Binnaz Abla

ncarenot ayy kimkimkimkim valla 50 100 ona buna kahve tarot baktirmaktansa ayda yilda bi baktirayim tam baktirayim diyorum...haziran biraz gecmis ama olsun beklerim valla adam akilli bisey icin haftalik gunluk falan bakarim o zamana kadar​

Banu dogruya ta ekimde baktirmistim analizler her sey çok doğruydu en güzel fallarimdan biridir analizde anda ama çıkmadı dediklerinin hiç biri.
bende de çıkmadı... analizde diyemeyeceğim pek. sorudan yordu falı ama... iyiniyetli bir kadın...

bende de çıkmadı... analizde diyemeyeceğim pek. sorudan yordu falı ama... iyiniyetli bir kadın...
Evet evet özellikle sesi çok hoş güzel güzel konuşmuştu pembeci degildi bende ama yine de çıkmadı, kesin benim falda da sorudan yürümüştür ilk fallarimda detayın kralını veriyordum

Banu dogru nun fali geldi, Anlik tesbitleri güzeldi ama klasik bi Onun akli Karisik gelicek ama karsina beyaz atli prens cikacak Onu tercih ediceksin fali olmus

Melis Hanima gecen yaz bakirköy arzuhal cafede tasadüfen fal baktirdim, gercekten cok memnun kaldim bende.
Eger Faldan etkilenen bir bünyeye sahipseniz ve fal baktirmaktan cekiniyorsaniz size Melisa hanimi gercekten tavsiye edebilirim.. Kesinlikle kendini iyi hissederecek cikiyorsunuz mekandan ve söyledikleri de kendi adima konusuyorum gercekten cikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…