Evet canım biliyorum sen Elif'ten memnunsun.İnşallah zaman konusunda da tutturur bundan sonra.Ben Açelya'ya dört kez baktırdım.Sadece son falı biraz kafamı karıştırdı.Onun dışında diğerleri başarılıydı hatta bende Açelya'nın bi dediğide çıkmıştı.Açelya'ya hiç fal baktırmadım ama elif her falında tutarlıydı bende sadece zaman konusunda tutarsız davranmıştı
Merhabalar, aslında benim orda dediğim öyle extrem zaman aralıkları değildi. Yani zamanda sapma olabilir ama bu yıl olarak değil de ay olarak. Örneğin 4 ay içinde demiştir ama 8 ay içinde olmuştur gibi.. Yoksa sizin de dediğiniz gibi 5,10 yıl gibi çok uzuuun vadeli zaman aralığında dediklerinin olması hiçbir şey ifade etmiyor. Aynı fikirdeyiz aslında. Ben sadece aylık sapmalara takılmamak gerektiğini düşünüyorum o kadar.:)
Doğru haklısın,Melek'in yorumunu çok severim ,her zaman ilk tavsiye ettiğim isimdir.Ama yanlış bi açıklama yapmış .Tabi o zaman kendi yaptığı işi baltalamış oluyor ve o zaman biz neden fal baktırıyoruz?Her saniye kaderimiz oynuyorsa ne anlamı kaldı falın?Ayrıcada her an önümüze bir seçim yada fırsat çıkmıyorki..Düz seçimsiz bir yaşantıda da dedikleri çoğunlukta çıkmıyor.Dediğim gibi Melek'i falını dinlediğim zaman içime sokasım gelir.Ama kesinlikle bu konuda sana katılıyorum,Melek'in sunduğu bu sebep bence doyurucu,geçerli bi açıklama değil.Ben de Melek ile öyle bir durum yaşamıştım.İlk ve ikinci falı birbirinden farklıydı. Bunu söylediğimde cevabı şu olmuştu.
"hayat bizim seçimlerimizden ibarettir. moda mod değişmeyecek bir kader yoktur. kader dediğimiz olgu yalnızca doğum-ölüm ve de evleneceğimiz kişi ile sınırlıdır.bunun dışında her şey bizim seçimlerimizle değişkenlik göstermektedir. demek ki hayatında bazı değişiklikler, enerjinde bazı dalgalanmalar olmuş ki açılımın bu şekilde değişmiş. "
e ama sen bunu diyerek kendi yaptığın işin amacı konusunda çelişkiye düşmüyor musun?
Evet canım biliyorum sen Elif'ten memnunsun.İnşallah zaman konusunda da tutturur bundan sonra.Ben Açelya'ya dört kez baktırdım.Sadece son falı biraz kafamı karıştırdı.Onun dışında diğerleri başarılıydı hatta bende Açelya'nın bi dediğide çıkmıştı.
Canım aynen şu son yorumlara benzer bi açıklama yapmış.Yani kaderimiz değişiyor vs.....Oysa üç falı çok tutarlı çok çok iyiydi hakkını yiyemem.Ama işte son falında yeni bir tarih ve yeni bir yorum olunca e nasıl bişey bu diye kafam karıştı.Çıkan yorumu ise;bir yolculukla ilgiliydi.Ama gerçekten hiç ama hiç hesapta yokken hangi düşünce ve psikolojiyle bu yolculuğu yapacağımı bildi.Hayatımı etkileyecek ölçüde bir olay değildi,ama hiç ortada olmayan bişeyi detaylıca ve net yorumlamıştı,buda çıkan tarafı canım.Tutarsiz mi yorum yapmis son falinda... o yaşadığın sey önemli bisey miydi canım digerleri cikmadi mi???
acelyaya yorum yazan biri de ayni seyden sikayet etmis zaten okudum eski yorumlarinda.nasil degismis o zaman kahve ve tarotun manasi nedir filan o zaman olumluydu simdi olumsuz demis..herkese bu oluyor.oda kaderimizi kararlarimiz sekillendirir filan geyigine girmis sanirim da bence sacmalikcocuk askere gidecegi zamani sormus ee yani onu nasil sekillendirsin
Canım aynen şu son yorumlara benzer bi açıklama yapmış.Yani kaderimiz değişiyor vs.....Oysa üç falı çok tutarlı çok çok iyiydi hakkını yiyemem.Ama işte son falında yeni bir tarih ve yeni bir yorum olunca e nasıl bişey bu diye kafam karıştı.Çıkan yorumu ise;bir yolculukla ilgiliydi.Ama gerçekten hiç ama hiç hesapta yokken hangi düşünce ve psikolojiyle bu yolculuğu yapacağımı bildi.Hayatımı etkileyecek ölçüde bir olay değildi,ama hiç ortada olmayan bişeyi detaylıca ve net yorumlamıştı,buda çıkan tarafı canım.
Aynen canım hiç zaman vermezler ona tamam derim ama sürekli değişince ı ıhh...Falcıların banada söyledikleri olsaydı şu anda ben yedi kocalı Hürmüz'düm.Anladim bebek. Aynen haklisin sinir oluyorum zamani uzatiyorlar ya sürekli guvenimde kalmiyor.. yok arkadasim net bi zaman goremiyorsaniz, zaman vermeyin sacma!!!! Hemen hemen bütün falcilarda yasadim hatta benim suan barismis ve düğün konusmalari yapiyor olmam gerekti ancak zamani uzatata uzata en son subat dediler yada olmadi yeni biri var eeeeee eski yorumlar ne olacak..bizde hata iki güne bi fal baktiriyoruz artik onlarda yalan bulamiyor.farkli seyler soylemk istiyorlarrr.
kızlar ester kıraya baktıran varmı ??? kendım cıktım fal ısınden arkadaşlarımı musallat ettım kotuyum =)) valla kendımı kotu hıssedıyorum ama napalım derdımız aynı :)) haber verırsenız sevınırım arkdaşıma baya tutarlı seyler soylemiş bende dınledım hatta falı ama cıkan cıkmayan haber etsın ayoll =)
Geçmişten bildikleride olmuş,bilmedikleride.
Biraz karışık bir yorumu var,cümleleri bağlamakta zorlanmış, o noktada fala karmaşalık getirmiş.Sağolsun detaylı bakmış,kısa vadede söyledikleride var deneyebilmem için.2014 ün10.ayına kadar yorum yapmış.(Bi yıl Nalân ablaya baktırmama gerek yok).Tarottu benimki ,biraz kahve falı tarzında bakmış .Anlatım dilini Kesira Sırel e çok benzettim.İçten ,emek vererek yorumluyor.Geleceği zaman gòsterecek..
Günaydın kızzllaaarrr :))
Fal defteri benim için kapandı çünkü sonunda beklediğim olay gerçek oldu :)) Bugün evime, eşimin yanına gidiyorumm :)) Bi kendime geleyim sonra çıkan çıkmayan falları yazacağım :))
Rabbim sizin de isteklerinizi bir an önce gerçekleştirsin inşallahh...
beyza allah ayirmaasin bir daha ..
Fal defteri benim için kapandı çünkü sonunda beklediğim olay gerçek oldu :)) Bugün evime, eşimin yanına gidiyorumm :)) Bi kendime geleyim sonra çıkan çıkmayan falları yazacağım :))
Henüz çok olmadı baktırdığım,bir ay dolmadı galiba.Nalân abladan daha çıkan birşey olmadı bende.aslında sıralı söylüyor dediklerini, amaçoğu şeyi biranda görüyor heralde sıralıyo peşpeşe anlatımında , aynen dediğin gibi uzun süreler vermiş benim 2ay var söyledikleri için
size yakın zamanda nalan ablanın dediklerinden çıkan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?