Binnaz Abla

Serkan byv'de olan serkan mı?

aa lena kovalın iskambili 57,5 tl imiş. 17,5tan fazla iskambil hiç görmemiştim

bende nokta atışları vardı vallahi beğenmediysen iade alsaydın ben hemen alıyorum..ayrıca ukala değil bana çok kibardı..
Baktırdığım kişiyi bilmesem inanacam yani. Kişilik analizi de yanlıştı. Bana katina falı mı gelmiyor bilmiyorum. Katina fallarımın hepsinin gerçeklik ile payı yok. İade hakkım yoktu malesef iletişime geçtim vermediler bende hesabımı sildim.

Seka, binnaz da Efsun Aksoy ve Ceren Esemen hakkında ne diyorsun? Merak ediyorum da
Efsun Aksoya 2012 ya da 2013te baktırmıştım bence güçlü bir yorumcu değil hatta burada ünlenince açtım baktım hiçbir şey tutmamış Ceren Esemene çok gittim geldim ama bi çekmedi o kadın beni denemedim

ben kahve atmıştım..iade hakkının olmaması kötü olmuş.....belki ben online kart baktırmıyorum pek baktırsam da tarot belki..
.

Anladım, çok teşekkür ettim

Canım eğer dediğim gibi fama ysa fama nasıldır iyi midir?

Ay ne yalan söyliyim canım,ben de seni yesilcingene falan sanmıştım. Hakkını helal eyle

selam kizlar uzun suredir yoktum :) fala dustum yine varmi 25 kredi civari tellwede onerisi olan acaba anda cok iyi diyebileceginiz

Son kalan kredimle Hanzade Yıldız a baktırdım inanılmaz kötüydü. Sorularıma dönüp dolaşıp aynı pembiş cevapları vermiş
Bu arada mart ın ikinci haftası görüşme var diyenlerin falları patladı sanırım. Zamana takılmayıp bekliyorum gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…