aylin bende zaman zaman fikir değiştireildiği için çingene derim canım ya... çingene çünkü bende baştan beri hep aynı paralelde devam ettirdi söylediğini.Ya bende yesilcingene ve aylin çok farklı yorumlamışlar ha ikiside sonucu aynı ama karşı tarafın duygusunu aylin çok yoğun yesilcingene öyle yoğun bi duygusu yok demiş hangisine inanayım şaşırdım
Hmm çok teşekkürler...aylin bende zaman zaman fikir değiştireildiği için çingene derim canım ya... çingene çünkü bende baştan beri hep aynı paralelde devam ettirdi söylediğini.
kizlar selena 3 hafta once fal bakti ve falin sonunda senden ogreten biri hoslanacak demisti ve dun gece tanimadigim bi numaradan bana siirler fln geldi kimsiniz diye sordum tanisma istiyorum istanbul universitesinde edebiyat fakultesi ogretim gorevlisiyim dedi
Kötü de düşünsen yaşanmış yazmışsın iyi de düşünsen pitoşumkendini üzmemeye gayret et
Pek gizli kalamamış ama hayran :))))zaten her bölümde bir avuç akademisyen var keşke kurum adı, bölümü ve statüsüne kadar ifşa etmeseydiniz gizli hayranınızı :)
zaten her bölümde bir avuç akademisyen var keşke kurum adı, bölümü ve statüsüne kadar ifşa etmeseydiniz gizli hayranınızı :)
Aylin'i boşver. .. o kadar saçmalamıştı ki bende soru bile sorma gereği duymamıştım...Ya bende yesilcingene ve aylin çok farklı yorumlamışlar ha ikiside sonucu aynı ama karşı tarafın duygusunu aylin çok yoğun yesilcingene öyle yoğun bi duygusu yok demiş hangisine inanayım şaşırdım
Kızlar merhabar çıkan ve çıkmayan fallarım var
Sema,gizem hatun dönmeyecek dediler
Sezgi , geysu , derin , serkan , blackpearl hiçbiri gelecek vadetmedi ama dönüş gördüler olmadı
Basirly de nermin dönmicek demişti diğerleri dönecek vs dediler onlarda ilişki dememişti ama dönüş olur dediler
Kısaca durumumdan bahsedicek olursak çok pişmanım beklediğim için fal baktırdığım için insan ister istemez inanmak istiyor bi umut arıyor çaresiz bir ayı geçti baktırmıyorum baktırmayacağımda zaten benden sonra heves ilişkileri oldu zannettimki bana geri döner şimdi ciddi bir ilişkiye başlamış ah ediyorum şimdi ama boşa biliyorumartık imkansız o yüzden kesinleşti zaten 7 aydır irtibatımız yok... Hayırsız olduğunu elbet biliyordum şükretmem lazım ama elde değil maalesef zoruma gidiyor özellikle sezginin falını açıp açıp okuyordum umutsuzluğa düştüğümde anı o kadar iyi biliyorduki sadece anı biliyorlar kızlar kendinize benim gibi işkence yapmayın her gün sevgilisiyle gezdiğini gördüm baktım hastalık gibi bir şey bu stolklamak engel olamıyorsun hevesti belliydi zannettimki benim gibi biri olmaz olmuş gördüm artık bakmıyacağım kangren olan yeri kesicem benden tavsiye sosyal medyada takip etmeyin ve giden biri bi kere gidiyorsa o ilişkiden zaten hayır gelmez umarım değerimizi bilenlerin yanında mutlu oluruz bir gün ...
Yani bana zamanında anı takır takır bilip adamla evlendiren falcılar hayatına başkasını aldığını duyunca R yaptılar :))Venüs'e ben de tarot falı baktırdım. Beklediğim gibi olayları söylemedi. Faldan sonra herhalde enerjim yerlerde sürünüyor. Kendimi garip hissediyorum. Sizlere tavsiyem fallarda sadece anı öğrenin. 3'lü vadelere vs kendinizi şartlandırmayın. Muhtemelen de olmayacak. Bide herkese fal baktırmayın. Kafa karışıklığı oluyor. İnşAllah tüm istedikleriniz olur.
ederim tabi ki gece saat 1de mesaj atmadan once dusunecekti onu dengesiz sapikzaten her bölümde bir avuç akademisyen var keşke kurum adı, bölümü ve statüsüne kadar ifşa etmeseydiniz gizli hayranınızı :)
Teşekkür ederim canımcanım yeterince üzüldün artık hayatına devam etme zamanı, cidden fallar gereksiz bir ümit oluyor, belki hemen gececek acıları biz uzatıyoruz, bende bir daha baktırmama kararı aldım, umarım hayırlısı olur hepimiz icin, kendine cok iyi bak ve degerli oldugunu hicbir zaman unutma
Venüs Amber konusunda net fikrimi söyleyeyim;
Bana totalde 2 öngörüde bulundu diyebilirim evet şu an duymak istediğim şeyler değildi ama makul de değildi biraz ütopya.
Asıl mesele "benim 2-3 yıl sonrasından gelmiş biri olduğumu düşün" iddiasında bir falcının anlık durumu takır takır bilmesi gerekir ki bilemedi. Benim eski sevgilim hovardanın önde gidenidir adama çapkın değil dedi. Benden sonra hayatına birini almıştı onu da bilemedi.
Hatta ben eski sevgilimin dönüşüne takıntılı biri değilim ondan sonra kısa kısa olur mu diye 4-5 kişiyle görüştüm yani dolayısıyla negatif konuşmasını şu an için pek sallamam ama enerjim yerle bir oldu ciddi baskı kuruyor insan üzerinde.
Yani ecnebinin biriyle evlenmek istemediğim için İPTAL, İPTAL, İPTAL
Artı bu kadının öngörüleri tutsa da gitmem ben ilk kez negatif bir fal dinlemiyorum ama ilk kez yerimden kalkamayacak hale geldim
herra favorimdir. Kısa bakıyor ama 3-4 kere baktırdım hep çıktı sayılır.Kızlar fama paranoyalarımla sizi çok darlamış olmazsam eğer; Tellwe Herra nın fama olma olasılığı nedir? Hayır Fama ya da Sema değilse hayatımın falcısını bulmuş olabilirim de ondan şeyettim
Iyi aksamlar yazma geregi hissttm yazdiklarin bana yasadgim seyleri tekrar hatrlatti 7 senelik bir iliskm vardi beni bekle evlncz diye dye 7 sene bekledm son 1 yildr gorsmyrz bitti bile demdn irtbati kopardi falclara dstm 1 sene boyunca fal baktrdm herkes geri dock dedi nasip de yoktu olmadi evet gorsme oldu dedklri gibi ama evlenmyi dsnmuyorum dedi hakaret eder gibi telefnda ve bitti bende bittm oleck gibi oldm olmeyi bile dsndm sonra fal bakmama karari aldim yanlis anlamayin baktrana lafim yok cunku ayni surecten bende gectim ama atlattm sana nacizane tavsiyem kesinlikle reklam amacli soylmiyrm yutoobe dan erdem taskinsunun eski sevgiliyi unutma ve tinlamak yok videolarni izlmeni tavsye edyrm bende ise yaradi umarm sende de ise yarar her aci gecyor olum acsi bile geciyor aslinda ama biz kurcaliyoruz unutmak istemiyoruz bir care umut arariyoruz oda yarayi taze tutuyor ve en onemlisi sosyal medyada takip etmemek ben etmiyrm artik sunu anladim bilmemek mutluluk umarim burdaki tum arkadaslarin skntsı gecer tez vakitde hayirli aksamlarKızlar merhabar çıkan ve çıkmayan fallarım var
Sema,gizem hatun dönmeyecek dediler
Sezgi , geysu , derin , serkan , blackpearl hiçbiri gelecek vadetmedi ama dönüş gördüler olmadı
Basirly de nermin dönmicek demişti diğerleri dönecek vs dediler onlarda ilişki dememişti ama dönüş olur dediler
Kısaca durumumdan bahsedicek olursak çok pişmanım beklediğim için fal baktırdığım için insan ister istemez inanmak istiyor bi umut arıyor çaresiz bir ayı geçti baktırmıyorum baktırmayacağımda zaten benden sonra heves ilişkileri oldu zannettimki bana geri döner şimdi ciddi bir ilişkiye başlamış ah ediyorum şimdi ama boşa biliyorumartık imkansız o yüzden kesinleşti zaten 7 aydır irtibatımız yok... Hayırsız olduğunu elbet biliyordum şükretmem lazım ama elde değil maalesef zoruma gidiyor özellikle sezginin falını açıp açıp okuyordum umutsuzluğa düştüğümde anı o kadar iyi biliyorduki sadece anı biliyorlar kızlar kendinize benim gibi işkence yapmayın her gün sevgilisiyle gezdiğini gördüm baktım hastalık gibi bir şey bu stolklamak engel olamıyorsun hevesti belliydi zannettimki benim gibi biri olmaz olmuş gördüm artık bakmıyacağım kangren olan yeri kesicem benden tavsiye sosyal medyada takip etmeyin ve giden biri bi kere gidiyorsa o ilişkiden zaten hayır gelmez umarım değerimizi bilenlerin yanında mutlu oluruz bir gün ...
Teşekkürler tavsiyene mutlaka bakıcam önce kafada bitirmek gerekiyor elbet zaman zaman burda herkes benim durumum gibi oluyor sonuç hüsran boş yere umut işkenceyi uzatırIyi aksamlar yazma geregi hissttm yazdiklarin bana yasadgim seyleri tekrar hatrlatti 7 senelik bir iliskm vardi beni bekle evlncz diye dye 7 sene bekledm son 1 yildr gorsmyrz bitti bile demdn irtbati kopardi falclara dstm 1 sene boyunca fal baktrdm herkes geri dock dedi nasip de yoktu olmadi evet gorsme oldu dedklri gibi ama evlenmyi dsnmuyorum dedi hakaret eder gibi telefnda ve bitti bende bittm oleck gibi oldm olmeyi bile dsndm sonra fal bakmama karari aldim yanlis anlamayin baktrana lafim yok cunku ayni surecten bende gectim ama atlattm sana nacizane tavsiyem kesinlikle reklam amacli soylmiyrm yutoobe dan erdem taskinsunun eski sevgiliyi unutma ve tinlamak yok videolarni izlmeni tavsye edyrm bende ise yaradi umarm sende de ise yarar her aci gecyor olum acsi bile geciyor aslinda ama biz kurcaliyoruz unutmak istemiyoruz bir care umut arariyoruz oda yarayi taze tutuyor ve en onemlisi sosyal medyada takip etmemek ben etmiyrm artik sunu anladim bilmemek mutluluk umarim burdaki tum arkadaslarin skntsı gecer tez vakitde hayirli aksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?