Binnaz Abla

Canım ben sevdim anda gerçekten çok iyi olumsuza açık dürüst gelecel için dediği şeyleri yaşadığımda oldu açıkçası hani benim için an önemli tatmin ediyor açıkçası
Kesinlikle geçmişte anda ve yakın gelecekte can çok iyi olabiliyor...dediklerini resmen gözlemledim yaşadım...

Canım aşk acısı ve işsizliği uzun zamandır yaşayan biri olarak ara vermeden hemen yeni iş bakmanı tavsiye ederim öyle bi çöküyo ki insan tekrar toparlanması çok zor oluyo inan. Hakkında hayırlısı olsun tabi her şeyden önce

Byv de mobil ödemeyle ödeme yaptım ödemeniz gerçekleşti diye sms geldi ama byv nin sitesinde işlem başarısız dedi ortada fal yok bu ne ya. Dün aynısı falalem de oldu. Yönetime mesaj attım ses çıkmadı. Ne yapabilirim sizce? Bu tarz bi şey yaşayanınız var mı?

Turkcell de in mesaj geldi iyi mi faturama yansımış valla çözmezlerse bu durumu sağlam arıza çıkartırım

Ben bir yolun var da hep yaşıyorum yaşamadığım yok diyebilirim
İletişim kısmından mesaj atıyorum kime ne falı attığımı yazıyorum numaramın son 4 hanesini yazıyorum bir kaç saat içinde düzeltiyorlar
Alışkanlık oldu

Canim benim cok haklisin ama ne biliyim icimdn gelmiyo hicbirsey yapmak.

Bir süre dinlen o zaman ama çok ara verme çalışmak insanın zihnini meşgul ediyo çünkü
Cok haklisin hayatim daha 1 hafta olmadi zaten bi 10 gun filan dinleniyim kendimi toparliyim istiyorum.Hic beklemedigim seyleri ust uste gordum sok durumu vardir ya hani onun bi cikmam lazim.Simdi is bulsam gitsemde ayni piskolojide cok saglikli olmicak acikcasi.En acisida ben bu hale gelirken karsimdaki kendini oyle bi ise vermiski sanki bunu bekliyomus gibi

Byv mobil ödeme daima böyle problem çıkarır. İletişim kısmından sana gelen ödeme onayının referans numarasını ve attığın falı yazıp yardımcı olur musunuz dersen çözüyorlar ama bu sistem gerçekten kabak tadı vermeye başladı. bu arada iletişim kutusunda mailleri de yazıyordu sanırım mail de at istersen

Aynen canım yaptım gmail hesaplarına mail de attım hallettiler çok şükür. Bu konuda en profesyoneli binnaz galiba

Kızlar selenadan falım geldi de soru da soramamıştım hatta en son yaşadığım nüyük olayı da yazamamıştım gerçekten şok içerisinde kaldım ilk falından daha güzeldi biliyorum forumda seveni ve sevmeyeni çok zaman belirtmeden yazmış bakalım neler olacak :)

İnşallah güzel şeyler çıkar canım. Bana pek olumlu değildi. Bana çıkmasın söylediklerinin bir kısmı inşallah

kızlar herkese soruyorum sizede sorayım motivasyonumun çok kuvvetli olmasını gerektiği bir işte çalışıyorum ve maddi ve aile sıkıntılarım var sevgılımden ayrılmak benim motivasyon umu zedeledi işimi kötü etkiledi ondan mesaj beklememek için onu düşünmemek için numaramı felan değiştirmek düşünüyorum siZ olsanız napardınız iş mi aşkmı?fallar konuşma görüyo buarada buyuzden bu topic e açtım

Değiştirme canım ya. Onu rehberinden silebilirsin belki. İçinde hislerin varsa değiştirme derim ben sonra pişman olma

Değiştirme canım ya. Onu rehberinden silebilirsin belki. İçinde hislerin varsa değiştirme derim ben sonra pişman olma

tesekkur ederim cevabın için inan yardum tavsiye ıstıyorum heryerde o var buyuzden degıstırmeyı dusundum tez zamanda toparlamaya Çalışma için çünkü de hangısı benı daha çok etkıler onu bılmıyorum işte degıstırsem daha fazla dusunursem bu sefee ayyy acaba yazdı mı felan dıye sonra kotu olmayayım sorun o deıl onu sıldım hayatımdan sorun ne yaparsam işime dort elle sarılırım yeni hat yeni baslangıcmı yoksa aynen devam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…