Binnaz Abla

eveett çıkan fal haberi;

esas cocuk icin düzinelerce fal baktırdım bunların icinde birkac tanesi yeni tanısacagım kisiyi harf vererek bildi zamanı da verdi..eskisi icin yine aynı kişiler bu yenisi girince gelecek demişlerdi o kısmı beklemede ama yeni kişiyi bilenler

arnisa bahadır: yeni insanı ilk gören ve zamanıyla söyleyen insandır. falını üc ay once baktırmıstım yüzde 60 cıktı eger yenisi varken eskisi gelirse yüzde yüz cıkmıs sayabiliriz.

banu dogru: cok yeni baktırdım daha bir hafta olmadı ve dedigi gibi yeni kisi hayatıma girdi

aslıhan yılmaz: sadece birisi gelebilir hayatına demişti tam tarif etmedi ama bu tarafa cekersek birazcık cıkmıs oluyor

elif ışık: sonu olmaz baskasını seveceksin demisti burdan tutturmus sayıyorum

şuan aklıma gelenler bunlar, iyi aksamlar dilerim :))

Yarın ben de dahil olmak üzere arnisa'da kuyruk olacak :) Fiyatı 2 güne artacak. Hayırlısı olsun sizin için. Darısı başımıza.

Benim etrafimda yasi buyuk biri geziniyor ben ilgi duymuyorum ama uzun zamandir ilgisizlikten olsa gerek acabam olustu
Çok yaş farkı varsa bulaşmayın derim. Boşluktayken hata yapmak kolay oluyor. Erkeklerin geneli kızları elde edene kadar peşlerinde dolanırlar.

Bugün asenatin fali geldi, Pembe degildi. Tekrar iletisim görünüyo ama uzun vadeli iliski görmüyorum, hayatina Yeni birisi girecek dedi
Sectigim kartlar da zaten mektup karti haric Hepsi ters di cok mu fal baktiriyorsun diye sordu ehhhhh Biraz

Bu arada eveline in çarşamba bakıcam size dediği falın üzerinden 3 hafta geçti şaka gibi hala bakmadı. 2 gün önce siteye de girmiş bu ne biçim iş anlamadım

Anlamadım canım. Telefon numarasını bulmaya çalıştıkları kişi evinde falan bakan biri mi? Edirne falcı melahat dedikleri? Toplaşıp gidelim bir araba ahaha
ay pardon yukarıdaki yorum için yazdınız sandım. Evet o bayan edirne'de. Fakat çingenelerin olduğu bir mahallede oturuyor demişti arkadaşım bana. Hatta bayağı korktum falan demişti. Kadın her şeyi döküyor. Bağırarak bakıyormuş. Ben gitmedim. Arkadaşım üniversite zamanında gitmişti. Ama yaşadığı yer itibariyle giderken çok dikkat etmek lazım. Yerini bulursanız değerli eşyalarınızı yanınıza sakın almayın.

Çingene gibi giyinip gidelim olmazsa kamuflaj :)

Tellwe oyle durumlarda falcılarımız maaslı calısmıyor dilerseniz baska birine gonderin,diyor taamm uyuz bi yonetim tellwe cok rahat site
biliyorum bende ecemde 3 gün bekleyip şikayet ettiğimde öyle dediler ecemi uyarmışlar ama mecbur geri çektim bende..girdi çıktı bakmadı mesajda atmadı bende çektim falımı...

Çıkan fallarına sevindim canım

Binnaz ablada en iyi kahve yada tarot hangisi kızlar kahvemi tarotmu daha iyi olur acaba..
200 kredim var ilk defa baktırıcam kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…