falcı bana diyor ki önce çok güzel bir hayat seni bekliyor bilmem ne, sonra da diyorki maddi çöküş içindesin bunalımdasın, bataklardasın ,, hangisini yaşıyorum bilemedim şimdi.
En sonunda katina kartlarini aldim :))) cözücem bu işi
bende de var:2:
iyi bakabiliyormusun. daha doğrusu kendine bakabiliyormusun?
canim denedim de sonra sikildim::)
Falcıların siteye girişinin yasak olduğunu da bilmiyordum, umarım bir sakıncası yoktur... Ayrıca üye olmadan bir sürü falcı burayı okuyor, artık hepimiz biliyoruz bunu.. Bence buraya üye olup kendini gösteren, cevap veren falcılar, gizli gizli okuyanlardan çok daha iyi niyetlidir...
Eğer siz hiçbir falcının girmesini istemiyorsanız yapacağınız şey bence belli, üye olmayan kimsenin burayı okuyamamasını sağlamak..
klothoyağmur'a baktıran var mı? net tarihler vermiş kendinden emin şekilde, falın geri kalanını da çok beğendim.
Bu arada aslında zamana takılmamak lazım sanki. Misal rezzan, melek , deniz görür ve birkaç falcı daha paralel şeyler söylüyorlar bana ama desenizki zamanı tutturan var mı? kesinlikle yok.
şu anda 2 hafta once klothonun falını tekrar okudum. ilginç bir detay farkettim.
klotho ve chloe geçmişi ve karşı tarafın duyguları hakkında aynı şeyleri yazmış ki neredeyse sadece bu 2si bildi.
klotho ve chloe hemen hemen aynı zamanları verdi karşı tarafta bir gelişme zamanı olarak klotho net tarih verdi chloe yuvarlak
ve ikiside karşı tarafın bana karşı iyi yönde değişmesine vesile olacak olayı aynı söylediler.
falları hemen hemen aynı beğendim. anı çok iyi ve hemen hemen aynı olmakla beraber gelecek tahminleri de aynı.acaba aynı kişi mi demedim değil hani.. ama sonuç olarak anda başarılı verdiği tarihlere 1 ay kaldı.
bu arada bugün baktırdığım falları da yazayım. rehberin falının %70i canım hayatım cicim bilmemnem. gerisi pempepanter..
vourucasani ilginç tarzı var fal kısmını kısa tutuyor olan bu diyor dolandırmıyor lafı ama yol gösterici çok güzel şeyler söylüyor psikolog gibi geldiği için 3.yü attım.
kirazeden geri çektim kosovalıyı deniyeceğim.
chloe'ye ben de baktırmıştım aynı konu için aralık, ocak demişti, klotho da ocak ve şubat ama gün olarak söylemiş. İkisinin aynı kişi olduğunu düşünmüyorum chloe vip olduuktan sonra hemen hemen her gece sisteme girip birkaç saat bekliyor, klotho ise sabah saatlerinde giriyor. Bir de günde 2-3 fal bakıyor resmen üç -dört gün bekledim fal için.
Ben bayağı bayağı baktırdım, ama artık "yetheeerr"diyorum gelişmeleri bekleyeceğim. Bu arada kosovalı'yı bilmiyorum ama tellwe'de baktıracaksan eyifer'i öneririm sistemde yok gerçi 12 gündür ama gelirse şayet baktırabilirsin kosovalı'nın yerine.
chloe'ye ben de baktırmıştım aynı konu için aralık, ocak demişti, klotho da ocak ve şubat ama gün olarak söylemiş. İkisinin aynı kişi olduğunu düşünmüyorum chloe vip olduuktan sonra hemen hemen her gece sisteme girip birkaç saat bekliyor, klotho ise sabah saatlerinde giriyor. Bir de günde 2-3 fal bakıyor resmen üç -dört gün bekledim fal için.
Ben bayağı bayağı baktırdım, ama artık "yetheeerr"diyorum gelişmeleri bekleyeceğim. Bu arada kosovalı'yı bilmiyorum ama tellwe'de baktıracaksan eyifer'i öneririm sistemde yok gerçi 12 gündür ama gelirse şayet baktırabilirsin kosovalı'nın yerine.
banada aynı tarihler verildiklotho gün olarakverdi .ama ben tarihe inanmıyorum. ekimde aralık diyorlardı aralıkta ocak şubat..
Aynen ben de tarihe inanmıyorum, ama şimdi hemen hemen falcıların çoğu ağız birliği edercesine aynı şeyi söyleyince ister istemez beklentiye giriyorum ve "kesin olacak" diyorum verdikleri tarihlerde olmasa bile. O yüzden sanırım iyi falcıyı tarihe göre değil de olayın gerçekleşip gerçekleşmediğine göre değerlendirmek lazım.
:))sen venuse aat yine bence:)
banada aynı tarihler verildiklotho gün olarakverdi .ama ben tarihe inanmıyorum. ekimde aralık diyorlardı aralıkta ocak şubat..
Aynen ben de tarihe inanmıyorum, ama şimdi hemen hemen falcıların çoğu ağız birliği edercesine aynı şeyi söyleyince ister istemez beklentiye giriyorum ve "kesin olacak" diyorum verdikleri tarihlerde olmasa bile. O yüzden sanırım iyi falcıyı tarihe göre değil de olayın gerçekleşip gerçekleşmediğine göre değerlendirmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?