Binnaz Abla

Ya bende yesilcingene ve aylin çok farklı yorumlamışlar ha ikiside sonucu aynı ama karşı tarafın duygusunu aylin çok yoğun yesilcingene öyle yoğun bi duygusu yok demiş hangisine inanayım şaşırdım

Ya bende yesilcingene ve aylin çok farklı yorumlamışlar ha ikiside sonucu aynı ama karşı tarafın duygusunu aylin çok yoğun yesilcingene öyle yoğun bi duygusu yok demiş hangisine inanayım şaşırdım
aylin bende zaman zaman fikir değiştireildiği için çingene derim canım ya... çingene çünkü bende baştan beri hep aynı paralelde devam ettirdi söylediğini.

zaten her bölümde bir avuç akademisyen var keşke kurum adı, bölümü ve statüsüne kadar ifşa etmeseydiniz gizli hayranınızı :)

Kötü de düşünsen yaşanmış yazmışsın iyi de düşünsen pitoşum kendini üzmemeye gayret et

öyle madeciğim dün gene fal baktırdım su falu hemde enerjım yerlerde gezıyo sonunuz yok dedı
ehhh napalım yoksa sevmeyelımmı gelirse falcı sonun yok dedı dıye gıt mı dıyelim dimi
gelene hoşgeldın demek lazım
ben bundan kopamamam çooook zor

zaten her bölümde bir avuç akademisyen var keşke kurum adı, bölümü ve statüsüne kadar ifşa etmeseydiniz gizli hayranınızı :)

S springwillcome evet bu etik olmamış yalnız ben naçizane benimkinin subay oldugunu söylediğimde çok pişman olmuş utanmıltım ama bu kadar açık yerını yurdunu soylememiştim yani

Aylin'i boşver. .. o kadar saçmalamıştı ki bende soru bile sorma gereği duymamıştım...

Venüs Amber konusunda net fikrimi söyleyeyim;
Bana totalde 2 öngörüde bulundu diyebilirim evet şu an duymak istediğim şeyler değildi ama makul de değildi biraz ütopya.
Asıl mesele "benim 2-3 yıl sonrasından gelmiş biri olduğumu düşün" iddiasında bir falcının anlık durumu takır takır bilmesi gerekir ki bilemedi. Benim eski sevgilim hovardanın önde gidenidir adama çapkın değil dedi. Benden sonra hayatına birini almıştı onu da bilemedi.
Hatta ben eski sevgilimin dönüşüne takıntılı biri değilim ondan sonra kısa kısa olur mu diye 4-5 kişiyle görüştüm yani dolayısıyla negatif konuşmasını şu an için pek sallamam ama enerjim yerle bir oldu ciddi baskı kuruyor insan üzerinde.
Yani ecnebinin biriyle evlenmek istemediğim için İPTAL, İPTAL, İPTAL
Artı bu kadının öngörüleri tutsa da gitmem ben ilk kez negatif bir fal dinlemiyorum ama ilk kez yerimden kalkamayacak hale geldim

Venüs'e ben de tarot falı baktırdım. Beklediğim gibi olayları söylemedi. Faldan sonra herhalde enerjim yerlerde sürünüyor. Kendimi garip hissediyorum. Sizlere tavsiyem fallarda sadece anı öğrenin. 3'lü vadelere vs kendinizi şartlandırmayın. Muhtemelen de olmayacak. Bide herkese fal baktırmayın. Kafa karışıklığı oluyor. İnşAllah tüm istedikleriniz olur.

canım yeterince üzüldün artık hayatına devam etme zamanı, cidden fallar gereksiz bir ümit oluyor, belki hemen gececek acıları biz uzatıyoruz, bende bir daha baktırmama kararı aldım, umarım hayırlısı olur hepimiz icin, kendine cok iyi bak ve degerli oldugunu hicbir zaman unutma

Ya bende sadece birer nokta atışı Aylin ve serüven de olmuştu yesilcingene biraz öğüt gibi olmuş ama geçmişle ilgili herhangi bir nokta atİŞİ yok bide saraylı karşı tarafa ilgili nokta atışı yapmıştı

Yani bana zamanında anı takır takır bilip adamla evlendiren falcılar hayatına başkasını aldığını duyunca R yaptılar :))

Ben böyle bir topiğe gelip "fal kötü bir şeydir" virali vermeyi gereksiz bulan biriyim ama Sanırım gerçekten bırakıyorum artık.
Tek bir gelişme bekliyorum yanıt alırsam bu topiği dahi hafızamdan sileceğim.
Sağolsunlar burada dostlarım oldu, benimle özelini paylaşan çok insan oldu ve ben bir şey farkettim;
Sosyal hayatımda fal baktırmayan arkadaşlarım bir hayalkırıklığını dibine kadar yaşayıp tüketip akışta devam ediyo ama ben de dahil buradaki insanlar en ufak bir sıkıntıda fala koşup kendine umut aşılıyor. Realiteler üzerinden değil beklentiler üzerinden yaşayıp problemi erteliyor. Yok mu artıran? Diyerek başka falcıya gidip bir önceki falı tasdiklemiş oluyor ve bu ümit sirkülasyonu çeşitli kayıplarla sürüp gidiyor. Fal gerçekten keyif verici madde gibi anı kurtarıp uzun vadede daha büyük tahribatlar yaratıyor. Şimdi "biz bilmiyoz sanki çok konuşuyon" diyeceksiniz ama "Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler" mottosuyla bıçak gibi kesiyorum. Bir daha ömür boyu baktırmam demiyorum, ben ergenliğimden beri fal baktırırım,muhabbetini de çok severim mesela melekler eren,can,damlalar tuğba keyifli insanlar eserse yine giderim ama eski zamanlardaki gibi eserse baktırırım bir daha da kulak asmam. Ben Binnaza 2012 den beri üyeyim bir baktırırdım bir daha belki 1 sene aklıma gelmezdi bu işin benim açımdan oluru budur. Size akıl vermiyorum aslında şu an kendimi ikna etme antrenmanları yapıyorum:)) herkese sevgiler:)

Teşekkür ederim canımhemen geçecek bir şeyi uzattımda uzattım hepimiz yapıyoruz maalesef umarım sende bir daha baktırmazsın herkes bu döngüyü en kısa zamanla tamamlar inşallah ne diyelim...

düşünüyordum ben onu ya ıyıkı baktırmamışım ozmn bende akrepgoz un falından sonra yerimden kalkamadum halen saglamasını yapmak ıcın falcı gezıyorum ama kadın anı super bılıyo işte onu napcam nasıl katogarıze etcem bilemıyorym yaa sen baktırdınmı ona hiç

Iyi aksamlar yazma geregi hissttm yazdiklarin bana yasadgim seyleri tekrar hatrlatti 7 senelik bir iliskm vardi beni bekle evlncz diye dye 7 sene bekledm son 1 yildr gorsmyrz bitti bile demdn irtbati kopardi falclara dstm 1 sene boyunca fal baktrdm herkes geri dock dedi nasip de yoktu olmadi evet gorsme oldu dedklri gibi ama evlenmyi dsnmuyorum dedi hakaret eder gibi telefnda ve bitti bende bittm oleck gibi oldm olmeyi bile dsndm sonra fal bakmama karari aldim yanlis anlamayin baktrana lafim yok cunku ayni surecten bende gectim ama atlattm sana nacizane tavsiyem kesinlikle reklam amacli soylmiyrm yutoobe dan erdem taskinsunun eski sevgiliyi unutma ve tinlamak yok videolarni izlmeni tavsye edyrm bende ise yaradi umarm sende de ise yarar her aci gecyor olum acsi bile geciyor aslinda ama biz kurcaliyoruz unutmak istemiyoruz bir care umut arariyoruz oda yarayi taze tutuyor ve en onemlisi sosyal medyada takip etmemek ben etmiyrm artik sunu anladim bilmemek mutluluk umarim burdaki tum arkadaslarin skntsı gecer tez vakitde hayirli aksamlar

Teşekkürler tavsiyene mutlaka bakıcam önce kafada bitirmek gerekiyor elbet zaman zaman burda herkes benim durumum gibi oluyor sonuç hüsran boş yere umut işkenceyi uzatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…