Binnaz Abla

Kotu seyler cikmasin diyorum ama bu hayat herseyde bizim icin ve kadin pat pat soyledi valla off sonu guzel bitiyo hikayenin ama insallah oyle kalmazzz sabretmemiz ve dua etmemiz lazim fal baktirmaua ara veriyorum dun sondu arkadaslar sizi takip edicem burdan melegin dedikleride ciktikca yazarimmm seviliyosunuzz :))

Tabiki canım kötü hiçbir şey hiçbirimize çıkmasın.Ben falsız üçüncü haftama girdim,darısı başına,gelişmelerini bekliyoruz.

aynende öyle canım çok iyi aaaa diye dinlediğim yorumcular bile patlayacak gibi görüküyor...bu arada melek taot bakmıştı bana ve inanılmaz olumlu bi yorumdu hatta lütfen sana hayal gibi gelmesin melek demişti diyeceksin demiş..çok emin bi şekilde ayy inşallah çıkarda her yerde paylaşırım melek'in falı çıktı diye:))) onunla aynı şeyleri söyleyen Elif ışık var walla davulla zurnayla ilan ederim:))))))))

Haklısınız tabii, ama ben bilgili olan o insanların da o kadar paraya bu işi ne amaçla yaptıklarını düşünmeden edemiyorum. Bu konuda gerçekten yetkin kişiler var Türkiye'de, ben de onların kaynaklarından yararlanarak astroloji öğrenme yoluna girdim zaten ama olur da kendimi yeterince geliştirirsem insanlara faydalı olmak isterim ve mesela sokaktan geçen adamdan onca para isteyebileceğimi, bunu hak görebileceğimi sanmıyorum.
Sitede astroloji yorumlayanları savunmak adına söylemiyorum bunları yanlış anlamayın, ama kısa süre içerisinde ve sizin sorduğunuz zaman dilimi içerisinde güzel yorumladıklarını düşünüyorum. Kendi haritam hakkında bilgi sahibiyim, horary ve ilerletilmiş harita konusunda pek bilgili olmadığım için onlara danıştım ve aldığım cevaplar da zaten benim söylemesini beklediklerimle aynı olduğu için iyi olduklarına karar verdim. Taygun bey ve Mesut bey yardımcı olabilecekleri süre içerisinde elinden geleni yapıyorlar bence. Harita yorumundan sonra sorduğum soruda bugün Mesut bey resmen tekrar bir harita yorumu uzunluğunda cevap vermiş, iyi niyetine ne diyebilirim ki :) Öylesine burç yorumu şu bu yapanlar da var muhakkak. Hakikaten çoğu kişiye olumlu yorum yapmışım ama baya bir ince eleyip sık dokuduğum içindir belki, bin saat düşünüyorum denesem mi denemesem mi diye, profil fotolarına kadar düşünüyorum öyle diyeyim Astroloji de dahil olmak üzere hepsi enerji meselesi ama tabii, karşınızdakinden nasıl bir enerji alırsanız içinizden de öyle şeyler geliyor

ah guzelimm simdi okudum kesira biraz negatif bir kadin bana asla olmaz dedi gecen baktirdim unut artik filan dedi..:)

Tabiki benimde bazen "acaba şuna baktırsam mı"diye elimin gidip gidip geldiği çok isim olmuştur.Ancak bu kadar insana fal baktırdım,herhalde ancak ùç veya dört kişiyi ancak favorim olarak gösterebilir yada önerebilirim.Kesinlikle kişiye göre çok fazla değişkenlik gösteriyor falcılar ve baktıkları fallar.Enerjinin uyuşması güzel tabiki...

ah guzelimm simdi okudum kesira biraz negatif bir kadin bana asla olmaz dedi gecen baktirdim unut artik filan dedi..:)
aynen canım ya.. ay evet telwenin falcılara karakter olarakta ucuz....aylar önce telwe cafe var orda öneri almak için kim güzel katina bakıyor diye sordum falcının biri ben bakıyorum ama önermem yazmıs bende neden yazdım 50 liraya bakıyorum senin o kadar paran olacagını sanmıyorum dedi....ve la havle... gerizekalı nasıl sinirlendim aylardır ben milyarlar dökmüşüm söyleceklerine inanmsam sana 50 lirammı vermeyecem..o yüzden o siteyi hiç sevmem ayrıca hibir falcının da dediği çıkmadı

evet bazı kısıler harıc ucuz bır kalabalık orası yazık

Banada öyle bi fal bakmıştıki ,yaz dònemiydi.Herşeye "olur"demiş.O kadar olumlu bi faldıki ,oda çıkmadı.Kadının iyiside kötüsüde çıkmıyor be bacı.

banada öyle bi fal bakmıştıki ,yaz dònemiydi.herşeye "olur"demiş.o kadar olumlu bi faldıki ,oda çıkmadı.kadının iyiside kötüsüde çıkmıyor be bacı.

ah be bacıbana o gecen sene bır fal baktı cıktı ama sonu gelmedı ınansammı ınanmasammı bılemıyorum valla ama genel olrak bana hep olumsuz

Son düzenleme:
ah be bacıbana o gecen sene bır fal baktı cıktı ama sonu gelmedı ınansammı ınanmasammı bılemıyorum valla ama genel olrak bana hep olumsuz
Kesira'nın falını sevmiyorum ben ya.Anlatım tarzınıda biraz Nalân ablaya benzetiyorum.Kafa karışıklığı yapmıştı bende.Bana inandırıcı gelmiyor be canım.

marplecim özelden falın linkini attım ama sanırım açılmıyor...soru cevap kısmını göndereyim sen anla ne kadar olumsuz oldugunu:)))))))

Bence birde cezvve'yi deneyin derim.Reklam yapmıyorum inanın.Yok böyle birşey.Orada 2 isim var.Birincisi Senay abla.İkincisi Warlock.
Yeni diye çok uzun bakıyorlar :)

Uzun bakmasının hiçbir önemi yokki salladıktan sonra.Burda kimse uzun fal peşinde değil,gerçek yorumcu arıyoruz biz.

Yorumlarıda okudunuzmu?Hele bi tanesine çok güldüm."Kahve içmeden falıma baktı bu kart karı"diye yazıyor.Hahahhaah....

falcı bana diyor ki önce çok güzel bir hayat seni bekliyor bilmem ne, sonra da diyorki maddi çöküş içindesin bunalımdasın, bataklardasın ,, hangisini yaşıyorum bilemedim şimdi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…