Binnaz Abla

aldatan insanlara insan gözüyle bakmayan biri olarak bir kere daha sana helal olsun dedim benim bile içim soğudu şuan
Artık edindiğim tecrübeler neticesinde öğrendim ki aynı su ile iki kez yıkanılmıyor hele bu su çamur olmuşsa aldatan her erkeğin misli misli aldatılması dileği ile

ben de sunu anladim. tecrübe. hic bir falci bizim hangi sahisla evlenecegimizi bilemez, cünkü bu kaderdir ve Allahtan baska kimse gaybi bilemez. hayatimiza girebilecek kisileri belki aracilar sayesinde hissediyorlar, görüyorlar artik nasil yapiyorlar bilmiyorum, fakat bu kisiler üzerinden sadece tahmin yürütüyorlar.. sadece tahmin. ve hayatimizdaki kisi hakkinda ya kötüyse, olmayacak diyorlar, iyi birisiyse olacak diyorlar. ama sonuc olarak yaniliyorlar cogunlukla.

Bu konuda cok haklısın ben x sahısla beni evlendiren falcıya bir daha asla uğramam bu tarz boyundan büyük lafları nasıl ediyorlar hayret verici diğer konuya gelirsem hayatıma girecekten ziyade hayatımda ki insan hakkında baktırdığım için nasıl tahmin yürüttükleri konusunda bir fikrim yok ancak hayati durumları bir şekilde görüyorlar aldatılma sevgi de eksilme vs

cok güzel ifade etmisin : "boyundan büyük lafları nasıl ediyorlar "..

ve hayatimiz o 10 tarot veya katina kart sonrasinda isler oldu bittiye gelmiyor, hayat devam ediyor, ve durumlar degisebiliyor.. evlenene kadar ve evlendikten sonra hersey mümkün. o kartlardan sonuc cikartiyorlar, fakat bir ay sonra o sonuc degisebiliyor. ve insanlari böyle sürekli ve sürekli kendilerine cekiyorlar.. tek kelimeyle: kısır döngü

Son düzenleme:
Bu konuda da çok haklısın ama suanda bu kadar mantık çerçevesin de konuşup bazı şeyleri anlamış olsak ta ,o kısır döngü biz acı çekerken iyi geliyor .bu dönemi kimi olumlama ile kimi bir kitap ile kimi terapist ile kimileri de bizim gibi falcılar ile atlatmaya çalışıyor.çünkü o sızı kalbe girdiğinde ,mantık bacadan cıkıyor.bu sebeple ben falcıları suçluyamıyorum .onlar talep edene istediğini veriyor .kimi falcılarda sirkelenmemize sebep oluyor .burada tek suçlu hayallerimizi inşaa edip sonra da yıkan insanlar, bir diğer suçlu da sadece biziz geri kalan teferruat. tabi tamamen kendi görüşüm bu ,aksi düşünenler de kendine göre haklıdır.

geysu sezgi her ikisinin de söyyleyipte tutmayan bir şey yok kızlar. burç tip harfler iş özel hayatı hepsi tutarlı hepsi süre geysunun söylediğinden sonra sezginin önce. burada yazılan falcıların hepsine atmışım asenat hariç.

Canim olumludur umarim

diğer fal deneyimleri paylaşmak istiyorum. Selma aydın kesinlikle tatmin etmedi çok fazla umut aşılıyor ve hiç ayrıntı yok iade aldım hemen. o puanları nasıl aldı bilemedim.
haleh çetiner, gerçekten iyi baktırılır, bundan sonra gidermiyim; evet.
şevval erdal; kesinlikle iyi baktırılabilir katinada da oldukça detay vermiş geçmiş ve şimdiki zaman çok iyi gelecekte tutarlı, Haleh ile tutarlı şeyler söylemiş.

blackpearl,nazar ve kahinismet bağlantısı olan falcılar.Özellikle de blackpearl ve nazar.Bulaşmayın derim. Burada da özellikle üçünü bir arada öven üyeler mevcut. Blackpearl açıkça nazar'a yönlendirme yapıyor.Kesin bir iş çeviriyorlar yoksa bir falcı başka falcıya yönlendirme yapmaz.

Benden enerji alamadığını söyleyip nazara yönlendirmişti. Sözde kendi baktırmış memnun kalmış hanımefendi :/

Benden enerji alamadığını söyleyip nazara yönlendirmişti. Sözde kendi baktırmış memnun kalmış hanımefendi :/
Aynısını yaşadım işte şok oldum. Böyle saçmalık görmedim. Bide burada onu öven üyeler başka falcıları kötüleme derdine düşünüyor. Bu da buradan bilgi almaya çalıştıkları anlamına geliyor.Bizi salak sanıyorlar.

Evet kesinlikle bu ucunu birden oven bir iki kişi var reklam algısı oluşturmuslardi bende

ben blackpearl baktırmıştım ileri derecede pembe canım kuzumlu boş saçma sapan bir faldı salladığı çok yer vardı. iade almıştım. Nazar'ın foyası çıktı yakında varsa bunun da çıkar.

Yeşilçingene nin askerleriyiz
O da anda iyi gibi bilmiyorum. Onu çözemedim. İlişkimin olacağı kişi için olumlu konuştu. 3 ay içerisinde sıkıntı olmazsa ciddiye döner dedi. Bir kaç gün sonra ayrıldık. Sonra bir fal daha attım. Sizde temassızlık var başka şehirde galiba o yüzden kendisi başka birine yönelmiş. Ayrılacak fakat onunla falan dedi. Evet adam başka şehirde.Bazı şeyleri biliyor gibi kafam çok karışık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…