- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
Başın sağolsun canım
Allah sabırlar versin.kendi adıma söylemem gerekirse ben sevdiğime kavuşamadığım için fallara sarmıştım.falcıların verdiği tarihlerin çoğu patladı.sevgili bile olmadan emek veren,bekleyen ben oldum.
ama senin acının boyutu daha başka.Allah acını azaltsın,yükünü hafifletsin ve güzel kapıları yüzüne açsın
Merhaba. Hemen hemen hepimiz aynı sebepten başladık bu fal ışlerine. 1 söylediği tuttuysa hepsi olacakmış gibi bekledik...
Senin benim gibi etten kemikten Insanlardan geleceği görmelerini istedik. Allah kimseyi bu boş umutların peşinden gidecek kadar mutsuz etmesin. Içimizdeki boşluğu onların umut dolu sözleriyle doldurmaya çalıştık. Gerçeği görmek istemedik. Halbuki herşeyi Allah bilir...
Allah, burdaki arkadaşlarım başta olmak üzere herkesin gönlüne göre versin...
Benim zamana ihtiyacım var.hersey gibi ölum de O'nun takdiri...Çok teşekkür ederim canım...
Zeynep aksu o paraya değmez bence sorunuz üzerinden yürüyor ve ne an ne geçmiş hiçbir şey yok, bir iki birşey söyledi onlar da tutmadı. Gelecekle ilgili de olabilir de olmayabilir de diye yorumlamış. E zaten onu biliyoruz:)
Patlayan fal haberlerim var ama patladıkları için mutluyum :) İlişkimle ilgili olumlu bir gelişme oldu bunu olumsuz gören: Sezgi, Geysu, basirly Can, aura, melek, tellwe akrepgöz, fal sepeti Eylül daha hatırlayamadığım birkaç kişi patladı. Durumu olumlu gören Nehir, basirly Nermin, tellwe eveline bildi.Umarım süreç olumlu devam eder.
Evet cancağızım Binnaz Nehir ateşoğlu.Nehir kimdir kanka binnazdaki mi?
Çok sevindim sizin adınıza. İnş her şey daha güzel olur. Akrepgöz hep dediklerim çıkar bekle de gör asla yanılmam diye kesin konuşur bide puandan sonra soruna yanıt veririm der.Bu yüzden ona karşı acayip uyuz olurum bilmiyorum neden. Ben de falının patlamasını bekliyorum ona yeni fal atıp "ne oldu atıp tutuyordun"demeyi çok istiyorum. Bir tane bayan "sorduğum sorulara cevap vermemişsiniz özellike onlara bakın demiştim iade eder misin" demiş "kocaalem(5) horrific(1) taraca(1) neferay(1) Herra(1) KumdanKadin(1) AKREPGOZ(1) bak herkese bir verip gemişisniz faldan ne bekliyorusnuz onu bulun bence her falcıya aynısnı yapıyorsunz olmaz ki ama"diye yazmış.Ben para veriyorsam çok şey beklerim.Özellikle de sorduğumuz soruların en azından olumlu ya da olumsuz cevabını vermeyeceklerse ne diye fal baktıralım. Can'ı ben de beğenmedim. Hele herkes çıktı dedi diye sorunu kendimde arayıp 5 kez baktırdım.En sonki falda yemin ediyorum bir cümleyi tüm fala yaymıştı. Belki de gerçekten enerji meselesidir.Patlayan fal haberlerim var ama patladıkları için mutluyum :) İlişkimle ilgili olumlu bir gelişme oldu bunu olumsuz gören: Sezgi, Geysu, basirly Can, aura, melek, tellwe akrepgöz, fal sepeti Eylül daha hatırlayamadığım birkaç kişi patladı. Durumu olumlu gören Nehir, basirly Nermin, tellwe eveline bildi.Umarım süreç olumlu devam eder.
Canim Ceren esemen mi bu dediğin? Nasıl bakıyor an ve gelecek isabetli mi?
Geçmiş fallarımı okuyorum hepside iki erkek arasında kalacaksın demiş. Ben daha birini bile bulamıyorum. Eğer 4 yıldır baktırdığım fallar gerçek çıkarsa bu yıl bir erkekle tanışırsam bir 4 yıl sonra diğerini tanırsam ve aralarında seçim yapmak zorunda kalırsam 35+vade gecikmesi+1 enerji akışını engellemek+2 desem 40 yaşına doğru evlenebiliyorum çok şükür
Çakallar herkese aynı bakıyorlar öyleyse :) Aynı dönemde çıksalar ne güzel olur.Bayağı havalı hissederim kendimi. Hayatımda hiç iki erkek birbiriyle benim için kavga etmedi. Genelde teker teker gelip benimle kavga ettiler :))). Hadi inş ikimize de olurvalla bana da diyenler oldu tek tükben bunun olacagindan korkuyorum. efsun aksoy ilk falinda söyledi, bi kac falci daha söyledi.. bence eger öyle olursa, ikisi de ayni dönemde karsina cikar
Çakallar herkese aynı bakıyorlar öyleyse :) Aynı dönemde çıksalar ne güzel olur.Bayağı havalı hissederim kendimi. Hayatımda hiç iki erkek birbiriyle benim için kavga etmedi. Genelde teker teker gelip benimle kavga ettiler :))). Hadi inş ikimize de olur
Patlayan fal haberlerim var ama patladıkları için mutluyum :) İlişkimle ilgili olumlu bir gelişme oldu bunu olumsuz gören: Sezgi, Geysu, basirly Can, aura, melek, tellwe akrepgöz, fal sepeti Eylül daha hatırlayamadığım birkaç kişi patladı. Durumu olumlu gören Nehir, basirly Nermin, tellwe eveline bildi.Umarım süreç olumlu devam eder.
valla bana da diyenler oldu tek tükben bunun olacagindan korkuyorum. efsun aksoy ilk falinda söyledi, bi kac falci daha söyledi.. bence eger öyle olursa, ikisi de ayni dönemde karsina cikar
HakikatenBekleriz bekleriz iki adam gelmiş çakışan kısmetler
Bana spiro harici başka birisi gelecek dediklerinde hiçbiri gelmedi
Geçmiş fallarımı okuyorum hepside iki erkek arasında kalacaksın demiş. Ben daha birini bile bulamıyorum. Eğer 4 yıldır baktırdığım fallar gerçek çıkarsa bu yıl bir erkekle tanışırsam bir 4 yıl sonra diğerini tanırsam ve aralarında seçim yapmak zorunda kalırsam 35+vade gecikmesi+1 enerji akışını engellemek+2 desem 40 yaşına doğru evlenebiliyorum çok şükür
Nisan demirok benim favorim. Enerjimiz tuttu sanırım. Bana çıkıyor söyledikleriKızlar binnaz abla deniz devrim peri sel ve nisan demirok nasıldır baktirdinizmi bunlardan birisine?
Bu aralar moralim çok bozuk falcıların verdiği tarih mart ın ikinci haftası geldi ve çok gergin üzgün ve de umutsuzum. Arayacağına iletişime geçeceğine dair zerre ümidim yok çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?