Sinsice degil açıktan begeni yaptm,ve begeni yapmak ne zamandır suç bu topikte şaştım???Son seans derken benim falımdan bahsettiğini,benim falım üzerinden yorum yaptığını kast ettim.
Beni fal sepetine yazmakla tehdit eden bir insanın bu yazdığımı da kendi istediği gibi anlaması şaşırtıcı değil. Özelde herkesi yağlayıp ballayıp arkadan dedikodu yapan insanların her kaosta gelip sinsi sinsi beğeni yapmalarının şaşırtıcı olmadığı gibi. Allah herkese gönlüne göre versin.
Benim de sinirlendiğim nokta bu işte. Niye bize de sebep oldu ki o arkadaş kadını dürtüp? Neyse haftasonu giricem demişti inşallah girerse baktırırız. Olur da baktırırsam bende de ağırlık olacak mı çok merak ediyorum ayrıcaVenüs falı bıraktığını yazmış.ben kendisine baktırmayı aylardır isteyen biriydim, aylardır bekledim. üzüldüm kendi adıma denemek isterdim.
niye bırakmış, ne demiş?Venüs falı bıraktığını yazmış.ben kendisine baktırmayı aylardır isteyen biriydim, aylardır bekledim. üzüldüm kendi adıma denemek isterdim.
sanırım sonsuza dek bıraktı yaBenim de sinirlendiğim nokta bu işte. Niye bize de sebep oldu ki o arkadaş kadını dürtüp? Neyse haftasonu giricem demişti inşallah girerse baktırırız. Olur da baktırırsam bende de ağırlık olacak mı çok merak ediyorum ayrıca
buraya kopyalanabiliyor mu acaba?niye bırakmış, ne demiş?
Sinsice degil açıktan begeni yaptm,ve begeni yapmak ne zamandır suç bu topikte şaştım???
"arkadan dedikodu yapan" orda dur istersen..."yağlayıp ballayıp"....orda da dur....Konu venüskensihirlikelimeler 'e begeni yaptım diye nerelere geldi bak
"her kaosta"??? Kaousu yaratan kim? Cvp hakkımı burda keser,imalı ve kavgaya davetiye çıkaran tüm topik arkadaslarımı kibleyecegimi tarafınıza bildiririm.
Aynen ya üzüldüm valla sayfa yenileyip duruyodum ha baktı ha bakacak diyeofff baktirmak istiordum bende venüse inanmiyorummm
Ben çok baktırdım bazen ilgili bazen ilgisiz farklı hesaplarla da baktırdım birkaç söylediği çıkmıştı banaBinnazda Selin can nasıl canlı bakıyor yazıyordu hiç baktırmadım onu düşündüm?
Bence adam iyiyse görüş buluş konuş sonunu ilişkiye bağla bu ilişki buhranlarından kurtar kendini benim karşıma kimsen çıkmıyor mesela Yeni biri var dedikleri hiçbir adam da gelmedi fallarda kendini duyan adam kaçtı gitti öyle kısmetsiz oldum ben yaaaaa :)))Geysu 1 ay içinde ciddi niyeti olan biriyle tanıştırılacaksın, birkaç defa görüşeceksin ama kendini ciddiyete hazır hissetmediğin için görüşmeyi keseceksin demişti 10 gün kadar önce. Az önce yakın bir iş arkadaşım aradı. Benimle tanışmak isteyen ve niyeti ciddi olan biri varmış. Haftaya görüşme kararlaştırdık. Allah Allah. Adamın fotosunu da gördüm, yaptığı tarife uyuyor. Şimdiden korkmaya başladım, yeni biri yeni dertlerAma yok ya, kesin bu da fos çıkar
Topikte konuşuluyor, eleştiriliyor diye falcılar fal bakmayı bıraksaydı... Ooooooo...Tamamen bırakmış. Ben fal ifşa etmedim demiş. Girip okumuş burayı. Olay çok uzadı ve saçma sapan bir hal aldı. Biri beni falcı ifşa etti diye tutturdu falcı da ben etmedim deyip profesyonelliğini hiçe sayarak bırakıyorum demiş. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Falı bırakıyorum yazması çok saçma geldi.
Binnazda maya Demir benna ve hümaya baktırdım bennaya 1 yıl önce baya dadanmıştım inanılmaz doğru geliyordu herşey ama hiçbiri tutmadı ayrıyız 1 yıldır çocuk aramadı bile hiç .. maya da dönecek demişti 8 ay önce dönmedi. Hüma çok olumlu konuşmuştu herkes beğeniyor diye hatta çok sevinmiştim bu kesin çıkar diye kişilik analizleri tamamen doğru anda doğru ama gelecek komple olmadıbahçeler çıkmıştı sana hatırlıyorum :)
Kendi kendinizi cevaplamışsınızBen çok baktırdım bazen ilgili bazen ilgisiz farklı hesaplarla da baktırdım birkaç söylediği çıkmıştı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?