- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
Sen Can'ı nasıl buldun canım?
Memnun degildim zaten sebep ariyodum buda sebep oldu birazİşi niye bırakıyorsun işte kafa dağılıyor iyi oluyor
Zaten zor atandım işi falan bırakamam
Daha iyisini bulursun umarım daha mutlu olursunMemnun degildim zaten sebep ariyodum buda sebep oldu biraz
Kesinlikle geçmişte anda ve yakın gelecekte can çok iyi olabiliyor...dediklerini resmen gözlemledim yaşadım...Canım ben sevdim anda gerçekten çok iyi olumsuza açık dürüst gelecel için dediği şeyleri yaşadığımda oldu açıkçası hani benim için an önemli tatmin ediyor açıkçası
Ay inşallah ben de yaşarım ya inşallah aminKesinlikle geçmişte anda ve yakın gelecekte can çok iyi olabiliyor...dediklerini resmen gözlemledim yaşadım...
Canım aşk acısı ve işsizliği uzun zamandır yaşayan biri olarak ara vermeden hemen yeni iş bakmanı tavsiye ederim öyle bi çöküyo ki insan tekrar toparlanması çok zor oluyo inan. Hakkında hayırlısı olsun tabi her şeyden önceCanim benim uzulme dicemde bos biloyorum banada herkes cok olumlu konustu butun falcilar aklina gelebilicek adam saolsun hirsini cikardi engelledi beni heryerden bende 4 gun icinde 2 kilo vermisim vermiyeydim iyiydiisimi de biraktim depresyonun dibine vurabilirim artik
Kesinlikle geçmişte anda ve yakın gelecekte can çok iyi olabiliyor...dediklerini resmen gözlemledim yaşadım...
Ben bir yolun var da hep yaşıyorum yaşamadığım yok diyebilirimByv de mobil ödemeyle ödeme yaptım ödemeniz gerçekleşti diye sms geldi ama byv nin sitesinde işlem başarısız dedi ortada fal yok bu ne ya. Dün aynısı falalem de oldu. Yönetime mesaj attım ses çıkmadı. Ne yapabilirim sizce? Bu tarz bi şey yaşayanınız var mı?
Canim benim cok haklisin ama ne biliyim icimdn gelmiyo hicbirsey yapmak.Canım aşk acısı ve işsizliği uzun zamandır yaşayan biri olarak ara vermeden hemen yeni iş bakmanı tavsiye ederim öyle bi çöküyo ki insan tekrar toparlanması çok zor oluyo inan. Hakkında hayırlısı olsun tabi her şeyden önce
Bir süre dinlen o zaman ama çok ara verme çalışmak insanın zihnini meşgul ediyo çünküCanim benim cok haklisin ama ne biliyim icimdn gelmiyo hicbirsey yapmak.
Cok haklisin hayatim daha 1 hafta olmadi zaten bi 10 gun filan dinleniyim kendimi toparliyim istiyorum.Hic beklemedigim seyleri ust uste gordum sok durumu vardir ya hani onun bi cikmam lazim.Simdi is bulsam gitsemde ayni piskolojide cok saglikli olmicak acikcasi.En acisida ben bu hale gelirken karsimdaki kendini oyle bi ise vermiski sanki bunu bekliyomus gibiBir süre dinlen o zaman ama çok ara verme çalışmak insanın zihnini meşgul ediyo çünkü
Byv mobil ödeme daima böyle problem çıkarır. İletişim kısmından sana gelen ödeme onayının referans numarasını ve attığın falı yazıp yardımcı olur musunuz dersen çözüyorlar ama bu sistem gerçekten kabak tadı vermeye başladı. bu arada iletişim kutusunda mailleri de yazıyordu sanırım mail de at istersenByv de mobil ödemeyle ödeme yaptım ödemeniz gerçekleşti diye sms geldi ama byv nin sitesinde işlem başarısız dedi ortada fal yok bu ne ya. Dün aynısı falalem de oldu. Yönetime mesaj attım ses çıkmadı. Ne yapabilirim sizce? Bu tarz bi şey yaşayanınız var mı?
Aynen canım yaptım gmail hesaplarına mail de attım hallettiler çok şükür. Bu konuda en profesyoneli binnaz galibaByv mobil ödeme daima böyle problem çıkarır. İletişim kısmından sana gelen ödeme onayının referans numarasını ve attığın falı yazıp yardımcı olur musunuz dersen çözüyorlar ama bu sistem gerçekten kabak tadı vermeye başladı. bu arada iletişim kutusunda mailleri de yazıyordu sanırım mail de at istersen
İnşallah güzel şeyler çıkar canım. Bana pek olumlu değildi. Bana çıkmasın söylediklerinin bir kısmı inşallahKızlar selenadan falım geldi de soru da soramamıştım hatta en son yaşadığım nüyük olayı da yazamamıştım gerçekten şok içerisinde kaldım ilk falından daha güzeldi biliyorum forumda seveni ve sevmeyeni çok zaman belirtmeden yazmış bakalım neler olacak :)
Değiştirme canım ya. Onu rehberinden silebilirsin belki. İçinde hislerin varsa değiştirme derim ben sonra pişman olmakızlar herkese soruyorum sizede sorayım motivasyonumun çok kuvvetli olmasını gerektiği bir işte çalışıyorum ve maddi ve aile sıkıntılarım var sevgılımden ayrılmak benim motivasyon umu zedeledi işimi kötü etkiledi ondan mesaj beklememek için onu düşünmemek için numaramı felan değiştirmek düşünüyorum siZ olsanız napardınız iş mi aşkmı?fallar konuşma görüyo buarada buyuzden bu topic e açtım
Değiştirme canım ya. Onu rehberinden silebilirsin belki. İçinde hislerin varsa değiştirme derim ben sonra pişman olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?