Binnaz Abla

falcı bana diyor ki önce çok güzel bir hayat seni bekliyor bilmem ne, sonra da diyorki maddi çöküş içindesin bunalımdasın, bataklardasın ,, hangisini yaşıyorum bilemedim şimdi.

Hımm baktırdığımız falların en tutarlısı,falcı aramaya gerek kalmadı,yerde ararken gökte bulduk.

burdan çıkan bir fal haberi paylaşmak istedim . rezzan ablaya taa eylül ayında baktırdığım bir fal vardı . iş değişikliği yapıcağımı söylemişti . daha oğrusu aynı firma içinde farklı bir yer görüyorum demişti o oldu çok şaşırdım çünkü ortada böyle bir değişiklik yoktu .ama aşkla ilgili söyledikleri çıkmadı maalesef ...
burdan ayrıyken sizi takip ettim . mert reiki,nalan abla ,madamsalu,venusamber e baktırdım . hiç birinide beğenmedim .aa birde melek öz var . melek bana olması imkansız birşeyin olucağını söyledi . hiç sanmam yanii gerçi benim adıma olumlu birşey ama dediğim gibi ihtimali çok düşük . nalan abladan zaten birşey anlamadım . kadın iyi diye başladı kötü diye bitirdi . madam salu da genel şeyler söyledi . nokta atışı yok . geçmişi ve anı konuştu . gelecekle ilgili pek birşey söylemedi vasat bence . bir arkadaşımada anlatsam aynısını söyler . venusamberide beğenmedim . oda genel konuşmuş .. yani olan yine paralarıma oldu . baktırmayacağım diye söz vermiştim kendime irademe yenildim baktırdım . bu ay yine faturamı görmek bile istemiyorum . biz burda fal baktırıp ümitlenirken yada sinirimiz bozulurken hayat akıp gidiyor . bizim beklediklerimiz sevdiklerimiz gidiyor başkalarını mutlu ediyor . bizde verdiğimiz paralarla kalıyoruz . o paralara neler alırdım ben . ben dışardada çok fal baktırdım . belki milyarlar dökmüşümdür toplasam . elimde var koca bir sıfır . piskolojiminde bozulması cabası . fal baktıracağıma sevdiğim erkek için birşeyler yapsaydım oturup beklemeseydim belki şu an herşey çok farklı olucaktı .

beyzaa sana özel mesaj atmam lazım arkadaşlık isteği yolladım.sitenin kuralları değişmiş direk yollayamıyorum.mail adresinde silinmiş son gönderdiğim kişileri görebiliyorum bi el at şu duruma.sevgiler...:44:

ben iflah olmam.ruhaniye attığım faldan sonra dururum dedim 2 gün durdum. bugün yine vourucasani rehber ve kiraze12ye fal attım

klothoyağmur'a baktıran var mı? net tarihler vermiş kendinden emin şekilde, falın geri kalanını da çok beğendim.
Bu arada aslında zamana takılmamak lazım sanki. Misal rezzan, melek , deniz görür ve birkaç falcı daha paralel şeyler söylüyorlar bana ama desenizki zamanı tutturan var mı? kesinlikle yok.

Son düzenleme:

şu anda 2 hafta once klothonun falını tekrar okudum. ilginç bir detay farkettim.
klotho ve chloe geçmişi ve karşı tarafın duyguları hakkında aynı şeyleri yazmış ki neredeyse sadece bu 2si bildi.
klotho ve chloe hemen hemen aynı zamanları verdi karşı tarafta bir gelişme zamanı olarak klotho net tarih verdi chloe yuvarlak

ve ikiside karşı tarafın bana karşı iyi yönde değişmesine vesile olacak olayı aynı söylediler.

falları hemen hemen aynı beğendim. anı çok iyi ve hemen hemen aynı olmakla beraber gelecek tahminleri de aynı.acaba aynı kişi mi demedim değil hani.. ama sonuç olarak anda başarılı verdiği tarihlere 1 ay kaldı.

bu arada bugün baktırdığım falları da yazayım. rehberin falının %70i canım hayatım cicim bilmemnem. gerisi pempepanter..
vourucasani ilginç tarzı var fal kısmını kısa tutuyor olan bu diyor dolandırmıyor lafı ama yol gösterici çok güzel şeyler söylüyor psikolog gibi geldiği için 3.yü attım.
kirazeden geri çektim kosovalıyı deniyeceğim.

chloe'ye ben de baktırmıştım aynı konu için aralık, ocak demişti, klotho da ocak ve şubat ama gün olarak söylemiş. İkisinin aynı kişi olduğunu düşünmüyorum chloe vip olduuktan sonra hemen hemen her gece sisteme girip birkaç saat bekliyor, klotho ise sabah saatlerinde giriyor. Bir de günde 2-3 fal bakıyor resmen üç -dört gün bekledim fal için.
Ben bayağı bayağı baktırdım, ama artık "yetheeerr"diyorum gelişmeleri bekleyeceğim. Bu arada kosovalı'yı bilmiyorum ama tellwe'de baktıracaksan eyifer'i öneririm sistemde yok gerçi 12 gündür ama gelirse şayet baktırabilirsin kosovalı'nın yerine.

Son düzenleme:

ben yaklaşık 4 aydır nette fal baktırıyorum ve eyifere hep niyetlendim hep uzaktaydı..keşke deneyebilsem.eyiferle canta merak ettiklerim.geçmişte çok övülmüş. birde galenle crimsonlady var

banada aynı tarihler verildi klotho gün olarakverdi .ama ben tarihe inanmıyorum. ekimde aralık diyorlardı aralıkta ocak şubat..

Galen benim ilk baktırdıklarım arasındaydı, şimdi açıp okudum ama zamanı tutturamamış. Kişi tasviri diğerleriyle aynı. Denenebilir aslında. Ama burda okuduğum kadarıyla sen de çok baktırıyorsun, eyifer'e baktırıp gelişmeleri bekle bence sen de. Konunun içeriğini de artık "faldan arınma" yolları olarak değiştirsek hiç fena olmaz bizim için. :b

banada aynı tarihler verildi klotho gün olarakverdi .ama ben tarihe inanmıyorum. ekimde aralık diyorlardı aralıkta ocak şubat..

Aynen ben de tarihe inanmıyorum, ama şimdi hemen hemen falcıların çoğu ağız birliği edercesine aynı şeyi söyleyince ister istemez beklentiye giriyorum ve "kesin olacak" diyorum verdikleri tarihlerde olmasa bile. O yüzden sanırım iyi falcıyı tarihe göre değil de olayın gerçekleşip gerçekleşmediğine göre değerlendirmek lazım.

ben artık hemen hemen tüm yazanlara baktırmış durumdayım. crimsonlady galen canta eyifere baktırınca sadece belirlediğim 5 kişiye baktırırım ayda birer kere yeter.çünkü çok boş falcı var ortada 100 falcıdan 95i fos.

kendi adıma melek chloe klotho vourucasani bir tanede de üstte yazdıklarımdan çıkar herhalde bir tane. bunlar bana yeter

cezvve de promosyon kahve baktırdım, Senayabla bakmış.

Sadece tiplerimizi yazdım ama hatun her şeyi bilmiş, çok beğendim.Paralısını da baktırcam

:))sen venuse aat yine bence:)

Falcıları denedim

Binnaz abla : klasik
Medyum Hiper: iyi sayılır
Esince: çok iyi,isabetli yorumluyor
Milenaa: olumsuz yazıyor
Utem: iyi , detay veriyor her soruya cevap yazıyor
Macasinek:iyi,uzun cevaplar
İkamet:iyi kısa öz
Altıncıboyut:iyi,uzun
Kocaalem:iyi
Venusunkızı:berbat,diğerlerinden kopyalayıp yapıştırmış
Kumdan kadın:fena değil,isabetli yorumları olmuştur
Adalarrta
Vadivatan:kötü,hep pembe tablo
Herra:iyi,
Monica:iyi,
Ask3:iyi,uzun ve detaylı yorumlar
crimsonladyahalı denemedim
hislerenerji:iyi
Kehriban:bazen tam isabet
İlkay Gür:beğenmedim,karışık yorum
Adin:vuruş noktaları var

Günaydınn...Kızlar iyi güzel söylüyosunuz zamana takılmamak gerek demişsiniz ancak on yıl sonra çıkan falın ne önemi var ki?Mesela bi falcı çok büyük bir aşktan bahsediyorsa altı ay içinde ve bu beş yıl sonra gerçek oluyorsa bu fal çıkmışmıdır?Fikrinize saygım var ama bende zamanın faldaki en önemli şey olduğunu düşünmüşümdür hep.Yoksa bir falcı iyimi kötümü nasıl değerlendirilebilirki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…