Kim bırakmış yaaaa bir anda alevlenmiş ortalık bende yeni üye anlamadım hiçbirşey))))))Topikte konuşuluyor, eleştiriliyor diye falcılar fal bakmayı bıraksaydı... Ooooooo...Yorumcu bulamazdık...
Saçma olmuş bence de....
İlk kez forum kullanıyorum ya telefondan beceremedim galiba alıntı işiniKendi kendinizi cevaplamışsınız
Hee o bende de hep var... Gelecek diye tarif ettikleri adam hep gönderdiğim adamla aynı... Soruyorum yok o değil bu yeni diyorlar. Bende tek tip adam seviyorum herhalde diye kabul ediyorum. En son Herra'ya dedim. Yok bunun huyu suyu başka dedi. Peki dedim bendeKızlar ben tüm sitelere 4 bin dökmüşümdür iki yılda yalan değil öyle çok baktırdım ki ... en iyi falcısından en yenisine kadar takıntılıydım epey fal işlerine ilkay gür hep çıkar bir de fal alem de rezzan abla iyi bence binnazda Eylül ve Fahriye hiçbiri çıkmadı ya pahalı olunca iyidir çıkar diye düşündüm ama pahalı falcı her zaman iyi demek değil anladım...bir de bir yolun var Serkan çok iyi ... fal sepeti Alex'in v Eylül'ün yorumlarını çok beğendim aşırı uygun benimkine))) Eylül bana biriyle tanışacaksın sevgili olacaksın diye tarif ettiği kişi benim sevdiğim kişi mesela ona şaşırdım sevdiğinle olmayacak bu tarif ettiğimle olacak demişti ama benim adamın aynısını tarif etti onu da bekletiyorum zaman için yorumumu o zaman yapıcam )))))
Ben kendime de gülüyorum... Hatta en çok kendime gülüyorumİlk kez forum kullanıyorum ya telefondan beceremedim galiba alıntı işini( gülmeyelim yardım edelim bacım)))))
Daha önce de fallarımda yeni adamlar gördüler, o adamlar karşıma da çıktılar ama ısınamıyorum. Güya süper ötesi aşk yaşayacaktım onlarlaBence adam iyiyse görüş buluş konuş sonunu ilişkiye bağla bu ilişki buhranlarından kurtar kendini benim karşıma kimsen çıkmıyor mesela Yeni biri var dedikleri hiçbir adam da gelmedi fallarda kendini duyan adam kaçtı gitti öyle kısmetsiz oldum ben yaaaaa :)))
Siz yenisiniz galibaO kadar fal bakan var .Ben kimseden benim falimi şu falcı bildi çıktı diyeni duymadım..Hepsi paraci olmuş, Amaç çok para kazanıp insanları sömürmek.
Ben de sesli GüldümBen kendime de gülüyorum... Hatta en çok kendime gülüyorum
Selena' ya nasıl ulaşırız ..nerde baktiriyorsunuz
tanışma evresinde ortadan kaybolan adamlar neden ilgi gösterip aklımızı karıştırdınız neden seviyormuş gibi yapıp kaçtınız? Başkalarıyla olmayınca biz cepteyiz diye mi döndünüz ...Bunca yıllık ilişki aşk sevgi adına ne dersek diyelim tecrübemde çok yalım bir çıkarımım var "Eger bir insan seni çok seviyorsa yanında olmak için mücadele eder ve uğraşır ilk abuk subuk olayda pes etmez eğer ediyorsa yolla gitsin uğraşma falmış oymuş buymuş gereksiz ufak tegek şeyler dışında bilemiyorlar,mücadele etmeyen kimseye hayatımda 2. bir şans vermemeye karar verdim .Öyle aradan 6 ay geçmiş adam özlemiş sevdiği için mi arıypr hayır dönüyor dolaşıyor olmuyor sana geliyor ,velhasıl çok sevmek lazım çok net!!!!"
Aynen. Serkan, fama ve sema hakkında neler yazıldı. Onlar da bıraksın. Ecem mesela herkese açık platformda ben bu işi yapıyorum tabiki eleştireceksiniz. Özensiz baktığımı bilmiyordum. Bundan sonra dikkat ederim demiş. Ben küstüm gidiyorum demek çocukça bir davranış. Eleştiriye gelemediği için bırakmış demek ki.Topikte konuşuluyor, eleştiriliyor diye falcılar fal bakmayı bıraksaydı... Ooooooo...Yorumcu bulamazdık...
Saçma olmuş bence de....
bana da olumsuz demişti düşük puan vermiştim olumsuz oldu ayrıldık adamın beni bir dövmediği kaldıGizem sitare den olumsuz ötesi bi fal geldi. İPTAL İPTAL İPTAL
inşallah çıkmaz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?