Binnaz Abla

Bir dönem param bol derdim çoktu.bende falcıları sevaplandırayım dedim.şimdilerde param az ama derdimde az çokşükür

Ben birkerebir i çok severdim hep çok özenerek bakıyormuş gibime geliyordu ve güzel tespitleri vardı.
Bu sana söylediği şeyler çok iddiali olmuş, gerçekten oldu mu böyle bir şey? :)

Kimdi kimdi ben kaçırdım.....

Bende hergün takip ediyorum hiç dikkatimi çekmedi kim gercekten merak ettim ortalık karışsın hep karışıyo en azından haklı yere karışsın bizde bilelim

Bende hergün takip ediyorum hiç dikkatimi çekmedi kim gercekten merak ettim ortalık karışsın hep karışıyo en azından haklı yere karışsın bizde bilelim
Ben burada asla isim vermeyeceğim yeri gelince falcılardan fallardan yeri gelince de topik konularından incinmiş biri olarak. Herkes kendi vicdanından meshuldür zaten şu an kimse bu durumdan şüphe duymadıysa yine herkes halinden memnun demektir

Ben birkerebir i çok severdim hep çok özenerek bakıyormuş gibime geliyordu ve güzel tespitleri vardı.
Bu sana söylediği şeyler çok iddiali olmuş, gerçekten oldu mu böyle bir şey? :)
Evet siyahla belirttiğim kısımlar çıktı. Ama ayrıldık.Zaten çok umutlu değilim fallardan.

ay gizemli konuşma kız ölücez meraktan:))üstü kapalı olmaz öyle aç biraz aç :))

ay gizemli konuşma kız ölücez meraktan:))üstü kapalı olmaz öyle aç biraz aç :))
Boşver kuzu ben size az falcı muhabbeti yapayım:)
Baran Umut yeni keşiflerimden adam hiç fena değil fakat genel bakıyor. Özde soyhan diye biri var puanı çok yüksek ama aldanmayın telefonda milleti yağlıyor ballıyor muhtemelen kadın benimle goygoy yaptı tekrar yazayım bence Byzmelek fama. Serkan Batu kılıç kopyala yapıştır yapıyor tez elden yakaladık neyse ki:) engin gümüş de iyi bir tahminci ve hikaye yazıcı:))

O konuda çok haklısın o dönemi bende dışardan izlemiş ve üzülmüştüm aramızda falcı varsada allah nasıl biliyosa öyle yapsın onu hala ne gerek var böyle numaralara yazık çok yazık

İyi akşamlar herkese
Geysu nun durum analizinde yanıldığı oldu mu
Fal baktırdım dert sahibi oldum

Helen Devmen' i yazayım vicdanım sızlar. Kadın yok beyaz telefon yok siyah araba diyerek duru görücülük oynuyor ama bi baktık herkese aynısını söylüyor para kaptırmayın. Zaten binnazda canlı sohbet ya da telefonda düzgün bakan birini görmedim hepsi ağızdan laf almaya çalışıyor.
Kenal Devrim geçmişte bende çok tarih bilse de üzerini çizdim son 2 falında fazla casur konuştu konple patladı zaten fosforlu pembe.

Asıl Mesele;
Asenat Kılıç... bilirsiniz ki sağlam müdavimiyim be zaman gelse bol geçmem ama sanırım artık bakamıyor. Son falında Naiaddd ve bana aynı şeyleri söylediğini gördük başta konduramadım ve iade almadım ama düşününce yazın geri döndüğünden beri bana bir tek eğitim konusunu bildi biz de diyoruz ki demek ki artık bakamıyor belki de o yüzden sık girmiyor

evet geldikçe tecrübelerini paylaşş kuzum...ara ara foruma sen yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…