Binnaz Abla

Canım teşekkür ederim. Baktirdigim falların bana bir faydası olmuştu. Bu topikte çok güzel insanlar tanışmıştım. Halada öyle tanımaya devam ediyorum.
Söylediklerinde çok haklısın. Gerçekten Allah bilmemizi isterse bir şekilde biliriz zaten...Rüyalar cok sey anlatiyormus. Mesela ben asla kabul etmiyorum "yok rüyalar bilinç altı falan filan hikayelerini"

Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. Ben rüyamda regl olduğumu görmüştüm ve ağlıyordum. Düşününce aslında çok saçma bir rüya fakat anlamına bakınca işlediğin bir günah için tövbe etmen gerektiği yazıyordu.Ben o zaman gerçekten de çok büyük bir günah işledim. Onun detayına girmek istemiyorum.Fakat o günahtan sonra her şeyim ters oldu. Nefes bile alamıyordum tövbe etmek aklıma gelmemişti.Etsem de sanki Allah kabul etmeyecek gibi geliyordu fakat tövbe ettikten sonra o kadar rahatladım ki.Gördüğüm kabuslardan kurtuldum. Çok şükür Rabbim tövbemi kabul etti diye hissettim umarım öyle olmuştur.

bilinc alti olabiliyor bazi rüyalar. bazen korkutuyorlar bunlar da seytani rüyalar. ama bize mesaj veriyorlar ayni anda, yasam tarzimizla ilgili de. fallara sardigimda rüyalarim farkliydi, birakinca farkli oldu.. mesela ben cok daha önce kara sevda asIk oldugum biri vardi, ve rüyalarimda balonlar görüyordum. bos hayaller anlamina geliyor bu.. renkler, cisimler, cok önemli.. ve iki gece önce rüyamda bugün yasadigimin tam tersini görmüstüm.
acikcasi fallar ve skntilarim bana bu foruma üye olmami sagladi ve söyledigin gibi bana da arkadaslar hediye etti.
bu foruma ugramadan bir günüm gecmiyor.

beni sevmiyenler oldugunu da biliyorum, net ve ack konustugum ve fallara negatif tutumumu gösterdigim icin. kirici da oluyorum bundan dolayi da kirdigim herkesten özür diliyorum. yani kimseye önermiyorum, kendim de sardigim ve bir zamanlar bagimlisi oldugum icin. bagimlilik yaratiyor. bir yerde dur demek gerekiyor kendimize. fala inanmak ve falsiz kalmamak benim mottom. ben maalesef inananlardan oldugum icin, bana kötü de geldi diyebilirim ara sira. yanlis yönlendirmeler yüzünden dilim yandi bir keresinde. ve tarihler cikmayinca tükenmislik sendromlari falan..

burda karistirmisim düzeltmek istedim:
"-Binnazabla, Ayla Mutlu: bilemedi, baktirmayin. Canli chat'de zamani kullanamiyo. Hisleri iyi, ama yanlis netice verdi bana.Yanildi. Bildigi detaylar olmustu ama mevcut durum ile ilgili." - bu kisi Melek Günes Ayla Mutlu degil

Evet canım aslında önemsemedigimiz her rüyada bir mesaj olduğunu farkettim. Birde ruyalarinizdan mesajlari kendiniz cikarmaya çalışın. Olacak olan neyse o oluyor zaten...Allah'in merhameti sonsuz inşallah kabul olmuştur

Geçmişe gittim ah o tarihler beklersin beklersin birşey olmayınca , olmadığına değil de patlayan fala üzulursun...

Arkadaşım kendi aşk hayatı ile ilgili fal baktırdi bir kaç ay boyunca. Çoğunluk olumlu konuştular ancak sonuç olumsuz. Kendisinin falcı görüşlerini yazıyorum. Süreci en iyi bilen nesibe oldu ve sezgi olumsuz konuşan diğer kişi ama gidişat dediği gibi gelişmedi.

Online:
Kemal devrim: Fos
Benna küçüker: Fos
Zeus: Analiz iyi, fal sonucu fos
Naira: fos (katina ve kahve)
Medyum gizem: Fos
Hülya demir: fos
Nehir Ateşoğlu: fos
Gizem sitare: fos
Hüma: fos
Akrepgoz: fos ve etik bulmadi pek
Basirly can: fos (katina ve kahve)

Gonderdigi fala bakmayip enerjim tutmadi diyen falcilar: geleceginsifresi, geysu, blackpearl

Reel:
Besiktas hande: ehh
Besiktas kuzey: fos
Bir de taksimde damlalar tugbaya gitmistik ama baska kadin bakmisti. Adini unutmus. O kadin olmayacak demis. 50 yaslarinsa bir hanim imis.

başın sağolsun çok üzüldüm hikayene insallah bundan sonraki hikayen geçmişim tüm acılarını unutturup mutlu eder seni

Teşekkür ederim. Nur topu gibi Hazin dolu bir hikayem oldu 4 yıl once birbirimizi öldürecek kadar düşman olduğum diğer bayanlada kanka olduk. 2 kadın 1 adamı dinleyip birbirimizin yaralarını sarıyoruz. Güleyim mi aglayim mi ya
Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim...umarım hep mutlu olursunuz. Güzel haberlerinizi almak için topikte kalacağım ❤❤

baya detaylı yazmışsın eline saglık öncelikle..peki banu kor, banu dogru ve ceren esemen ücgeninde önerebilecein kişi kim olur cnm?

Üfff ya mart ın ikinci ve 3. Haftası geri dönüş olacak demişlerdi ama hiiiiç ümidim yok olumlu fallarım çıkmayacak gibi hissediyorum

Sadece nesibenin dedigi çıktı oda olumsuz konusmustu artik umudum kalmadi olmuyo işte

Nesibe'ye 2015 yılında baktırmışım bugün hesabıma ulaştım. Kadın geçmişi ve anı bile bilememiş. 4 ay içerisinde biriyle tanışacaksın demiş. Çıkmadı zaten.Bide "ben senin bilinç altından geliyorum cnm.Önce teşhis sonra tedavi edecem" gibi şeyler saçmalamış. Sanırım kendisini fala çok kaptırmış. Venüsamber'in falını da dinledim sağolsun o zamanda depresyona sokmuş beni. Ataman olmayacak aşk falan da hissetmiyorum bir kaç yıl demiş. Valla çok güzel bilmiş. Hayatımın b...tan yıllarını geçirdim(ve geçirmeye devam ediyorum).Ne atandım ne de adam akıllı birini buldum.Olumsuz yoruma açığım diyen baktırsın çatır çatır söylüyor.

vallahi venüsamberi bulamıyoruz bu genc yasta emekliye ayrıldı sanırım :/

baya detaylı yazmışsın eline saglık öncelikle..peki banu kor, banu dogru ve ceren esemen ücgeninde önerebilecein kişi kim olur cnm?

Banu Kor'a rüya yorumlattim iki kere ve soru sormadim. Ama bu kizin söyledigi bir cok sey cikti, öngörüleri gerceklesti ve gerceklesmeye devam ediyo sasirtici derecede. Yorumlari keskin diyebilirim. Iyi yada kötü diyemem fal konusunda, fal atmadigim icin. Ben soru sormadan bu konu ile ilgil olumsuz bir yorumu olmustu, belki uzak gelecegi gördü bilemiyorum. Allah bilir artik. Catir catir söylüyor, olumsuzdan korkmuyorsan dene derim.

Banu Dogru'ya rüya yorumlatmistim, tutarli ve yerinde bir yorum oldugu icin, hic bir detay vermeden mevcut durumu bildi ya da hissetti diyebilirim. Telvelere takili kalmiyor. Bir abla gibi yaklasim tarzi var. Analizleri ve tavsiyeleri cok yerindeydi ben ve karsi taraf ile ilgili.

Ceren beni cok sasirtti bu kez, sesli fali inanilmaz iyiydi. Öngörüleri verdigi vadelerde cikti. Daha önce de bir öngörüsü verdigi vadede cikmisti. Sanirim olacak olan olaylar da fallara olumlu yansiyor. Iskambil baktirmistim uygun diye. Kendisini asmis diyebilirim. Yada enerjim tuttu, bilemiyorum. Ceren analiz yapmayan bir yorumcu. Banu Dogru gibi empati kurmuyor.

Yani hepsi de kendine göre iyi canim. Karar senin. Ic sesini dinle :) Umarim yardimci olmusumdur.

vallahi saol tatlım yardımcı oldun tabi olmaz mısın? baktırınca sana yazarım yorumlarımı :)) saol

Facebook'tan yazdım dönerse yazarım sana. Ha baktırdıktan sonra ağlama krizine girip hayattan soğuma ihtimalin çok yüksek haberin olsun :)
ikibinonbeste ben ona fal baktırımısım hala duruyor sesli falı hem olumsuz hem olumlu olan yorumları vardı. hatta ayyy içimi kararttın fln demistim icimden :) gel gelelim evet dedigi gibi de oldu :))
ama o zamanlar falı düzenli bakıyordu ve hergun neredeyse girerdi simdi ara verdi bilmiyorum baska yerde bakmıyorsa fala ara verince hissiyat degisiyor ya yine aynı bakabilir mi acaba?
hani martda bizlerleydi kendisi :) ya gelsin de deneyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…