- 5 Eylül 2015
- 315
- 406
- 23
- 38
Yönetime yaz düzeltiyorlar canım 50 oluyor krediBi şey sorucam. Fal sepeti de kampanya vardı 50 kredi %10 indirimli 45 tl diyodu aldım. Ama 45 tl görünüyo hesabımda. Venüs amber 50 tl demiştiniz bu durumda ona fal atamayacak mıyım?
Canim asla seni kirmak uzmek istemem ama aklima gelen seyi direk aklimdan silerdim.Dusunsene sende o kizin yerinde olabilirsin hic hos karsilasmazdin dimi.Emin ol hepimizin biyerlerde bekliyen bi nasibi var.Bazen biz kendimiz nasibimiz olmayan birseyi zorluyoruz belkide uzaktan konusmak hos diceksin belki ama emin ol suan cok daha agir seyler yasiyorum ve acim cok sicak ama yinede inaniyorum hepsigecicek 3 yil olmus fallara bulasali ne unutmam dedigim olaylari unutmusum bunu farkettim.Rabbim cok cok daha mutlu olucagin insanlarla karislastirsin seniYa kızlar sizinle danışayım bakalım ne diyeceksiniz. Ben 1.5 yıldır esas oğlanı bekliyorum ve kendileri teşrif etmiyor malum. Son zamanlarda sınıftan bir çocuk dikkatimi çekmeye başladı, esas oğlan aklıma bile gelmiyor diyebilirim. Azıcık araştırdım ve çocuğun üç yıllık sevgilisi varmış.siz olsaydınız ne yapardınız
Amiiiin hepimizi inşallah canım benim yaCanim asla seni kirmak uzmek istemem ama aklima gelen seyi direk aklimdan silerdim.Dusunsene sende o kizin yerinde olabilirsin hic hos karsilasmazdin dimi.Emin ol hepimizin biyerlerde bekliyen bi nasibi var.Bazen biz kendimiz nasibimiz olmayan birseyi zorluyoruz belkide uzaktan konusmak hos diceksin belki ama emin ol suan cok daha agir seyler yasiyorum ve acim cok sicak ama yinede inaniyorum hepsigecicek 3 yil olmus fallara bulasali ne unutmam dedigim olaylari unutmusum bunu farkettim.Rabbim cok cok daha mutlu olucagin insanlarla karislastirsin seni
Sana ilgi duyuyor olmasın?kızlar çok konu dışı olacak ama şimdi garip bir şey oldu fikrinizi merak ettim. benim uğruna fallara dadandığım beyefendinin yakın arkadaşı fb'dan eklemişti geçen gün. kabul edip etmemekte kararsız kaldım ama sabah ekleyeyim neyse dedim. esas bey de hala ekli facebookta zaten hiç silmemiştik birbirimizi. baktım şimdi arkadaşı bir fotoğrafımı beğenmiş garip geldi amaç nedir acaba ya beni mi konuşturmaya çalışacaktır nedir sizce?
Umarım herkese güzel bulduğu falları çıkar ama zaten bir falcı firesiz herkese çıkıyor ya da hiç çıkmıyor gibi bir durum olmuyor yani öyle olsa zaten kuyruk olurduk:)) ayrıca hala herranın fama bağlantısı olduğunu düşünüyorum öyle iyi fal bakılmaz çünkü ben daha rastlamadım yaniHerra dan bahsetmişsiniz şayet tellwe deki herraysa ben yıllar önce baktırmıştım
Anda harikaydı ruhumu okumuştu resmen ama çıkmadı bana
umudunuzu kırmak istemem umarım size çıkar
Fama beni unutmuştur... Herra ya bir fal atayım anlarız :)))Umarım herkese güzel bulduğu falları çıkar ama zaten bir falcı firesiz herkese çıkıyor ya da hiç çıkmıyor gibi bir durum olmuyor yani öyle olsa zaten kuyruk olurduk:)) ayrıca hala herranın fama bağlantısı olduğunu düşünüyorum öyle iyi fal bakılmaz çünkü ben daha rastlamadım yani
Yani öyle bir baktı ki Fama olmamasını yürekten diliyorumFama beni unutmuştur... Herra ya bir fal atayım anlarız :)))
Canım ben herraya ilk 4-5 ay önce attım. Çok garip detaylar bildi ve çıktı. Sonra ben ayda 1-2 gene attım hep tutarlıydı ama mesela olay olmadan attığımda oldu hani beklemeden çıkmasını. Ben beğeniyorum sık atmamak gereken falcılardan ama oda. Bide dobra bence kandırmıyor dan dan söylüyoFama ya da Sema olmamasını gönülden isterim çünkü son yıllardaki rn iyi falımdı. Bu konuyla alakalı ne düşünüyorsun?
Kendi içinde ikilemde kalıyorsun canım benimDasdar m
Kopamam çok zor deyip unutmam lazım diyorsun kuzum.Fala kendini odaklamaFala baktır geç.çok sık fal gönderdiysen enerjinde değişmiş olabilir.bak benim spiroyu bitirişimi kimse bilemedi.topiğe yazacağım iki farklı kişiyi daha denedim.Döncek dediler hatta biri çok iddialı konuştu 4 gün dedi.ohooo o 4 günün üzerinden kaç 4 geçti!!!
Biz yeniliklere hazır olalım.Sürprizin ne zaman nereden kimden geleceği belli olmaz
Ben negatif konuştuğu falını da görmüştüm canım ama beni o kadar şaşırttı ki şüpheye düşmemek elde değil. Şöyle söyleyeyim benim şu an ki durumumla alakalı önemli bir detayı ben söylemeden bilen olmadı daha ama Herra takır takır söyledi ve bir cümlesi bile yanlış değildi. Olayı bu kadar detayıyla Fama biliyordu bir de Yazım dili bozuk olunca şüpheye düştüm yoksa fal süperdiCanım ben herraya ilk 4-5 ay önce attım. Çok garip detaylar bildi ve çıktı. Sonra ben ayda 1-2 gene attım hep tutarlıydı ama mesela olay olmadan attığımda oldu hani beklemeden çıkmasını. Ben beğeniyorum sık atmamak gereken falcılardan ama oda. Bide dobra bence kandırmıyor dan dan söylüyo
Ay inşallah beğenirsin kuzum o zaman hatta Fama olmadığını da teyid ederiz:))@seka_ tellwe herraya attım ,o kadar çok övdünkü resmen fal aşerdim yahu .Fal gelince yazıcam yorumlarımı.
Famaya fal atmayalı çok oldu ama fama değil bence. Famanın bende son falı aşırı negatifti ve dediği tam tersi olumlu oldu. Sırf olumsuz bakmak için fal bakmıştı resmenBen negatif konuştuğu falını da görmüştüm canım ama beni o kadar şaşırttı ki şüpheye düşmemek elde değil. Şöyle söyleyeyim benim şu an ki durumumla alakalı önemli bir detayı ben söylemeden bilen olmadı daha ama Herra takır takır söyledi ve bir cümlesi bile yanlış değildi. Olayı bu kadar detayıyla Fama biliyordu bir de Yazım dili bozuk olunca şüpheye düştüm yoksa fal süperdi
İki ihtimalden de asla emin olamayız ama fama olmadığına dair aldığım yorunlar beni rahatlatıyor 40 lira sonuçtaFamaya fal atmayalı çok oldu ama fama değil bence. Famanın bende son falı aşırı negatifti ve dediği tam tersi olumlu oldu. Sırf olumsuz bakmak için fal bakmıştı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?