Bir dönem param bol derdim çoktu.bende falcıları sevaplandırayım dedim.şimdilerde param az ama derdimde az çokşükürAynen şanslı hissetmedim değil senin fal sayının yanında benimkinin rüzgarı esmez :)) ceren esemen hakkında dediğim gibi riskli bir yorumcu ne tavsiye ederim nede etmem hani kime baktırayım diye soran olana fikir olsun diye belirttim bana çıktı falı
Çok yerinde bir tespit olmuşBir dönem param bol derdim çoktu.bende falcıları sevaplandırayım dedim.şimdilerde param az ama derdimde az çokşükür
Ben birkerebir i çok severdim hep çok özenerek bakıyormuş gibime geliyordu ve güzel tespitleri vardı.KVN-15630368 birkerebir 2017-02-03 1439
şuan hayatınızda bir dönüm noktasındasınız. ve size söyleyeceğim şudur evliliğiniz de ani bir şekilde olacak. yani her şey o kadar hızlı bir şekilde ilerleyecek ki. sanki bir el sizi tutmuş evliliğe doğru çeke çeke götürüyor gibi hissedeceksiniz. ve de bu sene içerisinde bu evlilik hazırlıklarının yapılacağı görülüyor. bana kalırsa daha uzun sürmez.bu 2 hafta içinde hayatınıza biri girmek isteyecek. hatta tanıdığınız biri bile olabilir ama hazırlık yapın. hakikaten bir anda evlilik yoluna gireceksiniz. yani biriyle tanıştırılırsınız örneğin sonra sevgili olursunuz aradan bir sene geçer evliliğe karar verirsiniz böyle bir durum yok. karşınızdaki erkek de sizinle kısa süre içinde evlilik yoluna girecek.çok az kalmış. bence bu bekarlık günlerinizin tadını çıkarın. arkadaşlarınızla görüşün. kendinizle ilgili sevdiğiniz şeyler yapın. çok yoğunluk var size sonrasında.... tabağınıza bakar mısınız tabak aile arkadaş çevresiyle ilgili bilgi verir bize. bir sürü tuvalet tarzı kıyafet giymiş insan dans ediyor.bir de yol unsuru var. bu nişan gibi evliliğe gidecek olan süreçte bir yola gidip geleceksiniz bu eşiniz olacak kişiyle ilgili. ailesi sizden biraz uzakta oturuyor olabilir ya da tanışanacağınız yer biraz uzak olabilir. yol gidiş gelişleriniz olacak.... çıkanlar böyle. evleneceksiniz bunun için 1 seneden fazla bir zaman vermiyorum
Sizin için önemli kısımları yolladım. Yukarıda da falın gönderilme tarihi var.
Yaw para neki Allah din iman versin.tek taşımı özü özüme takacak kadar var çokşükür gerisinide olmayanlara versinÇok yerinde bir tespit olmuşinşallah paran da artar ama derdin aynı seviyede kalır
Kimdi kimdiCanım senin falcı olmadığını herkes biliyor.demin çok güzel birşeye değindin.tamda ben düşünürken.evet buraya falcılar yazıyor ve neden tepki gösterilmiyor.sende haklısın.azönce bile bir örneğine şahit olduk.kızlar bazen farketmiyormu ya da cidden işlerinemi gelmiyor bilemedim.sana tepki gösterenler hani nerde?sen sıkma canını seni bilen biliyor zaten.
Amin canım amin allah gönlüne göre versinYaw para neki Allah din iman versin.tek taşımı özü özüme takacak kadar var çokşükür gerisinide olmayanlara versin
Bende hergün takip ediyorum hiç dikkatimi çekmedi kim gercekten merak ettim ortalık karışsın hep karışıyo en azından haklı yere karışsın bizde bilelimCanım teşekkür ederim güzel yorumların için ama aynı kişiyi düşünmüyoruz:)
yok benim niyetim gerçekten ortalığı karıştırmak değil ama herkes bu kadar akıllı ve dikkatliyse ben daha çok haksızlığa uğradığımı düşünüyorum sadece
Ben burada asla isim vermeyeceğim yeri gelince falcılardan fallardan yeri gelince de topik konularından incinmiş biri olarak. Herkes kendi vicdanından meshuldür zaten şu an kimse bu durumdan şüphe duymadıysa yine herkes halinden memnun demektirBende hergün takip ediyorum hiç dikkatimi çekmedi kim gercekten merak ettim ortalık karışsın hep karışıyo en azından haklı yere karışsın bizde bilelim
Evet siyahla belirttiğim kısımlar çıktı. Ama ayrıldık.Zaten çok umutlu değilim fallardan.Ben birkerebir i çok severdim hep çok özenerek bakıyormuş gibime geliyordu ve güzel tespitleri vardı.
Bu sana söylediği şeyler çok iddiali olmuş, gerçekten oldu mu böyle bir şey? :)
ay gizemli konuşma kız ölücez meraktan:))üstü kapalı olmaz öyle aç biraz aç :))Ben burada asla isim vermeyeceğim yeri gelince falcılardan fallardan yeri gelince de topik konularından incinmiş biri olarak. Herkes kendi vicdanından meshuldür zaten şu an kimse bu durumdan şüphe duymadıysa yine herkes halinden memnun demektir
Boşver kuzu ben size az falcı muhabbeti yapayım:)ay gizemli konuşma kız ölücez meraktan:))üstü kapalı olmaz öyle aç biraz aç :))
O konuda çok haklısın o dönemi bende dışardan izlemiş ve üzülmüştüm aramızda falcı varsada allah nasıl biliyosa öyle yapsın onu hala ne gerek var böyle numaralara yazık çok yazıkBen burada asla isim vermeyeceğim yeri gelince falcılardan fallardan yeri gelince de topik konularından incinmiş biri olarak. Herkes kendi vicdanından meshuldür zaten şu an kimse bu durumdan şüphe duymadıysa yine herkes halinden memnun demektir
Dur kız bende sanırım kaçırmışım.Seka sanırım tam bulmuş o kişiyide ağzından alamadık lafıKimdi kimdiben kaçırdım.....
evet geldikçe tecrübelerini paylaşş kuzum...ara ara foruma sen yaa...Boşver kuzu ben size az falcı muhabbeti yapayım:)
Baran Umut yeni keşiflerimden adam hiç fena değil fakat genel bakıyor. Özde soyhan diye biri var puanı çok yüksek ama aldanmayın telefonda milleti yağlıyor ballıyor muhtemelen kadın benimle goygoy yaptıtekrar yazayım bence Byzmelek fama. Serkan Batu kılıç kopyala yapıştır yapıyor tez elden yakaladık neyse ki:) engin gümüş de iyi bir tahminci ve hikaye yazıcı:))
Evet bende de hikaye yazmıştı maalesef katılıyorum tamamenUfuk Kutluk a baktırdım sallamasyon fal atmış. Gerçeklik ile zerre ilgisi yok. Mesaj da bile ukala cevap vermiş baktıracaksanız 2 kere düşünün
Çok tatlısın Springg seviyorum seni:)evet geldikçe tecrübelerini paylaşş kuzum...ara ara foruma sen yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?