Binnaz Abla

Kimi önerirsin peki ordan?

Saat 16 dan beri falıma niye bakmıyor acaba firuzen hep böyle midir? Bir ara çevrimiçi oldu tekrar girdi kaç saat oldu yahu? 2. Sırada bekliyorum

Özellikle bu son seans sonrasında bazı mesajlar aldım. ve hatta bir danışanımız bir ekran görüntüsü de göndermiş bana, benzer hisler hissedenler de varmış şeklinde.
Durum şu ki bazı arkadaşlarımız, benim falımdan sonra kendilerinde bir ağırlık hissetmişler. Doğrudur, olabilir, ben de bazılarınızın fallarını baktıktan sonra tüm enerjim çekilmiş hissediyorum. Devam edemiyorum. Bunun daha az olmasını sağlamaya çalışıyorum artık. Artık sizlerin zihinlerine girip geçmiş, yaşanmışlıklarla sizleri de yormamak için gelecek ve diğer şahıslara odaklanmaya çalışıyorum ama bazen inanın sizin gördüklerinizi de görmek gerekiyor. Bilmiyorum anlatabiliyor muyum ama sebep budur.

Venüsamber duvarında bunu paylaşmış.Ekran görüntüsü alıp yalakalık yapınca fal indirimi mi alıyorsunuz. Nasıl bir cehalettir bu. Ne hakla burada yazılan yorumlar falcılara iletiliyor.Bizim de facebook hesabımıza ekli falcılar var bu yapılan iğrenç davranışı bir gün bile yapmak aklıma gelmedi.Kötü enerji yaydığını diyenlerden biriyim.Kim görüntüyü almışsa söylesin diyeceğim ama bu kadar cesareti olacağını sanmıyorum o falcı yalakasının.

Son düzenleme:
bende okudum çok şaşırdım kim niye gönderdi ki, buradaki yazılanları üyelerden ziyade okuyan kişiler de var ordan da olabilir

bende okudum çok şaşırdım kim niye gönderdi ki, buradaki yazılanları üyelerden ziyade okuyan kişiler de var ordan da olabilir
Belki öyle biridir ama çok geçmişte benzer bir olay yaşandı hatta yapan kişiyle falcı haber göndermişti.Kızın falını da o kişiyle paylaşmıştı.Olayı çok iyi hatırlıyorum fakat hangi falcı olduğunu hatırlamıyorum.Hiç beklemediğimiz biri yapmıştı.

Ya bari biz de baktırabilseydik niye kadını kızdırdı o yazan arkadaş ne gerek vardı ki. Zorla bakmıyo ki kadın. Haftasonu inşallah yakalarım çok merak ettim çünkü

Bu durumu uzatmayacağım ama ben fikrimi yazıp yazmamak için çok düşünmüştüm çünkü bir fal baktıktan sonra bana bu kadar ağırlık hissettiren biri art niyetliyse ve bana kızarsa Allah korusun başka şeylere de yol açabilir diye. Yapılan çirkin bir şey ben bunun üzerinde durmayacağım ama bu hissettiklerimi anlattıktan sonra kendisini benim yerime koymasını tavsiye ederim ve hakkımı asla helal etmiyorum.Bu topiğe de tek kelime dahi yazmayacağım artık.
Burada herhangi bir insanı hedef haline getirmek? Umarım beni düşürdüğün durumun 10 mislini yaşarsın her kimsen

Ya bari biz de baktırabilseydik niye kadını kızdırdı o yazan arkadaş ne gerek vardı ki. Zorla bakmıyo ki kadın. Haftasonu inşallah yakalarım çok merak ettim çünkü
al benden de o kadar... ya şu foruma tekrar venüsün saatlerini yakalayayım diye geldim ama millet kadına laf yetiştirmiş filan falan
T takeiteasy1907 bence forumdan değildir. forumda olsa buraya yazıp rahatlardı. biz buraya yazıyoruz yorumları o gitmiş falcıya söylemiş nedense bana ziyaretçi okuyanlardan gibi geldi ama ?

neyse Venüs eğer burayı okuyorsan, söz 1 kere ilk defa baktırcam sana bir daha rahatsız etmiycem seni

Kötü hissettiğini yazan benim ama içimdeki şüpheye rağmen yazıp da kendimi açık hedef haline getirdiğime evet pişmanım. Demek ki burası fal tecrübelerini paylaşmaya müsait bir ortam değilmiş.

Falcilara kahve fali gondercen bende öyle yapıyorum en tutarlı ona bakıyorlar firuzen bazı şeyleri çıktı medyum gizemede baktirdim ikiside ani biliyor gelecek olursa mutlaka yazi cam.Su tellweyle bosyere para harcamayin

Son olarak; ben bir fal baktırıp 50 lira verdikten sonra bütün tecrübelerimi paylaştığım bir platformda falla alakalı ne düşündüğümü pekala yazacağım. Bu sinsiliği yapan kişiyi değil de burada fal deneyimini paylaşan kişiyi karalamanız muhbirlik yapan insana duyduğum şaşkınlığı azaltmaya yetti.

Kötü hissettiğini yazan benim ama içimdeki şüpheye rağmen yazıp da kendimi açık hedef haline getirdiğime evet pişmanım. Demek ki burası fal tecrübelerini paylaşmaya müsait bir ortam değilmiş.
seka bence açığa çıkma durumun olmamış, başkası kendi yaşadığını burdan alıntı ile desteklemiş yanlış anlamadıysam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…