Binnaz Abla

Teşekkürler

Valla başıma bi iş gelmeyecekse bence de aham şaham bir falcı değil çingene
Ben de anlık durum olarak beğenmiştim zaten fakat özellikle aynı kişiler hep iki falcıyı övüp onu kötülüyorlardı.Bu yüzden ilgi çekti ve o iki kişinin övdüğü falcılar birbirleriyle bağlantılılar.Zaten birinin foyası meydana çıktı.

Ki evde kalmazsak eninde sonunda hepimiz birileriyle tanışıp evleneceğiz galiba

Ay şu nazar meselesini hatırladıkça sinir oluyorum gerçekten allahtan blackpearla hiç bulaşmamışım
ay söyle de okuyalım merak ettim

Ya beklentilerimiz farklı bence faldan. Benim anlık durum beklentim şöyle biri böyle biri böyle hissediyor vs değil asla. Kendi adıma konuşayım, benim anda iyi dediğim falcı, falı atıyorum çat şuan hayatında şu yaşlarda şu tiplerde bi kız var diyor, bi bakıyorum var, şuan şöyle bi şeyle meşgul diyor, bi bakıyorum adamın gerçekten öyle bi derdi var. Yani çingenenin falında bunları görmedim asla.

Ya beklentilerimiz farklı bence faldan. Benim anlık durum beklentim şöyle biri böyle biri böyle hissediyor vs değil asla. Kendi adıma konuşayım, benim anda iyi dediğim falcı, falı atıyorum çat şuan hayatında şu yaşlarda şu tiplerde bi kız var diyor, bi bakıyorum var, şuan şöyle bi şeyle meşgul diyor, bi bakıyorum adamın gerçekten öyle bi derdi var. Yani çingenenin falında bunları görmedim asla.[/QUOTE]
Anlik durumda kimleri begeniyorsun? Yani dogru bilenler oldumu?

Bende bildi bu durumları. Zaten en net gören yeşilçingene ve ecem23 olmuştu.Kızın isminden harfler vermişlerdi.Ecem önceden içimi karartsa da gelecek çıkıyor.Özellikle olumsuz falları.

Canim bunlari goren kim var sence valla bana su ani bilen biri lazim

Bende bildi bu durumları. Zaten en net gören yeşilçingene ve ecem23 olmuştu.Kızın isminden harfler vermişlerdi.Ecem önceden içimi karartsa da gelecek çıkıyor.Özellikle olumsuz falları.
Sanırım sadece olumsuz falları çıkıyor ecemin öylesine bir kız var hayatında dediği kızla nişanlı şuan benim eski sevgilim

Ben bu profil fotografini siteye yeni girdigim zamanlardan biliyorum sanki. Ama nick farkliydi sanki. Ayh gecmise dondum birden ben o zamanlar yeni dusmustum bu bataga.

Her neyse hosgeldin : ) Alcanzar gitti, marple de yok epeydir. Cherry demirbasimiz Allah basimizdan eksik etmesin buralarda kendisi : ) MissCherryBlossom

Ben de ayda yilda bir atan biri olarak kendimi birakmis sayiyorum, neler soyleceksin merakla bekliyorum. Bir sekilde donulmez zararlar verdi bu fal bize, normalde bekleyemeyecegimiz adamlari bekledik durduk, bekledikce baglandik ve sonuc kocaman bir bosluk.

merakla bekliyoruz :)

Bende 2010 yilindan beri aktif fal isinde olan biri olarak bende eskilerdenim dedigin isimleri forumdan biliyorum cogu kisi yok ama artik bende cok azalttim bazen ayda 1 _2 online,yuzyuze baktiriyorum arada bir birde .Tecrubelerini bekliyotuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…