Binnaz Abla

Kızlar bu birkerebir fallara kaç yıl sonra bakıyor
Falı atalı yıl oldu hala aynı siradayim kadın bi de çevrim içiydi dün gün boyu.

Kızlar edirnede falcı melahat diye bir kadın var numarasını bilen var mı aramızda? Valla binip gideceğim en sonunda numara bulamazsam

binnazda tuana akina ve tellwede byzmeleke baktirdim kisacik ozensiz fallar valla baktirmicam artik sallayip yolluyolar bu nedir ya

Mrb medyum selena bana hesap nosunu vs attı ama acaba hesabimizdan havale sistemiyle fal bakıramazmiyiz bankà dekontunun fotosunu istemsti....bilen varsa burdan yazsa ozelden yazarsa çok sevinirim

Ben selenaya 3 ay önce baktırmıştım sorularıma bile cevap yazmadı ben kendisini çok ilgisiz buldum para verip baktıyoruz cevap veremicekse fal almasın bence hiç atmayın değmez ayrıca 3 aydır da söylediği yönde en küçük bir gelişme bile yok

Sen 3 ay diyorsun 2 senedir cikmadi bana tarifinde gelen giden bir es veya is

Bence bütün falcılar sallıyor hangisinin salladıyı tutarsa biz onu iyi falcı ilan ediyoruz bence tutmayan her falı ve tutturamayan her falcı yı burda paylaşalım ki bundan sonra ne ümitlenip saf saf zaman bekleyelim ne de paramızdan olalım

Bana da istikrarli olarak ayni sonucu soyluyorlardi (bir tanesi haric ama o donem inanilmaz fal baktirdigim icin istatistiksel olarak disarda birakabiliriz onu :))...
Nitekim de oldu.
Ama bence senin ruh halin de yansitmis olabilir, cok takilma derim. Eski erkek arkadasina gelince hayirsiz biriyse gitsin zaten. Boyle seyleri zamana da birakmak lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…