Binnaz Abla

Topikte konuşuluyor, eleştiriliyor diye falcılar fal bakmayı bıraksaydı... Ooooooo...Yorumcu bulamazdık...
Saçma olmuş bence de....
Kim bırakmış yaaaa bir anda alevlenmiş ortalık bende yeni üye anlamadım hiçbirşey))))))

Kızlar ben tüm sitelere 4 bin dökmüşümdür iki yılda yalan değil öyle çok baktırdım ki ... en iyi falcısından en yenisine kadar takıntılıydım epey fal işlerine ilkay gür hep çıkar bir de fal alem de rezzan abla iyi bence binnazda Eylül ve Fahriye hiçbiri çıkmadı ya pahalı olunca iyidir çıkar diye düşündüm ama pahalı falcı her zaman iyi demek değil anladım...bir de bir yolun var Serkan çok iyi ... fal sepeti Alex'in v Eylül'ün yorumlarını çok beğendim aşırı uygun benimkine))) Eylül bana biriyle tanışacaksın sevgili olacaksın diye tarif ettiği kişi benim sevdiğim kişi mesela ona şaşırdım sevdiğinle olmayacak bu tarif ettiğimle olacak demişti ama benim adamın aynısını tarif etti onu da bekletiyorum zaman için yorumumu o zaman yapıcam )))))

Unutmadan gizem sitaree ben uzun ilişkiden çıkmıştım ve cidden aşırı kötü günler geçirip ağlıyordum herkes bana mutlu tablo çiziyordu adamla Bunla olur şu bu bekledim adamı 10 ay yaa düşünün tabi adam dönmedi.. binnazda gizem 5 ay önce sana yeni bir aşk var diyip şimdi sevdiğim çocuğu tarif etti ve o zaman hayatta olmaz başkasını asla düşünemem diyip kötü puan verdiğim falın aynısı çıktı tabi ben gizemin gönlünü aldım))) fal daha çok enerji işi gerçekten herkese çıkan çoğu fal bana çıkmadı burda tartışıp karşılaştırmak o yüzden doğrı değil bence çünkü insanlar diyor ki şu kişi herkese çıkmış bende baktırırım sonra enerjisi uymuyor ona çıkmıyor diyelim gelip burda suçlayabilir başka birilerini siz önerdiniz diye durumlar bu fal işinde

Hee o bende de hep var... Gelecek diye tarif ettikleri adam hep gönderdiğim adamla aynı... Soruyorum yok o değil bu yeni diyorlar. Bende tek tip adam seviyorum herhalde diye kabul ediyorum. En son Herra'ya dedim. Yok bunun huyu suyu başka dedi. Peki dedim bende

Daha önce de fallarımda yeni adamlar gördüler, o adamlar karşıma da çıktılar ama ısınamıyorum. Güya süper ötesi aşk yaşayacaktım onlarla Amann onlarda ısınacak hal yokmuş demek. Bir de zor geliyor, yeni birini tanı, huyunu suyunu öğren, olmayacaksa veda konuşması yap falan.

O kadar fal bakan var .Ben kimseden benim falimi şu falcı bildi çıktı diyeni duymadım..Hepsi paraci olmuş, Amaç çok para kazanıp insanları sömürmek.

O kadar fal bakan var .Ben kimseden benim falimi şu falcı bildi çıktı diyeni duymadım..Hepsi paraci olmuş, Amaç çok para kazanıp insanları sömürmek.
Siz yenisiniz galiba ... Zira topiğin 10686 sayfasında 21372 kere bu tespit ben dahil bir çok arkadaş tarafından yapıldı...
Zaten o paraları çıkan fallara değil, çıkma ihtimallerine verdik / veriyoruz...

Vay vay vay girmeyeli neler olmus yine. Pes! Venus zamaninda bana da cikmadi.. aralarindan bildigi oldu.. anda iyi oldugunu düsünüyorum. Ve 3 ayda bir girdigi icin yinede atiyordum. Gecen yakalayamadigim icin sinir olmustum, bi iki aya atarim dedim. Siiimdiii birdaha hic bakmicani gördüm. Bazilarini burdan alkisliyorum afferin. Enerjini emdiyse emdi. 2-3 fal atmissin zamaninda emedide simdi ne oldu? Duymak istediklerini duyamadin diye mi "enerjin" emildi. Begenmiyosan baktirmasin arkadas.. gelip burda karalamaya gerek yok. Begenenleri vardi cünkü.. birakin bu isleri, falcilara biseyler yetisdirmek onu bunu yapmak, tüm hayatiniz burasimi merak ediyorum ve komigime gidiyor artik..ani bilemedi, gecmisi bilemedi sunu bilemedi gelrcek cikmadi enerjimi emdi fln.. e tamam olsun da.. zaten hepsinde durum bu yani.. enteresn ki o diger falcilarda problem olmuyor.
Neyse..
venus eger burayi okuyorsan.. sevenlerin de vardi.. benim ve tanidiklarim (suan gereksiz bulup buraya yazmayanlarin enerjisini emedin, bazii kisiler olumsuzu kaldiramiyor hepsi bu (bana da olumsuzdu) komple falin cikmadi(böyle biseyi beklemek zaten enteresan olur, kiminki komple cikiyor) ama aralarindan cogu seyi tuturdun ve anlik konularda iyi oldugunu düsünüyorum, gerek yok böyle kisiler icin bi aciklamada bulunup fali birakman:) umarimm geri dönersinn!

Arkadaslar bu arada.. zamaninda gelip buraya yazmisdim suuuu su su cikti diye. Asil cikan tek bir kisi oldu.. hic istemiyordum o zamanlar cikmasini o yüzden rafa kaldirmisdim ( amaa olumsuz bakti diye aslaaaa gelip burda hakinda birsey yazmadim, sadece o zamanlar cikmamasini cok istemisdim burda kendisinden de hic bahsetmedim .o da selena oldu :)) simdi tekrar baktirdim, buseferde cikmasini cok isterim:)

Bunca yıllık ilişki aşk sevgi adına ne dersek diyelim tecrübemde çok yalım bir çıkarımım var "Eger bir insan seni çok seviyorsa yanında olmak için mücadele eder ve uğraşır ilk abuk subuk olayda pes etmez eğer ediyorsa yolla gitsin uğraşma falmış oymuş buymuş gereksiz ufak tegek şeyler dışında bilemiyorlar,mücadele etmeyen kimseye hayatımda 2. bir şans vermemeye karar verdim .Öyle aradan 6 ay geçmiş adam özlemiş sevdiği için mi arıypr hayır dönüyor dolaşıyor olmuyor sana geliyor ,velhasıl çok sevmek lazım çok net!!!!"

Selena' ya nasıl ulaşırız ..nerde baktiriyorsunuz

Bende istemezdim zamaninda.. hata hemen silmisdim ama her kelimesi aklimdaydi:) simdide Cikmasini istiyorum :) O yuzden fazla takilma..
mail den bakiyor selena bide tellwe sanirim ama var mi hala orda bilmiyorum. Ben mailden attim

tanışma evresinde ortadan kaybolan adamlar neden ilgi gösterip aklımızı karıştırdınız neden seviyormuş gibi yapıp kaçtınız? Başkalarıyla olmayınca biz cepteyiz diye mi döndünüz ...( ben sana komple katılıyorum arkadaşım ilk seferde olmayınca 100 yıl sonra döncek diye beklemek zulum yok işi varmış Yok ailesi sıkıntılıymış sanki bizim hayatımızdan herşey mükemmel mi hiç değil Yani

Topikte konuşuluyor, eleştiriliyor diye falcılar fal bakmayı bıraksaydı... Ooooooo...Yorumcu bulamazdık...
Saçma olmuş bence de....
Aynen. Serkan, fama ve sema hakkında neler yazıldı. Onlar da bıraksın. Ecem mesela herkese açık platformda ben bu işi yapıyorum tabiki eleştireceksiniz. Özensiz baktığımı bilmiyordum. Bundan sonra dikkat ederim demiş. Ben küstüm gidiyorum demek çocukça bir davranış. Eleştiriye gelemediği için bırakmış demek ki.

Bazen
Gizem sitare den olumsuz ötesi bi fal geldi. İPTAL İPTAL İPTAL
inşallah çıkmaz ya
bana da olumsuz demişti düşük puan vermiştim olumsuz oldu ayrıldık adamın beni bir dövmediği kaldı( hayırlısı herşeyin ya bazen olumsuz da da hayır vardır üzülmeyin hiç ha sonuçta bu fal eskiden olumsuzlara çok takardım şimdi keşke olumsuz deseler de yoluma baksam diyorum pembe fal istemiyorum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…