- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
Serkan byv'de olan serkan mı?Boşver kuzu ben size az falcı muhabbeti yapayım:)
Baran Umut yeni keşiflerimden adam hiç fena değil fakat genel bakıyor. Özde soyhan diye biri var puanı çok yüksek ama aldanmayın telefonda milleti yağlıyor ballıyor muhtemelen kadın benimle goygoy yaptıtekrar yazayım bence Byzmelek fama. Serkan Batu kılıç kopyala yapıştır yapıyor tez elden yakaladık neyse ki:) engin gümüş de iyi bir tahminci ve hikaye yazıcı:))
Yok Serkan Batu Kılıç adı bağlantısı olduğunu sanmıyorumSerkan byv'de olan serkan mı?
karşılıklı bende seni çok seviyorum:)))Çok tatlısın Springg seviyorum seni:)
bende nokta atışları vardı vallahi beğenmediysen iade alsaydın ben hemen alıyorum..ayrıca ukala değil bana çok kibardı..Ufuk Kutluk a baktırdım sallamasyon fal atmış. Gerçeklik ile zerre ilgisi yok. Mesaj da bile ukala cevap vermiş baktıracaksanız 2 kere düşünün
binnaz sayesinde yakında 60 70 lilik fallarda görücez coming soon:))aa lena kovalın iskambili 57,5 tl imiş. 17,5tan fazla iskambil hiç görmemiştim
Baktırdığım kişiyi bilmesem inanacam yani. Kişilik analizi de yanlıştı. Bana katina falı mı gelmiyor bilmiyorum. Katina fallarımın hepsinin gerçeklik ile payı yok. İade hakkım yoktu malesef iletişime geçtim vermediler bende hesabımı sildim.bende nokta atışları vardı vallahi beğenmediysen iade alsaydın ben hemen alıyorum..ayrıca ukala değil bana çok kibardı..
Seka, binnaz da Efsun Aksoy ve Ceren Esemen hakkında ne diyorsun? Merak ediyorum daEvet bende de hikaye yazmıştı maalesef katılıyorum tamamen
Efsun Aksoya 2012 ya da 2013te baktırmıştım bence güçlü bir yorumcu değil hatta burada ünlenince açtım baktım hiçbir şey tutmamış Ceren Esemene çok gittim geldim ama bi çekmedi o kadın beni denemedimSeka, binnaz da Efsun Aksoy ve Ceren Esemen hakkında ne diyorsun? Merak ediyorum da
ben kahve atmıştım..iade hakkının olmaması kötü olmuş.....belki ben online kart baktırmıyorum pek baktırsam da tarot belki..Baktırdığım kişiyi bilmesem inanacam yani. Kişilik analizi de yanlıştı. Bana katina falı mı gelmiyor bilmiyorum. Katina fallarımın hepsinin gerçeklik ile payı yok. İade hakkım yoktu malesef iletişime geçtim vermediler bende hesabımı sildim.
Anladım, çok teşekkür ettimEfsun Aksoya 2012 ya da 2013te baktırmıştım bence güçlü bir yorumcu değil hatta burada ünlenince açtım baktım hiçbir şey tutmamış Ceren Esemene çok gittim geldim ama bi çekmedi o kadın beni denemedim
En iyisi bende bundan sonra online kart baktırmayacağım..ben kahve atmıştım..iade hakkının olmaması kötü olmuş.....belki ben online kart baktırmıyorum pek baktırsam da tarot belki..
.
Dur kız bende sanırım kaçırmışım.Seka sanırım tam bulmuş o kişiyide ağzından alamadık lafı[/
QUOTE]
M Motherofdragon mın kimi kast ettiğini bildim bende
Az önce şahit olduk dediğini anlamadımşahit olmak istemiyorum. Suç üstü istiyorum...
Canım eğer dediğim gibi fama ysa fama nasıldır iyi midir?Boşver kuzu ben size az falcı muhabbeti yapayım:)
Baran Umut yeni keşiflerimden adam hiç fena değil fakat genel bakıyor. Özde soyhan diye biri var puanı çok yüksek ama aldanmayın telefonda milleti yağlıyor ballıyor muhtemelen kadın benimle goygoy yaptıtekrar yazayım bence Byzmelek fama. Serkan Batu kılıç kopyala yapıştır yapıyor tez elden yakaladık neyse ki:) engin gümüş de iyi bir tahminci ve hikaye yazıcı:))
Ay ne yalan söyliyim canım,ben de seni yesilcingene falan sanmıştım. Hakkını helal eyleBir de yönetim de biliyor ki ben falcı falan değilim buna rağmen yaşadığım gerilimler,kalbimi kıranlar hiç eksik olmadı. Buraya alenen falcılar yazıyor gerçekten o saldıranların garezi sadece bana mıydı yoksa hakikaten anlamıyor musunuz?
Ay ne yalan söyliyim canım,ben de seni yesilcingene falan sanmıştım. Hakkını helal eyle
Enteresan gelişmeler oluyor ,yazacağım biraz daha netleşirse.
galiba netleşmedi????Enteresan gelişmeler oluyor ,yazacağım biraz daha netleşirse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?