Şimdi ne kadar nofrosta kızsam da şerefsiz deme pitoşumsen aşıksın o dost olarak bakıyor peki dostluk nereye kadar ve dostluk ne zaman aşka dönüşecek?Tamam nofrostun durumunu bliyorsun ama ona endeksli kalma.benim demek istediğim bu.Karşına başka birisi çıksa aklında nofrost olmasın.Belki frostun hayatı karışık sıkıntısı var veya belli şeyleri net değilken sana yoğunlaşamıyor.bilmiyorum spiro türevi olduğu için ben çözemeyip bitirdiğimden dondurucuya birşey deyip vebale girmeyeyim
OF pitoş offf sana birşey demekte istemiyorumincinmenden korkuyorum kuzum
Ben de cok begendim, Insallah dedikleri de cikarKızlar valla bugün Asude Işık' a ilk kez fal baktırdım, çok gözükmediği için tanımıyordum ama kadın efsane çıktı ya, binnazabla.com da bir sürü kişiye fal baktırdım ama bir Ayşe Melek bir de Asude ışık efsane diyorum, ikisi de tüm hayatımı bildi, Asude Işık evli insanlarla ilişkisi olanlara bakmıyorum dediyse de haklıdır vallahi, bıkmış kadın resmen :)
Kuzu vallahi benim geçmiş de yaşadıklarımı harfiyen bildi, neredeyse sanki birlikte yaşadık, beni duygulandırdı hatta, gelecek için de inşallah dediklerini görmeyi umuyorum, Mayıs ayından itibaren müjdeli haberleri verdi, bakalım göreceğiz, Ayşe Melek de aynı şekilde yeni mevsimle göreceksin müjdeyi dedi bakalım, binnazabla.com diğer fal sitelerine, uygulamalarına benzemiyor, sanki diğerlerindekiler gerçek insan değil de robot gönderiyor falları.Ben de cok begendim, Insallah dedikleri de cikar
Benim falimda Okadar asiri gecmisle ilgili pek Birsey yazmadi anlik durumu Iyi bildi, karsi tarafin düsüncelerini Yazdi artik nekadar dogru nekadar yanlis bilemem, ama olumluydu. Pek de falindan beklentim yoktu o yüzden daha da hosuma gitmis olabilir. Diger falcilar gibi Ayni vadeyi verdi, ama Bana sen iletisim kurcaksin dediKuzu vallahi benim geçmiş de yaşadıklarımı harfiyen bildi, neredeyse sanki birlikte yaşadık, beni duygulandırdı hatta, gelecek için de inşallah dediklerini görmeyi umuyorum, Mayıs ayından itibaren müjdeli haberleri verdi, bakalım göreceğiz, Ayşe Melek de aynı şekilde yeni mevsimle göreceksin müjdeyi dedi bakalım, binnazabla.com diğer fal sitelerine, uygulamalarına benzemiyor, sanki diğerlerindekiler gerçek insan değil de robot gönderiyor falları.
Kısmet canım, beni çok heyecanlandırdı, bakalım göreceğiz,Benim falimda Okadar asiri gecmisle ilgili pek Birsey yazmadi anlik durumu Iyi bildi, karsi tarafin düsüncelerini Yazdi artik nekadar dogru nekadar yanlis bilemem, ama olumluydu. Pek de falindan beklentim yoktu o yüzden daha da hosuma gitmis olabilir. Diger falcilar gibi Ayni vadeyi verdi, ama Bana sen iletisim kurcaksin dedisu an öyle bi niyetim Yok ama Belli olmaz büyük konusmamak lazim
hayatının falcısı olacak kadar başarılımıydı tutun beni yoksa Herra'ya gideceğimKızlar fama paranoyalarımla sizi çok darlamış olmazsam eğer; Tellwe Herra nın fama olma olasılığı nedir? Hayır Fama ya da Sema değilse hayatımın falcısını bulmuş olabilirim de ondan şeyettim
Canım, hayatının falcısı olmadığını düşünüyorum. Byz melek , herra ve falcialim bence byv tayfasından. Hatta falcialim byv Aylin olduğunu düşünüyorum. Uzun zaman önce bende farketmiştimKızlar fama paranoyalarımla sizi çok darlamış olmazsam eğer; Tellwe Herra nın fama olma olasılığı nedir? Hayır Fama ya da Sema değilse hayatımın falcısını bulmuş olabilirim de ondan şeyettim
Şöyle söyleyeyim hayatım kısacık bir fal gelmişti ama diğer falcılar gibi mıy mıy mıy yook özlüyor ama parası yok gibi saçmalamak yerine tak tak tak söylemiş adrese teslim:)) bir de bizimle alakalı sonradan gelişen bir durumu ben söylemeden bilen falcı pek yoktur direkt söylemiş. Hakkını yemeyeyim byzmelek de söylemişti onu da fama sandım:))hayatının falcısı olacak kadar başarılımıydı tutun beni yoksa Herra'ya gideceğim
Bıktım bu bozuk Türkçeli falcılardanCanım, hayatının falcısı olmadığını düşünüyorum. Byz melek , herra ve falcialim bence byv tayfasından. Hatta falcialim byv Aylin olduğunu düşünüyorum. Uzun zaman önce bende farketmiştim
Canim sen soyleyince bende gecmiste baktirmisim baktim gercekten bilmis gecmiside sonrdan olan birsey olmamis umarim sende hersey guzeli gerceklesirBıktım bu bozuk Türkçeli falcılardan
Kızlar fama paranoyalarımla sizi çok darlamış olmazsam eğer; Tellwe Herra nın fama olma olasılığı nedir? Hayır Fama ya da Sema değilse hayatımın falcısını bulmuş olabilirim de ondan şeyettim
Umarım hepimizde artık çok güzel şeyler gerçekleşir canım benim:)Canim sen soyleyince bende gecmiste baktirmisim baktim gercekten bilmis gecmiside sonrdan olan birsey olmamis umarim sende hersey guzeli gerceklesir
Ya aynı kişilerse de ki çok muhtemel şu durumda kendi vicdanına bırakıyorum. Fama profiline defalarca gitmişliğim var zamanında. Bana bu kadar iyi bilmesi de son falda famaya çok detay vermemden kaynaklanıyor olabilirHerra sema fama byzmelek gercekten yazim dilleri cok benziyor yahu
En çok kimi önerirsin bu kişilerden? Dedikleri çıkan?Kızlar valla bugün Asude Işık' a ilk kez fal baktırdım, çok gözükmediği için tanımıyordum ama kadın efsane çıktı ya, binnazabla.com da bir sürü kişiye fal baktırdım ama bir Ayşe Melek bir de Asude ışık efsane diyorum, ikisi de tüm hayatımı bildi, Asude Işık evli insanlarla ilişkisi olanlara bakmıyorum dediyse de haklıdır vallahi, bıkmış kadın resmen :)
Daha once Umut Isik, Natali Derinsu, Pınar Gökçe'ye baktırdıklarım aşırı pembe tablolu ve vasattı memnun kalmadım, Asude ışık, Ayşe Melek ve Suzan Özyaz'ı tavsiye ederim, dün Asude'ye baktırdım gerçekleri pat pat söylüyor diğerleri aman negatif söyleyince düşük puan vermesin korkusundalar sanırım, Ayşe Melek' e de yeni baktırmıştım o kadının hislerini çok kuvvetli buluyorum. Gerçekten fala baktığını hissediyorsun.En çok kimi önerirsin bu kişilerden? Dedikleri çıkan?
eeveet sekaa ben de ole dusundum bozuk turkcesi var bide yazim hatasi da cok bir de cok kisa bakmis o fiyata cat cut girmis bitirmis ama daha cikmadiŞöyle söyleyeyim hayatım kısacık bir fal gelmişti ama diğer falcılar gibi mıy mıy mıy yook özlüyor ama parası yok gibi saçmalamak yerine tak tak tak söylemiş adrese teslim:)) bir de bizimle alakalı sonradan gelişen bir durumu ben söylemeden bilen falcı pek yoktur direkt söylemiş. Hakkını yemeyeyim byzmelek de söylemişti onu da fama sandım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?