Binnaz Abla

Bana falı da güzel ama şey,2 fal aynı (güzel) sonuncu bozmuş. Biraz olumsuz. Nedendir ki? An konusunda iyi... Lütfen dediği olumlu şeyler olsun. İlk iki falda dediği nasıl olumsuz olur anlamış değilim...

Bana falı da güzel ama şey,2 fal aynı (güzel) sonuncu bozmuş. Biraz olumsuz. Nedendir ki? An konusunda iyi... Lütfen dediği olumlu şeyler olsun. İlk iki falda dediği nasıl olumsuz olur anlamış değilim...
Çok takılma derim. Anlık durumu göre tahmin yürütüyorlar. Özellikle de düşünce okuyorlar.Belki senin düşüncelerinde değişim olmuştur. Bana yakın geleceği bildi evet. Belki de attı tuttu.Çok üzülme olumsuz dediği için. Bana olumsuz falların tam tersi olduğu çok olmuştur.

Ben bugün yağmur tekin e baktırdım baya olumsuz bi faldı, hayatında şu an biri olmasından ilişkimiz süresince beni aldatmış olduğuna kadar birçok şey söyledi. İhtimal veriyo muyum veriyorum, ondan her şey beklenir

İlk ikisi olumluydu. Ya bana görüşme olacak demişti. Şuan hayır diyor. Değişim olmadı ama... Kadersel bi bağınız var dedi... Eninde sonunda var ama şimdi yok... Bana falını atsan... Özel değilse:)

KVN-15630368 birkerebir 2017-02-03 1439

şuan hayatınızda bir dönüm noktasındasınız. ve size söyleyeceğim şudur evliliğiniz de ani bir şekilde olacak. yani her şey o kadar hızlı bir şekilde ilerleyecek ki. sanki bir el sizi tutmuş evliliğe doğru çeke çeke götürüyor gibi hissedeceksiniz. ve de bu sene içerisinde bu evlilik hazırlıklarının yapılacağı görülüyor. bana kalırsa daha uzun sürmez.bu 2 hafta içinde hayatınıza biri girmek isteyecek. hatta tanıdığınız biri bile olabilir ama hazırlık yapın. hakikaten bir anda evlilik yoluna gireceksiniz. yani biriyle tanıştırılırsınız örneğin sonra sevgili olursunuz aradan bir sene geçer evliliğe karar verirsiniz böyle bir durum yok. karşınızdaki erkek de sizinle kısa süre içinde evlilik yoluna girecek.çok az kalmış. bence bu bekarlık günlerinizin tadını çıkarın. arkadaşlarınızla görüşün. kendinizle ilgili sevdiğiniz şeyler yapın. çok yoğunluk var size sonrasında.... tabağınıza bakar mısınız tabak aile arkadaş çevresiyle ilgili bilgi verir bize. bir sürü tuvalet tarzı kıyafet giymiş insan dans ediyor.bir de yol unsuru var. bu nişan gibi evliliğe gidecek olan süreçte bir yola gidip geleceksiniz bu eşiniz olacak kişiyle ilgili. ailesi sizden biraz uzakta oturuyor olabilir ya da tanışanacağınız yer biraz uzak olabilir. yol gidiş gelişleriniz olacak.... çıkanlar böyle. evleneceksiniz bunun için 1 seneden fazla bir zaman vermiyorum

Sizin için önemli kısımları yolladım. Yukarıda da falın gönderilme tarihi var.

1. asenat'ı yakalamak hala zor mu?

2. falsepetinde kimleri önerirsiniz?

3.banu doğru'yu nasıl bilirsiniz?

evet kriz geldi

Banu Doğru'ya kahve attım. Anlık olarak çok güzel haber alacaksın içini ferahlatacak dedi. Ben sınav sonucu olduğunu düşünüyorum. Ama sonuç gelmediğinden bilemiyorum. 2 kişiyi sordum ama net bir şey diyemedi. 1. kişi ile alakalı söyledikleri de doğru da değildi. Benimle enerjisi tutmamış olabilir. Genel olarak beğeneni de var.

Valla sen şanlı tayfadasın.ben hümaya düşün bak 22 fal attım ilki dışında hepsi patladı.sen 4 te 3 çok iyisin.kesin sonuncu patlayan falın benim falımdı.yanlışlıkla sana göndermiştir.gelelim diğerlerine.Kemal,Hülya ve Maya.bir ara Kemal biraz tarih tutturuyor diye gündeme gelir gibi oldu lakin tahtını çok koruyamadı.Pembeci olduğu sonunda kabul gördü.Mayayı tamda yerinde tarif etmişsin.5 fal attım hala sesi kulağımda.ama oda iyi senaristler tayfasında yerini almayı başardı.Hülya demire gelelim.iki farklı maille tescillediğim falcılardan biridir.birinde asla olmaz dediğine diğerinde kesin olacak diyebilmeyi başarabilmiş yorumcudur.ayrıca çok farklı bir durum daha var kendisiyle ilgili açıklamak istemiyorum.uzak durun diyeyim şimdilik.Ceren Esemene iki kere gittim ben bu kadından birşey anlamadım.anlamadığım için yorum yapamayacağım.

Senin ilişki durumunu bilemiyorum ama evet gaybı Allahtan başkası bilemez. Beni adamla evlendirenler bir olayla U dönüşü yaptılar. Ne olursa olsun adam senden kopamaz diyenler bir anda öyle şeyler söylediler ki günlerce kendime gelemedim.

Bir de yönetim de biliyor ki ben falcı falan değilim buna rağmen yaşadığım gerilimler,kalbimi kıranlar hiç eksik olmadı. Buraya alenen falcılar yazıyor gerçekten o saldıranların garezi sadece bana mıydı yoksa hakikaten anlamıyor musunuz?

Hehehe ben veriyormuyum vala veremiyorum.yağmur dedi diyebuarada yağmur patladı bende.ama çok pembişti sende nasıl böyle olumsuz konuşmuş bilemedim.

Kesin diye bir fal sonucu yok anlık duruma göre yapılan gelecek yorumları var. Ben baktırmayın asla demem çünkü eskisi gibi olmasa da ben de hala baktırıyorum iyi geliyor yani fakat başkasına çıkan size çıkar diye bir şey yok ya da çıkmayan size de çıkmayacak diye bir şey de yok. Bana göre ciddi hisli insanlar var anlık ve geçmiş durumu iyi bilen ama sonrasına senet verse de aldanmayın. Fala keyif verici madde muamelesi yapın:))

Canım senin falcı olmadığını herkes biliyor.demin çok güzel birşeye değindin.tamda ben düşünürken.evet buraya falcılar yazıyor ve neden tepki gösterilmiyor.sende haklısın.azönce bile bir örneğine şahit olduk.kızlar bazen farketmiyormu ya da cidden işlerinemi gelmiyor bilemedim.sana tepki gösterenler hani nerde?sen sıkma canını seni bilen biliyor zaten.

Aynen şanslı hissetmedim değil senin fal sayının yanında benimkinin rüzgarı esmez :)) ceren esemen hakkında dediğim gibi riskli bir yorumcu ne tavsiye ederim nede etmem hani kime baktırayım diye soran olana fikir olsun diye belirttim bana çıktı falı

Evet Gaybı Allah bilir

Son düzenleme:
Canım teşekkür ederim güzel yorumların için ama aynı kişiyi düşünmüyoruz:)

Canım ben çok sık giremiyorum bu sıralar.düşüncelerini bizimle paylaşsana.hepimizin bilmeye hakkı var.bende zamanında topa tutulsamda Hüma deyip durdum.ne kaybettim hiç.gördük ki fallara copy paste yapmış.

yok benim niyetim gerçekten ortalığı karıştırmak değil ama herkes bu kadar akıllı ve dikkatliyse ben daha çok haksızlığa uğradığımı düşünüyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…