Efsun yildizi bunu okuduktan Sonr dün denedim, begendim gelecek de cikar InsallahKizlar ben fal diyetime girmeden önce , yani Ekimden beri baktirdigim, özellikle uygun fiyata ve hediye/iade kredilerle yeni falcilara baktirdigim fallar/rüyalar oldu ve bir gelisme ile geldim. Ama tövbe ettim bu islere biliyorsunuz. Sonra normale döndüm diyebilirim. Hayatim da normale dönüsmeye basladi. Dualara da sardim... benden skildiniz bunlari söyledigim icin, ama fallara ara vermenizi tavsiye ediyorum. Hayati kendi akisina birakin.. cok bunalmadikca herseyi bilmeye calismayin. Özellikle karsi tarafin enerji alanina habersiz girmemeye calisin. Gelecek ne gösterecek bilemeyiz, cünkü hersey degisebilir, ama suan cikan bir detay oldu küs yada 1-2 aydir irtibatimin olmadigi erkek ark. ilgili. O sana yazacak dediler. Bekle dediler, fakat ben beklemedim, adim atmasi icin karsilik beklemeden bir mesaj attim, hemen geri yazmadi, sabrettim üstüne gitmedim, öyle yazdi. Ve bunu bana Ada Balci da tavsiye etti.
Neyse uzun lafin kisasi:
-Binnazabla, Ceren Esemen: son falinda hersey cikti ve kendinden cok emin bir sekilde yorumladi. Bir detay da bir hafta gecikmeyle cikti. Digerleri tam zamaninda. Sesli fali tercih edin. Ceren beni sasirtti diyebilirim.
-Falalem, Banu Dogru: bildi, söyledigi gibi gelisti.. tarih vermemisti ama söyledigi gibi oldu
-Nesli Falalem, simdiki Umut, Falsepeti: gelismeyi öngördü, hersey onun söyledigi gibi gelisti. Favorim diyebilirim bu kadini. Hem verdigi tavsiyeler cok degerliydi benim icin ve cok cok yerinde.
-Falalem, Banu Kor: bu detayi bilemedi, yanlis öngördü
-Falelem, Gizem Hatun: tam olarak bildi. Bir ayi geckin diye tarih verdi, bir ayi gecti ve sonra oldu. Gizem süper diyebilirim.
-Binnazabla, Arzu Sekerhanci: bildi. Ona genel soru sormustum, nokta atislari yapti ben hic bir detay vermeden.
-Binnazabla, Ayla Mutlu: bilemedi, baktirmayin. Canli chat'de zamani kullanamiyo. Hisleri iyi, ama yanlis netice verdi bana.Yanildi. Bildigi detaylar olmustu ama mevcut durum ile ilgili.
Binnazabla, Efsun Aksoy: bildi, söyledigi gibi oldu. Zaman vermedi, ama öngördügü gibi gelisti. Efsun iyidir.
-Ufuk Kutluk: bildi. Bu adami seviyorum ben. Yani medyum gibi sanki, sadece konusma tarzini düzeltip yorumlasa daha iyi bulucam. Falalemdeyken daha iyiydi. Öngörüleri cikiyo. Sempatik biri.
-Zelal Erkoc: bildi
-Binnazabla, Ada Balci: bir hafta gecikmeyle cikti söyledigi, Subat sonuna kadardan bahsetmisti. Fakat bir öngörüsü de patlamisti, artik zaman konusunda yanilmistir o da...
-Falalem, Rana Yildiz: bildi, ben umutsuz oldugum halde üstüne basa basa olacak dedi
-Binnazabla, Ayla Mutlu: verdigi tarihten 4-5 gün önce yasadim gelismeyi
-Falalem, Sahra: bilemedi
-Karaca Duran: rüya yorumlatmistim, o hala eski kiside takili kalip gelismeyi eski kisi ile sandi. Ama ben onu coktaan unutmustum. Sonuc olarak bildi, ama yanlis kisiye yordu.
-Binnazabla, Engin Gümüs: ukala bir tip, kendinden okadar emin konustu ki, bilemedi. Sakin baktirmayin. Asla tavsiye etmem. Hala sinir oluyorum bu adama.
-Binnazabla Efsun Yildiz, bu gelismeyi öngördü
-Binnazabla Gülizar Timur: bu gelismeyi öngördü
Basirly Rober: cok emin bir sekilde unut olmayacak dedi ama bilemedi
Falkutusunda rüya yorumlatmistim dün Damla'ya (orda sansina kime denk gelirse o bakiyo), her iki öngörü iki üc gün icinde gerceklesti. Daha önce söylediklerini pek yasamadim diyebilirim, bir iki öngörü disinda. Sanirim zamani gelince oluyo.
Bu arada favorilerim kesinlikle birinci sirada Umut (Nesli), Banu Dogru ve Rana Yildiz, cünkü önce problemi göz önüne aliyorlar ve ona göre yorum yapiyorlar, bir abla gibi yaklastilar bana. Digerleri de kesinlikle Gizem Hatun, Ufuk Kutluk, Efsun Aksoy, Ceren Esemen ve Arzu Sekerhanci. Karaca Duran da iyiydi, sadece enerjiler karistirdi bu da normal diyim artik.
Yagmurun dedikleei ciktimi sizekızlar bu arada ben yine falsepeti yagmura attım bana ısrarla aynı şeyleri söyledi,şubat sonu mart tarihlerini verdi yağmur ablayı çok sever çok tutarım yani çünkü bendeki görüleri inanılmaz ama bu konu da doğuyla batı gibiyiz olmayacağını görüyorum o da olcak diyor.en sonkinde de dediği tarihte ve dediği şekilde olmuştu 2 ayda fal atmadım dinlendirdim inşallah enerjimiz bozulmaz
Efsun yildizi bunu okuduktan Sonr dün denedim, begendim gelecek de cikar Insallah
Efsun aksoy nasil kizlar
Ay ikiside olumlu konustu Bakalim InsallahEfsun Aksoy iyidir. Net yorum yapar, sözünün de arkasinda durar. Süslü cümleler asla kullanmaz.
cok sevindim canim. güzel haberlerini bekliyoruz insallah :). ve bundan sonra baska falcilara danisma, kafani karistiriyorlar sadece. duani et gerisini Allah'a birak.Ay ikiside olumlu konustu Bakalim Insallah
Yagmurun dediklerini yasadinmiEvet Urminaa hakikaten yok böyle saçma bi sistem.Bahsettiğin olayı ben Yağmur'un falında yaşadım.Falı gelir gelmez değilde bi süre sonra müsait olup dinleyebilmiştim.Dolayısıyla Yağmur çevrimdışı olmuştu.Ben tabi faldan sonra sorumu sorup gönderdim, göndermez olaydım.Resmen falım bi soruya hapsoldu bir gün boyunca.Yağmur tekrar online olacakta sorumu görecek.Yani bide falcı çıkış yapmışsa bu sistemde vay halinize.Beklede bekle artık.Bu falımı tekrar dinleme şansımı hem yok etti hem Yağmur sistemden çıktığı için iş zaman yönündende uzamış oldu.Kızın falını tekrar dinlemek istiyorum ,hayır malesef bu akıl almaz sistemde yok öyle bi şansım.Sonra mail attım falsepetine ve Allah'tan on numara bi müşteri temsilcileri varda hemen hallettiler problemi.Ama sonuç olarak dediğin gibi acilen düzeltilmesi gereken çok büyük bi hata bencede.Ha düzeltilirmi?Hayır tabiki benimde senin gibi umudum yok,böyle devam eder.
Aynen öyle Hayirlisi olsuncok sevindim canim. güzel haberlerini bekliyoruz insallah :). ve bundan sonra baska falcilara danisma, kafani karistiriyorlar sadece. duani et gerisini Allah'a birak.
Banu Kor'a rüya yorumlattim iki kere ve soru sormadim. Ama bu kizin söyledigi bir cok sey cikti, öngörüleri gerceklesti ve gerceklesmeye devam ediyo sasirtici derecede. Yorumlari keskin diyebilirim. Iyi yada kötü diyemem fal konusunda, fal atmadigim icin. Ben soru sormadan bu konu ile ilgil olumsuz bir yorumu olmustu, belki uzak gelecegi gördü bilemiyorum. Allah bilir artik. Catir catir söylüyor, olumsuzdan korkmuyorsan dene derim.
Banu Dogru'ya rüya yorumlatmistim, tutarli ve yerinde bir yorum oldugu icin, hic bir detay vermeden mevcut durumu bildi ya da hissetti diyebilirim. Telvelere takili kalmiyor. Bir abla gibi yaklasim tarzi var. Analizleri ve tavsiyeleri cok yerindeydi ben ve karsi taraf ile ilgili.
Ceren beni cok sasirtti bu kez, sesli fali inanilmaz iyiydi. Öngörüleri verdigi vadelerde cikti. Daha önce de bir öngörüsü verdigi vadede cikmisti. Sanirim olacak olan olaylar da fallara olumlu yansiyor. Iskambil baktirmistim uygun diye. Kendisini asmis diyebilirim. Yada enerjim tuttu, bilemiyorum. Ceren analiz yapmayan bir yorumcu. Banu Dogru gibi empati kurmuyor.
Yani hepsi de kendine göre iyi canim. Karar senin. Ic sesini dinle :) Umarim yardimci olmusumdur.
Kizlar binnazda sahra buhari deneyen var mi?
Canim Ceren esemen mi bu dediğin? Nasıl bakıyor an ve gelecek isabetli mi?Bende cereni çok seviyordum.sesli falı 04:50 gibi bişey ama canım cicimle oyalamıyordu.ah bir de iade etmeseydi bana o gün30 tane fal baktırmışımdır yeri çok ayrıydı
Canim Ceren esemen mi bu dediğin? Nasıl bakıyor an ve gelecek isabetli mi?
burda karistirmisim düzeltmek istedim:
"-Binnazabla, Ayla Mutlu: bilemedi, baktirmayin. Canli chat'de zamani kullanamiyo. Hisleri iyi, ama yanlis netice verdi bana.Yanildi. Bildigi detaylar olmustu ama mevcut durum ile ilgili." - bu kisi Melek Günes Ayla Mutlu degil
Tekrar Merhaba kızlar...
Evet ozgece_35 kullanıcı adımı değistirmistim.. Ozge'yim ben :)
Kızlar benim bir aşk hikayem vardı.. yıllarca fal baktirdim. Adamla ayrıldık 4 yıl önce....Sonrasında tekrar sevgili olmadık ama 4 yıl boyunca iletisimimiz bitmedi, sürekli görüştük..
Falcı ablalar, abilerin bir kısmı Tekrar sevgili olacağımızı hatta evlenecegimizi söyledi
Diğer kısım kaderimde başka birinin olduğunu söyledi
Diğer bir kısmı adamın hayatında kimse olmadığını kimseye aşık olmadığını söyledi
Söylediler de söylediler....
Sonuç 3-4 ay önce aniden vefat etti. Kalbim çok acıdı. Gözyaşlarım hala bitmedi.
O vefat ettikten sonra diğer kadın, yani biz başka bir kadindan dolayı ayrılmıstık. O bayanla görüştük. Adam benimle barışmak için can atarken zaten onunlada berabermis. Tabi artık bir önemi yok. Yine arkasında acıdan başka birşey bırakmadı..
Ne kendini ne beni ne de diğerini mutlu etti.
Falcı boyutuna gelelim. Bir Allahin kuluda bu adam genç yaşta ölecek demedi..
Sadece seni seviyor diyenler hayatındaki diğer kadınla ilişkisinin devam ettiğini söyleyen olmadı.
Yok efendim yüzeysel ilişkiler yaşıyor yok siz evleneceksiniz yok senin karşına başka biri çıkacak oda çok pişman olacak is işten geçmiş olacak bla bla...
Hepsi yalan...Fal baktirmayin demeyeceğim zira baktiracaksiniz ama sunu unutmayın Nesibe'den Rezzan'a hiç birine kendinizi kaptırmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?