- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
Ben en acılı sıkıntılı dönemde bile günde beş fal atmadım haftada 5 fal atmadım hiç düzenli olarak bütçeme göre mantık çerçevesinde haftada 1 2 baktırdım..hala da arada onbeşgünde bir düzenli baktırırım dediğin gibi baktırmayı seviyorum ne yapayım...yorum almayı seviyorumFalcı yorumcu adı herneyse deneyim paylaşanların fikrini yazdığı bir topikte fal baktırmayın şeysinden gerçekten sıkıldım. Üstelik tekrar tekrar aynı şeyler yazılıyor.
Bu topik neden var ? Herkes deneyimini yazsın diye var.... Herkes olağanüstü tespitlerini kendine saklasın lütfen... topiğin açıldığında ki isimler hala var mı ? Yok. Neden çünkü herkes zaman içinde alacağı dersi aldı. O derste şu; problem sıcak, sıkıntı en tepede iken günde 5 fal atıldı. Zaman içinde farkındalık oluşup mantık deveye girdi 2 ye düştü. Gelişmesi olan gitti geldi gitti vs. Pembe fallar elendi. Acı gerçekle yüzleşildi fallar 3 günde 1 e düştü. İnkar evresinden kabullenişe geçtik hop ayda bir derken ve bütün falcılar denendikten sonra çoğumuz elimizi etegimizi cektik ama geçmiş alışkanlıktan topikte yenı biri varsa, memnun kalanı çoksa 2-3 ayda bir mantık çizgisine oturttuk yorum alma işini ama binlerce sayfada durup durup hafta da bir fal baktırmayın gelecek çıkmaz vs temalı kamu spotu vermedik son döneme kadar..
Herkesin doğrusu da eğrisi de aczi de kendini bağlar. Herkes kendi dersini kendi çıkarır. Sokma akıl da işe yaramaz... yormasın kimse kendini.... ben arada bir herşey güzel temalı fal dinlemeyi seviyorum. 20 TL ye.... para benim kime ne ?
Maruzatim bu kadar.... iyi geceler fıstkılı sütlü bademli herbişeyli yol arkadaşlarım.....
Aynı falı 3 kişiye yollamışlıgım var... en büyük çılgınlığım sanırım bu:))) çapraz sorguya almışım sanki dünyanın sırrını verecekler.... sonra usalndım tabi :)))Ben en acılı sıkıntılı dönemde bile günde beş fal atmadım haftada 5 fal atmadım hiç düzenli olarak bütçeme göre mantık çerçevesinde haftada 1 2 baktırdım..hala da arada onbeşgünde bir düzenli baktırırım dediğin gibi baktırmayı seviyorum ne yapayım...yorum almayı seviyorum
son aylarda banada ciddi sıkıntı geldi topicteki mevzulardan herkesin aklı da bütçesi de kendine..Ve bu bi dönem herkes atlatıyo bişekilde...yavaş yavaş herkes atlatacak.Ayrıca bazı çıkan falcılar var arada sana çıkan bana çıkmıyor enerji meselesi....
olabilir tabii ki o anki durumun nedir nasıldır öyle bi dönemdir işte bunun niyesi niçini günahı sevabı kimseye değil:))Bende burda kimi okusam hemen baktırdım ekim kasım ayında ama zamanla çok çok azaldı dediğin gibi yeni biri övüldüyse denerim. arada sırada..bu topiğin amacı bu beğenilen falcıları beğendiklerimizi beğenmediklerimizi anlatmak..gelişme yaşanırsa paylaşmak...Ve aslında bu topik iyi ki var o sıkıntılı zamanlarımda buraları okumasam sizleri tanımasam zaman nasıl geçerdi bilemem:))Aynı falı 3 kişiye yollamışlıgım var... en büyük çılgınlığım sanırım bu:))) çapraz sorguya almışım sanki dünyanın sırrını verecekler.... sonra usalndım tabi :)))
Ben baktırdım olumlu konuşmuş bana bilmiyorumArkadaslar klothoyagmur nasil? Cikan fali oldumu Hic? Yoksa pembecimidir
vallahi bırakamıyorum nadirde olsa baktırıyorum bu bi merak tutku işte parada benim akılda keyifte:)))Konunun başına sigara paketlerindeki gibi "Fal sağlığa zararlıdır" yazılsın bari kimse kendini de okuyanı da yormasın artık.Zararlı biliyoruz sağ olun ama bırakamıyoruz napalım bu bi tutku
bunu tellwe topiğine sormalısın derim ordan daha çok fikir edinebilirsin..Arkadaslar klothoyagmur nasil? Cikan fali oldumu Hic? Yoksa pembecimidir
bu topikte öyle çok eski birisi değilim ama 6 aydır her gün okuyorum, yorumlara bakmadığım gün sayılıdır. bir sürü de yorumum var burada. falcı dışında bu sayfada dertleştiğim de geyik döndürdüğüm de oldu. bunca ay bu kadar severek takip ettiğim topiği okumaktan zerre keyif alamıyorum artık. biz de zamanında falların kötü olduğuyla ilgili şeyler yazdık, herkes yazıyor zaten. ama hiç böyle olmadı burası ya.Ciddi yan etkilere maruz kaldığımıza kanaat getirince topikten 4 arkadaşla karar verdik uzun süre baktırmayalım diye. 4 ay kadarda evet baktırmadık.. iyi de oldu. Sonra 3 kişiye gönderdim. Zaten hepimiz bildiği şey şu ki bir falcıya sık gitmeyince daha kaliteli yorumlar aldığımız. Nitekim geysu bende Çat çat 4 ayı anlattı. Tabi gelecek pembe. Salladım kim inanır.... Artık anı bilen yorumcu iyidir noktasındayım. Gelecek tastamam benim tavrıma bağlı. Neyse konu geysu değil zaten.
Sık baktırmayın. Fallar çıkmıyor. Enerjimız düşüyor muhabbetini hepimiz ara ara yapıyoruz da bu denli baskı boyutunda değil... 100 falcılik liste yapıp haftada bir onu güncelleyip sonrada fal baktırmayın a bağlamak fazla geliyor bana....
Kimsenin gönlünü kırmak kimseyi incitmek istemiyorum ama sen sayfalarca yazınca birsey olmuyor ki çoğu zaman çok kişi ( uğraşmak istemediğinden eş geçiyor, hoşgörüyle karşılıyor vs.) Gelgelelim insanlar doğal tepkisini ortaya koyunca " ne bu panik fallarınız patlayacak diye mi " cevabı yapıştırılıp seviye aşağılara çekilince bütün iyiniyetli çabasını kendi kendine sıfırladığının farkında olamıyor galiba.bu topikte öyle çok eski birisi değilim ama 6 aydır her gün okuyorum, yorumlara bakmadığım gün sayılıdır. bir sürü de yorumum var burada. falcı dışında bu sayfada dertleştiğim de geyik döndürdüğüm de oldu. bunca ay bu kadar severek takip ettiğim topiği okumaktan zerre keyif alamıyorum artık. biz de zamanında falların kötü olduğuyla ilgili şeyler yazdık, herkes yazıyor zaten. ama hiç böyle olmadı burası ya.
akşam bir giriyorum 15 sayfa konuşulmuşsa 14ü fal bırakmakla ilgili beşer paragraf halinde yazılmış öğütler.
tamam dedik evet, haklısınız fal bağımlılığı kötü tamam ama böyle yazmanız can sıkıcı hatta manasız. biz bunu dedik de karşı tarafta bir şey değişmedi. ben kendim 2-3 defa bu durumdan rahatsız olduğumu güzelce yazdığım, 1 kere de esprili bir dille laf dokundurduğum yorumumu hatırlıyorum
vazgeçmiyorlar. bitmiyor. 6 aydır buradayım, daha eskiler daha iyi bilir tabi, ama ne burda çok aktif olduğum 6 ay boyunca ne de açıp eski yorumları okuduğum zamanlarda ben böylesiyle karşılaştım yahu
tepki gösterince de "doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar, pembecileri desteklemeye devam edin acizler" falan oluyor. ne alaka yahu. kaaaç kere falcı çekiştirdik şurada. pembeciler kaç defa eleştirildi, bu gözler ne copy paste olayları ne ifşalar gördü :) topik bunun için var. ama sanki biz pembe fallarımıza laf edildi diye isyan etmişiz gibi lanse etmiyorlar mı bir de, çıldırıyorum. hele hele bunların üstüne bir de bunu yapan kişilerin falcı kritiği yapıp bazı kişileri önerdiklerini gördüğüm zaman iyice çıldırıyorum :)
valla eski binnaz abla topiğini istiyorum ben ya.
Lena,Maya,Kemal,Hülya demir,selena,Nesibe bunlarda şimdilik benim ilave edeceklerim
kizlar ya guzel bi yildiz haritasi bakan kimse var mi bildiginiz? yani binnazdakilere 300 vermek istemiyorum baska da kimseyi bulamiyorum. ben bu ara astrolojiye sardim en azindan daha bilimsel geliyo kendimi oyle kandiriyorum
Canım Nesibede eskisini döndürdü bana malesefCanım en über pembeci bence hüma
Nasibe bana çok olumsuz konuşmuştu.ucundanda tutmadı dedikleri
Binnaz da astroloji baktırılır mı yahu:)) En Klass denen yorumcuların bile falsosu konuşulurken hemde...madeleineto canim bu binnazdaki pelin yildirim mi? ya en az 200 lira binnazdaki astrolojiler baktirayim mi deger der misin?
Bu banu doğru nerde canım merak ettim valla?Kızlar banu dogru harika fal bakıyor hatta cogu falcıdan daha iyiydi diyebilirim. Tüm binnazdakilerden byvden daha iyiydi baktırdım ve kendi fikrim bu sekildebir de cıkarsa varya kaymaklı kadayıf olur
Haa cok olumlu yerleri yoktu ama analiz harikaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?