- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
Aynı kişiler olarak değilde ikisi çok farklı konuştu o açıdan sordum.Çingene bu ara bende çok olumlu konuşuyor eskiden hep olumsuzdu ama anda iyiydi bende. Can ise onun tersine olumsuz konuştu.O yüzden merak ettim çok teşekkürler.Farklı kişiler olduğuna kalıbımı basarım öncelikle onu söyleyeyim:) ben çingeneye artık gidemiyorum çünkü sürekli akıl veriyor maalesef can'a da çok yeni baktırıyorum bilemedim şimdi ama ikisi de pembeci değil eminim
sanırım gizem hatun olumsuz konuşuyor:))kızlar merhaba, geysunun olumsuz konuştuğu birisi var mı aramızda?
Yani Can olumsuz konuştu diye olumsuz olacak diye bir şey de yok bana eğitimi nokta atışlı bildi ama adam arar dediği zamanda aramadı mesela:)Aynı kişiler olarak değilde ikisi çok farklı konuştu o açıdan sordum.Çingene bu ara bende çok olumlu konuşuyor eskiden hep olumsuzdu ama anda iyiydi bende. Can ise onun tersine olumsuz konuştu.O yüzden merak ettim çok teşekkürler.
Canım sana özelden mesaj atmak istedim ama olmuyoYani Can olumsuz konuştu diye olumsuz olacak diye bir şey de yok bana eğitimi nokta atışlı bildi ama adam arar dediği zamanda aramadı mesela:)
Ay kuruyalım o zamanmelek yıldızı yönlendirdiğim hiç beğenmeyen arkadaşım da oldu o yüzden tavziye etmem zor ama ben beğeniyorum canım:)
Ya çok moralim bozuk yaaaaaa mart ortasında dönecek diye içten içe ümitlenmiştimYani Can olumsuz konuştu diye olumsuz olacak diye bir şey de yok bana eğitimi nokta atışlı bildi ama adam arar dediği zamanda aramadı mesela:)
Yazıyorum canım:)Canım sana özelden mesaj atmak istedim ama olmuyo
Sen Can'ı nasıl buldun canım?Benim tavsiye ettiklerimde sevmedi valla:) ama bende çok önemli diyebileceğim olaylar gerçekleşti
Cana yüz yüze de baktırdım aynı olamaz diye düşünüyorum çingeneyle:)
Açıkçası fallarda geleceğe cidden takılmamak gerektiğini düşünüyorum. Çünkü beklenti enerjisi çekim yasasını ters etkiliyor ve bir şeyin olacağı varsa da öteliyoruz.Ya çok moralim bozuk yaaaaaa mart ortasında dönecek diye içten içe ümitlenmiştim
Ben varım darmadağın etti benikızlar merhaba, geysunun olumsuz konuştuğu birisi var mı aramızda?
Olumsuz konuşan başka falcılar da var öıydı aende geysu tek mi bu konuda?Ben varım darmadağın etti beni
Yemek yiyemez oldum günlerdir çok içim yandı umarım çıkmaz
Zaten bu konuyla ilgili henüz iki kişiye baktırdımOlumsuz konuşan başka falcılar da var öıydı aende geysu tek mi bu konuda?
Benimkinin de hayatında biri var geysu yok dedi ama var. Rahat olun. Neden bu eziyeti kendinize yapıyorsunuz. Yemek falan yememek ne demek. Onlar rahatça hayatlarına bakıyorlar. Bunu yapmayın kendinize. Hayat devam ediyor. O olmadan da nefes alabiliyordunuz.Ailenize arkadaşlarınıza sıkı sıkı sarılın. Gezin,alışveriş yapın. İlerde şimdi üzüldüğünüz şeylere gülüp geçeceksiniz.Zaten bu konuyla ilgili henüz iki kişiye baktırdım
Diğeri yeşil çingene
O da olumsuzdu fakat geysu sorduğum kişinin hayatında biri var ama ciddi dedi
Yeşil çingene de biri var ama ciddiyet yok dedi
İkisi de kötü ama insan ümitleniyor işte
Aynı .... un laciverti aslında
Benimkinin de hayatında biri var geysu yok dedi ama var. Rahat olun. Neden bu eziyeti kendinize yapıyorsunuz. Yemek falan yememek ne demek. Onlar rahatça hayatlarına bakıyorlar. Bunu yapmayın kendinize. Hayat devam ediyor. O olmadan da nefes alabiliyordunuz.Ailenize arkadaşlarınıza sıkı sıkı sarılın. Gezin,alışveriş yapın. İlerde şimdi üzüldüğünüz şeylere gülüp geçeceksiniz.
Ben de çok zayıf değilim valla hiçbir erkek için de aç kalamam.Bugün ayrılalı 2 hafta oldu ama iştahım hiç kapanmadı. Steakhouse menüyü götürdüm :))))Zaten şişkoydum iki kilo verdim iyi oldu
Çok tatlısınız bu arada
pelin bilge var olumsuz konuşan, aslında olumsuzdan çok iç karartan bir fal insanın bunaltan cinsten.Olumsuz konuşan başka falcılar da var öıydı aende geysu tek mi bu konuda?
Canim benim uzulme dicemde bos biloyorum banada herkes cok olumlu konustu butun falcilar aklina gelebilicek adam saolsun hirsini cikardi engelledi beni heryerden bende 4 gun icinde 2 kilo vermisim vermiyeydim iyiydiZaten bu konuyla ilgili henüz iki kişiye baktırdım
Diğeri yeşil çingene
O da olumsuzdu fakat geysu sorduğum kişinin hayatında biri var ama ciddi dedi
Yeşil çingene de biri var ama ciddiyet yok dedi
İkisi de kötü ama insan ümitleniyor işte
Aynı .... un laciverti aslında
Canim benim uzulme dicemde bos biloyorum banada herkes cok olumlu konustu butun falcilar aklina gelebilicek adam saolsun hirsini cikardi engelledi beni heryerden bende 4 gun icinde 2 kilo vermisim vermiyeydim iyiydiisimi de biraktim depresyonun dibine vurabilirim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?