kızlar melegın bıldıgı kımler vardı bırının erkek arkdaşıyla ılgılı hayatındakı bırısını bılmıştı galıba bana ozelden mesaj atabılırse o arkdaş cok sevınırım kotu seyler cıkmasınama hayat bıze her turlu oyun oynuyo ahh ahh melegıde sevıyorum herseyı pat pat soyluyo boyle cımcıme bı havası var =))
nasildi canim bildimi sence
Merhabalaar :)
Ben bu fal olayına tövbe etmiştim paralar zamanında baya suyunu çekmişti, çıkan oldu çıkmayan oldu ama verdikleri zamanları hatırlamıyorum
Ah ama nereden buldum bu online fal olayını, yeniden baktırmaya başladım. Hani canınız sıkkın olsun olmasın bu fal olayı fena bir bağımlılık uf.
Binnaz abla'da baya baktırdım, hemen hemen hepsi de geçmişi ve anı çok iyi bildi. Özellikle astrolojide zamanlar, durumlar çok net çıkıyor. Çünkü astroloji bir fal değil, hayatımızın yol haritası gibi bir şey. Bana da çevreme de şimdiye kadar hep astroloji okumaları doğru çıktı.
Zamanında çok tarot baktırdım bir de, evet tarot baya biliyor ama hiç baktırasım yok artık bir de onlineda kartlara nasıl enerjimizi verebiliriz ki. Bilemedim.
İşte bu sıralar kahve falına sardım. Buradan Rezzan abla ve Açelya hakkında güzel yorumlar gördüm, 2 gündür baya pusudayım ama Rezzan abla'yı yakalayamıyorum birAçelya da bugün tam meşgul olduğunda denk geldim. Binnazabla dışında başka siteye baktırmadım hiç, Rezzan abla ilk olucak. Rezzan ve Açelya'ya da baktırayım şimdiye kadar baktırdığım tüm falcıları ve yorumlarımı yazıcam. Benim için önemli olan tam zamanının çıkıp çıkmaması değil olayın çıkıp çıkmaması, hani biz değiştiriyoruz kaderimizi sonuçta zamanı da hareketlerimiz öne çekebilir ya da öteleyebilir. Baya baya dediğini yaşadım diyen var mı, önerdiğiniz falcı?
Bir de sığınak cafede levent i çok duydum, yarın denesem mi diyorum ama uf çok kararsızım
canım bu levent dedığın adam gay mı acaba onceden caddede symbolde bakan ? oysa gıtme boşuna ama başka leventse dene derım gercı dene demeyede dılım varmıyo aynen onlına faldan berı telefon faturam aglıyo o paraya ben neler alırdım cantalar ayakkabılar =))
canım benım bıldı ztn ona cok baktırdıgım ıcın her durumuda bılıyo onceden aılemle ılgılı bı durumu yaşamıştım aynısı cıkınca hep ona baktırdım ama bu sefer dedıg boynuzlanıcam gaıba =)) ayy guldugume bakma bı fena oldum benımkı aramız kotuyken bı bok yemış fıngırdemiş bırıyle galıba ama soyle bıseyde var kadın tam benım suphelendıyım yerden aynı seyı soyledı allahım hayırlısı olsun ama herseyı pat pat soyluyo sevıyorum o kadını başka cıkanda varsa yazsın ama dedıgım gbı kotu seyler cıkmasın =((((
Sanada günaydın canıımm...GUNAYDIN HERKESE
Melek hangi sitedeki? binnazdaki ayşe melek değil dimi?
Melek'in bana bir dediği çıktı,iki ay kadar önce,yazmıştım zaten.Hiç hesapta olmayan birşeydi üstelik.Diğer yorumları için Mart'ta zaman doluyor,bakalım göreceğiz.Ama fala genel olarak bakımı ve falcılığı ile Melek benim favorilerimden biridir.kızlar melegın bıldıgı kımler vardı bırının erkek arkdaşıyla ılgılı hayatındakı bırısını bılmıştı galıba bana ozelden mesaj atabılırse o arkdaş cok sevınırım kotu seyler cıkmasınama hayat bıze her turlu oyun oynuyo ahh ahh melegıde sevıyorum herseyı pat pat soyluyo boyle cımcıme bı havası var =))
Ayy bir de dayanamayacağım baktırdıklarımı yazayım ben de
Dediğim gibi hep Binnazabla'dan baktırdım şimdiye kadar.
Kesira Sirel: Sitede ilk ona baktırdım, kahve. Dinlerken baya baya ağzım açık kalmıştı, soru bölümüne hiçbir şey yazmadım ama geçmişi, anı, kapatırken dilediğim dileği bildi resmen. Gelecek için daha zaman var.
Bir de katina baktırdım. Hemen hatırladı, belki de yorumlar duruyordur tabii ama katinada pek beğenmedim. Olumluyu da olumsuzu da söylemesi hoşuma gitti ama.
Hülya Demir: Burda çoğu kişi olumsuz yazmış onun hakkında ama şimdiye kadar en çok ısındığım ve içime okuyan falcı diyebilirim. Daha önce kadıköy angels cafede naz hanım vardı sonradan başka bir yere geçmiş, bir de o ne derse çıkardı anı ve geleceği çok çok iyi bilirdi. Hülya hanımı da öyle görüyorum ben. Enerji meselesi bu, çok ısındım ona açıkçası. Ona da hiçbir soru sormadım, çok güzel yorumladı. Sonrasında 3 kere daha baktırdımÇevremde 4 kişi daha baktırdı, hepsi aynı düşünüyor.
Elif Işık: Katina baktırdım. O da güzel yorumladı ama zaman konusunda kesin konuşmadı, bilemiyorum.
Taygun Güzel: Astroloji konusunda gerçekten bilgili ve astrolojinin bir fal olmadığını bilen biri olduğunu düşünüyorum. Beni çok güzel analiz etti, sanki tanıyan biriyle konuşuyormuışum gibi. Anneme ve teyzeme de baktı, ikisi için de verdiği zamanlar içerisinde dediklerini yaşadılar.
Mesut Kırgız: Astroloji ile ilgilendiğim için, yorumlarda çok terim kullanıyor diye şikayet edilmiş vs o sebeple baktırmak istedim ben de. Güzel yorumlar yaptığını düşünüyorum, o da bu işe bilim şeklinde yaklaşanlardan. Haritanızda olumlu olumsuz ne görüyorsa söylüyor, uzun uzun da anlatıyor.
Azra Erden: Yine astroloji konusunda bilgisini merak ettiğim için baktırdığım biri. Konu astroloji olduğu için tabii ki hemen hemen hepsinin söylediği şekilde söyledi zamanları, karakter tahlillerini vs. Yükselen burcum konusunda sıkıntım vardı, yaz saati uygulamaları dolayısıyla ama Azra hanım doğrusunu bilen ve açıklayanlardan oldu. Onun astroloji bilgisine de güvendiğimi söyleyebilirim. Ama çok samimi yazmıyor, hıı bu budur tamam şeklinde okuyorsunuz yorumunu. Bir de aşk konusunda çok yorum yapmayı sevmiyor gibime geldi.
Güven Cihan Çoban: Astroloji. Çok tatlı bir ses tonu var evet ama yorumuna pek ısınamadım. Uzun yorum yaptı ama burç açıklaması kısımları biraz sıktı beni diyebilirim. Astrolojiyle ilgili biri olduğum için daha derin yorumlar beklerdim, yoksa burç analizi kısmını kendim de yapabilirim. Yine de emek gösteren biri olduğunu düşünüyorum, yaşı da genç sanırım. Detaylarda da astroloji konusunda tabii aynı şeyleri söyledi.
Meral Saydam: Katina baktırdım. Çok kısa bakmış diyebilirim ama net şeyler yazmış. Enerjisinin çok hoş olduğunu düşündüğüm bir bayan.
Ben baktırmadım ama bir arkadaşım Marzuka Yavuz'a tarot baktırdı: Hangi kartları çektiğini gösteriyor ya, fal gelmeden önce ben yorumladım ona tabii dizilimi göstermiyor ama bildiğim ve hissettiğim kadarını yorumladım. Resmen tam tersini söyledi hepsinin. Çıkan kartların tek tek anlamlarına baksanız bile onun dediği şekilde yorumlayamazsınız. Bence uydurma bir fal gibiydi, özensizdi ama arkadaşım ben memnunum dedi ona olumlu geldiği için. Açıkçası bilemem belki bana enerjisi hoş gelmedi, ama ben baktırmam tavsiye de etmem sanırım.
Herkesin fikri değişiyor tabii falcılar hakkında. Kimseyi yüceltmek ya da kötülemek adına yazmadım bunları, kendi deneyimlerimi paylaştım.
GUNAYDIN HERKESE
Kesira'yı pek dikkate alma derim.(Bana tek bir dediği çıkmadı mesela.)Bence rüyan çok daha önemli ve yol gösterici olabilir.günaydın cancağızımbugünlerde moral olarak diplerdeeyim yine....dün bi rüya gördüm..biliyorsunuz artık fal baktırmayacağım belki daha sonra meleğe tekrar baktırabilirim...ancak dün rüyamdan çok etkilendim binnaz abladada puanım vardı yorumlattım Kesira hanıma keşke yorumlatmasaydım:))))) moralim bozuldu bu adamın hayatında bi kadın var artık sizin bu işiniz olmaz demiş
Kesira'yı pek dikkate alma derim.(Bana tek bir dediği çıkmadı mesela.)Bence rüyan çok daha önemli ve yol gösterici olabilir.
Canımcım cevap yazdım.Vallahi kizlar kimseye guvenmeyin derim, kimsenin lafiyla is yapmayin. Dun oturup Kyuubi nin yazdigi seyleri okudum. Nesibe, Rezzan abla, Mert hepsi patlamis; sadece Melek bilmis. Bir de tellweden Adin olumsuz yorum yapmis. Bir de Kehriban in bana degil ama baska birine yaptigi olumsuz yorumu okudum ve aynen dedigi gibi cikmis.
İnşallah canım Elif in dediği çıkar.Salu nun süresi dolmak üzere demek,bize bir falcı hüsrânı daha.umarım öyledir ...neyse şu 1,5 ay içinde bütün falcılarımı listeleyecem:) elif ocak ilk hafta veya 2.hafta dedi ancak o zamana kadar aranızda mutlaka iletişim olacak dedi elif'in dediklerini genelde yaşıyorum inşallah bunlarda çıkar..bu arada Madam salu 1-2 hafta içinde arayacak demişti verdiği süre dolmak üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?