Binnaz Abla

Akrep benim iki arkadaşımda çok iyidi ama ben ve bir arkadaşımda da hiçbir şey bilemedi aslında benim venüs meselesine benziyor:)

Herra bence de sema ya da fama değil. Hatta sema ve fama da aynı kişi değiller.Bana çok çok farklı yorumlar yaptılar.İkisi de bilemedi zaten ama herra onlara nazaran iyidir.

Akrep benim iki arkadaşımda çok iyidi ama ben ve bir arkadaşımda da hiçbir şey bilemedi aslında benim venüs meselesine benziyor:)

hımm evet:) yalnız anda çok iyiydi şu halde ne düşünceğimi bilmiyorum büyü görenlerden genelde hazetmiyorum

Herrayla ilgili sunu soyleyebilirim normalde fallarimda cok detay vermek gibi bir huyum vardi ona fal atarken sadece ask hayati yazdim o an eskisini dusundugumu vs bildi yeni biriyle gorustugumu de ama onun uzerine o kadar iyi falci varken biledim on gorulerinden cikan bir sey var ama eger konu detaylariyla bilmesiyse yazdiklarindan farkli gelisti ama sonucsa olumsuz dedigi olumsuz oldu

Peki herradan önce famaya detay vermiş miydin? Hayır bu kadın Fama değilse eğer kesinlikle gizli bir cevher:)

Peki herradan önce famaya detay vermiş miydin? Hayır bu kadın Fama değilse eğer kesinlikle gizli bir cevher:)

Famaya 4 ay once atmisim fal o zamanlar mutsuz bir asiktim:) ne anda ne gelecekte olmamis ona da detay vermemisim

Senin enerjin cok iyi tutmus olabilir ama mesela benim icin anda gidecegim falcilardan olmaz sanirim herra yine de bos olmadigini dusunuyorum tabi:) ayni kisi mi inan bilmiyorum semaya cok gittim mesela ama famaya herraya 1 kez fal atmisim

Aynen öyle arkadaşımın 10 yıllık ilişkisi bitti benden daha çabuk toparlandı yahu fallar beni de ümitlendiriyo ne yazık ki

Aynen öyle arkadaşımın 10 yıllık ilişkisi bitti benden daha çabuk toparlandı yahu fallar beni de ümitlendiriyo ne yazık ki
Ben cidden özen bir konuya yönelik fal atma işini kafamı toparlayana kadar askıya alıyorum. Gider yüz yüze genel fal muhabbeti yapar mıyım? Evet muhtemelen yaparım ama benim bir konuyla alakalı duygu düşüncelerimle oynama hakkını kim olduğu belirsiz bir insana vermekten vazgeçiyorum artık. Bu insanların niyetini bilemeyiz anne adlarına kadar veriyoruz Allah korusun

Ya bende yesilcingene ve aylin çok farklı yorumlamışlar ha ikiside sonucu aynı ama karşı tarafın duygusunu aylin çok yoğun yesilcingene öyle yoğun bi duygusu yok demiş hangisine inanayım şaşırdım
Çingeneye inan kafasinda ne var diye sor ve cingene sana doksun yani kendimde 3 kere benim tavsiyemle giden arkadasta 2 kere test ettik adamin dediginin ustune kalibimi basiyorum.ha nerden eminsin diceksin gecmisi aratirsan cingeneye ayrilcagimi bilmeden aramiz sogukken fal atmistim sonra ayrildi benden o gunun aksaminda cingenin fali geldi adamin bana ayrildiginda soyledigi cumleyi yazmis ya... gelecek kisimlarini bilemem ama anlik durumda kafasinda ne var sorusunda ben cingenenin ustune birini tanimiyorum((bu arada bunla olmaz demisti sonucu 1 seferlik tutturmus oldu ben gelecek konusunda bu kadar emin konusamiyorum yani kefil falan olamam hic kimseye aman cingeneye anlik durumda cok guveniyorum insallah da sasmaz enerjisi hep boyle kalir bir yerinden tutulcak bi falcim olsun bari

Bende yesilcingene konusunda katılıyorum bide adam direk kendinden emin olumlu ve olumsuzu direk söylüyor diğer falcılar gibi olabilir olmayabilir havasında değil ha enerji tutar tutmaz onu bilemem ama en azindan sürüncemede birakmiyor insanı.Ah bide nasihat kısmını azcık daha nokta atışıyla doldurma daha süper olur...

Doldursa di
Doldursa dicektim pardon.

Kendi içinde ikilemde kalıyorsun canım benim Dasdar m
Kopamam çok zor deyip unutmam lazım diyorsun kuzum.Fala kendini odaklamaFala baktır geç.çok sık fal gönderdiysen enerjinde değişmiş olabilir.bak benim spiroyu bitirişimi kimse bilemedi.topiğe yazacağım iki farklı kişiyi daha denedim.Döncek dediler hatta biri çok iddialı konuştu 4 gün dedi.ohooo o 4 günün üzerinden kaç 4 geçti!!!
Biz yeniliklere hazır olalım.Sürprizin ne zaman nereden kimden geleceği belli olmaz

Evett şimdilik fal göndermek istemiyorum çünkü yeni kişi dedikçe eskiyi olacak diyenler hala mevcut ki bu kadar imkansızlıktan sonra ve ben asla istemedikten sonra!!!!
Neyse iki kişiyi binnazda denedim.
Arzu şekerhancı: Yeni yorumculardan.Kahve gönderdim.Benimle karşı tarafın enerjisini tamamen karıştırdı.Vade verdi bekle dedi.Sorduğum soruya cevap olarak hayatında biri yok dedi ama baktığı falda bitmeye yakın bir ilişkisi var dedi!!!Beni baya ikilemde bıraktı.Net olmayan beğenmediğim bir faldı.Sonunu pembeye bağladı.
Burçlardan mı yola çıksam enerjiden mi çıksam bilemedim ama oğlak burcu yorumcularla benim enerjim tutmuyor

Dilek Zeynel:
Spiroda ilk günlerin acısıyla ani hemen fal baktırmak için giriştim.Baktım dilek telefonda bakıyor.Denedim.O kadar iddialı konuştu ki resmen üç harflilerle konuştuğunu hissettim ve irkildim.Ne bileyim ellerim buz gibi ter oldu. Hayatında biri var mı yok mu git gelini resmen 5 dakika yaşattı bana.Biri var aa yok esmer kadın var aa yok annesi.ben spironun annesini nereden bileyim ee vicdan yaniAklımdaki kişi için sorduğum sorulara kahve falı olmasına rağmen kart açtı.4 gün dedi.4 gün içinde kesinlikle geri dönecek dedi.Arkadan şak şak kart seslerini duyuyorum.Kaç tane 4 geçtiğini ne siz sorun ne ben söyleyeyim

İki yorumcuyu da beğenmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…