Binnaz Abla

korkma kuzu deki erkenden bitsin bu iş.. bizim olayı biliyorsun... ayy kendımı nasıl kotu hıssettım Önceki mesajı nekadar uzatmışım öyle

Kızlar valla bugün Asude Işık' a ilk kez fal baktırdım, çok gözükmediği için tanımıyordum ama kadın efsane çıktı ya, binnazabla.com da bir sürü kişiye fal baktırdım ama bir Ayşe Melek bir de Asude ışık efsane diyorum, ikisi de tüm hayatımı bildi, Asude Işık evli insanlarla ilişkisi olanlara bakmıyorum dediyse de haklıdır vallahi, bıkmış kadın resmen :)

Ben de cok begendim, Insallah dedikleri de cikar

Ben de cok begendim, Insallah dedikleri de cikar
Kuzu vallahi benim geçmiş de yaşadıklarımı harfiyen bildi, neredeyse sanki birlikte yaşadık, beni duygulandırdı hatta, gelecek için de inşallah dediklerini görmeyi umuyorum, Mayıs ayından itibaren müjdeli haberleri verdi, bakalım göreceğiz, Ayşe Melek de aynı şekilde yeni mevsimle göreceksin müjdeyi dedi bakalım, binnazabla.com diğer fal sitelerine, uygulamalarına benzemiyor, sanki diğerlerindekiler gerçek insan değil de robot gönderiyor falları.

Benim falimda Okadar asiri gecmisle ilgili pek Birsey yazmadi anlik durumu Iyi bildi, karsi tarafin düsüncelerini Yazdi artik nekadar dogru nekadar yanlis bilemem, ama olumluydu. Pek de falindan beklentim yoktu o yüzden daha da hosuma gitmis olabilir. Diger falcilar gibi Ayni vadeyi verdi, ama Bana sen iletisim kurcaksin dedi su an öyle bi niyetim Yok ama Belli olmaz büyük konusmamak lazim

Kısmet canım, beni çok heyecanlandırdı, bakalım göreceğiz,

Kızlar fama paranoyalarımla sizi çok darlamış olmazsam eğer; Tellwe Herra nın fama olma olasılığı nedir? Hayır Fama ya da Sema değilse hayatımın falcısını bulmuş olabilirim de ondan şeyettim

Kızlar fama paranoyalarımla sizi çok darlamış olmazsam eğer; Tellwe Herra nın fama olma olasılığı nedir? Hayır Fama ya da Sema değilse hayatımın falcısını bulmuş olabilirim de ondan şeyettim
hayatının falcısı olacak kadar başarılımıydı tutun beni yoksa Herra'ya gideceğim

Canım, hayatının falcısı olmadığını düşünüyorum. Byz melek , herra ve falcialim bence byv tayfasından. Hatta falcialim byv Aylin olduğunu düşünüyorum. Uzun zaman önce bende farketmiştim

hayatının falcısı olacak kadar başarılımıydı tutun beni yoksa Herra'ya gideceğim
Şöyle söyleyeyim hayatım kısacık bir fal gelmişti ama diğer falcılar gibi mıy mıy mıy yook özlüyor ama parası yok gibi saçmalamak yerine tak tak tak söylemiş adrese teslim:)) bir de bizimle alakalı sonradan gelişen bir durumu ben söylemeden bilen falcı pek yoktur direkt söylemiş. Hakkını yemeyeyim byzmelek de söylemişti onu da fama sandım:))

Herra sema fama byzmelek gercekten yazim dilleri cok benziyor yahu

En çok kimi önerirsin bu kişilerden? Dedikleri çıkan?

En çok kimi önerirsin bu kişilerden? Dedikleri çıkan?
Daha once Umut Isik, Natali Derinsu, Pınar Gökçe'ye baktırdıklarım aşırı pembe tablolu ve vasattı memnun kalmadım, Asude ışık, Ayşe Melek ve Suzan Özyaz'ı tavsiye ederim, dün Asude'ye baktırdım gerçekleri pat pat söylüyor diğerleri aman negatif söyleyince düşük puan vermesin korkusundalar sanırım, Ayşe Melek' e de yeni baktırmıştım o kadının hislerini çok kuvvetli buluyorum. Gerçekten fala baktığını hissediyorsun.

eeveet sekaa ben de ole dusundum bozuk turkcesi var bide yazim hatasi da cok bir de cok kisa bakmis o fiyata cat cut girmis bitirmis ama daha cikmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…