Binnaz Abla

Venüsten fal bekleyenler, Venüsten fal tecrübesi olanlarla iki lafın belini kıralım kızlar ben inanmazsınız ilk kez deniyorum:)

Venüsten fal bekleyenler, Venüsten fal tecrübesi olanlarla iki lafın belini kıralım kızlar ben inanmazsınız ilk kez deniyorum:)
Venüs oldukça iyidir. Pat pat söyler gördüklerini. Ben tarot atmıştım ona.Bana senin enerjin kahveye yönelik sadece kahve baktır demişti ki gerçekten de öyle.Büyük çoğunlukla kahve falında geçmişi ve anı iyi bilirler bende.Bana çok olumsuz konuştu ve söylediği çoğu şey maalesef tuttu.

Ya ben geç kaldım yetişemedim tüh

Bu ara geçmiş fallara baktım. 5 ay önce biri için baktırmıştım. Arkadaş aracılığıyla görüşme olacaktı. Fakat karşı taraf önceden çok diretmesine rağmen ben güç bela kabul edince ses çıkmamıştı. Geysu bana işiyle ilgili köklü bir değişlik yapıyor yazmış. Hiç önemsemedim.Bugün adamın instagram hesabına bakayım dedim. Adam tamamen yeni bir iş kurmuş. Kendi iş yerini kapatmış.Bazen önemsemediğimiz falların aslında çok detay içerdiğini gördüm. Adamla görüşme olacak dedi. Bu konu tutmadı.Gelecek pembe ama an muh-te-şem.

Ya ben geç kaldım yetişemedim tüh
Facebook'tan yaz diyeceğim ama oradan cevap vermiyor. Artık daha sık gireceğim yazmış. Oradan takip et derim.Birde ona baktırdıktan sonra ağırlık çöküyor ben bunu yaşamıştım.Yine de iyidir.

korkma kuzu deki erkenden bitsin bu iş.. bizim olayı biliyorsun... ayy kendımı nasıl kotu hıssettım Önceki mesajı nekadar uzatmışım öyle

Kötü de düşünsen yaşanmış yazmışsın iyi de düşünsen pitoşum kendini üzmemeye gayret et

Açıkçası ben şu anda çok nötr bir durumdayım o yüzden dürüst davranmasını tercih ederim ama tabi malum konuda güzel şeyler söylerse de hiç fena olmaz:))

Açıkçası ben şu anda çok nötr bir durumdayım o yüzden dürüst davranmasını tercih ederim ama tabi malum konuda güzel şeyler söylerse de hiç fena olmaz:))
konudan biraz sapiyorum ama sezgi ye fal baktirdim pembe tablo cizmedi ama olumlu da konustu, sezgi den ilk falim di. sezginin karsi düsüncelerini resmen okuyabilidigini fln okumustum. sana karsi söyle böyle düsünceleri var dediginde olasiligi varmi dir?

Olasılığı var değil yüksek öyle söyleyeyim Sezgi snda en iyi bulduğum online falcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…