Ben yeni lerden Hüseyin canı denedim abo diyeceğim bir şey yoktuBinnaz'daki yenilerden Esen Mermer'i deneyen var mı bilmiyorum ama ben epey beğendim hiç pembeci değil binnazın genelinin aksine baya gerçekçi. Şaşırttı
Bence takan sizsiniz. Herkes istediğini beğenmekte özgürdür. Beğenmediyseniz baktırmayın.Millet yesilcingene takmış bir tane fali da bana çıksaydı keşke:))
Firuzen ben de çıktığı şeyler oldu .Hakkini yiyemem
Kimi önerirsin peki ordan?Onu bilmiyorum genelde memnun kalinmiyor..yorumcu zeusa fal bsktirmayin arkadaslar..hem sorularimi anlamayip hem fal bakmis alakasiz..sorularim anla ilgiliydi..tamam enerji isi birazda ama yine hissleri olan bi falcidan hic bi sey kacmaz bence hele anla ilgiliyse..
Canım yorumun çok hoşuma gitti abo lafına bayıldım. Ben de abaoov diye kullanırım ahahaBen yeni lerden Hüseyin canı denedim abo diyeceğim bir şey yoktu
Kısa yorum yapar ama tutarlı yorumları vardır bana göre beğenmeyeni de var.Fal sepeti firuZen nasıldır kızlar?
bende okudum çok şaşırdım kim niye gönderdi ki, buradaki yazılanları üyelerden ziyade okuyan kişiler de var ordan da olabilirÖzellikle bu son seans sonrasında bazı mesajlar aldım. ve hatta bir danışanımız bir ekran görüntüsü de göndermiş bana, benzer hisler hissedenler de varmış şeklinde.
Durum şu ki bazı arkadaşlarımız, benim falımdan sonra kendilerinde bir ağırlık hissetmişler. Doğrudur, olabilir, ben de bazılarınızın fallarını baktıktan sonra tüm enerjim çekilmiş hissediyorum. Devam edemiyorum. Bunun daha az olmasını sağlamaya çalışıyorum artık. Artık sizlerin zihinlerine girip geçmiş, yaşanmışlıklarla sizleri de yormamak için gelecek ve diğer şahıslara odaklanmaya çalışıyorum ama bazen inanın sizin gördüklerinizi de görmek gerekiyor. Bilmiyorum anlatabiliyor muyum ama sebep budur.
Venüsamber duvarında bunu paylaşmış.Ekran görüntüsü alıp yalakalık yapınca fal indirimi mi alıyorsunuz. Nasıl bir cehalettir bu. Ne hakla burada yazılan yorumlar falcılara iletiliyor.Bizim de facebook hesabımıza ekli falcılar var bu yapılan iğrenç davranışı bir gün bile yapmak aklıma gelmedi.Kötü enerji yaydığını diyenlerden biriyim.Kim görüntüyü almışsa söylesin diyeceğim ama bu kadar cesareti olacağını sanmıyorum o falcı yalakasının.
Belki öyle biridir ama çok geçmişte benzer bir olay yaşandı hatta yapan kişiyle falcı haber göndermişti.Kızın falını da o kişiyle paylaşmıştı.Olayı çok iyi hatırlıyorum fakat hangi falcı olduğunu hatırlamıyorum.Hiç beklemediğimiz biri yapmıştı.bende okudum çok şaşırdım kim niye gönderdi ki, buradaki yazılanları üyelerden ziyade okuyan kişiler de var ordan da olabilir
Ya bari biz de baktırabilseydik niye kadını kızdırdı o yazan arkadaş ne gerek vardı ki. Zorla bakmıyo ki kadın. Haftasonu inşallah yakalarım çok merak ettim çünküÖzellikle bu son seans sonrasında bazı mesajlar aldım. ve hatta bir danışanımız bir ekran görüntüsü de göndermiş bana, benzer hisler hissedenler de varmış şeklinde.
Durum şu ki bazı arkadaşlarımız, benim falımdan sonra kendilerinde bir ağırlık hissetmişler. Doğrudur, olabilir, ben de bazılarınızın fallarını baktıktan sonra tüm enerjim çekilmiş hissediyorum. Devam edemiyorum. Bunun daha az olmasını sağlamaya çalışıyorum artık. Artık sizlerin zihinlerine girip geçmiş, yaşanmışlıklarla sizleri de yormamak için gelecek ve diğer şahıslara odaklanmaya çalışıyorum ama bazen inanın sizin gördüklerinizi de görmek gerekiyor. Bilmiyorum anlatabiliyor muyum ama sebep budur.
Venüsamber duvarında bunu paylaşmış.Ekran görüntüsü alıp yalakalık yapınca fal indirimi mi alıyorsunuz. Nasıl bir cehalettir bu. Ne hakla burada yazılan yorumlar falcılara iletiliyor.Bizim de facebook hesabımıza ekli falcılar var bu yapılan iğrenç davranışı bir gün bile yapmak aklıma gelmedi.Kötü enerji yaydığını diyenlerden biriyim.Kim görüntüyü almışsa söylesin diyeceğim ama bu kadar cesareti olacağını sanmıyorum o falcı yalakasının.
Haftasonu kendisini iyi hissederse gelecekmiş.Baktırabilirsin.Ya bari biz de baktırabilseydik niye kadını kızdırdı o yazan arkadaş ne gerek vardı ki. Zorla bakmıyo ki kadın. Haftasonu inşallah yakalarım çok merak ettim çünkü
al benden de o kadar... ya şu foruma tekrar venüsün saatlerini yakalayayım diye geldim ama millet kadına laf yetiştirmiş filan falanYa bari biz de baktırabilseydik niye kadını kızdırdı o yazan arkadaş ne gerek vardı ki. Zorla bakmıyo ki kadın. Haftasonu inşallah yakalarım çok merak ettim çünkü
Kötü hissettiğini yazan benim ama içimdeki şüpheye rağmen yazıp da kendimi açık hedef haline getirdiğime evet pişmanım. Demek ki burası fal tecrübelerini paylaşmaya müsait bir ortam değilmiş.Ya bari biz de baktırabilseydik niye kadını kızdırdı o yazan arkadaş ne gerek vardı ki. Zorla bakmıyo ki kadın. Haftasonu inşallah yakalarım çok merak ettim çünkü
seka bence açığa çıkma durumun olmamış, başkası kendi yaşadığını burdan alıntı ile desteklemiş yanlış anlamadıysam.Kötü hissettiğini yazan benim ama içimdeki şüpheye rağmen yazıp da kendimi açık hedef haline getirdiğime evet pişmanım. Demek ki burası fal tecrübelerini paylaşmaya müsait bir ortam değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?