- 5 Eylül 2015
- 315
- 406
- 23
- 38
Venüs amber nerdeVenus amber girmisssss bugun inanamiyoroom
Nerdeymis Venüs abberSırada 11 kişi var yok artık ahaha
Fal sepetinde canım. Merak ettim baktırayım dedim ama ohoooSırada 11 kişi var yok artık ahaha
Hımm ben orda hiç baktirmadimFal sepetinde canım. Merak ettim baktırayım dedim ama ohooo
Venüs oldukça iyidir. Pat pat söyler gördüklerini. Ben tarot atmıştım ona.Bana senin enerjin kahveye yönelik sadece kahve baktır demişti ki gerçekten de öyle.Büyük çoğunlukla kahve falında geçmişi ve anı iyi bilirler bende.Bana çok olumsuz konuştu ve söylediği çoğu şey maalesef tuttu.Venüsten fal bekleyenler, Venüsten fal tecrübesi olanlarla iki lafın belini kıralım kızlar ben inanmazsınız ilk kez deniyorum:)
Ya ben geç kaldım yetişemedim tühVenüs oldukça iyidir. Pat pat söyler gördüklerini. Ben tarot atmıştım ona.Bana senin enerjin kahveye yönelik sadece kahve baktır demişti ki gerçekten de öyle.Büyük çoğunlukla kahve falında geçmişi ve anı iyi bilirler bende.Bana çok olumsuz konuştu ve söylediği çoğu şey maalesef tuttu.
Facebook'tan yaz diyeceğim ama oradan cevap vermiyor. Artık daha sık gireceğim yazmış. Oradan takip et derim.Birde ona baktırdıktan sonra ağırlık çöküyor ben bunu yaşamıştım.Yine de iyidir.Ya ben geç kaldım yetişemedim tüh
Tamam canım çok sağolFacebook'tan yaz diyeceğim ama oradan cevap vermiyor. Artık daha sık gireceğim yazmış. Oradan takip et derim.Birde ona baktırdıktan sonra ağırlık çöküyor ben bunu yaşamıştım.Yine de iyidir.
korkma kuzu deki erkenden bitsin bu iş.. bizim olayı biliyorsun... ayy kendımı nasıl kotu hıssettım Önceki mesajı nekadar uzatmışım öyle
Açıkçası ben şu anda çok nötr bir durumdayım o yüzden dürüst davranmasını tercih ederim ama tabi malum konuda güzel şeyler söylerse de hiç fena olmaz:))Venüs oldukça iyidir. Pat pat söyler gördüklerini. Ben tarot atmıştım ona.Bana senin enerjin kahveye yönelik sadece kahve baktır demişti ki gerçekten de öyle.Büyük çoğunlukla kahve falında geçmişi ve anı iyi bilirler bende.Bana çok olumsuz konuştu ve söylediği çoğu şey maalesef tuttu.
konudan biraz sapiyorum ama sezgi ye fal baktirdim pembe tablo cizmedi ama olumlu da konustu, sezgi den ilk falim di. sezginin karsi düsüncelerini resmen okuyabilidigini fln okumustum. sana karsi söyle böyle düsünceleri var dediginde olasiligi varmi dir?Açıkçası ben şu anda çok nötr bir durumdayım o yüzden dürüst davranmasını tercih ederim ama tabi malum konuda güzel şeyler söylerse de hiç fena olmaz:))
Of ben de geç kaldım yaYa ben geç kaldım yetişemedim tüh
Olasılığı var değil yüksek öyle söyleyeyim Sezgi snda en iyi bulduğum online falcıkonudan biraz sapiyorum ama sezgi ye fal baktirdim pembe tablo cizmedi ama olumlu da konustu, sezgi den ilk falim di. sezginin karsi düsüncelerini resmen okuyabilidigini fln okumustum. sana karsi söyle böyle düsünceleri var dediginde olasiligi varmi dir?
oh süperOlasılığı var değil yüksek öyle söyleyeyim Sezgi snda en iyi bulduğum online falcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?