Ah be ablacığım tam 10592 sayfa bu konuyu tartıştık bir sonuca varamadık henüzOnerebileceginiz dedikleri cikan falci varmi
Ahahaha guldurdu.Ah be ablacığım tam 10592 sayfa bu konuyu tartıştık bir sonuca varamadık henüz
Hiç bulaşma kardeş arkana bakmadan kaç burdanOnerebileceginiz dedikleri cikan falci varmi
Hersey boyle basladi kurtar kendini :)))))).Onerebileceginiz dedikleri cikan falci varmi
Facebookta aşktrolog diye bi sayfa var ben ordan takip ediyorum ama inan fal bakıyorlar mı bilmiyorum bi sor istersenKizlar bu ara astrolojiye sardim ama binnazabladakilere 300 lira vermeyi hic yemiyo baska bi yer var mi bildiginiz??
Bende 2010 yilindan beri aktif fal isinde olan biri olarak bende eskilerdenim dedigin isimleri forumdan biliyorum cogu kisi yok ama artik bende cok azalttim bazen ayda 1 _2 online,yuzyuze baktiriyorum arada bir birde .Tecrubelerini bekliyotuz :)
Başınız sağolsun... diyecek söz yok....üzgünüm...Tekrar Merhaba kızlar...
Evet ozgece_35 kullanıcı adımı değistirmistim.. Ozge'yim ben :)
Kızlar benim bir aşk hikayem vardı.. yıllarca fal baktirdim. Adamla ayrıldık 4 yıl önce....Sonrasında tekrar sevgili olmadık ama 4 yıl boyunca iletisimimiz bitmedi, sürekli görüştük..
Falcı ablalar, abilerin bir kısmı Tekrar sevgili olacağımızı hatta evlenecegimizi söyledi
Diğer kısım kaderimde başka birinin olduğunu söyledi
Diğer bir kısmı adamın hayatında kimse olmadığını kimseye aşık olmadığını söyledi
Söylediler de söylediler....
Sonuç 3-4 ay önce aniden vefat etti. Kalbim çok acıdı. Gözyaşlarım hala bitmedi.
O vefat ettikten sonra diğer kadın, yani biz başka bir kadindan dolayı ayrılmıstık. O bayanla görüştük. Adam benimle barışmak için can atarken zaten onunlada berabermis. Tabi artık bir önemi yok. Yine arkasında acıdan başka birşey bırakmadı..
Ne kendini ne beni ne de diğerini mutlu etti.
Falcı boyutuna gelelim. Bir Allahin kuluda bu adam genç yaşta ölecek demedi..
Sadece seni seviyor diyenler hayatındaki diğer kadınla ilişkisinin devam ettiğini söyleyen olmadı.
Yok efendim yüzeysel ilişkiler yaşıyor yok siz evleneceksiniz yok senin karşına başka biri çıkacak oda çok pişman olacak is işten geçmiş olacak bla bla...
Hepsi yalan...Fal baktirmayin demeyeceğim zira baktiracaksiniz ama sunu unutmayın Nesibe'den Rezzan'a hiç birine kendinizi kaptırmayın
Ben bu profil fotografini siteye yeni girdigim zamanlardan biliyorum sanki. Ama nick farkliydi sanki. Ayh gecmise dondum birden ben o zamanlar yeni dusmustum bu bataga.
Her neyse hosgeldin : ) Alcanzar gitti, marple de yok epeydir. Cherry demirbasimiz Allah basimizdan eksik etmesin buralarda kendisi : ) @MissCherryBlossom
Ben de ayda yilda bir atan biri olarak kendimi birakmis sayiyorum, neler soyleceksin merakla bekliyorum. Bir sekilde donulmez zararlar verdi bu fal bize, normalde bekleyemeyecegimiz adamlari bekledik durduk, bekledikce baglandik ve sonuc kocaman bir bosluk.
Başınız sağolsun... diyecek söz yok....üzgünüm...
Başınız sağolsun... diyecek söz yok....üzgünüm...
Aynen sinir oldum tam bi ümit fal yolluyorum sonuç fosBallim2 ceren esemen ve elif hanzade de bende patladi selin imeri bilemiyorum ne olacak boyle ya dogru duzgun bakan kimse yok
Ama hiç sanmıyorum...Bide şöyle bişey var zamana takilmamak gerekir diye arkadaşlar bişey yazmışlar eğer öyleyse hepsi durumu bildi.
Allah rahmet eylesin. Aslında hepimiz farkındayız her şeyin. Sadece ayakta durabilmek ve mutlu hissedebilmek için parayla umut satın alıyoruz. Zorlu süreçleri atlatmada fal bazen iyi geliyor. Sizin durumunuzu zaten kimse bilemez o kaderdir. Onu da sadece Rabbim bilir. Falcılar soru üzerinden sadece tahmin yürütebilirler. Hiçbiri geleceği bilemez. Bazı falcıların falın sonuna "ben öyle tahmin ediyorum ama gaybı yalnızca Allah bilir" yazmasını da her zaman takdir ederim.Tekrar Merhaba kızlar...
Evet ozgece_35 kullanıcı adımı değistirmistim.. Ozge'yim ben :)
Kızlar benim bir aşk hikayem vardı.. yıllarca fal baktirdim. Adamla ayrıldık 4 yıl önce....Sonrasında tekrar sevgili olmadık ama 4 yıl boyunca iletisimimiz bitmedi, sürekli görüştük..
Falcı ablalar, abilerin bir kısmı Tekrar sevgili olacağımızı hatta evlenecegimizi söyledi
Diğer kısım kaderimde başka birinin olduğunu söyledi
Diğer bir kısmı adamın hayatında kimse olmadığını kimseye aşık olmadığını söyledi
Söylediler de söylediler....
Sonuç 3-4 ay önce aniden vefat etti. Kalbim çok acıdı. Gözyaşlarım hala bitmedi.
O vefat ettikten sonra diğer kadın, yani biz başka bir kadindan dolayı ayrılmıstık. O bayanla görüştük. Adam benimle barışmak için can atarken zaten onunlada berabermis. Tabi artık bir önemi yok. Yine arkasında acıdan başka birşey bırakmadı..
Ne kendini ne beni ne de diğerini mutlu etti.
Falcı boyutuna gelelim. Bir Allahin kuluda bu adam genç yaşta ölecek demedi..
Sadece seni seviyor diyenler hayatındaki diğer kadınla ilişkisinin devam ettiğini söyleyen olmadı.
Yok efendim yüzeysel ilişkiler yaşıyor yok siz evleneceksiniz yok senin karşına başka biri çıkacak oda çok pişman olacak is işten geçmiş olacak bla bla...
Hepsi yalan...Fal baktirmayin demeyeceğim zira baktiracaksiniz ama sunu unutmayın Nesibe'den Rezzan'a hiç birine kendinizi kaptırmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?