Binnaz Abla

Bi şey sorucam. Fal sepeti de kampanya vardı 50 kredi %10 indirimli 45 tl diyodu aldım. Ama 45 tl görünüyo hesabımda. Venüs amber 50 tl demiştiniz bu durumda ona fal atamayacak mıyım?

Kızlar ya tellwe deki beyaz meleğin falları çıkıyor mu bana hep olumsuz şeyler söyledi moralim bozuldu

Ya kızlar sizinle danışayım bakalım ne diyeceksiniz. Ben 1.5 yıldır esas oğlanı bekliyorum ve kendileri teşrif etmiyor malum. Son zamanlarda sınıftan bir çocuk dikkatimi çekmeye başladı, esas oğlan aklıma bile gelmiyor diyebilirim. Azıcık araştırdım ve çocuğun üç yıllık sevgilisi varmış. siz olsaydınız ne yapardınız

Canim asla seni kirmak uzmek istemem ama aklima gelen seyi direk aklimdan silerdim.Dusunsene sende o kizin yerinde olabilirsin hic hos karsilasmazdin dimi.Emin ol hepimizin biyerlerde bekliyen bi nasibi var.Bazen biz kendimiz nasibimiz olmayan birseyi zorluyoruz belkide uzaktan konusmak hos diceksin belki ama emin ol suan cok daha agir seyler yasiyorum ve acim cok sicak ama yinede inaniyorum hepsigecicek 3 yil olmus fallara bulasali ne unutmam dedigim olaylari unutmusum bunu farkettim.Rabbim cok cok daha mutlu olucagin insanlarla karislastirsin seni

Amiiiin hepimizi inşallah canım benim ya

kızlar çok konu dışı olacak ama şimdi garip bir şey oldu fikrinizi merak ettim. benim uğruna fallara dadandığım beyefendinin yakın arkadaşı fb'dan eklemişti geçen gün. kabul edip etmemekte kararsız kaldım ama sabah ekleyeyim neyse dedim. esas bey de hala ekli facebookta zaten hiç silmemiştik birbirimizi. baktım şimdi arkadaşı bir fotoğrafımı beğenmiş garip geldi amaç nedir acaba ya beni mi konuşturmaya çalışacaktır nedir sizce?

Sana ilgi duyuyor olmasın?

Herra dan bahsetmişsiniz şayet tellwe deki herraysa ben yıllar önce baktırmıştım
Anda harikaydı ruhumu okumuştu resmen ama çıkmadı bana
umudunuzu kırmak istemem umarım size çıkar
Umarım herkese güzel bulduğu falları çıkar ama zaten bir falcı firesiz herkese çıkıyor ya da hiç çıkmıyor gibi bir durum olmuyor yani öyle olsa zaten kuyruk olurduk:)) ayrıca hala herranın fama bağlantısı olduğunu düşünüyorum öyle iyi fal bakılmaz çünkü ben daha rastlamadım yani

Fama beni unutmuştur... Herra ya bir fal atayım anlarız :)))

Fama ya da Sema olmamasını gönülden isterim çünkü son yıllardaki rn iyi falımdı. Bu konuyla alakalı ne düşünüyorsun?
Canım ben herraya ilk 4-5 ay önce attım. Çok garip detaylar bildi ve çıktı. Sonra ben ayda 1-2 gene attım hep tutarlıydı ama mesela olay olmadan attığımda oldu hani beklemeden çıkmasını. Ben beğeniyorum sık atmamak gereken falcılardan ama oda. Bide dobra bence kandırmıyor dan dan söylüyo

kopmam çook zor evet bu ikinci hafta beni ekeli hala düşü numara değiştirmeyi sanırım bende bitircem ve tüm fallar patlamış olucak

Ben negatif konuştuğu falını da görmüştüm canım ama beni o kadar şaşırttı ki şüpheye düşmemek elde değil. Şöyle söyleyeyim benim şu an ki durumumla alakalı önemli bir detayı ben söylemeden bilen olmadı daha ama Herra takır takır söyledi ve bir cümlesi bile yanlış değildi. Olayı bu kadar detayıyla Fama biliyordu bir de Yazım dili bozuk olunca şüpheye düştüm yoksa fal süperdi

Famaya fal atmayalı çok oldu ama fama değil bence. Famanın bende son falı aşırı negatifti ve dediği tam tersi olumlu oldu. Sırf olumsuz bakmak için fal bakmıştı resmen

Famaya fal atmayalı çok oldu ama fama değil bence. Famanın bende son falı aşırı negatifti ve dediği tam tersi olumlu oldu. Sırf olumsuz bakmak için fal bakmıştı resmen
İki ihtimalden de asla emin olamayız ama fama olmadığına dair aldığım yorunlar beni rahatlatıyor 40 lira sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…