Binnaz Abla

Efsun yildizi bunu okuduktan Sonr dün denedim, begendim gelecek de cikar Insallah

Yagmurun dedikleei ciktimi size

Yagmurun dediklerini yasadinmi

Kızlar binnaz abla deniz devrim peri sel ve nisan demirok nasıldır baktirdinizmi bunlardan birisine?

Zeynep aksu o paraya değmez bence sorunuz üzerinden yürüyor ve ne an ne geçmiş hiçbir şey yok, bir iki birşey söyledi onlar da tutmadı. Gelecekle ilgili de olabilir de olmayabilir de diye yorumlamış. E zaten onu biliyoruz:)

Bende cereni çok seviyordum.sesli falı 04:50 gibi bişey ama canım cicimle oyalamıyordu.ah bir de iade etmeseydi bana o gün 30 tane fal baktırmışımdır yeri çok ayrıydı

Kizlar binnazda sahra buhari deneyen var mi?

Ben denedim canım 2-3kez.hislerden ziyade Telvelerle yorum yapıyor .bir falım çok aydınlıktı kısmetin bu çocuk dedi 2 ay sonra kısmetin sevdiğin değil başkası dedi.bilemedim
Falı dinlerken de Arkada müzik sesi var kıyır kıyır

Bende cereni çok seviyordum.sesli falı 04:50 gibi bişey ama canım cicimle oyalamıyordu.ah bir de iade etmeseydi bana o gün 30 tane fal baktırmışımdır yeri çok ayrıydı
Canim Ceren esemen mi bu dediğin? Nasıl bakıyor an ve gelecek isabetli mi?

Canim Ceren esemen mi bu dediğin? Nasıl bakıyor an ve gelecek isabetli mi?

Evet ceren esemen canım
Ben beğeniyordum anı iyi biliyor gelecekte bazı dediklerini yaşadım ama verdiği tarihler bana tutmamıştıatıyorum 1 ay sonraya veriyorsa benim olayı yaşamam 2-3 ay sonraydı.

Dediğin 2 kişiyi de denememiştim M munhani
Aynı kişi 2 ayrı profilde binnaz buna nasıl izin veriyor
Birde umut ışığın selma aydın olduğunu söylemiştin?selmayı denememiştim ama umut ışık o kadar tarih vermişti ki okurken anlamamıştım resmen

Başın sağolsun canım
Allah sabırlar versin.kendi adıma söylemem gerekirse ben sevdiğime kavuşamadığım için fallara sarmıştım.falcıların verdiği tarihlerin çoğu patladı.sevgili bile olmadan emek veren,bekleyen ben oldum.
ama senin acının boyutu daha başka.Allah acını azaltsın,yükünü hafifletsin ve güzel kapıları yüzüne açsın

Kızlar bir rüya yorumcusu önerebilir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…