ben de kesira sirel için çok kararsız kalmıştım, yollamamakla pek bişe kaybetmemişim ozaman. sadece kart yorumları hiçç sevdiğim bir yorumlama türü değil.Kesira sirel e baktırdım iyi değildi ya. Klasik kart yorumlamış hissiyat falan yoktu hiç :/
madeleineto canim bu binnazdaki pelin yildirim mi? ya en az 200 lira binnazdaki astrolojiler baktirayim mi deger der misin?
Binnaz da astroloji baktırılır mı yahu:)) En Klass denen yorumcuların bile falsosu konuşulurken hemde...
300'den 200 'e mi düşmüşBekle biraz Halk Günü filan da yapar 100'de fixlerler...
Benim de aklımda astroloji için biri var ama Haziran'a kadar doluymuş... Beklerim dersen ya da bir fikrim olsun önce dersen adını vereyim biraz sosyal medyadan takip et... Haftalık aylık yorumlarını ben beğeniyorum son 6 aydır...
Pat diye baktırmayalım biraz izleyelim..
Son karar senin tabi ki.
Astroloji bakanlar Binnaz da ilk kart falları ile girmişlerdi siteye. Tarot katina vs . O dönem astroloji 300 TL idi. Ucuz yollu tarotla denediklerimiz olmustü. Beğenirsen astroloji baktırırız5diye ama begenmemistik. Hem bu sebeple hemde genel olarak site yorumcularının son dönem falsoları sebebiyle tercih etmedim. Haaa oradaki isimleri de Google da bayağı aramıştık kimler egitimleri ne diye. Bulamadık tabi birsey. Takma isimle astroloji yerine 100 daha koyup gercek astrologlardan yıllık danışmanlık almak daha mantikli gelmişti bana. Şu an sitede kimler var bilmiyorum ama beğenmenize sevindim.ncarenot ben gayet memnun kalmıştım. Doyurucuydu.doğum haritası anlatımı fal gibi değildi.kişilik üzerine yorum analiziydi.
Kimse zaten pat diye baktırmasın.karar verilsin kişinin içine sinsin yorum alacağı kişi.faldan daha pahalı sonuçta.
hayatımda da hiç astrolojik yorum almadığım için memnun kalmıştım.
Bence ekin sarpen pembeci degilKızlar binnaz da pembe hayaller kurdurmayacak kime baktirayim.
kesinlikle sesli :)Banu Doğru'ya sesli mi baktırıyorsunuz kızlar?
Efsun AksoyKızlar binnaz da pembe hayaller kurdurmayacak kime baktirayim.
Bence ekin sarpen pembeci degil
Iki kere baktirdim, ilk fali dedigi gibi ilerledi ikincisi beklemede,o da Insallah cikar. umarim begenirsinTeşekkürler ekin sarpeni de deneyecegim.
Astroloji bakanlar Binnaz da ilk kart falları ile girmişlerdi siteye. Tarot katina vs . O dönem astroloji 300 TL idi. Ucuz yollu tarotla denediklerimiz olmustü. Beğenirsen astroloji baktırırız5diye ama begenmemistik. Hem bu sebeple hemde genel olarak site yorumcularının son dönem falsoları sebebiyle tercih etmedim. Haaa oradaki isimleri de Google da bayağı aramıştık kimler egitimleri ne diye. Bulamadık tabi birsey. Takma isimle astroloji yerine 100 daha koyup gercek astrologlardan yıllık danışmanlık almak daha mantikli gelmişti bana. Şu an sitede kimler var bilmiyorum ama beğenmenize sevindim.
bana zamanında olumlu konuşmuştu ama malesefArkadaslar klothoyagmur nasil? Cikan fali oldumu Hic? Yoksa pembecimidir
Bana da olumlu konustuuubana zamanında olumlu konuşmuştu ama malesef
Iki kere baktirdim, ilk fali dedigi gibi ilerledi ikincisi beklemede,o da Insallah cikar. umarim begenirsin
O bayan boş falcı değil. Yakın gelecekte bildiği bariz şeyler oluyor.kızlar merhaba, öncelikle bir şey söylemek istiyorum burada yorumlarda saldırgan ve direk eleştiri yaparak hatta abartıp kırıcı boyuta geçen yorumlar okudum ve üzüldüm çünkü bence birbirimize fikirlerimizi belirtirken duygu halimizi düşünerek daha yumuşak bir tavırla davranmalıyız diye düşünüyorum. Ben kimsenin mutsuz enerjisini üzerime almak istemiyorum eminim herkes de benim gibi düşünecektir.
çok enteresan bir gelişme oldu ve bunu bana birkerebir 2 ay öncesinden belirtmişti. tam olarak dediği şekilde bir olayı 2 gün öncesinden haberdar olarak yaşadım ama yıkılmadım ayaktayım:) herkese sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?