Binnaz Abla

Açelya'ya hiç fal baktırmadım ama elif her falında tutarlıydı bende sadece zaman konusunda tutarsız davranmıştı
Evet canım biliyorum sen Elif'ten memnunsun.İnşallah zaman konusunda da tutturur bundan sonra.Ben Açelya'ya dört kez baktırdım.Sadece son falı biraz kafamı karıştırdı.Onun dışında diğerleri başarılıydı hatta bende Açelya'nın bi dediğide çıkmıştı.

Anladım canım,öyle bir iki ay oynama yapabilir tabiki sonuçta falcıda insan.Dediğin gibi aslında aynı fikirdeyiz.

Doğru haklısın,Melek'in yorumunu çok severim ,her zaman ilk tavsiye ettiğim isimdir.Ama yanlış bi açıklama yapmış .Tabi o zaman kendi yaptığı işi baltalamış oluyor ve o zaman biz neden fal baktırıyoruz?Her saniye kaderimiz oynuyorsa ne anlamı kaldı falın?Ayrıcada her an önümüze bir seçim yada fırsat çıkmıyorki..Düz seçimsiz bir yaşantıda da dedikleri çoğunlukta çıkmıyor.Dediğim gibi Melek'i falını dinlediğim zaman içime sokasım gelir.Ama kesinlikle bu konuda sana katılıyorum,Melek'in sunduğu bu sebep bence doyurucu,geçerli bi açıklama değil.

Tutarsiz mi yorum yapmis son falinda... o yaşadığın sey önemli bisey miydi canım digerleri cikmadi mi???

Tutarsiz mi yorum yapmis son falinda... o yaşadığın sey önemli bisey miydi canım digerleri cikmadi mi???
Canım aynen şu son yorumlara benzer bi açıklama yapmış.Yani kaderimiz değişiyor vs.....Oysa üç falı çok tutarlı çok çok iyiydi hakkını yiyemem.Ama işte son falında yeni bir tarih ve yeni bir yorum olunca e nasıl bişey bu diye kafam karıştı.Çıkan yorumu ise;bir yolculukla ilgiliydi.Ama gerçekten hiç ama hiç hesapta yokken hangi düşünce ve psikolojiyle bu yolculuğu yapacağımı bildi.Hayatımı etkileyecek ölçüde bir olay değildi,ama hiç ortada olmayan bişeyi detaylıca ve net yorumlamıştı,buda çıkan tarafı canım.

Hahah asker örneği çok iyi yaa....

Anladim bebek. Aynen haklisin sinir oluyorum zamani uzatiyorlar ya sürekli guvenimde kalmiyor.. yok arkadasim net bi zaman goremiyorsaniz, zaman vermeyin sacma!!!! Hemen hemen bütün falcilarda yasadim hatta benim suan barismis ve düğün konusmalari yapiyor olmam gerekti ancak zamani uzatata uzata en son subat dediler yada olmadi yeni biri var eeeeee eski yorumlar ne olacak..bizde hata iki güne bi fal baktiriyoruz artik onlarda yalan bulamiyor.farkli seyler soylemk istiyorlarrr.

kızlar yaa yok mu şu crimsona baktıran. ruhaniye 30 verdim ağzım yandı.crimsona da baktırasım var da aşıyor artık.baktıran varsa ona göre baktırayım ve ona göre kahve yada tarot atayım..

ilginç ya meleğe rezana nesibeye 25 verince koymuyor. tellwede 10un üstünde verdiklerim koyuyor..

Aynen canım hiç zaman vermezler ona tamam derim ama sürekli değişince ı ıhh...Falcıların banada söyledikleri olsaydı şu anda ben yedi kocalı Hürmüz'düm.

kızlar ester kıraya baktıran varmı ??? kendım cıktım fal ısınden arkadaşlarımı musallat ettım kotuyum =)) valla kendımı kotu hıssedıyorum ama napalım derdımız aynı :)) haber verırsenız sevınırım arkdaşıma baya tutarlı seyler soylemiş bende dınledım hatta falı ama cıkan cıkmayan haber etsın ayoll =)

ben baktırmıştım, bana söylediği bir şey, ertesi günü tersi olmuştu. yani bende tutmamıştı.

aslında sıralı söylüyor dediklerini, amaçoğu şeyi biranda görüyor heralde sıralıyo peşpeşe anlatımında , aynen dediğin gibi uzun süreler vermiş benim 2ay var söyledikleri için
size yakın zamanda nalan ablanın dediklerinden çıkan var mı?

Günaydın kızzllaaarrr :))

Fal defteri benim için kapandı çünkü sonunda beklediğim olay gerçek oldu :)) Bugün evime, eşimin yanına gidiyorumm :)) Bi kendime geleyim sonra çıkan çıkmayan falları yazacağım :))

Rabbim sizin de isteklerinizi bir an önce gerçekleştirsin inşallahh...

beyza allah ayirmaasin bir daha ..

senin adına sevindim. ömür boyu mutluluklar dilerim

birde hangi falcılar sende enerjisi tuttu, dedikleri çıktı. bunlarıda bir ara yazarsan seviniriz

Son düzenleme:
Henüz çok olmadı baktırdığım,bir ay dolmadı galiba.Nalân abladan daha çıkan birşey olmadı bende.

canımmmmmmmmmm yazdıklarını görünce kalbim yerinden çıkacaktı nasıl heyecanlandım ben yaşamışım gibi oldum...ayyyy rabbim bi daha yaşatmasın hep hep mutlu olun yuvanızdaaa...

ayy çok şükür sonunda mutlu bi haber aldık o kadar hüsrandan sonra umudumuzu kaybetmeyelim kızlar

Vallahi cok sevindim sabah sabah, beklenen olay oldu Abiye de selamlarimi soyle, faldan yuzunden olan maddi kayiplarini da iste bence

Tutturan falcilardan zamani bilen oldu mu, ben de bunu merak ediyorum.atip tutturanlarla isim olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…