Binnaz Abla

Arkadaşlar hesaba havale şeklinde kabul ediyor mu bilgisi olan var mı
Zaten hesap nosu verdiyse havale ile bakacaktır sorun ne tam olarak?
Siz parayi yatirir yatirdiginiza dair ekran goruntusu/ dekont fotosu neyse gonderirsiniz o da bakar muhtemelen ben baktirmadim o sekil ama mailden isler oyle herhalde

ada balcı 55 olmus kesinlikle 20tl den fazlasını haketmiyor
kemal'in ilk falı cıktıgı icin ikincisini atmıstım bu ayın sonuna kadar cıkmazsa yazarım, bir de yenilerden ucuz diye duru ersöz'e atmıstım fal gibi bile değildi

Canım yerini biliyorum ama tarif edemeyebilirim aşırı karışıktı ve bir kere gittim sadece numarasına da ulaşamıyorum asla haberleşelim ulaşabilirsek
O bayan çıktı mı sana. Benim arkadaşım gitmişti. Dedikleri çıkmış ama çok korkmuştu bir daha gitmem dedi.

Merhaba, uzun zamandır sadece okuyarak (o da tam değil iş yüzünden:) burada bulunuyorum.Binnaz da başıma gelen birşeyi anlatmak için girdim.Uzun zamandır fal baktırıorum orada.Çıkan oluyor çıkmayan oluyor.Bana iyi gelmesi kar oluyor bazen vs.Fakat bugün Elif Hanzade hiç bir olumsuzluk yaşamadığım halde beni reddetti.Bir türlü anlam veremedim.Daha önce 1 kere baktırmıştım.Çok baktırıp onu bunaltma gibi de bir şey sözkonusu değil.Paramla rezil oldum:)Saygılar.

Meraba kızlar. Banu dogruya kahvemi atiyosunuz ve fal atarken soru kisminda detay veriyomusunuz. Yani genel yorummu istiyodunuz yoksa a kisi ile ilgili durumum nedir vb. şekilde mi soru soruyorsunuz

O bayan çıktı mı sana. Benim arkadaşım gitmişti. Dedikleri çıkmış ama çok korkmuştu bir daha gitmem dedi.
canım korkmak değil de, ben ondan çok çekiniyorum. Küçükken gitmiştim. O zamanlar önemsediğim şeyler şimdi benim için o kadar önemsiz ki hatırlamıyorum açıkçası. Ama olmayacak dediği şeyler asla olmadı.Söyledikleri çok kırıcıydı bir de aşırı derecede azarlıyor. O yüzden ben de korkuyorum açıkçası ama denize düştüğüm için şuan aşırı derecede yılana sarılasım var

Olsun canım tarif et belki bulurum orda bir iki tanıdığım var sorarım iyimidir önemli olan o
canım ben adresini değil de sana kendimin nasıl gittiğini anlatıyorum özelden, çünkü adresi bilmiyorum kendimçe bi ulaşma yolum var

Ben baktırdım Elif Hanzadeye memnun kalmadım aynı şeyleri tekrarlayıp durmuş detay Yok,çok genel bakmış.bilmiyorum belki enerjimiz tutmamıştır ama bidaha baktırmam.

Kızlar selamlar, çıkan bir fal haberiyle geldim olumsuz ama olsun böyle olması gerekiyordu demek ki :) Melek Yıldız'a yaklaşık üç ay önce tarot baktırmıştım baktırdığımı bile unutmuşum, eski falları okurken o dönem olumsuz konuşan, hayatımda ki insanla geleceğin olmayacağını söyleyen tek kişi olmuş ve süreç dediği gibi sonuçlandı, sizinle paylaşmak istedim :) hatta bazı insanlar pembe tablo çizmediği için kendisine 1 puan vermiş ve durumu çekinerek açıklamış, 1 veriyorlar ama ne görüyorsam onu söylüyorum falan diye

Meraba kızlar. Banu dogruya kahvemi atiyosunuz ve fal atarken soru kisminda detay veriyomusunuz. Yani genel yorummu istiyodunuz yoksa a kisi ile ilgili durumum nedir vb. şekilde mi soru soruyorsunuz
Ben kahve attım. Çok detay vermedim. Sorduğum kişilerin baş harfini verdim his ve düşünce sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…