Binnaz Abla

Yesilcingeneye baktirmiyorum zaten siz paranız çok herhalde baktir dur banane:))

bunu bana mı yazdın? ???? ben millet kadına laf yetişrimiş derken burdan alıntı yapanı kast ettim yahu...

şu foruma ne zaman girsem sinirim bozulup çıkıyorum.

seka bence açığa çıkma durumun olmamış, başkası kendi yaşadığını burdan alıntı ile desteklemiş yanlış anlamadıysam.
Ağırlık yaşadığımı söyleyen benim ve yaptığı son bakım da bana ait. Bana kurduğu cümleleri de yazdım ekran alıntısı aldıysa Venüs tabi ki anlamıştır kim olduğunu

bunu bana mı yazdın? ???? ben millet kadına laf yetişrimiş derken burdan alıntı yapanı kast ettim yahu...

şu foruma ne zaman girsem sinirim bozulup çıkıyorum.
Sana yazmadım orada demek istediğin net. Niye kadını kızdırdı zorla baktırılmıyor ki demiş S shadow1905 yani ağırlık çöktü diyen benim dolayısıyla bunu da üzerime alındım

Ağırlık yaşadığımı söyleyen benim ve yaptığı son bakım da bana ait. Bana kurduğu cümleleri de yazdım ekran alıntısı aldıysa Venüs tabi ki anlamıştır kim olduğunu
Sadece sen değil.Bunu yazan bir kaç kişi daha vardı ben de dahilim ve aynı şeyi düşünüyorum. Enerji falan bırakmıyor insanda.Ben fal geldiğinde alışveriş merkezindeydim.Eve nasıl gittim bilmiyorum.

anladım. o kadar detay yazdığını bilmiyordum. Sen kendi açından ifşa olmaktan dolayı mı sıkıntın? biri yetiştirmese bile falcıların hepsi buraları okuyorlar. bu tip şeyleri açık açık kaç kere yazmayalım dedik, bunu biri yazmasa da sen kendin dikkat et.

Sadece sen değil.Bunu yazan bir kaç kişi daha vardı ben de dahilim ve aynı şeyi düşünüyorum. Enerji falan bırakmıyor insanda.Ben fal geldiğinde alışveriş merkezindeydim.Eve nasıl gittim bilmiyorum.
yani demek ki bu ağırlık olayını çok kişi yazmış.... bu durumda boşa endişe etmeyin derim nacizane başka yorumlarda da geçtiyse sorun olmaz.

yani demek ki bu ağırlık olayını çok kişi yazmış.... bu durumda boşa endişe etmeyin derim nacizane başka yorumlarda da geçtiyse sorun olmaz.

Kadın alenen son seans demiş arkasından da sanırım geri kalanlara bakmamıştı öyle hatırlıyorum

Sorun venüs'ün ne düşündüğü değil.Benim umurumda değil onun düşüncesi fakat ekran görüntüsünün mantığını anlamıyorum.Burada her yazdığımız demek ki falcılara gidiyor. Herkes buradaki isminden farklı bir isimle fal baktırmalı demek ki.

Sana yazmadım orada demek istediğin net. Niye kadını kızdırdı zorla baktırılmıyor ki demiş S shadow1905 yani ağırlık çöktü diyen benim dolayısıyla bunu da üzerime alındım
o halde S shadow1905 un dediği de o alıntı yapan için kadını kızdırmasaydı demiş, benim dediğim gibi yani... sana bir şey diyen yok, elbette yorumunu yaparsın. burası bu nedenle var zaten.

kaldı ki venüs de gayet kibar yazmış suçlamalı filan yazmamış.

neyse, denk gelirsem baktırıcam. arkadaşlar buraya da online saatini yazan olursa sevinirim. iyi geceler herkese

Yani faldan kazandığı paraya çok eyvallah eden biri değil belli, çok güçlü bir yorumcu da olabilir ki bu kadar insan memnun kalmış. Belki benim enerjim de onu yormuştur çünkü çoğu zaman normal frekansta bir insan değilim ama şu açıklama ve bu açıklamaya zemin yaratan insanı benim anlamam mümkün değil.

burada her yazılanın falcı fanatiklerince yetiştirilmesi yüzünden ve falcı fanatikliği yüzünden ben bu forumdan aylarca uzak kaldım. bu her zaman vardı burada.

Ben konuyu anlamadım
canım, çok kişi venüse baktırdıktan sonra bir ağırlık hissi yaşıyormuş. birisi de kendisi de yaşıyormuş anladığım kadarıyla, bak başkaları da aynısını hissetmiş diyip venüse buradan link mi görüntü mü artık bişeyler yollamış. venüs de açıklama yapmış uzun uzun, bu olabiliyor, bende de ağırlık oluyor bazılarınızdan sonra demiş.
ama haklı olarak bizler rahatsız olduk millet neden kadına yetiştirdi şurda konuşulanları diye. olay bundan ibaret

burada her yazılanın falcı fanatiklerince yetiştirilmesi yüzünden ve falcı fanatikliği yüzünden ben bu forumdan aylarca uzak kaldım. bu her zaman vardı burada.
Madem açık konuşuyoruz bunu da üzerime alındım. Ben Sezgiyi insan olarak çok sevdim her özelimi de paylaştım o benim açımdan falcı değil burada topik vesilesiyle tanışıp derdimi anlattığım arkadaşlarım gibi bir konumdaydı burada onun kişiliğine yapılan saldırılarda sivrildim çünkü duygusal davrandım. . Bunun doğru bir davranış olduğu tartışılır fakat ben ve Sezgi şu durumu kimseye yaşatmadı. Aynı kefeye koyulması beni üzer. Yaşanan olaylardan dolayı Sezgiyle alakalı geniş yorum yapmamaya çalışıyorum kimsenin huzuru bozulmasın diye o yüzden lütfen bu yazdığımı da öznelleştirmeyelim yine Sezgi konusu dallanıp budaklanmasın.

Sanırım screenshot alan kişi bu ağırlığın nedenini sormak istemiş Venüs de açıklama yapmış ama garip tabii. Buradan yazan kişi M Motherofdragon olunca ona cevap vermiş gibi olmuş sanki.
Yani ekran alıntısıyla sormak yerine genel olarak da sorabilirdi bu konuda iyi niyet aramam mümkün değil kadın direkt benim falımı yazmış şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…