Sen kendi içinde kafanda bitirmedikten sonra istersen Mars'a git boş.. Tavsiye vermeyi sevmem şöyle yap böyle yap diyemem ama zamana ve kabullenmeye ihtiyacın var. Hepimizin ihtiyacı olduğu gibi.. Umarım bu günleri tez atlatırsın.tesekkur ederim cevabın için inan yardum tavsiye ıstıyorum heryerde o var buyuzden degıstırmeyı dusundum tez zamanda toparlamaya Çalışma için çünkü de hangısı benı daha çok etkıler onu bılmıyorum işte degıstırsem daha fazla dusunursem bu sefee ayyy acaba yazdı mı felan dıye sonra kotu olmayayım sorun o deıl onu sıldım hayatımdan sorun ne yaparsam işime dort elle sarılırım yeni hat yeni baslangıcmı yoksa aynen devam mı
Sen kendi içinde kafanda bitirmedikten sonra istersen Mars'a git boş.. Tavsiye vermeyi sevmem şöyle yap böyle yap diyemem ama zamana ve kabullenmeye ihtiyacın var. Hepimizin ihtiyacı olduğu gibi.. Umarım bu günleri tez atlatırsın.
Kendi adıma konuşayım geri dönmesi ihtimaline karşı ben değiştirmezdim. Madem komple bitirdin bırak o kapı açık kalsın. Geri döndüğünde kapıyı yüzüne kapatmak çok daha iyi gelir, bazıları bunu hakediyo gerçektentesekkur ederim cevabın için inan yardum tavsiye ıstıyorum heryerde o var buyuzden degıstırmeyı dusundum tez zamanda toparlamaya Çalışma için çünkü de hangısı benı daha çok etkıler onu bılmıyorum işte degıstırsem daha fazla dusunursem bu sefee ayyy acaba yazdı mı felan dıye sonra kotu olmayayım sorun o deıl onu sıldım hayatımdan sorun ne yaparsam işime dort elle sarılırım yeni hat yeni baslangıcmı yoksa aynen devam mı
kızlar herkese soruyorum sizede sorayım motivasyonumun çok kuvvetli olmasını gerektiği bir işte çalışıyorum ve maddi ve aile sıkıntılarım var sevgılımden ayrılmak benim motivasyon umu zedeledi işimi kötü etkiledi ondan mesaj beklememek için onu düşünmemek için numaramı felan değiştirmek düşünüyorum siZ olsanız napardınız iş mi aşkmı?fallar konuşma görüyo buarada buyuzden bu topic e açtım
kızlar herkese soruyorum sizede sorayım motivasyonumun çok kuvvetli olmasını gerektiği bir işte çalışıyorum ve maddi ve aile sıkıntılarım var sevgılımden ayrılmak benim motivasyon umu zedeledi işimi kötü etkiledi ondan mesaj beklememek için onu düşünmemek için numaramı felan değiştirmek düşünüyorum siZ olsanız napardınız iş mi aşkmı?fallar konuşma görüyo buarada buyuzden bu topic e açtım
Canım eveline benim de 3 hafta oldu 4. Hafta içindeyim ben de inatla bekliyorum ve de ilk sıradayım bakalımKızlar selamlar, Eveline üç haftadır bekletiyor bakalım bu hafta bakacak mı, ben de inat ettim çekmiyorum :) Birkerebir e de gönderdim onu da bekliyorum, geldiğinde size haber veririm. Medyumselena'yı tavsiye eder misiniz, hangi falı baktırmak gerekir? Beğeneni kadar beğenmeyeni olduğunu da gördüm merak ettim. Siteye 1 yıl önce giriş yaptı diye gözüküyor mail adresi olan varsa benimle paylaşabilir mi? Bu arada Banu Doğru'ya katina baktırdım ama açıkçası çok beğenemedim, pembe bir tablo çizmiş ve benim adım atmam gerektiğini söylemiş ki böyle bir şey yapmak gibi bir niyetim yok. Tabii bunlar naçizane yorumlar enerjimiz tutmamıştır belki.
Kendi adıma konuşayım geri dönmesi ihtimaline karşı ben değiştirmezdim. Madem komple bitirdin bırak o kapı açık kalsın. Geri döndüğünde kapıyı yüzüne kapatmak çok daha iyi gelir, bazıları bunu hakediyo gerçekten
Dasdar pitoşum bende aynı senin durumundayım.kesin numara değiştir diyemem bu senin seçimin.ama ben spiro adı aklıma gelince düşünceme seni reddediyorum diyorum.aşkın ne olacağı belirsizse işine yoğunlaş derim
Falın zamanını da bekleme belki yazar nofrostu sürpriz olur bilemem ama belli de Yeni biri çıkar
Canım inan bir ara benzer durumu ben de yaşadım ne yapayım ne edeyim sileyim engelleyeyim, numaramı değiştireyim diye. Sonra biraz sakinleştim, numara değiştirmenin çözüm olmayacağını anladım, aklından gitmedikçe numara değişse de ne çare dedim. Çünkü numara olmasa sosyal medya var bir şekilde karşı tarafta ya da ben de istersem yine ulaşırım o yüzden sadece zamana bıraktım. Zor olduğunun farkındayım davul sesi uzaktan hoş gelir diyebilirsin ama aklını başka şeylere verebilsen çok faydasını görürsün emin ol. Bol bol yürüyüşe çıkıyordum mesela, ya da imkanım el verdikçe hiç gitmediğim görmediğim yerlere gitmeye çalışıyordum ama şehir içi ama şehir dışı. Umarım en kısa zamanda senin için en hayırlısı olur ve çok mutlu olursun.
Canım ne yazık ki söylediğin şeyler yaşanmadan insan olgunlaşmıyor aklı başına gelmiyor. Dünya böyle iştehaklısın sosyal medya vr mail adresi var evımı bılıyo vs. illaki bu sefer gözlerim baska yerde olucak dogru dıyosun.. ama ne kadar acı deılmı okadar sey yaşadıktan sonra zamanla gecmesını bekleyip yeniye atlamak ne acı ınsqn zamanına uzuluyor zaten buyuzden cok dusunuyorum bence ben yaptımda zamanımı buna harcadım dıye....
Selena hangi sitede?Kızlar selenadan falım geldi de soru da soramamıştım hatta en son yaşadığım nüyük olayı da yazamamıştım gerçekten şok içerisinde kaldım ilk falından daha güzeldi biliyorum forumda seveni ve sevmeyeni çok zaman belirtmeden yazmış bakalım neler olacak :)
Canım eveline benim de 3 hafta oldu 4. Hafta içindeyim ben de inatla bekliyorum ve de ilk sıradayım bakalım
haklısın sosyal medya vr mail adresi var evımı bılıyo vs. illaki bu sefer gözlerim baska yerde olucak dogru dıyosun.. ama ne kadar acı deılmı okadar sey yaşadıktan sonra zamanla gecmesını bekleyip yeniye atlamak ne acı ınsqn zamanına uzuluyor zaten buyuzden cok dusunuyorum bence ben yaptımda zamanımı buna harcadım dıye....
İnşallah güzel şeyler çıkar canım. Bana pek olumlu değildi. Bana çıkmasın söylediklerinin bir kısmı inşallah
Selena hangi sitede?
Mailini atabilir misin acaba :)Normalde tellwede ama maille bakıyor
Canım ne yazık ki söylediğin şeyler yaşanmadan insan olgunlaşmıyor aklı başına gelmiyor. Dünya böyle işte
Hem de ne büyük acı, insan nereye baksa beraber geçirdiği zaman geliyor, anılar canlanıuor. Hele koku hafızası berbat bi şey, aynı parfümü olan kaç insana dönüp yoksa o mu diye bakmışımdır :) çok iyi anlıyorum seni, bizim konuşmadığımız dönemde bide annesi arayıp hediye gönderiyordu bana gerçekten insan bazı şeyleri zor atlatıyor. O soruları hep sordum ben de, ama bir yerden sonra bıraktım vardır sebebi dedim, sen de kendine yüklenme lütfen. İyi kötü hepsi bir tecrübe keşke kötü şeyler olmasa ama hayat işte yaşıyoruz. Bir zaman geliyor aklına yaşadığın güzel anlar geliyor sonra tebessüm edip geçiyorsun, kardeşi hala ara ara beni arar sorar mesela, mesafeyi koruyarak kırmadan cevaplamaya çalışıyorum. Ben bu zamanlarda aklıma gelen her şeyi bir deftere yazdım bide belki faydasını görürsün sen de, içimde kalıp büyümesin diye.
evet bende geri gelirse yumuşama dan korkuyorum ya onun bana yaptıgı bu tavırları baska kımsenın kaldıracağını zannetmiyorum buyuzden sevsemde hata yaptım farkındayım artık gurur ve iş var benim için onu sildim
madenurummamin çıksa zaten hiç düşünmem nfrost u cidden aptal yerine koymuş um kendimi ama dediğim gibi aramızda ki dost luk hatrı var oyuzden tam kopamamanım acısı bır yandan yasıyorum bıryandanda durumunu bıldıgımden kıyamıyorum yüzüne karşı diyemedim ya ona yanıyorum oda farkındaydı buluşmadı tabi yemedi bunu Şerefi yokk
Tabiki de haber veririm 4 gözle bekliyorumUmarım artık bu hafta bakar siteye girip çıkıyor bide, tam diyorum herhalde artık alır yok yine almıyor. Bakalım ne olacak, ilk sıradasın bide bakarsa haber verir misin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?