Binnaz Abla

Allah razi olsun. Cok tesekkür ederim...Kızlar bahar geldi Fala para vermeyin gidin sezonluk ciciler alın.. ahh ahh şimdi olsa bedava bakacağım desinler baktirmam

Teşekkür ederim. Allah razı olsun. Umarım bunlarla ihtiyaciniz olmayacak kadar mutlu olursunuz.

gunesyengec basiniz sagolsun aldatilan kadina falcilar iki sey soyluyo bir bu karaktersiz geri donucek ama sen bunu birak iki hevesini alip yalvar yakar olucak siz evleniceksiniz, ben de milyar kere duydum heralde bunlari siz soyleyince ne kadar sacma oldugunu daha net gorebildim. size de ezberden soylemisler gecmisler, gercekten derdine ortak olma, enerjiyi hissetme, yogunlasma derdinde degil kimse parayi alip resmen akillarinca "cocuk eyleyip" gonderiyolar... acinizi tahmin edebiliyorum tekrardan basiniz sagolsun

Bu sozlerin ardindan soylencek hicbirsey yok basin sagolsun rabbimden geride kalanlara sabir versin.Bende annemin hastalik donemi erkek arkadasimdan ayrilmam bundan 3 yil once sardim fallara annemin vefat etiigi gunun gunduzu bile fal atmisligim var tbiki kimse bilemedi boyle birseyi ama halaaa vazgecemiyorum rabbim benide kurtarsin sozunun bittigi yer gercekten

Canim benim seni hatirliyorum ben cok aktif yaizyordun ((cok uzuldum ozgecim basin sagolsun ,fallarin hepsi bos dedigin gibi acin icin cok.uzgunum .Umarim allah sana bundan sonrasu icin guzel yazilar yazar.Su forumda artik sadece mutluluk haberleri alalim icim aciyor.

Allah rahmet eylesin, nur icinde yatsin.
Cok üzüldüm hikayene. Allah güc ve kuvvet versin canim.
Fakat bunu önceden görseler bile söyleyemezlerdi sana. Yani ben olsam ben de söylemem. Bazi seylerin gizli kalmasi gerektigini düsünüyorum. Ya gördüler ya görmediler bilemeyiz, ama söylenicek söz var söylenmiyecek söz var.
Daha önceden bilseydin daha cok kahrolurdun.

Basin sagolsun. İnan cok üzüldüm. Allah rahmet eylesin.

başın sağolsun canım

Çok teşekkür ederim canım.. Allah razı olsun. o dönemler hergün bu forumdaydim. Zaman zaman hıckıriklarla yazdım , zaman oldu mutluluktan uçarken yazdım dönüp baktım da hepsi koca bir yalanmis.Hala çok seviyorum. Bu yıl Izmir'e kar yağdı. Yıllardır kar bekleyen ben Kar yagdikca kahroldum. Acaba çok üşür mü.. diye diye kendimi yedim..
Akşam akşam bende içimi döktüm kızlar kusura bakmayın başınızı agrittim.
Size bir tavsiye vermek isterim. Fallardan ziyade rüyalarinizi dikkate alın. Rüyalarım Rabbimden bir mesajmis şimdi çok iyi anladım. Zira birkaç yıl önce defalarca kendi kendini mezar açıp gömdügünu gördüm

Kizlar ben fal diyetime girmeden önce , yani Ekimden beri baktirdigim, özellikle uygun fiyata ve hediye/iade kredilerle yeni falcilara baktirdigim fallar/rüyalar oldu ve bir gelisme ile geldim. Ama tövbe ettim bu islere biliyorsunuz. Sonra normale döndüm diyebilirim. Hayatim da normale dönüsmeye basladi. Dualara da sardim... benden skildiniz bunlari söyledigim icin, ama fallara ara vermenizi tavsiye ediyorum. Hayati kendi akisina birakin.. cok bunalmadikca herseyi bilmeye calismayin. Özellikle karsi tarafin enerji alanina habersiz girmemeye calisin. Gelecek ne gösterecek bilemeyiz, cünkü hersey degisebilir, ama suan cikan bir detay oldu küs yada 1-2 aydir irtibatimin olmadigi erkek ark. ilgili. O sana yazacak dediler. Bekle dediler, fakat ben beklemedim, adim atmasi icin karsilik beklemeden bir mesaj attim, hemen geri yazmadi, sabrettim üstüne gitmedim, öyle yazdi. Ve bunu bana Ada Balci da tavsiye etti.

Neyse uzun lafin kisasi:
-Binnazabla, Ceren Esemen: son falinda hersey cikti ve kendinden cok emin bir sekilde yorumladi. Bir detay da bir hafta gecikmeyle cikti. Digerleri tam zamaninda. Sesli fali tercih edin. Ceren beni sasirtti diyebilirim.
-Falalem, Banu Dogru: bildi, söyledigi gibi gelisti.. tarih vermemisti ama söyledigi gibi oldu
-Nesli Falalem, simdiki Umut, Falsepeti: gelismeyi öngördü, hersey onun söyledigi gibi gelisti. Favorim diyebilirim bu kadini. Hem verdigi tavsiyeler cok degerliydi benim icin ve cok cok yerinde.
-Falalem, Banu Kor: bu detayi bilemedi, yanlis öngördü
-Falelem, Gizem Hatun: tam olarak bildi. Bir ayi geckin diye tarih verdi, bir ayi gecti ve sonra oldu. Gizem süper diyebilirim.
-Binnazabla, Arzu Sekerhanci: bildi. Ona genel soru sormustum, nokta atislari yapti ben hic bir detay vermeden.
-Binnazabla, Ayla Mutlu: bilemedi, baktirmayin. Canli chat'de zamani kullanamiyo. Hisleri iyi, ama yanlis netice verdi bana.Yanildi. Bildigi detaylar olmustu ama mevcut durum ile ilgili.
Binnazabla, Efsun Aksoy: bildi, söyledigi gibi oldu. Zaman vermedi, ama öngördügü gibi gelisti. Efsun iyidir.
-Ufuk Kutluk: bildi. Bu adami seviyorum ben. Yani medyum gibi sanki, sadece konusma tarzini düzeltip yorumlasa daha iyi bulucam. Falalemdeyken daha iyiydi. Öngörüleri cikiyo. Sempatik biri.
-Zelal Erkoc: bildi
-Binnazabla, Ada Balci: bir hafta gecikmeyle cikti söyledigi, Subat sonuna kadardan bahsetmisti. Fakat bir öngörüsü de patlamisti, artik zaman konusunda yanilmistir o da...
-Falalem, Rana Yildiz: bildi, ben umutsuz oldugum halde üstüne basa basa olacak dedi
-Binnazabla, Ayla Mutlu: verdigi tarihten 4-5 gün önce yasadim gelismeyi
-Falalem, Sahra: bilemedi
-Karaca Duran: rüya yorumlatmistim, o hala eski kiside takili kalip gelismeyi eski kisi ile sandi. Ama ben onu coktaan unutmustum. Sonuc olarak bildi, ama yanlis kisiye yordu.
-Binnazabla, Engin Gümüs: ukala bir tip, kendinden okadar emin konustu ki, bilemedi. Sakin baktirmayin. Asla tavsiye etmem. Hala sinir oluyorum bu adama.
-Binnazabla Efsun Yildiz, bu gelismeyi öngördü
-Binnazabla Gülizar Timur: bu gelismeyi öngördü

Basirly Rober: cok emin bir sekilde unut olmayacak dedi ama bilemedi

Falkutusunda rüya yorumlatmistim dün Damla'ya (orda sansina kime denk gelirse o bakiyo), her iki öngörü iki üc gün icinde gerceklesti. Daha önce söylediklerini pek yasamadim diyebilirim, bir iki öngörü disinda. Sanirim zamani gelince oluyo.

Bu arada favorilerim kesinlikle birinci sirada Umut (Nesli), Banu Dogru ve Rana Yildiz, cünkü önce problemi göz önüne aliyorlar ve ona göre yorum yapiyorlar, bir abla gibi yaklastilar bana. Digerleri de kesinlikle Gizem Hatun, Ufuk Kutluk, Efsun Aksoy, Ceren Esemen ve Arzu Sekerhanci. Karaca Duran da iyiydi, sadece enerjiler karistirdi bu da normal diyim artik.

kesinlikle katiliyorum rüya konusunda.. ben de artik sadece rüyalar yorumlatiyorum ehil kisilere. Tavsiye edebileceklerim Rabia Barika (bu kadini es gecmeyin, Binnaz), Banu Dogru (Falalem), Falkutusu (6 liralik Damla), ve Aren Yildirim (Binnaz).

Cok çok çok teşekkür ederim Kızlar.Allah sizlere herşeyin en güzelini nasip etsin... inşallah hikayeniz mutlu bitsin...
kusura bakmayin uzun zamandir girmedigim için topikte çoklu cevap vermek istiyorum yapamıyorum

Allah rahmet eylesin, çok üzüldüm gerçekten.Allah güç, kuvvet, sabır versin sana, onu da yattığı yerde rahat ettirsin inşallah. Umarım bundan sonra hayatında hep güzel anılar yer alır, hayırlı ve iyi insanlar karşına çıkar. Ne desem, ne söylesem eksik kalacak gerçi, başın sağ olsun.

Başınız sağ olsun çok üzgünüm, içim acıdı gerçekten.

Canım tellwe de baktırmadın mı hiç?

Malum olmus sana.. ben cok etkilendim hikayenden ve inanilmaz üzüldüm. Iyiki paylastin acini bizimle. Allah bu zor günlerinde yardimcin olsun. Hepimizin gidecegi yer kara toprak, iste zamansiz ve erken vefatlar canimizi cok yakiyor ve yakmaya devam ediyor. Yarin ne olacagimiz belli degil. Ve biz fallara sararken dua etmeyi unutmusuz meger, kendi adima konusuyorum. Kirilma noktasi disinda, tövbe ettim ben de. Sadece rüya yorumlatiyorum dayanamadigimda. Artik bilmek istemiyorum, bilmemem gereken seylere burnumu sokmamamaya karar verdim. Allah istedigi zaman bize bildiriyor olacaklari rüya yoluyla ya da hisler yoluyla. Bununla yetinmemiz gerekiyor sanirim.

Canım tellwe de baktırmadın mı hiç?

Tellweye ben hic isinamadim, ve bir kere bile baktirmadim. Üstelik ücreti Dolar ile.. yani ben nerde uygun fal var oraya sarmistim, ve Dolar Euro yerine TL ile ödenen fallari tercih ettim. Cünkü bir milyon tane yorumcu var Tellwede, hangisine güveneyim dedim. Icim hic isinmadi Tellweye o promosyan fallar disinda, onlara da gülüp geciyodum, cünkü komikti yorumcular. :)
Allahtan Binnaz ucuk Euro fiyatlari bicmisti bir süre sonra onlar da yani ucuktu benim icin ödeyemedim ve cok baktirmadim buyüzden, cünkü bütceme agir gelicekti :)

Falkutusu benim icin uygundu, zaten hepsi salliyo diyerek falkutusunda uygun baktirdim. Ve genel fallar cikiyo diyebilirim iyi yorumcuya denk gelirsen. Ve bu gelismeyi de bildi bir kac yorumcu, ama orda isim veremicem, cünkü dedigim gibi degisiyo falcilar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…