- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
Ay ne yalan söyliyim canım,ben de seni yesilcingene falan sanmıştım. Hakkını helal eyle
Yalnız bunları okuyunca cidden kahkaha attımM Motherofdragon da maşallah her falcı olmakla suçlandı ama tabiki hepimizin acaba mı dediği kişiler olmuyor değil...
Yok canım bu aralar hep birşeyler olur gibi olup olmadı 1 2 durumda bu sanırım bana mesaj geçmişle oyalanma önüne bak şeklinde.galiba netleşmedi????
Ben de sezgi sandım İLKOKUL DÜZEYİNDE KANITLARIMLAAy ne yalan söyliyim canım,ben de seni yesilcingene falan sanmıştım. Hakkını helal eyle
Kızlar bu birkerebir fallara kaç yıl sonra bakıyor
Falı atalı yıl oldu hala aynı siradayim kadın bi de çevrim içiydi dün gün boyu.
Sen sirada mıydın sanki mavikurt yazmış sıraya.duydu galiba seni:)
Sen sirada mıydın sanki mavikurt yazmış sıraya.
Arkadasim yerini ve telofonunu öğrenirsen bana da söyle özelden de atabilirsinKızlar edirnede falcı melahat diye bir kadın var numarasını bilen var mı aramızda? Valla binip gideceğim en sonunda numara bulamazsam
Sen 3 ay diyorsun 2 senedir cikmadi bana tarifinde gelen giden bir es veya isBen selenaya 3 ay önce baktırmıştım sorularıma bile cevap yazmadı ben kendisini çok ilgisiz buldum para verip baktıyoruz cevap veremicekse fal almasın bence hiç atmayın değmez ayrıca 3 aydır da söylediği yönde en küçük bir gelişme bile yok
Asenati yakalamak imkansiz1. asenat'ı yakalamak hala zor mu?
2. falsepetinde kimleri önerirsiniz?
3.banu doğru'yu nasıl bilirsiniz?
evet kriz geldi
Bana 3 yıldır çıkmadıSen 3 ay diyorsun 2 senedir cikmadi bana tarifinde gelen giden bir es veya is
selam kızlar uzun süreden sonra yine ben,
en son fal bırakma kararı almıstım enerjimi düsürdüğünü düsündüğüm için ama uzun süre sonra dayanamadım tekrar baktırdım.
Başka falcıya cesaret edemediğimden ciğerime kadar bilmesine ragmen sezgi candana baktırdım yine; önceki fallarıyla isabetli olarak bana yine eski sevgilimin dönmesinin mümkün olmadığını anlık olarak da önceki falıyla uyumlu olarak suanki ilişkisinde aralarındaki bağın zayıfladığını ve o insanla da yapamayacagını önceleri eski erkek arkadasımın suanki ilişkisinde aradığını buldugunu ve asık oldugunu sandığını ama suan nedense asık olmadıgını ve eskisi gibi hissetmediğini söyledi, ve yine üstüne basa basa cok iddialı bir falcı değilim ama malesef ne seninle ne de. suanki kızla diyerek bitirdi falını
hızımı alamayıp baska bir falcıya gittim bu bira enteresan oldu cünkü kadının ruhanilere karıstığını iddia ediyorlar ne kahve ne tarot sadece anne baba isminizi veriyorsunuz ve yüzünüze bakarak bir kagıda karalamalar yapmaya baslıyor biraz korkutsa da enteresan sekilde kadın eski sevgilimle en özel anılarımıza kadar hepsini söyledi yüzüm kızardı diyebilirim ve sezgiyle paralel olarak suanki ilişkisinim devamını göremiyorum sürekliliği yok,senin adamdan bi halt olmaz takmıssın ama bunun sana döneceği yok dedi,senle de olmaz dedi.
yani sonuçta fal ama bu falların paralel olması falcıların geleceği değilde anlık olarak genelde bilmeleri karsı tarafın durumunda sezgiye diğer baktırdığım ve bana söylediği fallar tuttu diyebilirim, biraz umutlandırdı beni eski sevgilimin suanki özel hayatındaki insana bir sey hissetmediği konusunda, falcıların bu sekilde paralel söylediği ve cıkan bir fal oldumu size kızlar? Sonuçta gaybı Allahtan başkası bilemez ama umutlanıyoruz işte hissi olan suanı bilebilir diye
Ee yine sıra ilerlememis ki çok yavaş bakıyor sanırım fallarasıradayım bende:) çıkan gelişmeler olunca yakaladım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?