Binnaz Abla

bunların arasında en cok banu kor , rezzan fln onları mı sevmiştin peki?

Banu Kor'a iki kere rüya yorumlattim. Her ikisinde söyledigi bir cok seyler cikti. ilk basta inanmadim. Ama bu kiz biliyo bence, hisleri güclü. Yüzde yüz degil de, yüzde 70-80 oranda cikti söyledikleri. Biliyosunuz rüyada nesneler yorumlaniyor. En son yorumunda garip bisey duydum yorumda. O da o böyle sesli yorum yaparken biyerde bir cümle aklina gelmedi, o sirada arka fondan baska bir kisi ona yardim etti, ve o cümleyi ona söyledi. Kendini bi ara ifade edemedi, ve o sirada baskasi devreye girdi. Bu beni biraz düsündürdü acaba cete mi diye . En son yorumunda henüz söyledigi herseyi yasamadim, cünkü rüyami yorumlatali bir ay falan oldu.
Ama böyle empati kurmadan düsünmeden konustugu icin bu kiza birdaha danismam, cünkü net konusuyo, ben de bu tarzdan hoslanmiyorum. Net olan bisey varsa o da yasadiklarimiz, onun söyledikleri degil. GaybI Allah bilir.

Rezzan'i sevdigim söylenemez, ses tonunu ve yorumlama tarzini sevmiyorum. Birdaha baktirmadim zaten. Onu dinlemeyi sevmiyorum. Bilse de bilmesede sevmiyorum. Miy miy. Hatirladigim kadariyla kendisi de net konusmamisti, kendinden emin degil yani. Kendisini de öyle ifade etti zaten falda. 3 sene olmustur sanirim danisali. Hani olabilirde, olmayabilirde tarzinda cümleler kurmustu. Ne anladim bu faldan. Atti tuttu bence.

Ester Kira: bu hatun'un yorumlama tarzina ve konusmasina bayiliyorum, kendinden emin bir sekilde anlatiyor ve kendisini yoruma tam anlamiyla veriyor. Ona 3 sene önce falan danismistim, kahveydi sanirim.

En son rüya yorumlattim ona bir iki gün önce fallardan uzak durmak istedigim icin. O kartlar bana göre degil, cünkü hayatimda olacak olanlar o cikan kart sayisi kadar sinirli degil. Ben bu kadini begeniyorum. Yorumu cikar cikmaz zaten takilmiyorum, cünkü umut tacirligi yapmiyor diger bildigimiz falcilar gibi.

Banu Dogru: ilk falinda olumsuz olmaz demisti. Öyle de oldu. ikinci falinda olumlu konustu, ama olucagini pek sanmiyorum. Bu ikinci yorumu patlar gibime geliyor. Zaman göstericek.

Son düzenleme:

Benna dobra bir kisi. Seviyorum bu kizi ben. Bence Benna'da da pek his yok, ama objektif kart yorumluyor. Negatif degil en azindan. Kartlar yalan söylemez tarzinda yorum yapiyor. Ve kendini asmis bence bu konuda. Yani patir patir konusmustu bu hosuma gitmisti.

tesekkur ederim acıklamaların ıcın baya bir yardımcı olacaklar bana :)

Ve ben bu kartlari neden sevmedim ve sevmiyorum, cünkü yorum kartlara göre sinirlandiriliyor. Hisleri olan kisi o kartlara bakmaz bile, patir patir konusur. Kart disinda da bilgi verir. Kartlara takili kalmayan yorumculari daha cok tercih etmistim. Cünkü onlar hislerini konusturuyor ya da artik kulaklarina hangi yaratiklar fisildiyorsa..

Kızlar geleceğin şifresi hakkında ne düşünüyosunuz. Ben su falı baktırdım sana geri dönüşü olmaz dedi 3 satır yazmış başkası daha hayırlı demiş iade etmiş falı

bana da olumsuz konustu, artik iletisim yok vs. demisti bu durumda da fali patlamis oldu, o falin üstüne daha kac kere mesajlasmalirimiz olmustu, icimi karartmisti resmen

Ben de anlamadım ya 2 satır yazmış iade etmiş aynı kişilerse şu sultanfalci ayselfalci gibi bu kıza dönmeyecek demekten bıktım diyip iade etti heralde
Off boş boş işler ya. Dönmeyecekse dönmeyecek, bak adam gibi falına, falında söyle dönmeyecek diye. Ay kızlar uyuz oluyorum böyle tripli falcılara ya. Bence onun sözlerini sen hiiiç kafana takma. Tanımıyorum kendisini ama sevmedim hiç

çok sevindim canım ama mutluluktan yalnız'ı yanlış yazıp yanlız yazmış ben bekleyen işssizin harflerle takıntısı

.
İnş olur canım adam beni çatır çatır aldattı fallara düşme sebebim kendisi bugun içimden gecen ne varsa söyledim rahatladım öyle kaldı hiçbişey diyemedi
aldatan insanlara insan gözüyle bakmayan biri olarak bir kere daha sana helal olsun dedim benim bile içim soğudu şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…