- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Günaydınn...Kızlar iyi güzel söylüyosunuz zamana takılmamak gerek demişsiniz ancak on yıl sonra çıkan falın ne önemi var ki?Mesela bi falcı çok büyük bir aşktan bahsediyorsa altı ay içinde ve bu beş yıl sonra gerçek oluyorsa bu fal çıkmışmıdır?Fikrinize saygım var ama bende zamanın faldaki en önemli şey olduğunu düşünmüşümdür hep.Yoksa bir falcı iyimi kötümü nasıl değerlendirilebilirki?
İşte bu.Canım benim beş on yıllık zaman zarfında zaten insanın doğası gereği pekçok şeyi yaşıyoruz.Evlilik,iş,aşk vs.Ha falcı der on beş gün sonra olur ona lafım yok,o kadarcık tabiki geçebilir ama bu üç yıl beş yıl sonra oluyorsa o fal kesinlikle çıkmamıştır.Falcı bana mesela şubat dedi olmadı ,şubatta gittim haziran dedi,haziranda eylül..Olay aynı diyelim en küçük detayına kadar aynı şeyi söylemeye devam ediyor.Bende üç beş ayda bir gidip onun ileri attığı tarihleri dinleyeyim,yıllarımı aynı falcıya adayıp gerçekleşmesini bekleyeyim.Şimdi bu falmıdır ,falcımıdır?Sabır küpü olmak gerek.arkadaşlar bende 15 günde değişen fallara takığım,diyelim baktırdınız ilk gayet güzel şeyler söyledi 15 gün sonra değişiyorsa ben ne anladım o faldan böyle saçmalık olurmu?Ben baya bir zaman önce fal baktırmıştım kadının dediklerini 4-5 seneye yayılan zaman içerisinde eksiksiz yaşadım şimdi bu falsa bizim baktırdıklarımız nedir?
Arkadasim.icin esinceye fal baktirdik gecmisten döncek birini tarif etti tarifi tutmadi ama ayni aksam en son görüstügu kisi dönmek istedi hemde ciddi oldugunu söyledi
İşte bu.Canım benim beş on yıllık zaman zarfında zaten insanın doğası gereği pekçok şeyi yaşıyoruz.Evlilik,iş,aşk vs.Ha falcı der on beş gün sonra olur ona lafım yok,o kadarcık tabiki geçebilir ama bu üç yıl beş yıl sonra oluyorsa o fal kesinlikle çıkmamıştır.Falcı bana mesela şubat dedi olmadı ,şubatta gittim haziran dedi,haziranda eylül..Olay aynı diyelim en küçük detayına kadar aynı şeyi söylemeye devam ediyor.Bende üç beş ayda bir gidip onun ileri attığı tarihleri dinleyeyim,yıllarımı aynı falcıya adayıp gerçekleşmesini bekleyeyim.Şimdi bu falmıdır ,falcımıdır?Sabır küpü olmak gerek.
Tarif tutmadi burcu haric ama arkadasim simdi ona sans vercek cocuk cok ilgiliymis sok olduk ayni gun baktirip aksamina olay gerceklesince...esince tarifi bilmememiş ok. peki sonucu bilmiş mi :44:
arkadaşlar bende 15 günde değişen fallara takığım,diyelim baktırdınız ilk gayet güzel şeyler söyledi 15 gün sonra değişiyorsa ben ne anladım o faldan böyle saçmalık olurmu?Ben baya bir zaman önce fal baktırmıştım kadının dediklerini 4-5 seneye yayılan zaman içerisinde eksiksiz yaşadım şimdi bu falsa bizim baktırdıklarımız nedir?
Tarif tutmadi burcu haric ama arkadasim simdi ona sans vercek cocuk cok ilgiliymis sok olduk ayni gun baktirip aksamina olay gerceklesince...
valla bilmiyorum bir kisi kaderinde varsa vardir bu degismez o kadin bana bunu gayet guzel bildi, dedigini de dedigi insanla yasadim ki inanamiyorum hala..o kadin nerde napiyorsa dehset bir falciymis su an anliyorum
Kaderinde olan ne varsa zaten değişmez,varsa yaşanır ama yoksa kendimizide parçalasak malesef olmuyor.Güzel olan herşeyin çok geçmeden çıkmasına dua etmek bize tek düşen.
evet cnm elif isikta acelyada evlilik gordu 15-20 gun sonra tamamen farkli seyler solediler al sana kader mi bu yani sacmalik
Tabi canım insanın kaderi kısmeti öyle zırt pırt değışmezki komik yani.Zaten aynı kartların gelmesine imkân yok.Ama işi bilen falcı hangi kart gelirse gelsin aynı sonucu verebilmeli.Bi öyle bi böyle ,e sonuç,ben hangisini yaşayacağım?
Günaydınn...Kızlar iyi güzel söylüyosunuz zamana takılmamak gerek demişsiniz ancak on yıl sonra çıkan falın ne önemi var ki?Mesela bi falcı çok büyük bir aşktan bahsediyorsa altı ay içinde ve bu beş yıl sonra gerçek oluyorsa bu fal çıkmışmıdır?Fikrinize saygım var ama bende zamanın faldaki en önemli şey olduğunu düşünmüşümdür hep.Yoksa bir falcı iyimi kötümü nasıl değerlendirilebilirki?
Kaderinde olan ne varsa zaten değişmez,varsa yaşanır ama yoksa kendimizide parçalasak malesef olmuyor.Güzel olan herşeyin çok geçmeden çıkmasına dua etmek bize tek düşen.
Tabi canım insanın kaderi kısmeti öyle zırt pırt değışmezki komik yani.Zaten aynı kartların gelmesine imkân yok.Ama işi bilen falcı hangi kart gelirse gelsin aynı sonucu verebilmeli.Bi öyle bi böyle ,e sonuç,ben hangisini yaşayacağım?
Açelya'ya hiç fal baktırmadım ama elif her falında tutarlıydı bende sadece zaman konusunda tutarsız davranmıştı
.
prenses34
onlan telefonda konuşdum cumartesi pazar izinliyim görüşücekmiyiz dedim.haberleşiriz görüşürüz dedi.babası hala gitmemiş hollandaya.mithat beni seviyomu?beni aldatıyomu yoksa sacede bayanların ilgisimi hoşuna gidiyo?ben birazönce msj attım 2 tane biraz fazla soru sordum.mithatlan 2014 yılında evlencekmiyim?duygu Gülşah hala mithatı rahatsız edip aklınımı çeliyor?
+ Devamı
xx
Tatlım bence sen kendini geri çekmelisin. Bu adam seni çok yoruyor.
1 ay önce
prenses34
sorularıma cevap vermediniz ama ya.
acelyaya yorum yazan biri de ayni seyden sikayet etmis zaten okudum eski yorumlarinda.nasil degismis o zaman kahve ve tarotun manasi nedir filan o zaman olumluydu simdi olumsuz demis..herkese bu oluyor.oda kaderimizi kararlarimiz sekillendirir filan geyigine girmis sanirim da bence sacmalikcocuk askere gidecegi zamani sormus ee yani onu nasil sekillendirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?