Binnaz Abla

Binnaz ablada en iyi kahve yada tarot hangisi kızlar kahvemi tarotmu daha iyi olur acaba..
200 kredim var ilk defa baktırıcam kararsız kaldım
o fiyat aralığında Baran Umut ve Melek Yıldız denenebilir ama yönlendirmiş olmayayım yine de:) Bir de Engin Gümüşün ilk falını dinledim fena değilmiş ikinci de bariz geçiştirmiş ama çok mükemmel performans vaad edemem:)

iki fal olsun diye ucuza birine baktırdım. Yenielrden Ecem Tezel diye birine tarot baktırdım.
baya olumlu konuştu. işle ilgili sorduğum şeye haftaya çarşamba için tarih verdi bakalım

birkerebir nasıldı sana shadowcum?
Canım birkerebir benim adamı yerden yere vurdu haksız da sayılmazdı iyiydi tespitleri. Sen adım atarsan tekrar olur dedi ama ben adım atmam artık. Onun da burnu düşse yerden almaz egosuyla döneceğini sanmıyorum zaten İş konusunda da beklediğim iş için olumsuz konuştu. Olumsuz bi faldı yani. 1.5 ay oldu galiba baktıralı.

Melek yıldız bana olumlu konuşmuştu

Mavikurdele10 birkerebir nasıldı çok merak ediyorum:)

bu arada melek yıldız'ı ben dışında beğenen biri daha olması beni mutlu çünkü son zamanlarda en çok öngörülerini yaşadığım kişidir kendisi.

birkerebir'in tarzı farklı aynı profilinde yaptığı açıklamalar gibi yorum yapıyor öngörüleri de var eskisine dair ve yeni kişiyle alakalı bakalım gerçekleşir mi ama onun dışında 1 2 yıl daha bana aşk yok:)

Melek yıldız ın söylediklerini yaşasam inan çok mutlu olurum

kızlar merhaba, geysunun olumsuz konuştuğu birisi var mı aramızda?
Geysu olumlu dedi ise ve olumlu olması imkan dahilinde değil ise gizem hatuna at canım... Gizemken olumsuz diyor...
Demem o ki, bence de geysu ve falalem gizem hatun aynı kişi

Burnu düşse yerine yenisi çıkacakgillerden yani

Ay kuruyalım o zaman melek yıldızı yönlendirdiğim hiç beğenmeyen arkadaşım da oldu o yüzden tavziye etmem zor ama ben beğeniyorum canım:)

Yeri gelmişken Gizem Hatun ve Geysu yorumlarımı da yapayım: 1 sene sonra Gizem Hatunun falını okudum tırt ötesi,herkese uyabilecek bir falı varmış ve gelecek de onun dediği gibi olmamış. Geysu ile girizgahlarından tutun iyi dileklerine kadar yazım tarzı bire bir aynı. Geysunun falı genelde teyid edemeyeceğim şeylerden oluşuyor ama gelecek ikinci falda tamamen patladı zaten. İlk falında 2 hafta vade verdiği gün adam aramıştı ama bizim ilişkimiz fırtınalıydı zaten büyük laflar edilir mutlaka da geri dönülürdü. Artık şöyle düşünüyorum; bizim ilişkimiz fırtınalıymış,adamın arayacağı varmış falcılar da vade verince denk geliyormuş. Total durumda anlık durumumiyi bilen falcılar dışında benim falı beğenmek için uğraştığım falları artık tercih etmiyorum. O falcıları da az çok bilirsiniz geçmişten; Sezgi Candan,Asenat Kılıç, Yeşilçingene ve Semadır benim için. Son zamanlarda Basirly Can da ciddi favorim bir de bana kızsanız da Hüma Bal sağlam falcıdır ama pembeye bağlar orası ayrı. Ben Hümaya yine giderim sonucu değil gidişatı dikkate alırım başkası bunu tercih etmez öyle yani:)

Geysu olumlu dedi ise ve olumlu olması imkan dahilinde değil ise gizem hatuna at canım... Gizemken olumsuz diyor...
Demem o ki, bence de geysu ve falalem gizem hatun aynı kişi
valla bence de aynı kişiler. gizemken daha mı dobra diyorsun?

Yeşilçingene ve can sizde benzer yorumlar mı yapıyorlar?

valla bence de aynı kişiler. gizemken daha mı dobra diyorsun?
Tek bildiğim geysu sa hep olumlu gizem de olumsuz olduğu. 2 seçenekli falcı. Çıktı diye her 2 sine de gidilir. Haaa ama 2 falımda da nokta atışları ve tespitler iyiydi. Birini olumsuza bağlamış...

Tek bildiğim geysu sa hep olumlu gizem de olumsuz olduğu. 2 seçenekli falcı. Çıktı diye her 2 sine de gidilir. Haaa ama 2 falımda da nokta atışları ve tespitler iyiydi. Birini olumsuza bağlamış...
Benzer isimlerle mi fal baktırıyorsunuz? İkisi farklı sitelerde sonuçta

Canım sema dediğin kişi hangi sitede? Ben fal kutusunda bi sema abla ya baktırmıştım o mudur?

Yeşilçingene ve can sizde benzer yorumlar mı yapıyorlar?
Farklı kişiler olduğuna kalıbımı basarım öncelikle onu söyleyeyim:) ben çingeneye artık gidemiyorum çünkü sürekli akıl veriyor maalesef can'a da çok yeni baktırıyorum bilemedim şimdi ama ikisi de pembeci değil eminim

Benzer isimlerle mi fal baktırıyorsunuz? İkisi farklı sitelerde sonuçta
Evet adımı verdim ama bu sadece bende olmadı. Ne kadar bildiğim arkadaş varsa farklı isimle atan hep bende şey oldu. Geysu olumlu gizem olumsuz da değil ortada hee türlü ucu açık yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…