Binnaz Abla

Bende biraz oyle dusunuyorum kafa dusuncesi bilme konusunda gercekten 7/7 hatta yazmistim adamdan ayni laflari duydum diye bende gelecekde kismen cikti olmayacak dedi olmadi ama onun hayatinda baskasi olcak demisti o da olmadi..yine de bana da her fal gibi anlik geliyor

Karşı tarafın düşünceleri konusunda sence iyi mi? Hani pişman olmuş diyorsa o kişi olmuş mudur?

Karşı tarafın düşünceleri konusunda sence iyi mi? Hani pişman olmuş diyorsa o kişi olmuş mudur?
Ya ben kendi adima evet diyebilirim cunku ben cok yasadim yani arkdaslarimda da baktim karakterler ayrontilar dedigi gibi oyuDen cekince koyarak bence dogru olabilir diyebilirim ama her falci gibi ihtimali yuksek kesin degil

O ba
o bana pek olumlu konuşmamıştı o yüzden çıksın istemiyorum hihi

Kızlar selamlar ben çok giremiyorum, ama girdiğimde ne yazdınız diye her şeyi okumadan geçemiyorum iyi ki varsınız :) yazdıklarınız üzerine denediklerimi paylaşmak istedim. Geysu ve Sezgi Candan birbirine paralel şeyler söylediler. İkisi de olumlu konuştu fakat Sezgi daha net bildi, baktırdığım günün akşamında çok ciddi kavga edip iletişimimizi kopardık hatta fal geldikten sonra bunu kendisine de yazdım. Ama kendisi falın içinde 3 kez karanlık konuşma yapacağımızı yazmıştı tekrar onu söylemiş, eğer sen bu kişi senden özür dilemeye geldiğinde istemezsen süreci anlık değiştirmiş olursun ama ben yine de toparlanacağını görüyorum dedi. Bu arada kendisinin üslubu çok iyi neyse o aynen yazıyor. Onlar haricinde Can'a aşk falı gönderdim o Sezgi ve Geysu'dan biraz farklı konuştu yani kişinin geri döneceğini o da söyledi ama ben istemeyecekmişim. Birde Eveline fal gönderdim ama günlerdir kendisi girmiyor, ısrarla ben de iptal etmiyorum :) Asenat ı da çok merak ediyorumama hiç yakalayamayacağım sanırım, şimdilik böyle söyledikleri vadelerde diğer şeyler çıkarsa onları da yazarım hepinize iyi akşamlar :)

Kizlar bu fal sepetinde sezgi var o iyi mi ? Ben burda sezgi diye okuyunca o sandim.

Kizlar bu fal sepetinde sezgi var o iyi mi ? Ben burda sezgi diye okuyunca o sandim.
İki hafta öncemi ne haftanın yorumcusuydu ben o zaman meraktan denemiştim, rüya yorumu yapıyordu ek olarak baya başarılıydı. Biraz şey ama kibar mı desem seni üzecek birşey varsa mesela çat diye söylemek yerine falanca konuya çok takılma bence gibi yazıyor.

Anna Vedunya ya baktıran oldu mu hic duymadım burda ama cok pahalı

Ben geçen sene baktırmıştım. Verdiği zaman patladı. Zamanı çok çok iyi kullanıyo, durduruyo da durduruyo zamanı mümkün olduğu kadar. Biraz karışık anlatım tarzı var, ne demek istediğini ben pek anlamamıştım falımda. Ve o faldan hiç bişey anlamadım desem yalan olmaz. enteresan bi yorumlama tarzı var, ama çok net ifadeler kullanmıyo bu da beni rahatsız etmişti. Bende falda birsürü biraz saçma ve anlam veremediğim tavsiyelede bulunmuştu ve hepsi fos çıktı.

Valla başıma bi iş gelmeyecekse bence de aham şaham bir falcı değil çingene
Ben geçen yıl baktırmıştım bana dediği çıkmadı. Başka birini gördü ama öyle biriyle tanışmadım. Olumsuz gördüklerini başkalarıyla tanıştırıp evlendiriyor çoğu falcı malesef.

Yeşilçingene ilk ve 2. falda iyiydi bende... Çıktı da kısmen. 3 ve 4 'de tavsiye ye döndü.
Burada demek istediğim çingene çok iyi nasıl kötüler değil...
Sadece o dönem onu gömüp sürekli bu blackpearl ve nazarı biri daha vardı hatırlayamadım şimdi övüyordu.
Onların foyası da meydana çıkınca işte kötünün iyisi minvalinde en azından bu tip sahtekarlıkları yok diye düşünüyor insan... Çingene bende yine de efendi, sahtekar ve paragöz olmayan biri olarak kaldı... Haaa tekrar gider miyim ? Sanmıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…