- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
hemen duşa gir canım yoksa bi kaç gün atamayabilirsin...Venüs çok iddialı konuşuyor belki de gerçekten her dediği çıkıyordur ve çıkar da ama nasıl bir şekilde bakıyorsa üzerime öyle bir ağırlık çöktü ki anlatamam fala tövbe edecek durumdayım şaka değil
ne falı attın tatlım ona...Venüs çok iddialı konuşuyor belki de gerçekten her dediği çıkıyordur ve çıkar da ama nasıl bir şekilde bakıyorsa üzerime öyle bir ağırlık çöktü ki anlatamam fala tövbe edecek durumdayım şaka değil
Maalesef kendimi sokağa aymak gibi bir aptallık yaptım çünkü ağlayacak gibi oldum eve dönünce ancakhemen duşa gir canım yoksa bi kaç gün atamayabilirsin...
Kahve attım hayatımda baktırdığım en iyi fal değildi an ve geçmiş itibariyle ama kötü de değildine falı attın tatlım ona...
olsun dışarısı da iyidir içinden ağlamak geliyosa sıkma ağla zaten iyi gelir...çokta takma fal işte sonuçta..Maalesef kendimi sokağa aymak gibi bir aptallık yaptım çünkü ağlayacak gibi oldum eve dönünce ancak
50 tl ye değer mi değmez mi katina mı atsam diye düşündüm bende..Kahve attım hayatımda baktırdığım en iyi fal değildi an ve geçmiş itibariyle ama kötü de değildi
Pusuya yattım venüsü bekliyorum. Kahve mi attın canım sen? Anda söyledikleri nasıldı peki?Venüs çok iddialı konuşuyor belki de gerçekten her dediği çıkıyordur ve çıkar da ama nasıl bir şekilde bakıyorsa üzerime öyle bir ağırlık çöktü ki anlatamam fala tövbe edecek durumdayım şaka değil
Şöyle söyleyeyim benim açımdan var olan bir şeyin varlığını bilemedi hatta anlık ve geçmiş durum genel anlamda tutmamış ama bilemiyorumBen de Venüs e baltırdığımda içime bir sıkıntı geliyor ama genellikle olumsuz şeyler söylediği için (hiç benim hayal ettiğim gibi şeyler söylemiyor)
yine de bana en çok çıkan falcı odur yakalayamadığıma üzüldüm tekrar girer umarım
Geçen sene bu zamanlar biri senden borç isteyecek demişti seni sıkıntıya sokacak demişti ertesi gün bir arkadaşım istedi verdim hala ödemedi
Yıllar sonra çocukluk arkadaşımı görmüştüm aramızda birşey olabilir mi demiştim sevgilisi var demişti o da doğru çıktı
Yalnız bana ilk baktığı falda birini sormuştum aklında başkası var demişti şimdi çoktan ayrıldılar keşke Venüs'ün dediğinden etkilenmeseymişim faldan etkilenip hayatımızı yönlendiriyoruz yanlış oluyor
Son dedikleri de beklemede bende çıkarsa yazarım
Benim Facebook um yok ne zaman girecekse burdan yazar mısınız kızlar
Doğrudur falcılar da sonuçta insan güvenerek biz yanlış yapıyoruz aslındaŞöyle söyleyeyim benim açımdan var olan bir şeyin varlığını bilemedi hatta anlık ve geçmiş durum genel anlamda tutmamış ama bilemiyorum
İyidir hoştur fakat asla 50 tl etmez hiçbir falcı. Tamam dediği şeylerden çıkanlar oldu inkar edemem ama şöyle karşına su çıkacak.Şöyle bir hayat yaşayacaksın da değildi falı. Ben kpss'ye hazırlanıyorum.Onu bildi mesela ataman yok dedi. Çok eskiden gelecek biri var dedi. Geçmişte ilişki yaşadıklarımın hepsi geri geldi. Bide haberin olmadan 3'lü bir ilişkide olacaksın demişti. Adam evli çıkmıştı.Bunu önceden yazmıştım. Bildiği şeyler oluyor dediğim gibi. Ama 50 tl edecek kadar ayrıntısı yok.Ben baktırdığımda 2015 yılıydı.Fiyatı bu kadar yüksek değildi.Şimdiki falcılar kendilerini medyum sanıyorlar.Venüsambere baktıran arkadaşlar yorum yapabilir mi? 50 tl eder mi etmez mi kredi aldım ama nasıldır fal sepetini hiç kullanmadım..uygulaması yok sanırım...
evet maalesef her falcı kendini kahin yada medyum sanıyor iyice uçtu fiyatlar...İyidir hoştur fakat asla 50 tl etmez hiçbir falcı. Tamam dediği şeylerden çıkanlar oldu inkar edemem ama şöyle karşına su çıkacak.Şöyle bir hayat yaşayacaksın da değildi falı. Ben kpss'ye hazırlanıyorum.Onu bildi mesela ataman yok dedi. Çok eskiden gelecek biri var dedi. Geçmişte ilişki yaşadıklarımın hepsi geri geldi. Bide haberin olmadan 3'lü bir ilişkide olacaksın demişti. Adam evli çıkmıştı.Bunu önceden yazmıştım. Bildiği şeyler oluyor dediğim gibi. Ama 50 tl edecek kadar ayrıntısı yok.Ben baktırdığımda 2015 yılıydı.Fiyatı bu kadar yüksek değildi.Şimdiki falcılar kendilerini medyum sanıyorlar.
YeŞilcingene ve bvy aylin nasıl sence birde selin imergelmişken buralara uğramadığım 6 ayda çıkan- çıkmayan falları yazayım. belki bir faydam dokunur. ben buradan çok faydalandım zamanında.
bu aralar hayatımda yeni birisi var. bu kişiden bahsedenleri de yazıcam:
Byv Emine Kurtuluş: kızlar bu kadını es geçmeyin. ben bu alemde bütün falcıları denemişimdir sanırım ama bu kadın kadar ilginç detaylar bilenini görmedim. benimle ilgilenen kişilerin tiplerinden, garip huylarına dek hepsini bilmiş. en son hayatıma girecek kişiyi 3-4 ay öncesinden bir falında yazmış. üstelik göz renginden, saçlarına kadar tarif etmiş. falı çıkınca kendisine de dedim. yazdım. ama kalbi yumuşak bir kadın. sonunu pembeye bağlıyor. o nedenle sonuç kısmını es geçiniz.
Fama, Serkan, byzmelek, Sema: bunların hepsi aynı kişi mi bilemem ama bende çok bildiler doğruyu söylemek gerekirse. özellikle Sema eski sevgilimin arama zamanlarını hep bildi. ama sonuç kısmını sürekli değiştirdiler. bir olur evlilik olur dediler, bir artık gelecek yok dediler. anlık durumlar için çok iyiler.
Sezgi: bu forumdan ayrılma sebebim sezgi fanatikliği idi. kendisine toplamda fal baktırdım. falları birbiriyle çelişen fallardı. ilk falına göre ekimde-kasımda artık barışıp gelecek konuşmaya başlayacaktır, ex sevgili işleri yoluna koyacaktı. adam meğer o sıralarda manita yapmış gurbet ellerde. tabii ben bu durumu bu ay öğrendim. neyseki acısı geçti gitti de canım yanmadı.
Sezgi anlık durumları, hisleri ve sezgileri iyi biliyor ancak gelecek konusu şaibeli bence. falları değiştiriyor.
Selena: 1 sene oldu baktıralı. şak şak diye yazmış. bu adam senle ciddiyet düşünmeyecek demiş, karşına başkası çıkacak demiş. bilmiş sayıyorum.
Serüven: kesinlikle 10 numara falcı. hiç bana pembe tablo çizmedi. yanında başka kadın görüyorum diyen ilk insandır. bilmiş meğersem.
Geysu: kızlar geysuya baktıralı 1,5 sene olmuş. serüven gibi olmayacak demiş ve ex-sevgiliyi yerden yere vurmuş. kişiliksizin teki bu demiş resmen. bence de öyleymiş.
ilk aklıma gelenler bunlar. sormak istediğiniz özel falcı olursa sorun. açar bakarım. artık online fala para vermiyorum dediğim gibi. arkadaşımın da bu konuda ikna etkisi büyük oldu. bir tek Venüsü deneyecem. sonra merak ettiğim bile yok.
hah yaaa yeşilçingene yi nasıl unuturummm ?!YeŞilcingene ve bvy aylin nasıl sence birde selin imer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?