- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
O bayan boş falcı değil. Yakın gelecekte bildiği bariz şeyler oluyor.
Birkerebir.Tellwe'de bakıyor.Kim o ben kacirmisim:)))
Birkerebir.Tellwe'de bakıyor.
Ben de Birkerebir e baktırdım. İkisi olumlu ama son attığım fal olumsuz. Bilmiyorum. Size de öyle oldu mu?O bayan boş falcı değil. Yakın gelecekte bildiği bariz şeyler oluyor.
Ben bir kez baktırdım. 2 hafta içerisinde başka bir şehirden biriyle ilişkin olacak demişti.Güldüm geçtim. Baktırdığım tarih 3 şubat. 7 şubat şubatta başka şehirden biriyle ilişkim başladı.1 ay kadar hatta belki de daha az sürdü ilişkim.Sonu pembeydi. Dediğim gibi anlık durum ve yakın gelecek için iyiydi bende.Ben de Birkerebir e baktırdım. İkisi olumlu ama son attığım fal olumsuz. Bilmiyorum. Size de öyle oldu mu?
Ne attın canim ona bende yeni baktirdimufuk kutluğu denedim binnazda basirly can gibi hızlı konuşuyor sesi enerjisini sevdim anda detay görüyor evet hisleri var gelecek için tabii kide bişey diyemem :))pembeci bi çocuk değil sanki...
ben kahve attım canım pek kart falı sevmiyorum...Ne attın canim ona bende yeni baktirdim
Teşekkür ederim canım evet kart fali bende sevmiyorum dokunmadan enerji bırakmadan olacağını pek dusunmuyorumben kahve attım canım pek kart falı sevmiyorum...
Dün online olmustu ama bugün girer mi bilmiyorum, hergün cevrimici olmuyo malesefPek online olmuyor sanırım.
Tatlım o bana baya olumlu bi fal bakmştı pek bi mutlu olmuştum sence nasıl peki?Kızlar Merhabalar eskisi kadar sık fal baktırmak istemediğim için çok sık da gelemiyorum. Bir de şu "fal baktırmayın,çıkmıyor" cu tayfa darlamaya başladı.
Size sorum: tellwe byzmelek fama ya da sema olabilir mi şüphesi olan var mı? teşekkürler şimdiden
ps: bence fama
Banu doğru ya ben de baktırmak istiyorum ama hiç çevrimiçi olmuyo mudur nedir anlamadım1. asenat'ı yakalamak hala zor mu?
2. falsepetinde kimleri önerirsiniz?
3.banu doğru'yu nasıl bilirsiniz?
evet kriz geldi
Olumsuz bakmadı fakat yazı tarzı aynen fama artı bu kadar şeyi bilebilen insan niye geleceği detaylandırmaz? An ve geçmiş anlamında söylediği her şey doğruydu ama o kadar bilebilen insan tellwede 20 liraya fal bakmaz artı kuyruk olur kapısındaTatlım o bana baya olumlu bi fal bakmştı pek bi mutlu olmuştum sence nasıl peki?
ben iade almıştım. çok alakasızdı:)))Nil güneşi beğenenler var mı?
Anladığım kadarıyla sen sevgilin dönmese bile mutsuz olsun istiyorsun :) ben yıllar önce ilk sevgilim için birbirinden bağımsız iki cafe falcısına baktırmıştım .biri taksimde symboldeydi mehmet diğerini hatırlamıyorum ikiside tarot baktı ve ikiside yakında yıkım yaşayacaksın dikkat et dedi .onlar tarih vermez ben tabi korku ile bekliyorum erkek arkadaşım benim tanıdığım hatta benim tanıştırdığım kızla çıkmaya başlamış haberim yok .tabi öncesinde çatırdamalar baslamıştı ilişkimde hatta ben ona yordum .meğer buymuş ergenlik aklı ile yıkılmıştım .şimdi olsa aman derdim :)yani bağımsız ama ortak yorumlar çıkıyo ama sana cıkarmı bilemem umarım çıkar çokta mutsuz olur mumla arar seniselam kızlar uzun süreden sonra yine ben,
en son fal bırakma kararı almıstım enerjimi düsürdüğünü düsündüğüm için ama uzun süre sonra dayanamadım tekrar baktırdım.
Başka falcıya cesaret edemediğimden ciğerime kadar bilmesine ragmen sezgi candana baktırdım yine; önceki fallarıyla isabetli olarak bana yine eski sevgilimin dönmesinin mümkün olmadığını anlık olarak da önceki falıyla uyumlu olarak suanki ilişkisinde aralarındaki bağın zayıfladığını ve o insanla da yapamayacagını önceleri eski erkek arkadasımın suanki ilişkisinde aradığını buldugunu ve asık oldugunu sandığını ama suan nedense asık olmadıgını ve eskisi gibi hissetmediğini söyledi, ve yine üstüne basa basa cok iddialı bir falcı değilim ama malesef ne seninle ne de. suanki kızla diyerek bitirdi falını
hızımı alamayıp baska bir falcıya gittim bu bira enteresan oldu cünkü kadının ruhanilere karıstığını iddia ediyorlar ne kahve ne tarot sadece anne baba isminizi veriyorsunuz ve yüzünüze bakarak bir kagıda karalamalar yapmaya baslıyor biraz korkutsa da enteresan sekilde kadın eski sevgilimle en özel anılarımıza kadar hepsini söyledi yüzüm kızardı diyebilirim ve sezgiyle paralel olarak suanki ilişkisinim devamını göremiyorum sürekliliği yok,senin adamdan bi halt olmaz takmıssın ama bunun sana döneceği yok dedi,senle de olmaz dedi.
yani sonuçta fal ama bu falların paralel olması falcıların geleceği değilde anlık olarak genelde bilmeleri karsı tarafın durumunda sezgiye diğer baktırdığım ve bana söylediği fallar tuttu diyebilirim, biraz umutlandırdı beni eski sevgilimin suanki özel hayatındaki insana bir sey hissetmediği konusunda, falcıların bu sekilde paralel söylediği ve cıkan bir fal oldumu size kızlar? Sonuçta gaybı Allahtan başkası bilemez ama umutlanıyoruz işte hissi olan suanı bilebilir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?