Binnaz Abla

Kızlar Merhaba dün akşam birkerebir den falım geldi. Falı begenmedim belki bir haftadır bekletiyorsun zaten. Durum tesbiti yoktu. Geçmişle ilgili söylediği hiç bir sorunu yaşamadım. Gelecek ile ilgili söylediği tek şey sen ona msj atacaksın dedi ki msj atmam,atsam zaten şimdiye kadar atardim.

Sen kendi içinde kafanda bitirmedikten sonra istersen Mars'a git boş.. Tavsiye vermeyi sevmem şöyle yap böyle yap diyemem ama zamana ve kabullenmeye ihtiyacın var. Hepimizin ihtiyacı olduğu gibi.. Umarım bu günleri tez atlatırsın.

hayır bitirdim saol..

Kendi adıma konuşayım geri dönmesi ihtimaline karşı ben değiştirmezdim. Madem komple bitirdin bırak o kapı açık kalsın. Geri döndüğünde kapıyı yüzüne kapatmak çok daha iyi gelir, bazıları bunu hakediyo gerçekten

Dasdar pitoşum bende aynı senin durumundayım.kesin numara değiştir diyemem bu senin seçimin.ama ben spiro adı aklıma gelince düşünceme seni reddediyorum diyorum.aşkın ne olacağı belirsizse işine yoğunlaş derim
Falın zamanını da bekleme belki yazar nofrostu sürpriz olur bilemem ama belli de Yeni biri çıkar

Kızlar selamlar, Eveline üç haftadır bekletiyor bakalım bu hafta bakacak mı, ben de inat ettim çekmiyorum :) Birkerebir e de gönderdim onu da bekliyorum, geldiğinde size haber veririm. Medyumselena'yı tavsiye eder misiniz, hangi falı baktırmak gerekir? Beğeneni kadar beğenmeyeni olduğunu da gördüm merak ettim. Siteye 1 yıl önce giriş yaptı diye gözüküyor mail adresi olan varsa benimle paylaşabilir mi? Bu arada Banu Doğru'ya katina baktırdım ama açıkçası çok beğenemedim, pembe bir tablo çizmiş ve benim adım atmam gerektiğini söylemiş ki böyle bir şey yapmak gibi bir niyetim yok. Tabii bunlar naçizane yorumlar enerjimiz tutmamıştır belki.

Canım inan bir ara benzer durumu ben de yaşadım ne yapayım ne edeyim sileyim engelleyeyim, numaramı değiştireyim diye. Sonra biraz sakinleştim, numara değiştirmenin çözüm olmayacağını anladım, aklından gitmedikçe numara değişse de ne çare dedim. Çünkü numara olmasa sosyal medya var bir şekilde karşı tarafta ya da ben de istersem yine ulaşırım o yüzden sadece zamana bıraktım. Zor olduğunun farkındayım davul sesi uzaktan hoş gelir diyebilirsin ama aklını başka şeylere verebilsen çok faydasını görürsün emin ol. Bol bol yürüyüşe çıkıyordum mesela, ya da imkanım el verdikçe hiç gitmediğim görmediğim yerlere gitmeye çalışıyordum ama şehir içi ama şehir dışı. Umarım en kısa zamanda senin için en hayırlısı olur ve çok mutlu olursun.

Canım eveline benim de 3 hafta oldu 4. Hafta içindeyim ben de inatla bekliyorum ve de ilk sıradayım bakalım

evet bende geri gelirse yumuşama dan korkuyorum ya onun bana yaptıgı bu tavırları baska kımsenın kaldıracağını zannetmiyorum buyuzden sevsemde hata yaptım farkındayım artık gurur ve iş var benim için onu sildim

madenurumm amin çıksa zaten hiç düşünmem nfrost u cidden aptal yerine koymuş um kendimi ama dediğim gibi aramızda ki dost luk hatrı var oyuzden tam kopamamanım acısı bır yandan yasıyorum bıryandanda durumunu bıldıgımden kıyamıyorum yüzüne karşı diyemedim ya ona yanıyorum oda farkındaydı buluşmadı tabi yemedi bunu Şerefi yokk

Son düzenleme:

haklısın sosyal medya vr mail adresi var evımı bılıyo vs. illaki bu sefer gözlerim baska yerde olucak dogru dıyosun.. ama ne kadar acı deılmı okadar sey yaşadıktan sonra zamanla gecmesını bekleyip yeniye atlamak ne acı ınsqn zamanına uzuluyor zaten buyuzden cok dusunuyorum bence ben yaptımda zamanımı buna harcadım dıye....

Canım ne yazık ki söylediğin şeyler yaşanmadan insan olgunlaşmıyor aklı başına gelmiyor. Dünya böyle işte

Selena hangi sitede?

Canım eveline benim de 3 hafta oldu 4. Hafta içindeyim ben de inatla bekliyorum ve de ilk sıradayım bakalım

Umarım artık bu hafta bakar siteye girip çıkıyor bide, tam diyorum herhalde artık alır yok yine almıyor. Bakalım ne olacak, ilk sıradasın bide bakarsa haber verir misin :)

Hem de ne büyük acı, insan nereye baksa beraber geçirdiği zaman geliyor, anılar canlanıuor. Hele koku hafızası berbat bi şey, aynı parfümü olan kaç insana dönüp yoksa o mu diye bakmışımdır :) çok iyi anlıyorum seni, bizim konuşmadığımız dönemde bide annesi arayıp hediye gönderiyordu bana gerçekten insan bazı şeyleri zor atlatıyor. O soruları hep sordum ben de, ama bir yerden sonra bıraktım vardır sebebi dedim, sen de kendine yüklenme lütfen. İyi kötü hepsi bir tecrübe keşke kötü şeyler olmasa ama hayat işte yaşıyoruz. Bir zaman geliyor aklına yaşadığın güzel anlar geliyor sonra tebessüm edip geçiyorsun, kardeşi hala ara ara beni arar sorar mesela, mesafeyi koruyarak kırmadan cevaplamaya çalışıyorum. Ben bu zamanlarda aklıma gelen her şeyi bir deftere yazdım bide belki faydasını görürsün sen de, içimde kalıp büyümesin diye.

Canım ne yazık ki söylediğin şeyler yaşanmadan insan olgunlaşmıyor aklı başına gelmiyor. Dünya böyle işte

evet canım malesef ama benm sevgımın ne kadar buyuk oldugunu anladım cunku bem heo onceliğimi ona verdım oysa baska seyleri uzerınde durmamak lazım gecen gecıyor zaten benım sıkıntım gecıp gıtmesı deıl zıra ayrılık lara alıştım bnm sıkıntım yuzyuze bıtırememek herseyı söyleyip rahat lamamaktan ileri geliyor onada dedim bu rahatsız lıgımı soz hakkı tanıdı ama yınede görüşmedi benle bilinçaltı işte yoksa herseyın bıtecegıne oluruna alıştım ben bmm bıtek bu zoruma gidiyor

ayyy koku deme bana hala kendı elbisemde kokusunu belkide gectı ama ben duyuyorum cunku o ustumdeykem sarıları 2ay oldu gecmesi lazım dı gecmedi... calıştıgım yerde zorlanmanın bi nedenide zaten bu çiftleri gorup konuşmalarını duyup aklıma gelmesi dir çalışma hayatım buyuzden sıkıntılıki bu konuyı buyuzden açtım... ama bnm farklı olarak yasadıgımız seyleri deıl yasayanadıgımız seyleri hatırlayıp uzulmemdır. hele en fenası hasretle bekleyip dibime kadar gelip bi zahmet edip görüşmemek istemesidir bi bu koydu dedim özür dilerim den baska çözümcü bi cevap almadım... guya saygıyla helalleşerek biterdik işte güyaa.. ne sorunu olursa olsun bunu bana borçluydu eger dedıgu gıbı dost gıbı bıtırecekse. artık yuzune karsı senın hıcbırsey yasattıgın Gercek deil demek isterdim... helalleştik hiç içimden gelmesede o bilmiyo tabiii.. neyse konuşma rahat ladı daha fazla topic i mesgul etmeyeyım artık ne olursa olsun bi zahmet gorusmeyen bu kişiye karsı yumuşamamalıyım yaptıgı çok ayıp bahane kaldırmaZ

Şimdi ne kadar nofrosta kızsam da şerefsiz deme pitoşum sen aşıksın o dost olarak bakıyor peki dostluk nereye kadar ve dostluk ne zaman aşka dönüşecek?Tamam nofrostun durumunu bliyorsun ama ona endeksli kalma.benim demek istediğim bu.Karşına başka birisi çıksa aklında nofrost olmasın.Belki frostun hayatı karışık sıkıntısı var veya belli şeyleri net değilken sana yoğunlaşamıyor.bilmiyorum spiro türevi olduğu için ben çözemeyip bitirdiğimden dondurucuya birşey deyip vebale girmeyeyim
OF pitoş offf sana birşey demekte istemiyorum incinmenden korkuyorum kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…