Binnaz Abla

fal deneyimlerimi paylaşmaya devam etmek istiyorum.
şevval erdal, sanırım enerjim en çok onunla tuttu ve onun falından gerçekten memnun kaldım.Haleh çetiner de iyidi ama şevval bir tık daha önde gibi. hülya demir de yazım dili berbat olsa da fena değil.

madeleineto canim bu binnazdaki pelin yildirim mi? ya en az 200 lira binnazdaki astrolojiler baktirayim mi deger der misin?

Evet Canım ben memnun kalmıştım.anlatımı bilgisi yıldızların gezegenlerin yerine göre belirtmesi gayet güzeldi.200 tl de az değil memnun kalmazsan üzülürüm yani.7 saat sonra falan arıyorlar seni

ncarenot ben gayet memnun kalmıştım. Doyurucuydu.doğum haritası anlatımı fal gibi değildi.kişilik üzerine yorum analiziydi.
Kimse zaten pat diye baktırmasın.karar verilsin kişinin içine sinsin yorum alacağı kişi.faldan daha pahalı sonuçta.
hayatımda da hiç astrolojik yorum almadığım için memnun kalmıştım.

Astroloji bakanlar Binnaz da ilk kart falları ile girmişlerdi siteye. Tarot katina vs . O dönem astroloji 300 TL idi. Ucuz yollu tarotla denediklerimiz olmustü. Beğenirsen astroloji baktırırız5diye ama begenmemistik. Hem bu sebeple hemde genel olarak site yorumcularının son dönem falsoları sebebiyle tercih etmedim. Haaa oradaki isimleri de Google da bayağı aramıştık kimler egitimleri ne diye. Bulamadık tabi birsey. Takma isimle astroloji yerine 100 daha koyup gercek astrologlardan yıllık danışmanlık almak daha mantikli gelmişti bana. Şu an sitede kimler var bilmiyorum ama beğenmenize sevindim.

Kızlar binnaz da pembe hayaller kurdurmayacak kime baktirayim.

Binnazın ilk zamanlarını maalesef bilmiyorum.Faldan sonra da beğenirsen astrolojine bakarız demeleri onların açısından saçma bir girişim olmuş.astrologların adlarının da sahte isim olduğuna bende inanıyorum.sizin gibi Google da bnde o isimlerle araştırdığımda net birşey bulamamıştım.bnm ilk analizim old için bana doyurucu gelmişti.ama atıyorum Öner döşer Rezzan kiraz Hakan Kırkoğlu gibi birisi baksa belki bnde kendi analizimi yetersiz bulabilirim.

kızlar merhaba, öncelikle bir şey söylemek istiyorum burada yorumlarda saldırgan ve direk eleştiri yaparak hatta abartıp kırıcı boyuta geçen yorumlar okudum ve üzüldüm çünkü bence birbirimize fikirlerimizi belirtirken duygu halimizi düşünerek daha yumuşak bir tavırla davranmalıyız diye düşünüyorum. Ben kimsenin mutsuz enerjisini üzerime almak istemiyorum eminim herkes de benim gibi düşünecektir.

çok enteresan bir gelişme oldu ve bunu bana birkerebir 2 ay öncesinden belirtmişti. tam olarak dediği şekilde bir olayı 2 gün öncesinden haberdar olarak yaşadım ama yıkılmadım ayaktayım:) herkese sevgiler.

O bayan boş falcı değil. Yakın gelecekte bildiği bariz şeyler oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…