- 30 Ocak 2014
- 4.930
- 10.643
- 408
Bana falı da güzel ama şey,2 fal aynı (güzel) sonuncu bozmuş. Biraz olumsuz. Nedendir ki? An konusunda iyi... Lütfen dediği olumlu şeyler olsun. İlk iki falda dediği nasıl olumsuz olur anlamış değilim...Ben bir kez baktırdım. 2 hafta içerisinde başka bir şehirden biriyle ilişkin olacak demişti.Güldüm geçtim. Baktırdığım tarih 3 şubat. 7 şubat şubatta başka şehirden biriyle ilişkim başladı.1 ay kadar hatta belki de daha az sürdü ilişkim.Sonu pembeydi. Dediğim gibi anlık durum ve yakın gelecek için iyiydi bende.
Çok takılma derim. Anlık durumu göre tahmin yürütüyorlar. Özellikle de düşünce okuyorlar.Belki senin düşüncelerinde değişim olmuştur. Bana yakın geleceği bildi evet. Belki de attı tuttu.Çok üzülme olumsuz dediği için. Bana olumsuz falların tam tersi olduğu çok olmuştur.Bana falı da güzel ama şey,2 fal aynı (güzel) sonuncu bozmuş. Biraz olumsuz. Nedendir ki? An konusunda iyi... Lütfen dediği olumlu şeyler olsun. İlk iki falda dediği nasıl olumsuz olur anlamış değilim...
İlk ikisi olumluydu. Ya bana görüşme olacak demişti. Şuan hayır diyor. Değişim olmadı ama... Kadersel bi bağınız var dedi... Eninde sonunda var ama şimdi yok... Bana falını atsan... Özel değilse:)Çok takılma derim. Anlık durumu göre tahmin yürütüyorlar. Özellikle de düşünce okuyorlar.Belki senin düşüncelerinde değişim olmuştur. Bana yakın geleceği bildi evet. Belki de attı tuttu.Çok üzülme olumsuz dediği için. Bana olumsuz falların tam tersi olduğu çok olmuştur.
1. asenat'ı yakalamak hala zor mu?
2. falsepetinde kimleri önerirsiniz?
3.banu doğru'yu nasıl bilirsiniz?
evet kriz geldi
1. asenat'ı yakalamak hala zor mu?
2. falsepetinde kimleri önerirsiniz?
3.banu doğru'yu nasıl bilirsiniz?
evet kriz geldi
Ne zaman attın canım bana hiç çevrimiçi olduğunda bildirim gelmiyo aplikasyon mu bozuk acaba anlamadım yaFal sepetinde Firuzeni beğenirim
Valla sen şanlı tayfadasın.ben hümaya düşün bak 22 fal attım ilki dışında hepsi patladı.sen 4 te 3 çok iyisin.kesin sonuncu patlayan falın benim falımdı.yanlışlıkla sana göndermiştir.gelelim diğerlerine.Kemal,Hülya ve Maya.bir ara Kemal biraz tarih tutturuyor diye gündeme gelir gibi oldu lakin tahtını çok koruyamadı.Pembeci olduğu sonunda kabul gördü.Mayayı tamda yerinde tarif etmişsin.5 fal attım hala sesi kulağımda.ama oda iyi senaristler tayfasında yerini almayı başardı.Hülya demire gelelim.iki farklı maille tescillediğim falcılardan biridir.birinde asla olmaz dediğine diğerinde kesin olacak diyebilmeyi başarabilmiş yorumcudur.ayrıca çok farklı bir durum daha var kendisiyle ilgili açıklamak istemiyorum.uzak durun diyeyim şimdilik.Ceren Esemene iki kere gittim ben bu kadından birşey anlamadım.anlamadığım için yorum yapamayacağım.Kızlar tekrar merhaba dün kısmen fallarımı gözden gecirdim ve yazayım dedim
Hüma bal:ah hüma ah keşke kopyala yapıştır cıkmasaydın çünkü genelinde bende iyiydi baktırdığım 4 falın 3 ü çıktı sonuncusu patladı ama artık bu birşey ifade etmiyor kim bilir kimin falı geldi
Sezgi candan:favorim kendisi ilk baktırdığım faldan itibaren bir falı haric tüm falları çıktı hem mail ile hemde sitede de baktırdım.ancak hep söylediğim gibi tarih sarkmalı tarihlerde iyi değil ama sonuçlar cıktı .bana göre tabi enerjimiz uydu sanırım
Ceren esemen:ilginç bir şekilde dedikleri çıktı ama biraz dolaylı beğenmeyeni çok ama ben beğendim sadece tanışacağım insanı iyi tarif edememiş ,çok alakasız oldu .tarihlerde iyi .biraz riskli bir yorumcu çok birşey beklemeden baktırmakta yarar var
Natali derinsu:işle ilgili söylediği iki şey tarihi ile çıktı.ask patladı kişi karakter analizi iyiydi
Kemal devrim:asla boş değil fakat fena halde pembeci aldatmıyo dediği ve evlendirdiği adam hem aldattı hemde ebediyen ayrıldık :)) iş ile dediklerini yaşadım
Fama:hayatımda baktırdığım en berbat faldı kesinlikle para tuzağı üstelik bir çete şeklinde fal bakımı yapıyorlar semaya baktırdığım falda fark ettim asla baktırmam tavsiye etmem onunda seveni çok
Maya demir :ıııııı eeeee şeyyy den ibaret fal dinlemek isterseniz mayayı tavsiye ederim. Dedikleri çıkmadı askla ilgili bir dediği dışında hakkını yemiyim şimdi
Hülya demir:bir kez baktırdım ve iade almadığım için pişman oldum site onun kötü yorumlarını genelde siliyor iyi falcı oldupuna inanmıyorum
Yine aklıma geldikçe yazarım :)
Senin ilişki durumunu bilemiyorum ama evet gaybı Allahtan başkası bilemez. Beni adamla evlendirenler bir olayla U dönüşü yaptılar. Ne olursa olsun adam senden kopamaz diyenler bir anda öyle şeyler söylediler ki günlerce kendime gelemedim.selam kızlar uzun süreden sonra yine ben,
en son fal bırakma kararı almıstım enerjimi düsürdüğünü düsündüğüm için ama uzun süre sonra dayanamadım tekrar baktırdım.
Başka falcıya cesaret edemediğimden ciğerime kadar bilmesine ragmen sezgi candana baktırdım yine; önceki fallarıyla isabetli olarak bana yine eski sevgilimin dönmesinin mümkün olmadığını anlık olarak da önceki falıyla uyumlu olarak suanki ilişkisinde aralarındaki bağın zayıfladığını ve o insanla da yapamayacagını önceleri eski erkek arkadasımın suanki ilişkisinde aradığını buldugunu ve asık oldugunu sandığını ama suan nedense asık olmadıgını ve eskisi gibi hissetmediğini söyledi, ve yine üstüne basa basa cok iddialı bir falcı değilim ama malesef ne seninle ne de. suanki kızla diyerek bitirdi falını
hızımı alamayıp baska bir falcıya gittim bu bira enteresan oldu cünkü kadının ruhanilere karıstığını iddia ediyorlar ne kahve ne tarot sadece anne baba isminizi veriyorsunuz ve yüzünüze bakarak bir kagıda karalamalar yapmaya baslıyor biraz korkutsa da enteresan sekilde kadın eski sevgilimle en özel anılarımıza kadar hepsini söyledi yüzüm kızardı diyebilirim ve sezgiyle paralel olarak suanki ilişkisinim devamını göremiyorum sürekliliği yok,senin adamdan bi halt olmaz takmıssın ama bunun sana döneceği yok dedi,senle de olmaz dedi.
yani sonuçta fal ama bu falların paralel olması falcıların geleceği değilde anlık olarak genelde bilmeleri karsı tarafın durumunda sezgiye diğer baktırdığım ve bana söylediği fallar tuttu diyebilirim, biraz umutlandırdı beni eski sevgilimin suanki özel hayatındaki insana bir sey hissetmediği konusunda, falcıların bu sekilde paralel söylediği ve cıkan bir fal oldumu size kızlar? Sonuçta gaybı Allahtan başkası bilemez ama umutlanıyoruz işte hissi olan suanı bilebilir diye
Hehehe ben veriyormuyum vala veremiyorum.yağmur dedi diyeBen bugün yağmur tekin e baktırdım baya olumsuz bi faldı, hayatında şu an biri olmasından ilişkimiz süresince beni aldatmış olduğuna kadar birçok şey söyledi. İhtimal veriyo muyum veriyorum, ondan her şey beklenir
Canım senin falcı olmadığını herkes biliyor.demin çok güzel birşeye değindin.tamda ben düşünürken.evet buraya falcılar yazıyor ve neden tepki gösterilmiyor.sende haklısın.azönce bile bir örneğine şahit olduk.kızlar bazen farketmiyormu ya da cidden işlerinemi gelmiyor bilemedim.sana tepki gösterenler hani nerde?sen sıkma canını seni bilen biliyor zaten.Bir de yönetim de biliyor ki ben falcı falan değilim buna rağmen yaşadığım gerilimler,kalbimi kıranlar hiç eksik olmadı. Buraya alenen falcılar yazıyor gerçekten o saldıranların garezi sadece bana mıydı yoksa hakikaten anlamıyor musunuz?
Aynen şanslı hissetmedim değil senin fal sayının yanında benimkinin rüzgarı esmez :)) ceren esemen hakkında dediğim gibi riskli bir yorumcu ne tavsiye ederim nede etmem hani kime baktırayım diye soran olana fikir olsun diye belirttim bana çıktı falıValla sen şanlı tayfadasın.ben hümaya düşün bak 22 fal attım ilki dışında hepsi patladı.sen 4 te 3 çok iyisin.kesin sonuncu patlayan falın benim falımdı.yanlışlıkla sana göndermiştir.gelelim diğerlerine.Kemal,Hülya ve Maya.bir ara Kemal biraz tarih tutturuyor diye gündeme gelir gibi oldu lakin tahtını çok koruyamadı.Pembeci olduğu sonunda kabul gördü.Mayayı tamda yerinde tarif etmişsin.5 fal attım hala sesi kulağımda.ama oda iyi senaristler tayfasında yerini almayı başardı.Hülya demire gelelim.iki farklı maille tescillediğim falcılardan biridir.birinde asla olmaz dediğine diğerinde kesin olacak diyebilmeyi başarabilmiş yorumcudur.ayrıca çok farklı bir durum daha var kendisiyle ilgili açıklamak istemiyorum.uzak durun diyeyim şimdilik.Ceren Esemene iki kere gittim ben bu kadından birşey anlamadım.anlamadığım için yorum yapamayacağım.
Evet Gaybı Allah bilirselam kızlar uzun süreden sonra yine ben,
en son fal bırakma kararı almıstım enerjimi düsürdüğünü düsündüğüm için ama uzun süre sonra dayanamadım tekrar baktırdım.
Başka falcıya cesaret edemediğimden ciğerime kadar bilmesine ragmen sezgi candana baktırdım yine; önceki fallarıyla isabetli olarak bana yine eski sevgilimin dönmesinin mümkün olmadığını anlık olarak da önceki falıyla uyumlu olarak suanki ilişkisinde aralarındaki bağın zayıfladığını ve o insanla da yapamayacagını önceleri eski erkek arkadasımın suanki ilişkisinde aradığını buldugunu ve asık oldugunu sandığını ama suan nedense asık olmadıgını ve eskisi gibi hissetmediğini söyledi, ve yine üstüne basa basa cok iddialı bir falcı değilim ama malesef ne seninle ne de. suanki kızla diyerek bitirdi falını
hızımı alamayıp baska bir falcıya gittim bu bira enteresan oldu cünkü kadının ruhanilere karıstığını iddia ediyorlar ne kahve ne tarot sadece anne baba isminizi veriyorsunuz ve yüzünüze bakarak bir kagıda karalamalar yapmaya baslıyor biraz korkutsa da enteresan sekilde kadın eski sevgilimle en özel anılarımıza kadar hepsini söyledi yüzüm kızardı diyebilirim ve sezgiyle paralel olarak suanki ilişkisinim devamını göremiyorum sürekliliği yok,senin adamdan bi halt olmaz takmıssın ama bunun sana döneceği yok dedi,senle de olmaz dedi.
yani sonuçta fal ama bu falların paralel olması falcıların geleceği değilde anlık olarak genelde bilmeleri karsı tarafın durumunda sezgiye diğer baktırdığım ve bana söylediği fallar tuttu diyebilirim, biraz umutlandırdı beni eski sevgilimin suanki özel hayatındaki insana bir sey hissetmediği konusunda, falcıların bu sekilde paralel söylediği ve cıkan bir fal oldumu size kızlar? Sonuçta gaybı Allahtan başkası bilemez ama umutlanıyoruz işte hissi olan suanı bilebilir diye
Canım teşekkür ederim güzel yorumların için ama aynı kişiyi düşünmüyoruz:)Canım senin falcı olmadığını herkes biliyor.demin çok güzel birşeye değindin.tamda ben düşünürken.evet buraya falcılar yazıyor ve neden tepki gösterilmiyor.sende haklısın.azönce bile bir örneğine şahit olduk.kızlar bazen farketmiyormu ya da cidden işlerinemi gelmiyor bilemedim.sana tepki gösterenler hani nerde?sen sıkma canını seni bilen biliyor zaten.
Canım ben çok sık giremiyorum bu sıralar.düşüncelerini bizimle paylaşsana.hepimizin bilmeye hakkı var.bende zamanında topa tutulsamda Hüma deyip durdum.ne kaybettim hiç.gördük ki fallara copy paste yapmış.Canım teşekkür ederim güzel yorumların için ama aynı kişiyi düşünmüyoruz:)
Canım teşekkür ederim güzel yorumların için ama aynı kişiyi düşünmüyoruz:)Canım senin falcı olmadığını herkes biliyor.demin çok güzel birşeye değindin.tamda ben düşünürken.evet buraya falcılar yazıyor ve neden tepki gösterilmiyor.sende haklısın.azönce bile bir örneğine şahit olduk.kızlar bazen farketmiyormu ya da cidden işlerinemi gelmiyor bilemedim.sana tepki gösterenler hani nerde?sen sıkma canını seni bilen biliyor zaten.
yok benim niyetim gerçekten ortalığı karıştırmak değil ama herkes bu kadar akıllı ve dikkatliyse ben daha çok haksızlığa uğradığımı düşünüyorum sadeceCanım ben çok sık giremiyorum bu sıralar.düşüncelerini bizimle paylaşsana.hepimizin bilmeye hakkı var.bende zamanında topa tutulsamda Hüma deyip durdum.ne kaybettim hiç.gördük ki fallara copy paste yapmış.
Firuzen e atalı çok oldu da. Banu Doğru ya 6 martta baktırdım.Ne zaman attın canım bana hiç çevrimiçi olduğunda bildirim gelmiyo aplikasyon mu bozuk acaba anlamadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?