- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
Canım teşekkür ederim. Baktirdigim falların bana bir faydası olmuştu. Bu topikte çok güzel insanlar tanışmıştım. Halada öyle tanımaya devam ediyorum.Malum olmus sana.. ben cok etkilendim hikayenden ve inanilmaz üzüldüm. Iyiki paylastin acini bizimle. Allah bu zor günlerinde yardimcin olsun. Hepimizin gidecegi yer kara toprak, iste zamansiz ve erken vefatlar canimizi cok yakiyor ve yakmaya devam ediyor. Yarin ne olacagimiz belli degil. Ve biz fallara sararken dua etmeyi unutmusuz meger, kendi adima konusuyorum. Kirilma noktasi disinda, tövbe ettim ben de. Sadece rüya yorumlatiyorum dayanamadigimda. Artik bilmek istemiyorum, bilmemem gereken seylere burnumu sokmamamaya karar verdim. Allah istedigi zaman bize bildiriyor olacaklari rüya yoluyla ya da hisler yoluyla. Bununla yetinmemiz gerekiyor sanirim.
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. Ben rüyamda regl olduğumu görmüştüm ve ağlıyordum. Düşününce aslında çok saçma bir rüya fakat anlamına bakınca işlediğin bir günah için tövbe etmen gerektiği yazıyordu.Ben o zaman gerçekten de çok büyük bir günah işledim. Onun detayına girmek istemiyorum.Fakat o günahtan sonra her şeyim ters oldu. Nefes bile alamıyordum tövbe etmek aklıma gelmemişti.Etsem de sanki Allah kabul etmeyecek gibi geliyordu fakat tövbe ettikten sonra o kadar rahatladım ki.Gördüğüm kabuslardan kurtuldum. Çok şükür Rabbim tövbemi kabul etti diye hissettim umarım öyle olmuştur.Canım teşekkür ederim. Baktirdigim falların bana bir faydası olmuştu. Bu topikte çok güzel insanlar tanışmıştım. Halada öyle tanımaya devam ediyorum.
Söylediklerinde çok haklısın. Gerçekten Allah bilmemizi isterse bir şekilde biliriz zaten...Rüyalar cok sey anlatiyormus. Mesela ben asla kabul etmiyorum "yok rüyalar bilinç altı falan filan hikayelerini"
Canım teşekkür ederim. Baktirdigim falların bana bir faydası olmuştu. Bu topikte çok güzel insanlar tanışmıştım. Halada öyle tanımaya devam ediyorum.
Söylediklerinde çok haklısın. Gerçekten Allah bilmemizi isterse bir şekilde biliriz zaten...Rüyalar cok sey anlatiyormus. Mesela ben asla kabul etmiyorum "yok rüyalar bilinç altı falan filan hikayelerini"
Kizlar ben fal diyetime girmeden önce , yani Ekimden beri baktirdigim, özellikle uygun fiyata ve hediye/iade kredilerle yeni falcilara baktirdigim fallar/rüyalar oldu ve bir gelisme ile geldim. Ama tövbe ettim bu islere biliyorsunuz. Sonra normale döndüm diyebilirim. Hayatim da normale dönüsmeye basladi. Dualara da sardim... benden skildiniz bunlari söyledigim icin, ama fallara ara vermenizi tavsiye ediyorum. Hayati kendi akisina birakin.. cok bunalmadikca herseyi bilmeye calismayin. Özellikle karsi tarafin enerji alanina habersiz girmemeye calisin. Gelecek ne gösterecek bilemeyiz, cünkü hersey degisebilir, ama suan cikan bir detay oldu küs yada 1-2 aydir irtibatimin olmadigi erkek ark. ilgili. O sana yazacak dediler. Bekle dediler, fakat ben beklemedim, adim atmasi icin karsilik beklemeden bir mesaj attim, hemen geri yazmadi, sabrettim üstüne gitmedim, öyle yazdi. Ve bunu bana Ada Balci da tavsiye etti.
Neyse uzun lafin kisasi:
-Binnazabla, Ceren Esemen: son falinda hersey cikti ve kendinden cok emin bir sekilde yorumladi. Bir detay da bir hafta gecikmeyle cikti. Digerleri tam zamaninda. Sesli fali tercih edin. Ceren beni sasirtti diyebilirim.
-Falalem, Banu Dogru: bildi, söyledigi gibi gelisti.. tarih vermemisti ama söyledigi gibi oldu
-Nesli Falalem, simdiki Umut, Falsepeti: gelismeyi öngördü, hersey onun söyledigi gibi gelisti. Favorim diyebilirim bu kadini. Hem verdigi tavsiyeler cok degerliydi benim icin ve cok cok yerinde.
-Falalem, Banu Kor: bu detayi bilemedi, yanlis öngördü
-Falelem, Gizem Hatun: tam olarak bildi. Bir ayi geckin diye tarih verdi, bir ayi gecti ve sonra oldu. Gizem süper diyebilirim.
-Binnazabla, Arzu Sekerhanci: bildi. Ona genel soru sormustum, nokta atislari yapti ben hic bir detay vermeden.
-Binnazabla, Ayla Mutlu: bilemedi, baktirmayin. Canli chat'de zamani kullanamiyo. Hisleri iyi, ama yanlis netice verdi bana.Yanildi. Bildigi detaylar olmustu ama mevcut durum ile ilgili.
Binnazabla, Efsun Aksoy: bildi, söyledigi gibi oldu. Zaman vermedi, ama öngördügü gibi gelisti. Efsun iyidir.
-Ufuk Kutluk: bildi. Bu adami seviyorum ben. Yani medyum gibi sanki, sadece konusma tarzini düzeltip yorumlasa daha iyi bulucam. Falalemdeyken daha iyiydi. Öngörüleri cikiyo. Sempatik biri.
-Zelal Erkoc: bildi
-Binnazabla, Ada Balci: bir hafta gecikmeyle cikti söyledigi, Subat sonuna kadardan bahsetmisti. Fakat bir öngörüsü de patlamisti, artik zaman konusunda yanilmistir o da...
-Falalem, Rana Yildiz: bildi, ben umutsuz oldugum halde üstüne basa basa olacak dedi
-Binnazabla, Ayla Mutlu: verdigi tarihten 4-5 gün önce yasadim gelismeyi
-Falalem, Sahra: bilemedi
-Karaca Duran: rüya yorumlatmistim, o hala eski kiside takili kalip gelismeyi eski kisi ile sandi. Ama ben onu coktaan unutmustum. Sonuc olarak bildi, ama yanlis kisiye yordu.
-Binnazabla, Engin Gümüs: ukala bir tip, kendinden okadar emin konustu ki, bilemedi. Sakin baktirmayin. Asla tavsiye etmem. Hala sinir oluyorum bu adama.
-Binnazabla Efsun Yildiz, bu gelismeyi öngördü
-Binnazabla Gülizar Timur: bu gelismeyi öngördü
Basirly Rober: cok emin bir sekilde unut olmayacak dedi ama bilemedi
Falkutusunda rüya yorumlatmistim dün Damla'ya (orda sansina kime denk gelirse o bakiyo), her iki öngörü iki üc gün icinde gerceklesti. Daha önce söylediklerini pek yasamadim diyebilirim, bir iki öngörü disinda. Sanirim zamani gelince oluyo.
Bu arada favorilerim kesinlikle birinci sirada Umut (Nesli), Banu Dogru ve Rana Yildiz, cünkü önce problemi göz önüne aliyorlar ve ona göre yorum yapiyorlar, bir abla gibi yaklastilar bana. Digerleri de kesinlikle Gizem Hatun, Ufuk Kutluk, Efsun Aksoy, Ceren Esemen ve Arzu Sekerhanci. Karaca Duran da iyiydi, sadece enerjiler karistirdi bu da normal diyim artik.
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. Ben rüyamda regl olduğumu görmüştüm ve ağlıyordum. Düşününce aslında çok saçma bir rüya fakat anlamına bakınca işlediğin bir günah için tövbe etmen gerektiği yazıyordu.Ben o zaman gerçekten de çok büyük bir günah işledim. Onun detayına girmek istemiyorum.Fakat o günahtan sonra her şeyim ters oldu. Nefes bile alamıyordum tövbe etmek aklıma gelmemişti.Etsem de sanki Allah kabul etmeyecek gibi geliyordu fakat tövbe ettikten sonra o kadar rahatladım ki.Gördüğüm kabuslardan kurtuldum. Çok şükür Rabbim tövbemi kabul etti diye hissettim umarım öyle olmuştur.
bilinc alti olabiliyor bazi rüyalar. bazen korkutuyorlar bunlar da seytani rüyalar. ama bize mesaj veriyorlar ayni anda, yasam tarzimizla ilgili de. fallara sardigimda rüyalarim farkliydi, birakinca farkli oldu.. mesela ben cok daha önce kara sevda asIk oldugum biri vardi, ve rüyalarimda balonlar görüyordum. bos hayaller anlamina geliyor bu.. renkler, cisimler, cok önemli.. ve iki gece önce rüyamda bugün yasadigimin tam tersini görmüstüm.
acikcasi fallar ve skntilarim bana bu foruma üye olmami sagladi ve söyledigin gibi bana da arkadaslar hediye etti.
bu foruma ugramadan bir günüm gecmiyor.
beni sevmiyenler oldugunu da biliyorum, net ve ack konustugum ve fallara negatif tutumumu gösterdigim icin. kirici da oluyorum bundan dolayi da kirdigim herkesten özür diliyorum. yani kimseye önermiyorum, kendim de sardigim ve bir zamanlar bagimlisi oldugum icin. bagimlilik yaratiyor. bir yerde dur demek gerekiyor kendimize. fala inanmak ve falsiz kalmamak benim mottom. ben maalesef inananlardan oldugum icin, bana kötü de geldi diyebilirim ara sira. yanlis yönlendirmeler yüzünden dilim yandi bir keresinde. ve tarihler cikmayinca tükenmislik sendromlari falan..
başın sağolsun çok üzüldüm hikayene insallah bundan sonraki hikayen geçmişim tüm acılarını unutturup mutlu eder seniGeçmişe gittim ah o tarihler beklersin beklersin birşey olmayınca , olmadığına değil de patlayan fala üzulursun...
başın sağolsun çok üzüldüm hikayene insallah bundan sonraki hikayen geçmişim tüm acılarını unutturup mutlu eder seni
Kizlar ben fal diyetime girmeden önce , yani Ekimden beri baktirdigim, özellikle uygun fiyata ve hediye/iade kredilerle yeni falcilara baktirdigim fallar/rüyalar oldu ve bir gelisme ile geldim. Ama tövbe ettim bu islere biliyorsunuz. Sonra normale döndüm diyebilirim. Hayatim da normale dönüsmeye basladi. Dualara da sardim... benden skildiniz bunlari söyledigim icin, ama fallara ara vermenizi tavsiye ediyorum. Hayati kendi akisina birakin.. cok bunalmadikca herseyi bilmeye calismayin. Özellikle karsi tarafin enerji alanina habersiz girmemeye calisin. Gelecek ne gösterecek bilemeyiz, cünkü hersey degisebilir, ama suan cikan bir detay oldu küs yada 1-2 aydir irtibatimin olmadigi erkek ark. ilgili. O sana yazacak dediler. Bekle dediler, fakat ben beklemedim, adim atmasi icin karsilik beklemeden bir mesaj attim, hemen geri yazmadi, sabrettim üstüne gitmedim, öyle yazdi. Ve bunu bana Ada Balci da tavsiye etti.
Neyse uzun lafin kisasi:
-Binnazabla, Ceren Esemen: son falinda hersey cikti ve kendinden cok emin bir sekilde yorumladi. Bir detay da bir hafta gecikmeyle cikti. Digerleri tam zamaninda. Sesli fali tercih edin. Ceren beni sasirtti diyebilirim.
-Falalem, Banu Dogru: bildi, söyledigi gibi gelisti.. tarih vermemisti ama söyledigi gibi oldu
-Nesli Falalem, simdiki Umut, Falsepeti: gelismeyi öngördü, hersey onun söyledigi gibi gelisti. Favorim diyebilirim bu kadini. Hem verdigi tavsiyeler cok degerliydi benim icin ve cok cok yerinde.
-Falalem, Banu Kor: bu detayi bilemedi, yanlis öngördü
-Falelem, Gizem Hatun: tam olarak bildi. Bir ayi geckin diye tarih verdi, bir ayi gecti ve sonra oldu. Gizem süper diyebilirim.
-Binnazabla, Arzu Sekerhanci: bildi. Ona genel soru sormustum, nokta atislari yapti ben hic bir detay vermeden.
-Binnazabla, Ayla Mutlu: bilemedi, baktirmayin. Canli chat'de zamani kullanamiyo. Hisleri iyi, ama yanlis netice verdi bana.Yanildi. Bildigi detaylar olmustu ama mevcut durum ile ilgili.
Binnazabla, Efsun Aksoy: bildi, söyledigi gibi oldu. Zaman vermedi, ama öngördügü gibi gelisti. Efsun iyidir.
-Ufuk Kutluk: bildi. Bu adami seviyorum ben. Yani medyum gibi sanki, sadece konusma tarzini düzeltip yorumlasa daha iyi bulucam. Falalemdeyken daha iyiydi. Öngörüleri cikiyo. Sempatik biri.
-Zelal Erkoc: bildi
-Binnazabla, Ada Balci: bir hafta gecikmeyle cikti söyledigi, Subat sonuna kadardan bahsetmisti. Fakat bir öngörüsü de patlamisti, artik zaman konusunda yanilmistir o da...
-Falalem, Rana Yildiz: bildi, ben umutsuz oldugum halde üstüne basa basa olacak dedi
-Binnazabla, Ayla Mutlu: verdigi tarihten 4-5 gün önce yasadim gelismeyi
-Falalem, Sahra: bilemedi
-Karaca Duran: rüya yorumlatmistim, o hala eski kiside takili kalip gelismeyi eski kisi ile sandi. Ama ben onu coktaan unutmustum. Sonuc olarak bildi, ama yanlis kisiye yordu.
-Binnazabla, Engin Gümüs: ukala bir tip, kendinden okadar emin konustu ki, bilemedi. Sakin baktirmayin. Asla tavsiye etmem. Hala sinir oluyorum bu adama.
-Binnazabla Efsun Yildiz, bu gelismeyi öngördü
-Binnazabla Gülizar Timur: bu gelismeyi öngördü
Basirly Rober: cok emin bir sekilde unut olmayacak dedi ama bilemedi
Falkutusunda rüya yorumlatmistim dün Damla'ya (orda sansina kime denk gelirse o bakiyo), her iki öngörü iki üc gün icinde gerceklesti. Daha önce söylediklerini pek yasamadim diyebilirim, bir iki öngörü disinda. Sanirim zamani gelince oluyo.
Bu arada favorilerim kesinlikle birinci sirada Umut (Nesli), Banu Dogru ve Rana Yildiz, cünkü önce problemi göz önüne aliyorlar ve ona göre yorum yapiyorlar, bir abla gibi yaklastilar bana. Digerleri de kesinlikle Gizem Hatun, Ufuk Kutluk, Efsun Aksoy, Ceren Esemen ve Arzu Sekerhanci. Karaca Duran da iyiydi, sadece enerjiler karistirdi bu da normal diyim artik.
vallahi venüsamberi bulamıyoruz bu genc yasta emekliye ayrıldı sanırım :/Nesibe'ye 2015 yılında baktırmışım bugün hesabıma ulaştım. Kadın geçmişi ve anı bile bilememiş. 4 ay içerisinde biriyle tanışacaksın demiş. Çıkmadı zaten.Bide "ben senin bilinç altından geliyorum cnm.Önce teşhis sonra tedavi edecem" gibi şeyler saçmalamış. Sanırım kendisini fala çok kaptırmış. Venüsamber'in falını da dinledim sağolsun o zamanda depresyona sokmuş beni. Ataman olmayacak aşk falan da hissetmiyorum bir kaç yıl demiş. Valla çok güzel bilmiş. Hayatımın b...tan yıllarını geçirdim(ve geçirmeye devam ediyorum).Ne atandım ne de adam akıllı birini buldum.Olumsuz yoruma açığım diyen baktırsın çatır çatır söylüyor.
baya detaylı yazmışsın eline saglık öncelikle..peki banu kor, banu dogru ve ceren esemen ücgeninde önerebilecein kişi kim olur cnm?
Facebook'tan yazdım dönerse yazarım sana. Ha baktırdıktan sonra ağlama krizine girip hayattan soğuma ihtimalin çok yüksek haberin olsun :)vallahi venüsamberi bulamıyoruz bu genc yasta emekliye ayrıldı sanırım :/
vallahi saol tatlım yardımcı oldun tabi olmaz mısın? baktırınca sana yazarım yorumlarımı :)) saolBanu Kor'a rüya yorumlattim iki kere ve soru sormadim. Ama bu kizin söyledigi bir cok sey cikti, öngörüleri gerceklesti ve gerceklesmeye devam ediyo sasirtici derecede. Yorumlari keskin diyebilirim. Iyi yada kötü diyemem fal konusunda, fal atmadigim icin. Ben soru sormadan bu konu ile ilgil olumsuz bir yorumu olmustu, belki uzak gelecegi gördü bilemiyorum. Allah bilir artik. Catir catir söylüyor, olumsuzdan korkmuyorsan dene derim.
Banu Dogru'ya rüya yorumlatmistim, tutarli ve yerinde bir yorum oldugu icin, hic bir detay vermeden mevcut durumu bildi ya da hissetti diyebilirim. Telvelere takili kalmiyor. Bir abla gibi yaklasim tarzi var. Analizleri ve tavsiyeleri cok yerindeydi ben ve karsi taraf ile ilgili.
Ceren beni cok sasirtti bu kez, sesli fali inanilmaz iyiydi. Öngörüleri verdigi vadelerde cikti. Daha önce de bir öngörüsü verdigi vadede cikmisti. Sanirim olacak olan olaylar da fallara olumlu yansiyor. Iskambil baktirmistim uygun diye. Kendisini asmis diyebilirim. Yada enerjim tuttu, bilemiyorum. Ceren analiz yapmayan bir yorumcu. Banu Dogru gibi empati kurmuyor.
Yani hepsi de kendine göre iyi canim. Karar senin. Ic sesini dinle :) Umarim yardimci olmusumdur.
vallahi saol tatlım yardımcı oldun tabi olmaz mısın? baktırınca sana yazarım yorumlarımı :)) saol
ikibinonbeste ben ona fal baktırımısım hala duruyor sesli falı hem olumsuz hem olumlu olan yorumları vardı. hatta ayyy içimi kararttın fln demistim icimden :) gel gelelim evet dedigi gibi de oldu :))Facebook'tan yazdım dönerse yazarım sana. Ha baktırdıktan sonra ağlama krizine girip hayattan soğuma ihtimalin çok yüksek haberin olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?