: olacak, sabretmen gerekiyo dedi, hala sabrediyoruz bakalim :) patladi patlayacak
Ufuk Kutluk: baska bir sorumda bildigi bir kac sey oldu. Hisleri güclü. Fakat enerji karistirabiliyor. Ama iyi seviyorum bu yorumcuyu.
Ceren Esemen: en son falinda bir iki seyi verdigi tarihte yasadim. Diger bir konu patladi verdigi tarihte. Daha önce bir arkadasim icin yaptigi bir tozpembe yorum baya bi patladi. Bence herkese olumlu diyo.
Falalem:
Banu Kor: bu kizdan korkuyorum, empati kuramiyor, pat pat söylüyor, söyledigi bir cok seyi yasadim, ama birdaha baktirmam heralde. Rüya yorumlatmistim.
Olumsuz diyenlerin içinden sadece bilge için konuşmak istiyorum, dünyanın en sinir bozucu insanıdır kendisi. Ağzından tek bir güzel cümle çıkmaz. Sırf olumsuz konuşmuş olmak için konuşur. Bazen de çok abarttığını düşünüp, gelen fallardan bazıları için ay hadi buna da olumlu konuşayım der, aşırı pembe konuşur, asla çıkmaz. Eğer uzun ve ayrıntılı bir soru soruyorsanız, mutlaka sorunuzdan yürür. Sürekli olumsuz ilerleyen bir durumumda güzel bir gelişme olmuştu, gelişmeyi de anlatarak fal atmıştım, lovemeciğim, inanamıyorum bu senin falın mı, harikaa harikaa diyip durmuştu. Bi şey de olmamıştı o olumlu gelişme olduğu gibi kaldı asla ilerlemedi.
Ay ne kinliymişim bilgeye, ama kızlar, iyi bir falcıdır, az çok bir şeyler tutturur, olumsuzuna da eyvallah dersin. Ama fal adına bi şeyden anlamayıp bi de insanları moralmen çökertmek nedir. Ayıp.
Herkese mi olumsuz konuşuyor bu bilge kuzum ya?
Arkadaşım göndermiş olumsuz demişti sesli falı dinlemiştik.topicte okuyorum olumsuz
Olumsuz fallar daha çabuk yaşanıyor.ve bilge hep olumsuz
korktuğum için hiç baktırmadım
bunların arasında en cok banu kor , rezzan fln onları mı sevmiştin peki?Kizlar az bucuk biliyorsunuz benim fallara olan olumsuz bakisimi. Benim de bir sürü param gitti, ve patlayan fallar oldu. Paylasmak istiyorum..
Binnaz:
Falalem:
Bilge doğuştan negatifBilge galiba doğuştan negatif bi insan, ya da darbeler yemiş biri, umutsuz bir yapısı var, bunu da her yorumuna yansıtıyor.
Bilge sen bırak bu işi, kendine bile hayrın yok, bize nasıl olsun. Gel biz senin falına bakalım.
Benna'yı beğeniyorum ben, bir iki sene önce iki kez baktırmıştım, hiç birinde pembe tablo çizmedi. Bilge gibi değil. Benna çok daha iyi ve objektif bir yorumlama tarzı var. Kart ne diyosa onu aktarıyo. Bence çok hakim kartlara, özellikle Katinaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?