- 16 Mayıs 2012
- 816
- 1.030
- 113
Zaten hesap nosu verdiyse havale ile bakacaktır sorun ne tam olarak?Arkadaşlar hesaba havale şeklinde kabul ediyor mu bilgisi olan var mı
Birkerebire ne attınız? Öneriniz var mı?Ee yine sıra ilerlememis ki çok yavaş bakıyor sanırım fallara
Sen 3 ay diyorsun 2 senedir cikmadi bana tarifinde gelen giden bir es veya is
1.5 seneyle aranızdayım kızlarBana 3 yıldır çıkmadı
Canım yerini biliyorum ama tarif edemeyebilirim aşırı karışıktı ve bir kere gittim sadece numarasına da ulaşamıyorum aslaA
Arkadasim yerini ve telofonunu öğrenirsen bana da söyle özelden de atabilirsin
Ee yine sıra ilerlememis ki çok yavaş bakıyor sanırım fallara
O bayan çıktı mı sana. Benim arkadaşım gitmişti. Dedikleri çıkmış ama çok korkmuştu bir daha gitmem dedi.Canım yerini biliyorum ama tarif edemeyebilirim aşırı karışıktı ve bir kere gittim sadece numarasına da ulaşamıyorum aslahaberleşelim ulaşabilirsek
beklerken fenalıklar geçirip geri çektiğim yegane yorumcudur kendisi :)) bekle bakalım:))sıradayım bende:) çıkan gelişmeler olunca yakaladım hemen
beklerken fenalıklar geçirip geri çektiğim yegane yorumcudur kendisi :)) bekle bakalım:))
Olsun canım tarif et belki bulurum orda bir iki tanıdığım var sorarım iyimidir önemli olan oCanım yerini biliyorum ama tarif edemeyebilirim aşırı karışıktı ve bir kere gittim sadece numarasına da ulaşamıyorum aslahaberleşelim ulaşabilirsek
canım korkmak değil de, ben ondan çok çekiniyorum. Küçükken gitmiştim. O zamanlar önemsediğim şeyler şimdi benim için o kadar önemsiz ki hatırlamıyorum açıkçası. Ama olmayacak dediği şeyler asla olmadı.Söyledikleri çok kırıcıydı bir de aşırı derecede azarlıyor. O yüzden ben de korkuyorum açıkçası ama denize düştüğüm için şuan aşırı derecede yılana sarılasım varO bayan çıktı mı sana. Benim arkadaşım gitmişti. Dedikleri çıkmış ama çok korkmuştu bir daha gitmem dedi.
canım ben adresini değil de sana kendimin nasıl gittiğini anlatıyorum özelden, çünkü adresi bilmiyorum kendimçe bi ulaşma yolum varOlsun canım tarif et belki bulurum orda bir iki tanıdığım var sorarım iyimidir önemli olan o
Bu hızla benim falım 5 ay sonra hazır olurvallahi ya çıkmış olması işte göze aldırıyor ama günde 1 kişi alıp çıkıyor sanırım:)
Ben baktırdım Elif Hanzadeye memnun kalmadım aynı şeyleri tekrarlayıp durmuş detay Yok,çok genel bakmış.bilmiyorum belki enerjimiz tutmamıştır ama bidaha baktırmam.Merhaba, uzun zamandır sadece okuyarak (o da tam değil iş yüzünden:) burada bulunuyorum.Binnaz da başıma gelen birşeyi anlatmak için girdim.Uzun zamandır fal baktırıorum orada.Çıkan oluyor çıkmayan oluyor.Bana iyi gelmesi kar oluyor bazen vs.Fakat bugün Elif Hanzade hiç bir olumsuzluk yaşamadığım halde beni reddetti.Bir türlü anlam veremedim.Daha önce 1 kere baktırmıştım.Çok baktırıp onu bunaltma gibi de bir şey sözkonusu değil.Paramla rezil oldum:)Saygılar.
Hangi konuda?Kizlar kafama birsey takiliyor sizce yas cok onemli mi
Ben kahve attım. Çok detay vermedim. Sorduğum kişilerin baş harfini verdim his ve düşünce sordum.Meraba kızlar. Banu dogruya kahvemi atiyosunuz ve fal atarken soru kisminda detay veriyomusunuz. Yani genel yorummu istiyodunuz yoksa a kisi ile ilgili durumum nedir vb. şekilde mi soru soruyorsunuz
Benim etrafimda yasi buyuk biri geziniyor ben ilgi duymuyorum ama uzun zamandir ilgisizlikten olsa gerek acabam olustuHangi konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?