Falalem de, dayanamadim denedim Bende simdiBu banu doğru nerde canım merak ettim valla?
Falalem de, dayanamadim denedim Bende simdi
Bendeee, gelsin haber veririmBakalım nasıl gelicek falın? Merak içindeyim)
Banu dogruya ta ekimde baktirmistim analizler her sey çok doğruydu en güzel fallarimdan biridir analizde anda ama çıkmadı dediklerinin hiç biri.
Evet evet özellikle sesi çok hoş güzel güzel konuşmuştu pembeci degildi bende ama yine de çıkmadı, kesin benim falda da sorudan yürümüştür ilk fallarimda detayın kralını veriyordumbende de çıkmadı... analizde diyemeyeceğim pek. sorudan yordu falı ama... iyiniyetli bir kadın...
Canım senin asenat ın falı nasıldı?Falalem de, dayanamadim denedim Bende simdi
hadi ya tüh :/ bakalım bana cıkcak mı?Banu dogruya ta ekimde baktirmistim analizler her sey çok doğruydu en güzel fallarimdan biridir analizde anda ama çıkmadı dediklerinin hiç biri.
Hala gelmedi, bekliyorumCanım senin asenat ın falı nasıldı?
selam kizlar umarim herkes iyidir..bende bir suredir yoktum,merak etmeyin iyiyim :) cikan cikmayan fallarimi yazayim dedim..Online,da aylin ve klotho yakin zamanda,karsimdakinin ne dusundugu ile ilgili birseysoylediler,ben falda inanmamisken sonrasinda karsimdaki kisinin agzindan duyarak dogrulugunu ogrendim.Nairaninda durum analizleri cok iyi ve cikti diyebilirim.Geysu bilindik birisi oldugu iddia edilmisti fakat oyle bile olsa dogru yorumlamis..Tlf.da bakan herkes patladi, eylem,Yigit..Laf cafe cigdeme ekimde gittigimde is icin yurtdisina cikacagimi gidecegim ulkeyi bile soyledi,hic oyle bir ihtimal gorunmuyordu ama gecende dedigi ulkeye aniden gittim.Is konusundada cok biliyor bana ama ask anlaminda gunundeyse guzel bakti simdiye dek..Cafelerde patlayan,besiktas symbol nihal sadece gecmis ve ani bildi,gelecek cikmadi,damlalar tugba,yeter,edi,mandal cafede ada,murat aynene,sadece ani bildiler,gelecek patladi..Bir ara melis vardi bakirkoy beyaz melek cafede,o da bana bilmis ama kayboldu kendisi..Online da en bomba bilen ise falalem oguzhan olmus malesef ama artik yokO gecmis ve ani degil,direkt hic olusmamis gelecegi soylemis bana aylar oncesinden..Sevgi dumanda onun kadar olmasada gelecek soylemis iyi,ama malesef o da gitti..
hadi ya tüh :/ bakalım bana cıkcak mı?
Ne falı baktırdın canım?Banu dogru nun fali geldi, Anlik tesbitleri güzeldi ama klasik bi Onun akli Karisik gelicek ama karsina beyaz atli prens cikacak Onu tercih ediceksin fali olmus
Katina baktirdimNe falı baktırdın canım?
Geysudaki falimin vadesi daha var ama gelecekle ilgili patlayan fallar olmus, Yani öyle yazanlar olduKızlar geysu nun falı patlayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?