Binnaz Abla

bak yine ne yaptın ne ettin Sezgi konusunu açtın ! başkası kendi sevdiği falcıya yorum yazınca ooooowww....

herkese iyi forumlar dostlar...

Yani ekran alıntısıyla sormak yerine genel olarak da sorabilirdi bu konuda iyi niyet aramam mümkün değil kadın direkt benim falımı yazmış şaka gibi
kadın nerde senin falını yazmış ? iftira atıyorsun... tanımam etmem ama bana tanımadığım hatta hiç fal atmadığım falcıyı savundurttun!!!!!!

Bence de özellikle senin falından bahsetmemiş. Burada özellikle seka fal yollamış demiyor. Genel olarak enerji meselesinden bahsedenleri söylemiş.Ha bu olabilir ama şurada konuşulan konuların falcıya gitmesi kötü olan şey.Daha önce fal paylaşımları da oldu. Falcılar açıkça falları yazdı burada.Bazısı haber yollamıştı "üzülmesin falı çok kötü değil"diye. Sanırım fatima'ydı tam hatırlamıyorum.Burada konuşulan konular burada kalmalı.

Ben bu sekmeyi kapatınca burada yazılanları da zihnimde kapatamıyorum daha fazla dallanıp budaklanmasın ben kavga meraklısı değilim.
Kadın bana baktıktan sonra 4 falı bırakmıştı. Son seans derken doğal olarak kendi falımı kast ettiğini düşündüm. Ayrıca bu girişinden sonra fal baktırıp ağırlık hissettiğini söyleyen de sadece ben varım geri kalan herkes geçmişten yorum yaptı İftira atmaktan ziyade tabi ki ben de üzerime alındım.

ama burası bize özel değil... binlerce kişi de okuyabiliyor. bunları yazan kişi kendisi akıl edip yazmayacak.

kadın kim geçmişten kim şu andan gelen birisi nasıl bilecek ? işi gücü yok stalk mu kasacak? ya da nasıl anlayacak?

saçmalıyorsun. resmen iftira attın seka. umarım bunları okumaz veya yetiştirmezler.

EDİT: seka ile mesajlaştık, ifşa etti dememiş, bu nedenlerle ifşa oldum gibi oldu demiş. yanlış anlamışım demek ki.

ağırlık konusunu zoe de demiş, gittikçe liste kalabalıklaşıyor. demek ki genel böyle bir eğilim var onun fallardan sonra. Rahatla artık Seka..

etik olmayan bir durum varsa da şikayet ederiz olur biter. kendi içimizde tartışmayalım.

allahtan yazışmalar kalıyor burda. kimin ne yazdığı belli... hem kadına açık açık benim falımı yazmış yazdı, hem de kıvırdı sonradan.

Olabilir tabii ki ama eğer ekran görüntüsü alıp gönderen varsa çok çok ayıp ne gereği var illaki ispat mı ediceksin derdin ne?

bu yukarıdaki ne ????

allahtan yazışmalar kalıyor burda. kimin ne yazdığı belli... hem kadına açık açık benim falımı yazmış yazdı, hem de kıvırdı sonradan.
Son seans derken benim falımdan bahsettiğini,benim falım üzerinden yorum yaptığını kast ettim.
Beni fal sepetine yazmakla tehdit eden bir insanın bu yazdığımı da kendi istediği gibi anlaması şaşırtıcı değil. Özelde herkesi yağlayıp ballayıp arkadan dedikodu yapan insanların her kaosta gelip sinsi sinsi beğeni yapmalarının şaşırtıcı olmadığı gibi. Allah herkese gönlüne göre versin.

Ay yeminle pişman oldum koyduğuma. Demin sinirlenen bendim.Özellikle enerji meselesini bir çok kez yazdığım ve birinin yolladığını gördüğüm için. Özel olarak zaten isim vererek yazmamış.Bir çoğumuzdan bahsetmiş. Sizin sinirlenmeniz gereken şey güvendiğiniz ve fallarınızı paylaştığınız insanların özel fallarınızı falcılarla paylaşıyor olma ihtimali olmalı.Venüs kavgasına döndü olay.Medyum olsa her dediği çıksa ve tam tarih verse tamam değer derim de bildiğiniz normal bir falcı.Onun dışında da bilenler oluyor.Üst düzey değil.

al benden de o kadar... uzadı uzadı... ben ne birini tehdit ettim (mesjlaşmaları yayınlamıştı silmiş, hepsini koyabilir) ne venüsü savunmak anlamında ortaya atıldım ama haksızlık olsun istemedim. mesajımı özel mesjlaşmadan sonra editlemiştim. kendisi görmemiş. etik olmayan bir durum var ise sitesine söyleriz olur biter, çözüsüz değilim dedim.

neyse.......

aynı şeyi ben de düşündüm. burayı falcıların okuduğunu çok iyi biliyoruz. ben falcı olsam ben de oturur okurdum mesela. ben yeni bir isme fal atmayalı (basirly hariç, onun topiği ayrı:)) 2 ayı geçti ama 2 aydır neredeyse her gün okuyorum topiği. hiç sıkıcı değil ki burayı okumak. kaldı ki kendilerinden bahsedilen falcılar elbet okuyacaklar… venüs düzenli okumuyordur tamam ama aylaar üzerine fal bakmaya geri döndü o kadın, ne demişler ne yazmışlar demeye elbet bi bakmıştır, bence.

Kötü hissettiğini yazan benim ama içimdeki şüpheye rağmen yazıp da kendimi açık hedef haline getirdiğime evet pişmanım. Demek ki burası fal tecrübelerini paylaşmaya müsait bir ortam değilmiş.
CAnım burda herkes tecrübelerini ne hissederse ne düşünürse yazıyor, bu konu bunun için var. Ama gidip kadına ekran görüntüsü atıp ifşa etmek nedir yani? Çok gereksiz bi kere. Gidip kendi adına konuşsun kadınla derdini söylesin ne diye başkaları da var denir. Lütfen sinirlenme ben kendi adıma burada olmandan çok mutluyum

Sana yazmadım orada demek istediğin net. Niye kadını kızdırdı zorla baktırılmıyor ki demiş S shadow1905 yani ağırlık çöktü diyen benim dolayısıyla bunu da üzerime alındım
Canım tamamen yanlış anlaşılma olmuş. Ben gidip ifşa eden arkadaş için söyledim asla senin için değil. Burdaki yorumları ve kişileri ifşa eden için konuşuyorum tamamen, kişi dışında kimse alınmasın üstüne rica edicem. Kızmayın kırılmayın lütfen

Venüs falı bıraktığını yazmış. ben kendisine baktırmayı aylardır isteyen biriydim, aylardır bekledim. üzüldüm kendi adıma denemek isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…