- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
Ben geçen sene baktırmıştım. Verdiği zaman patladı. Zamanı çok çok iyi kullanıyo, durduruyo da durduruyo zamanı mümkün olduğu kadar. Biraz karışık anlatım tarzı var, ne demek istediğini ben pek anlamamıştım falımda. Ve o faldan hiç bişey anlamadım desem yalan olmaz. enteresan bi yorumlama tarzı var, ama çok net ifadeler kullanmıyo bu da beni rahatsız etmişti. Bende falda birsürü biraz saçma ve anlam veremediğim tavsiyelede bulunmuştu ve hepsi fos çıktı.
Ben de anlık durum olarak beğenmiştim zaten fakat özellikle aynı kişiler hep iki falcıyı övüp onu kötülüyorlardı.Bu yüzden ilgi çekti ve o iki kişinin övdüğü falcılar birbirleriyle bağlantılılar.Zaten birinin foyası meydana çıktı.Valla başıma bi iş gelmeyecekse bence de aham şaham bir falcı değil çingene
Ki evde kalmazsak eninde sonunda hepimiz birileriyle tanışıp evleneceğiz galibaBen geçen yıl baktırmıştım bana dediği çıkmadı. Başka birini gördü ama öyle biriyle tanışmadım. Olumsuz gördüklerini başkalarıyla tanıştırıp evlendiriyor çoğu falcı malesef.
Ay şu nazar meselesini hatırladıkça sinir oluyorum gerçekten allahtan blackpearla hiç bulaşmamışımYeşilçingene ilk ve 2. falda iyiydi bende... Çıktı da kısmen. 3 ve 4 'de tavsiye ye döndü.
Burada demek istediğim çingene çok iyi nasıl kötüler değil...
Sadece o dönem onu gömüp sürekli bu blackpearl ve nazarı biri daha vardı hatırlayamadım şimdi övüyordu.
Onların foyası da meydana çıkınca işte kötünün iyisi minvalinde en azından bu tip sahtekarlıkları yok diye düşünüyor insan... Çingene bende yine de efendi, sahtekar ve paragöz olmayan biri olarak kaldı... Haaa tekrar gider miyim ? Sanmıyorum...
ay söyle de okuyalım merak ettimSelam kızlar...
Eskilerden kimler var eski derken bayağı eski 4-5 yıl öncesi
Alcanzar ,Marple , Cherry....?
Eskiler bilir 4 yıl sabah akşam fal baktirmis ve suan kesinlikle tövbe etmiş biri olarak benimde söyleyeceklerim var
Ya beklentilerimiz farklı bence faldan. Benim anlık durum beklentim şöyle biri böyle biri böyle hissediyor vs değil asla. Kendi adıma konuşayım, benim anda iyi dediğim falcı, falı atıyorum çat şuan hayatında şu yaşlarda şu tiplerde bi kız var diyor, bi bakıyorum var, şuan şöyle bi şeyle meşgul diyor, bi bakıyorum adamın gerçekten öyle bi derdi var. Yani çingenenin falında bunları görmedim asla.Ben de anlık durum olarak beğenmiştim zaten fakat özellikle aynı kişiler hep iki falcıyı övüp onu kötülüyorlardı.Bu yüzden ilgi çekti ve o iki kişinin övdüğü falcılar birbirleriyle bağlantılılar.Zaten birinin foyası meydana çıktı.
Bende bildi bu durumları. Zaten en net gören yeşilçingene ve ecem23 olmuştu.Kızın isminden harfler vermişlerdi.Ecem önceden içimi karartsa da gelecek çıkıyor.Özellikle olumsuz falları.Ki evde kalmazsak eninde sonunda hepimiz birileriyle tanışıp evleneceğiz galiba
Ay şu nazar meselesini hatırladıkça sinir oluyorum gerçekten allahtan blackpearla hiç bulaşmamışım
ay söyle de okuyalım merak ettim
Ya beklentilerimiz farklı bence faldan. Benim anlık durum beklentim şöyle biri böyle biri böyle hissediyor vs değil asla. Kendi adıma konuşayım, benim anda iyi dediğim falcı, falı atıyorum çat şuan hayatında şu yaşlarda şu tiplerde bi kız var diyor, bi bakıyorum var, şuan şöyle bi şeyle meşgul diyor, bi bakıyorum adamın gerçekten öyle bi derdi var. Yani çingenenin falında bunları görmedim asla.
Canim bunlari goren kim var sence valla bana su ani bilen biri lazimKi evde kalmazsak eninde sonunda hepimiz birileriyle tanışıp evleneceğiz galiba
Ay şu nazar meselesini hatırladıkça sinir oluyorum gerçekten allahtan blackpearla hiç bulaşmamışım
ay söyle de okuyalım merak ettim
Ya beklentilerimiz farklı bence faldan. Benim anlık durum beklentim şöyle biri böyle biri böyle hissediyor vs değil asla. Kendi adıma konuşayım, benim anda iyi dediğim falcı, falı atıyorum çat şuan hayatında şu yaşlarda şu tiplerde bi kız var diyor, bi bakıyorum var, şuan şöyle bi şeyle meşgul diyor, bi bakıyorum adamın gerçekten öyle bi derdi var. Yani çingenenin falında bunları görmedim asla.
Falalem hediye kredi veriyor mu? Bana 3000 alem puan vermiş..
Sanırım sadece olumsuz falları çıkıyor ecemin öylesine bir kız var hayatında dediği kızla nişanlı şuan benim eski sevgilimBende bildi bu durumları. Zaten en net gören yeşilçingene ve ecem23 olmuştu.Kızın isminden harfler vermişlerdi.Ecem önceden içimi karartsa da gelecek çıkıyor.Özellikle olumsuz falları.
Bana selena biliyor T takeiteasy1907 ya ecem ve çingene bilmiş. Ecem bende büyük patlamıştı mesela. Kişiden kişiye değişebiliyor sanırım bence deneme yanılma yoluyla sana en çok uyanı bulmakta fayda varCanim bunlari goren kim var sence valla bana su ani bilen biri lazim
Selam kızlar...
Eskiler bilir 4 yıl sabah akşam fal baktirmis ve suan kesinlikle tövbe etmiş biri olarak benimde söyleyeceklerim var
merakla bekliyoruz :)Selam kızlar...
ben resmen yakaliyordum kredim yoktuAsenat ı yakalayamadım
Ben bu profil fotografini siteye yeni girdigim zamanlardan biliyorum sanki. Ama nick farkliydi sanki. Ayh gecmise dondum birden ben o zamanlar yeni dusmustum bu bataga.
Her neyse hosgeldin : ) Alcanzar gitti, marple de yok epeydir. Cherry demirbasimiz Allah basimizdan eksik etmesin buralarda kendisi : )MissCherryBlossom
Ben de ayda yilda bir atan biri olarak kendimi birakmis sayiyorum, neler soyleceksin merakla bekliyorum. Bir sekilde donulmez zararlar verdi bu fal bize, normalde bekleyemeyecegimiz adamlari bekledik durduk, bekledikce baglandik ve sonuc kocaman bir bosluk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?