Binnaz Abla

Aynı kişiler olarak değilde ikisi çok farklı konuştu o açıdan sordum.Çingene bu ara bende çok olumlu konuşuyor eskiden hep olumsuzdu ama anda iyiydi bende. Can ise onun tersine olumsuz konuştu.O yüzden merak ettim çok teşekkürler.

Yani Can olumsuz konuştu diye olumsuz olacak diye bir şey de yok bana eğitimi nokta atışlı bildi ama adam arar dediği zamanda aramadı mesela:)

Ay kuruyalım o zaman melek yıldızı yönlendirdiğim hiç beğenmeyen arkadaşım da oldu o yüzden tavziye etmem zor ama ben beğeniyorum canım:)

Benim tavsiye ettiklerimde sevmedi valla:) ama bende çok önemli diyebileceğim olaylar gerçekleşti

Cana yüz yüze de baktırdım aynı olamaz diye düşünüyorum çingeneyle:)

Olumsuz konuşan başka falcılar da var öıydı aende geysu tek mi bu konuda?
Zaten bu konuyla ilgili henüz iki kişiye baktırdım
Diğeri yeşil çingene
O da olumsuzdu fakat geysu sorduğum kişinin hayatında biri var ama ciddi dedi
Yeşil çingene de biri var ama ciddiyet yok dedi
İkisi de kötü ama insan ümitleniyor işte
Aynı .... un laciverti aslında

Benimkinin de hayatında biri var geysu yok dedi ama var. Rahat olun. Neden bu eziyeti kendinize yapıyorsunuz. Yemek falan yememek ne demek. Onlar rahatça hayatlarına bakıyorlar. Bunu yapmayın kendinize. Hayat devam ediyor. O olmadan da nefes alabiliyordunuz.Ailenize arkadaşlarınıza sıkı sıkı sarılın. Gezin,alışveriş yapın. İlerde şimdi üzüldüğünüz şeylere gülüp geçeceksiniz.

Zaten şişkoydum iki kilo verdim iyi oldu
Çok tatlısınız bu arada

Zaten şişkoydum iki kilo verdim iyi oldu
Çok tatlısınız bu arada
Ben de çok zayıf değilim valla hiçbir erkek için de aç kalamam.Bugün ayrılalı 2 hafta oldu ama iştahım hiç kapanmadı. Steakhouse menüyü götürdüm :))))

Canim benim uzulme dicemde bos biloyorum banada herkes cok olumlu konustu butun falcilar aklina gelebilicek adam saolsun hirsini cikardi engelledi beni heryerden bende 4 gun icinde 2 kilo vermisim vermiyeydim iyiydi isimi de biraktim depresyonun dibine vurabilirim artik

İşi niye bırakıyorsun işte kafa dağılıyor iyi oluyor
Zaten zor atandım işi falan bırakamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…