Binnaz Abla

Sinsice degil açıktan begeni yaptm,ve begeni yapmak ne zamandır suç bu topikte şaştım???

"arkadan dedikodu yapan" orda dur istersen..."yağlayıp ballayıp"....orda da dur....Konu venüsken sihirlikelimeler 'e begeni yaptım diye nerelere geldi bak

"her kaosta"??? Kaousu yaratan kim? Cvp hakkımı burda keser,imalı ve kavgaya davetiye çıkaran tüm topik arkadaslarımı kibleyecegimi tarafınıza bildiririm.

Venüs falı bıraktığını yazmış. ben kendisine baktırmayı aylardır isteyen biriydim, aylardır bekledim. üzüldüm kendi adıma denemek isterdim.
Benim de sinirlendiğim nokta bu işte. Niye bize de sebep oldu ki o arkadaş kadını dürtüp? Neyse haftasonu giricem demişti inşallah girerse baktırırız. Olur da baktırırsam bende de ağırlık olacak mı çok merak ediyorum ayrıca

sanırım sonsuza dek bıraktı ya ben sanki öyle anladım. acaba haftasonu girer mi ki? kızlar girerse buraya beni de etiketleyip yazan olursa sevinirim

Tamamen bırakmış. Ben fal ifşa etmedim demiş. Girip okumuş burayı. Olay çok uzadı ve saçma sapan bir hal aldı. Biri beni falcı ifşa etti diye tutturdu falcı da ben etmedim deyip profesyonelliğini hiçe sayarak bırakıyorum demiş. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Falı bırakıyorum yazması çok saçma geldi.

Umarım yasak değildir.

Öncelikle mesaj kirliliğinden dolayı herkesten özür dilerim. Ufacık bir açıklama daha yapıp ayrılacağım. Çünkü ilk defa hem özel hayatımdan beni tanıyanlardan hem yine buradan mesajlar gelmiş, söz konusu forumu okumak durumunda kaldım. Durumunda kaldım demeyeyim hatta keyifle de okudum. bahsedilmek güzel bir his, bu kadar insana dokunduğumu bazen unutuyordum.

Orada da genel için de, mesajlar yolu ile de olumlu, olumsuz eleştiriler yapan herkese çok çok teşekkürler. Kucak dolusu sevgiler oradaki herkese :) Kıymet verip bana gelmiş, kalplerinizi açmışsınız, belki annelerinizle paylaşmadıklarınızı benimle paylaşmışsınız. Bundan ötesi var mıdır? Seven de sevemeyen de başımın tacı.

Lütfen benim yüzümden kimse kimsenin kalbini kırmasın. Uzun zamandır binlerce kişinin hikayesine misafir oldum ancak kimseyi ifşa etmedim, asla da etmem arkadaşlar. Lütfen içiniz rahat olsun bu konuda. Eskiden tanıyanlar bilecektir. Tanımayanlar için de tekraren içi rahat olsun herkesin.

Son olarak, uzun zamandır düşündüğüm ama bir türlü editörümü de ikna edemediğim sizlerden ayrılma konusunda kesin kararımı da vermiş bulundum. Aslında 1 saat önce de bahsettiğim hayat gaileleri ve bu işin gerçekten özen isteyen bir iş olması nedeniyle bu kararı aldım.

Hakkınızı helal edin. Etmeyenleriniz iade imkanımız var ise sizlere geri ödemelerinizi yapacağım. Olur ya, olumsuz konuştuklarım var ise de lütfen olumlu düşünsün, ben asla iddialı değildim hep söyledim.

Sizleri çok seviyorum. Kalpleriniz size emanet.

Venüs

Beğenmek suç değil tabi ki ikiyüzlülüğünü zamanında yüzüne vurmamak içimde kalmıştı görünce bahane oldu fevriliğim benim de sevmediğim bir huyumdur aslında hesap hesap gününde görülür yoksa bana ne kimi beğenirsen beğen.

Burada art niyetli insandan çok güzel insan tanıdım bir sürü şey paylaştım buna karşılık olarak güzel ayrılmakta yarar görüyorum.

Son düzenleme:
İnandığım her şey üzerine söz veriyorum ki bir daha bu saçmalıklarla uğraşmamak adına asla bu topiğin bir parçası olmayacağım. Tanıdığım güzel insanların yanında diğerleri lafı olmayacak kadar azlar. burada enerjimi gereğinden bile fazla tükettim negatif konularla.

Son düzenleme:
Bende geysuya göndermeyi düşünüyorum Ne kadar sürede yorumluyor arkadaşlar?

Kizlar burada Izmirli Katina diye biri varmis, hic ona baktiraniniz var miydi?

Binnazda Selin can nasıl canlı bakıyor yazıyordu hiç baktırmadım onu düşündüm?
Ben çok baktırdım bazen ilgili bazen ilgisiz farklı hesaplarla da baktırdım birkaç söylediği çıkmıştı bana

Bence adam iyiyse görüş buluş konuş sonunu ilişkiye bağla bu ilişki buhranlarından kurtar kendini benim karşıma kimsen çıkmıyor mesela Yeni biri var dedikleri hiçbir adam da gelmedi fallarda kendini duyan adam kaçtı gitti öyle kısmetsiz oldum ben yaaaaa :)))

Topikte konuşuluyor, eleştiriliyor diye falcılar fal bakmayı bıraksaydı... Ooooooo...Yorumcu bulamazdık...
Saçma olmuş bence de....

bahçeler çıkmıştı sana hatırlıyorum :)
Binnazda maya Demir benna ve hümaya baktırdım bennaya 1 yıl önce baya dadanmıştım inanılmaz doğru geliyordu herşey ama hiçbiri tutmadı ayrıyız 1 yıldır çocuk aramadı bile hiç .. maya da dönecek demişti 8 ay önce dönmedi. Hüma çok olumlu konuşmuştu herkes beğeniyor diye hatta çok sevinmiştim bu kesin çıkar diye kişilik analizleri tamamen doğru anda doğru ama gelecek komple olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…