Melek'in bana bir dediği çıktı,iki ay kadar önce,yazmıştım zaten.Hiç hesapta olmayan birşeydi üstelik.Diğer yorumları için Mart'ta zaman doluyor,bakalım göreceğiz.Ama fala genel olarak bakımı ve falcılığı ile Melek benim favorilerimden biridir.
Kotu seyler cikmasin diyorum ama bu hayat herseyde bizim icin ve kadin pat pat soyledi vallaoff sonu guzel bitiyo hikayenin ama insallah oyle kalmazzz sabretmemiz ve dua etmemiz lazim fal baktirmaua ara veriyorum dun sondu arkadaslar sizi takip edicem burdan melegin dedikleride ciktikca yazarimmm seviliyosunuzz :))
Vallahi kizlar kimseye guvenmeyin derim, kimsenin lafiyla is yapmayin. Dun oturup Kyuubi nin yazdigi seyleri okudum. Nesibe, Rezzan abla, Mert hepsi patlamis; sadece Melek bilmis. Bir de tellweden Adin olumsuz yorum yapmis. Bir de Kehriban in bana degil ama baska birine yaptigi olumsuz yorumu okudum ve aynen dedigi gibi cikmis.
Haklısın herkesin fikri bir olmuyor falcılar için,senin yorumuna saygı duyuyorum ama mesela bana göre çok pozitif yaklaşmışsın genel olarak.Keşke Binnaz ablanın genel or
talaması bu kadar yüksek olsa. Astroloji olarak düşündüğümde;astroloji bilgi birikimidir,bilimseldir.Falı hisleri kuvvetli olan herkes bi şekilde bakabilir.Ama yıldîz haritası bambaşka birşey.Bu ülkede bunu yapan eğitimli iki yada üç kişi varken böyle online astroloji bakımı bana açıkçası komik geliyor.Gerçek bir yıldız haritasını çıkarmaya paha biçilen fiyat 500tl.Yıldız haritası başarılı bir yorumcuda bütün gerçekleri verir,olasılıkları,alternatifleri,riskleri sunar.Ayrıca doğum saatinde saniyenin bile önemi vardır.İki kez yıldız haritası çıkarttırdım,doğum saatinden dolayı başarılı değildi.O yüzden canım böyle tabiri caizse "ayak üstü"denilebilecek şekilde bu işin yapılmasına gülüp geçiyorum.Astrolojiyle ilgilendiğin için bende nacizâne fikirlerimi seninle paylaşmak istedim.
günaydın cancağızımbugünlerde moral olarak diplerdeeyim yine....dün bi rüya gördüm..biliyorsunuz artık fal baktırmayacağım belki daha sonra meleğe tekrar baktırabilirim...ancak dün rüyamdan çok etkilendim binnaz abladada puanım vardı yorumlattım Kesira hanıma keşke yorumlatmasaydım:))))) moralim bozuldu bu adamın hayatında bi kadın var artık sizin bu işiniz olmaz demiş
ah guzelimm simdi okudum kesira biraz negatif bir kadin bana asla olmaz dedi gecen baktirdim unut artik filan dedi..:)
Tabiki benimde bazen "acaba şuna baktırsam mı"diye elimin gidip gidip geldiği çok isim olmuştur.Ancak bu kadar insana fal baktırdım,herhalde ancak ùç veya dört kişiyi ancak favorim olarak gösterebilir yada önerebilirim.Kesinlikle kişiye göre çok fazla değişkenlik gösteriyor falcılar ve baktıkları fallar.Enerjinin uyuşması güzel tabiki...Haklısınız tabii, ama ben bilgili olan o insanların da o kadar paraya bu işi ne amaçla yaptıklarını düşünmeden edemiyorum. Bu konuda gerçekten yetkin kişiler var Türkiye'de, ben de onların kaynaklarından yararlanarak astroloji öğrenme yoluna girdim zaten ama olur da kendimi yeterince geliştirirsem insanlara faydalı olmak isterim ve mesela sokaktan geçen adamdan onca para isteyebileceğimi, bunu hak görebileceğimi sanmıyorum.
Sitede astroloji yorumlayanları savunmak adına söylemiyorum bunları yanlış anlamayın, ama kısa süre içerisinde ve sizin sorduğunuz zaman dilimi içerisinde güzel yorumladıklarını düşünüyorum. Kendi haritam hakkında bilgi sahibiyim, horary ve ilerletilmiş harita konusunda pek bilgili olmadığım için onlara danıştım ve aldığım cevaplar da zaten benim söylemesini beklediklerimle aynı olduğu için iyi olduklarına karar verdim. Taygun bey ve Mesut bey yardımcı olabilecekleri süre içerisinde elinden geleni yapıyorlar bence. Harita yorumundan sonra sorduğum soruda bugün Mesut bey resmen tekrar bir harita yorumu uzunluğunda cevap vermiş, iyi niyetine ne diyebilirim ki :) Öylesine burç yorumu şu bu yapanlar da var muhakkak. Hakikaten çoğu kişiye olumlu yorum yapmışım ama baya bir ince eleyip sık dokuduğum içindir belki, bin saat düşünüyorum denesem mi denemesem mi diye, profil fotolarına kadar düşünüyorum öyle diyeyimAstroloji de dahil olmak üzere hepsi enerji meselesi ama tabii, karşınızdakinden nasıl bir enerji alırsanız içinizden de öyle şeyler geliyor
aynen canım ya.. ay evet telwenin falcılara karakter olarakta ucuz....aylar önce telwe cafe var orda öneri almak için kim güzel katina bakıyor diye sordum falcının biri ben bakıyorum ama önermem yazmıs bende neden yazdım 50 liraya bakıyorum senin o kadar paran olacagını sanmıyorum dedi....ve la havle... gerizekalı nasıl sinirlendim aylardır ben milyarlar dökmüşüm söyleceklerine inanmsam sana 50 lirammı vermeyecem..o yüzden o siteyi hiç sevmem ayrıca hibir falcının da dediği çıkmadıah guzelimm simdi okudum kesira biraz negatif bir kadin bana asla olmaz dedi gecen baktirdim unut artik filan dedi..:)
aynen canım ya.. Ay evet telwenin falcılara karakter olarakta ucuz....aylar önce telwe cafe var orda öneri almak için kim güzel katina bakıyor diye sordum falcının biri ben bakıyorum ama önermem yazmıs bende neden yazdım 50 liraya bakıyorum senin o kadar paran olacagını sanmıyorum dedi....ve la havle... Gerizekalı nasıl sinirlendim aylardır ben milyarlar dökmüşüm söyleceklerine inanmsam sana 50 lirammı vermeyecem..o yüzden o siteyi hiç sevmem ayrıca hibir falcının da dediği çıkmadı
ah guzelimm simdi okudum kesira biraz negatif bir kadin bana asla olmaz dedi gecen baktirdim unut artik filan dedi..:)
banada öyle bi fal bakmıştıki ,yaz dònemiydi.herşeye "olur"demiş.o kadar olumlu bi faldıki ,oda çıkmadı.kadının iyiside kötüsüde çıkmıyor be bacı.
Kesira'nın falını sevmiyorum ben ya.Anlatım tarzınıda biraz Nalân ablaya benzetiyorum.Kafa karışıklığı yapmıştı bende.Bana inandırıcı gelmiyor be canım.ah be bacıbana o gecen sene bır fal baktı cıktı ama sonu gelmedı ınansammı ınanmasammı bılemıyorum valla ama genel olrak bana hep olumsuz
marplecim özelden falın linkini attım ama sanırım açılmıyor...soru cevap kısmını göndereyim sen anla ne kadar olumsuz oldugunu:)))))))ah be bacıbana o gecen sene bır fal baktı cıktı ama sonu gelmedı ınansammı ınanmasammı bılemıyorum valla ama genel olrak bana hep olumsuz
su tellwenın bazı falcıları karakter olarakta cok ucuz
cezvve olacak yalnız :)Kızlar çok fal krizine girdiğinizde kendinizi tutamazsanız eğer, burdan fal baktırabilirsiniz. Abla, gel falına bakayım
CEZVE ? Kahve falı.
cezvve olacak yalnız :)
Yorumlarıda okudunuzmu?Hele bi tanesine çok güldüm."Kahve içmeden falıma baktı bu kart karı"diye yazıyor.Hahahhaah....Kızlar çok fal krizine girdiğinizde kendinizi tutamazsanız eğer, burdan fal baktırabilirsiniz. Abla, gel falına bakayım
CEZVE ? Kahve falı.
Bence birde cezvve'yi deneyin derim.Reklam yapmıyorum inanın.Yok böyle birşey.Orada 2 isim var.Birincisi Senay abla.İkincisi Warlock.
Yeni diye çok uzun bakıyorlar :)
Yorumlarıda okudunuzmu?Hele bi tanesine çok güldüm."Kahve içmeden falıma baktı bu kart karı"diye yazıyor.Hahahhaah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?