- 16 Aralık 2015
- 957
- 2.158
- 63
- 44
bak yine ne yaptın ne ettin Sezgi konusunu açtın ! başkası kendi sevdiği falcıya yorum yazınca ooooowww....Madem açık konuşuyoruz bunu da üzerime alındım. Ben Sezgiyi insan olarak çok sevdim her özelimi de paylaştım o benim açımdan falcı değil burada topik vesilesiyle tanışıp derdimi anlattığım arkadaşlarım gibi bir konumdaydı burada onun kişiliğine yapılan saldırılarda sivrildim çünkü duygusal davrandım. . Bunun doğru bir davranış olduğu tartışılır fakat ben ve Sezgi şu durumu kimseye yaşatmadı. Aynı kefeye koyulması beni üzer. Yaşanan olaylardan dolayı Sezgiyle alakalı geniş yorum yapmamaya çalışıyorum kimsenin huzuru bozulmasın diye o yüzden lütfen bu yazdığımı da öznelleştirmeyelim yine Sezgi konusu dallanıp budaklanmasın.
kadın nerde senin falını yazmış ? iftira atıyorsun... tanımam etmem ama bana tanımadığım hatta hiç fal atmadığım falcıyı savundurttun!!!!!!Yani ekran alıntısıyla sormak yerine genel olarak da sorabilirdi bu konuda iyi niyet aramam mümkün değil kadın direkt benim falımı yazmış şaka gibi
Şu forumda en çok güldüğüm yorum olduAy bir venüs amber olmadığım kalmıştı ağlayacağım artık
ama burası bize özel değil... binlerce kişi de okuyabiliyor. bunları yazan kişi kendisi akıl edip yazmayacak.Bence de özellikle senin falından bahsetmemiş. Burada özellikle seka fal yollamış demiyor. Genel olarak enerji meselesinden bahsedenleri söylemiş.Ha bu olabilir ama şurada konuşulan konuların falcıya gitmesi kötü olan şey.Daha önce fal paylaşımları da oldu. Falcılar açıkça falları yazdı burada.Bazısı haber yollamıştı "üzülmesin falı çok kötü değil"diye. Sanırım fatima'ydı tam hatırlamıyorum.Burada konuşulan konular burada kalmalı.
kadın kim geçmişten kim şu andan gelen birisi nasıl bilecek ? işi gücü yok stalk mu kasacak? ya da nasıl anlayacak?Ben bu sekmeyi kapatınca burada yazılanları da zihnimde kapatamıyorum daha fazla dallanıp budaklanmasın ben kavga meraklısı değilim.
Kadın bana baktıktan sonra 4 falı bırakmıştı. Son seans derken doğal olarak kendi falımı kast ettiğini düşündüm. Ayrıca bu girişinden sonra fal baktırıp ağırlık hissettiğini söyleyen de sadece ben varım geri kalan herkes geçmişten yorum yaptı İftira atmaktan ziyade tabi ki ben de üzerime alındım.
bu yukarıdaki ne ????Yani ekran alıntısıyla sormak yerine genel olarak da sorabilirdi bu konuda iyi niyet aramam mümkün değil kadın direkt benim falımı yazmış şaka gibi
Olabilir tabii ki ama eğer ekran görüntüsü alıp gönderen varsa çok çok ayıp ne gereği var illaki ispat mı ediceksin derdin ne?Bence Venüs'ün kendisi topiği takip ediyor, sonuçta üye olmasına gerek yok. Hakkımda böyle böyle yorumlar okudum diye kendinin takip ettiğini ifşa edemeyeceği için birisi ekran görüntüsü yolladı diye senaryo yazmış olabilir. Bir ihtimal tabi.
bu yukarıdaki ne ????
Son seans derken benim falımdan bahsettiğini,benim falım üzerinden yorum yaptığını kast ettim.allahtan yazışmalar kalıyor burda. kimin ne yazdığı belli... hem kadına açık açık benim falımı yazmış yazdı, hem de kıvırdı sonradan.
aynı şeyi ben de düşündüm. burayı falcıların okuduğunu çok iyi biliyoruz. ben falcı olsam ben de oturur okurdum mesela. ben yeni bir isme fal atmayalı (basirly hariç, onun topiği ayrı:)) 2 ayı geçti ama 2 aydır neredeyse her gün okuyorum topiği. hiç sıkıcı değil ki burayı okumak. kaldı ki kendilerinden bahsedilen falcılar elbet okuyacaklar… venüs düzenli okumuyordur tamam ama aylaar üzerine fal bakmaya geri döndü o kadın, ne demişler ne yazmışlar demeye elbet bi bakmıştır, bence.Bence Venüs'ün kendisi topiği takip ediyor, sonuçta üye olmasına gerek yok. Hakkımda böyle böyle yorumlar okudum diye kendinin takip ettiğini ifşa edemeyeceği için birisi ekran görüntüsü yolladı diye senaryo yazmış olabilir. Bir ihtimal tabi.
CAnım burda herkes tecrübelerini ne hissederse ne düşünürse yazıyor, bu konu bunun için var. Ama gidip kadına ekran görüntüsü atıp ifşa etmek nedir yani? Çok gereksiz bi kere. Gidip kendi adına konuşsun kadınla derdini söylesin ne diye başkaları da var denir. Lütfen sinirlenme ben kendi adıma burada olmandan çok mutluyumKötü hissettiğini yazan benim ama içimdeki şüpheye rağmen yazıp da kendimi açık hedef haline getirdiğime evet pişmanım. Demek ki burası fal tecrübelerini paylaşmaya müsait bir ortam değilmiş.
Canım tamamen yanlış anlaşılma olmuş. Ben gidip ifşa eden arkadaş için söyledim asla senin için değil. Burdaki yorumları ve kişileri ifşa eden için konuşuyorum tamamen, kişi dışında kimse alınmasın üstüne rica edicem. Kızmayın kırılmayın lütfenSana yazmadım orada demek istediğin net. Niye kadını kızdırdı zorla baktırılmıyor ki demiş S shadow1905 yani ağırlık çöktü diyen benim dolayısıyla bunu da üzerime alındım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?