Bende biraz oyle dusunuyorum kafa dusuncesi bilme konusunda gercekten 7/7 hatta yazmistim adamdan ayni laflari duydum diye bende gelecekde kismen cikti olmayacak dedi olmadi ama onun hayatinda baskasi olcak demisti o da olmadi..yine de bana da her fal gibi anlik geliyorO da anda iyi gibi bilmiyorum. Onu çözemedim. İlişkimin olacağı kişi için olumlu konuştu. 3 ay içerisinde sıkıntı olmazsa ciddiye döner dedi. Bir kaç gün sonra ayrıldık. Sonra bir fal daha attım. Sizde temassızlık var başka şehirde galiba o yüzden kendisi başka birine yönelmiş. Ayrılacak fakat onunla falan dedi. Evet adam başka şehirde.Bazı şeyleri biliyor gibi kafam çok karışık.
Karşı tarafın düşünceleri konusunda sence iyi mi? Hani pişman olmuş diyorsa o kişi olmuş mudur?Bende biraz oyle dusunuyorum kafa dusuncesi bilme konusunda gercekten 7/7 hatta yazmistim adamdan ayni laflari duydum diye bende gelecekde kismen cikti olmayacak dedi olmadi ama onun hayatinda baskasi olcak demisti o da olmadi..yine de bana da her fal gibi anlik geliyor
Ahahahajj cingene de katina duruyor suanBide yeşilçingene sadece kahvede iyi. Katina asla baktırmayın. Anı bile bilemiyor o fal türünde
Ya ben kendi adima evet diyebilirim cunku ben cok yasadim yani arkdaslarimda da baktim karakterler ayrontilar dedigi gibi oyuDen cekince koyarak bence dogru olabilir diyebilirim ama her falci gibi ihtimali yuksek kesin degilKarşı tarafın düşünceleri konusunda sence iyi mi? Hani pişman olmuş diyorsa o kişi olmuş mudur?
o bana pek olumlu konuşmamıştı o yüzden çıksın istemiyorum hihiO da anda iyi gibi bilmiyorum. Onu çözemedim. İlişkimin olacağı kişi için olumlu konuştu. 3 ay içerisinde sıkıntı olmazsa ciddiye döner dedi. Bir kaç gün sonra ayrıldık. Sonra bir fal daha attım. Sizde temassızlık var başka şehirde galiba o yüzden kendisi başka birine yönelmiş. Ayrılacak fakat onunla falan dedi. Evet adam başka şehirde.Bazı şeyleri biliyor gibi kafam çok karışık.
Aynen öyle, ben hatta falcının kendisi olduğunu düşünüyorum,Aynı kişilerden bahsediyoruz sanırım. Özellikle de yeşilçingene'yi beğenen arkadaşlara hemen atlıyorlar bu şahıslar.
Kizlar bu fal sepetinde sezgi var o iyi mi ? Ben burda sezgi diye okuyunca o sandim.
arkadaşlar, lütfen nolur bana anı bilen bir yorumcu önerin. Karsı tarafın sevgilisi var mı yok mu görebilecek olan? Nolur yardımcı olunnn
Çingene yi gömen biri vardı... Çok irrite olmuştum.... vay canına.. Ne entrika arkadaş. Falc-ı MemnuAynen öyle, ben hatta falcının kendisi olduğunu düşünüyorum,
İlginç olan sadece yeşilçingene'yi hep kötülemesiydi. Demek ki herkesin dikkatini çektiÇingene yi gömen biri vardı... Çok irrite olmuştum.... vay canına.. Ne entrika arkadaş. Falc-ı Memnu...
Hepimiz Nihaliz hepimiz ednan
İki hafta öncemi ne haftanın yorumcusuydu ben o zaman meraktan denemiştim, rüya yorumu yapıyordu ek olarak baya başarılıydı. Biraz şey ama kibar mı desem seni üzecek birşey varsa mesela çat diye söylemek yerine falanca konuya çok takılma bence gibi yazıyor.Kizlar bu fal sepetinde sezgi var o iyi mi ? Ben burda sezgi diye okuyunca o sandim.
Anna Vedunya ya baktıran oldu mu hic duymadım burda ama cok pahalı
Valla başıma bi iş gelmeyecekse bence de aham şaham bir falcı değil çingeneİlginç olan sadece yeşilçingene'yi hep kötülemesiydi. Demek ki herkesin dikkatini çekti
Ben geçen yıl baktırmıştım bana dediği çıkmadı. Başka birini gördü ama öyle biriyle tanışmadım. Olumsuz gördüklerini başkalarıyla tanıştırıp evlendiriyor çoğu falcı malesef.Valla başıma bi iş gelmeyecekse bence de aham şaham bir falcı değil çingene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?